|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.9.2008 8:19:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1751
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
22.9.2008 8:35:14   
Anonimen
morrak pri nas dežuje že celo jutro! no fajn da imate sončekuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1752
22.9.2008 10:04:48   
petra *k
dobro jutro!
sem s kruhom in kakavom pri računalniku, mam zajtrk.user posted image  v soboto sem si v kiku nagledala en full dober anorak, malo debelejši pa malo večji, bi vena dobla trebuh v njega do novembra, in sem danes šla po njega- kaj mislite, da so še ga meli??? ne!!!! kak sem jeznauser posted image user posted image user posted image dobro, da gnes gremo v lotmerk, bom še tam  pogledala, če je, drugače pa nevem, kaj bom...nem več smela ven v mrzlem do novembra, če nemam kaj za oblečtiuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
22.9.2008 10:13:07   
TinaV*
Dobro jutro babike....

Petra jaz sem si v newyorkerju kupila poncoja,majo za ful mali dnar mislim da 20€....spodaj kaki puli obleces,pa res je fin debel...majo pa v 3 barvah.....

Ce ma kera cas lahko na kavo pride ....user posted image   a kaj disi? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
22.9.2008 10:13:20   
petra *k
morrak, to pa je vredno razmisliti, pa se pametno odločti. držim pesti, da bo. user posted image
deja, ja saj sem vedla ki sem zajebuser posted image , tak da super če ti zaj dela.

kaj smo se res adi zamerle, al ki je???
bodoča mami, še si z nami, al se že cartaš- cajt še ni!user posted image
tatly, ti pa se si čez vikend cartala, da te nič ni blo gor??user posted image user posted image pa ne samo pri stelli??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa meta21??

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
22.9.2008 10:15:40   
TinaV*
eh petra kaj se cem cartat ce je bil v nocni pa mu verjetno pase spat....pa zaj je mogo 2 dni full rano vstati,naj spi se bova ze se cartala....user posted image  pa se malo pa bomo tudi cartali

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
22.9.2008 10:20:05   
petra *k
ja saj moj še tudi spi, pa včere ni šo v nočno, je ob 13h začel, pa 21.30 že bil doma, samo on ttaaaakkk grozno rad spi...da ga zaj do kosila pustim spati, se bo najedel pa šel dalje spat, pa bo do 6,7 večer spal.te pa tak potli gre v nočno.

jjjjoooooooooojjjjjj, treziko sem vun spustla, oprosti!!! nič se ne javiš?? smo se tudi tebi zamerle??

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
22.9.2008 10:25:30   
TinaV*
Ja kaj te mama midve istega ? user posted image  user posted image  user posted image  moj tudi rad spi,sicer jaz tudi ampak nekak ne gre zadnji mesec vec toliko....mala ma aerobiko ze od jutra v trebuhu,brca me ko da smo na fuzbalu....

Ja tudi mene zanima kak to da se nekatere slabo javljajo,mislim da nimajo toliko casa kot jaz verjetno...ehehe ....oooo danes pa je prvi dan moje porodniske

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
   [Brisano sporočilo]
22.9.2008 10:41:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1759
22.9.2008 10:48:32   
TinaV*
cao morrak

glede tvojega vprasanja ce bi sle kaj delat....neeeeee ni sans danes bomo pocivali,ker je dezevno...ne da se mi nic,sem vceraj pa predvcerajsnjim prevec delala pa mi danes res ni za nic...pa se obisk dobim....

mene pa samo jezi da nikjer ne dobim hlac pametnih,od 5 meseca sem v pegicah in trenirki...ne splaca se mi kupovat nosecniskih hlac,ker jih potem nikdar vec nem rabla,kaj pa vem kak bo pri naslednji nosecnosti,ce bo...pa se drago je ko... sem bla zadnjic v qlandiji tu na ptuju tam ko majo cote za nosecnice ,nasla lepe hlace ...ampak halooo 50€ pa se 3 tedne slabe mam do poroda mislim da se ne splaca,ceprav so lepe

Neposredna povezava do sporočila: 1760
   [Brisano sporočilo]
22.9.2008 11:37:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1761
22.9.2008 11:56:13   
trezika
Dan!
Petra brez skrbi, nič se mi niste zamerleuser posted image user posted image  Sam zdaj čez vikend sn bla bolj na tesnem s časom... v soboto je matejev stric praznoval rojstni dan, potem pa se je to še na včeraj zavleklouser posted image user posted image user posted image  pa neverjetno veliko sn spala zdaj čez vikenduser posted image user posted image  Tako da sem še tu....
Me pa res zanima kje je ada?

Zdaj pa se odpravljam na ptuj tako da se spet oglasim pozneje popoldan... papa

Neposredna povezava do sporočila: 1762
22.9.2008 13:16:26   
tatly
ojjjj   moja pupa je imela vceraj zvecer spet krceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bodoca mami -jaz sem si na ptuju v qulandiji v clarku kupla nosecniske hlace za 24€ meni lepe..samo zdaj se ti res ne splaca kupovat,jaz sem tudi najraje imela pajkice

petra....spet gres zapravlat??

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
22.9.2008 13:23:05   
petra *k
tatly, morem si nekaj kupti za oblečti, trenirk mam puno-spodnjih delov, gornjega pa niti enega oz enega nosim cele dneve, to pa ne gre tak... tak da nek čist poceni pulover v kiki, da bo toti mesec pa pol zdrža. pa neke spodnje majce si morem kupti. da nebo buši gol.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
22.9.2008 15:13:30   
trezika
Dan!
Kako je dans nek zaspan dan, sam js mam presenetljiv delodišuser posted image user posted image  Kuhala, cote sušila, diplomo pisala, tla brisala,...očitno sn se čez vikend res dost naspala.
Ja js bom počasi že tut mela probleme s tem, kaj gor oblečt...za doma me ne skrbi, kr mam trenirk cel kup, bolj bo problem za zdravnika, pa tako po kakih opravkih za it, sam mi je škoda denarja za nosečniške hlače kr so preveč drage, meni pa denar tut ne raste po drevju...mi je zadnjič tašča dala ene njene hlače, črne in fajn raztegljive, mislim da bodo kr ok, sam v enih pa tut ne morn bit nonstopuser posted image  Tk da bomo še videli kaj bo iz tega.
Kaj dans vse počivate al kako?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
22.9.2008 19:03:57   
meta21
Oj!

Sem vas htela malo prebrat pa mi ni uspelo, ker se mali že nekaj oglaša. Zato vas samo malo pozdravljam. Groza je to, da imam računalnik tak daleč pa se mi največkrat niti ne da it.

Drugače smo ok!user posted image

Uživajte!
Pa pa

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
22.9.2008 19:33:49   
Anonimen
o meta fajn da se lahko kaj javiš!
anej pa je tako siten, bi ga rada malo od soka odvadila pa se samo dere da bi pija. pa mu dam vodo pa vrže stranuser posted image . saj vem da sem sama kriva da sem ga navadila ampak,... saj mu zelo dolgo nisem soka ponudila vendar ko smo šli na morje je bilo najlažje kupit sok in mu nalit, ker čaj bi mu ne vem kje kuhalauser posted image smo bili v hotelu. no tačas ko pšem je že spil malo vode, sedaj pa spet jokauser posted image grozno ga je poslušat.
petra k pa si ti danes?
veš, moj danes ne gre v službo, pa bi človek mislil-kako fajn. pa ja! je raje zunaj in pije.nič novegauser posted image

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1767
22.9.2008 19:48:14   
petra *k
kak pa to, da ne gre v službo? aleš gre.zaj ma tak trening, pride dumu pomalem, te pa tak gre delat. no jaz sm pa bla gnes v ljutomeri, pa sem našla 2 pulovra, pa eno jakno ki zgleda ko anorak- ni debela, ampak če en pulover doli oblečem, pa je čist cool.

meta me veseli da ste vredu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
22.9.2008 19:50:33   
trezika
js sn se pa prehladilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kiham, kašljam, smrkam... pa tako ko sn se pazla.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
   [Brisano sporočilo]
22.9.2008 19:55:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1770
22.9.2008 20:06:45   
Anonimen
morrqak veš, da bi ponavadi prva v vrsti stala za take kiflčke. ampak sedaj oprosti-mi je tak slabo, da še pit ne morem, ker mislim, da bomuser posted image
petra stroj se je baje pokrava in ga je sodelavec klica, da je brezveze da hodi. ne vem bo verjetno moga v petek iti delat.user posted image
trezika to pa vrjamem ni prijetno posebej če siuser posted image . jaz sem tudi prehlajena že skoraj 14dniuser posted image in nič boljše, no nisem pauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1771
22.9.2008 20:20:56   
trezika
joj morrak kako si pokvarjena....user posted image  sem sicer prehlajena, sam roglece bi pa ful jedla....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
22.9.2008 20:37:32   
TinaV*
Madonca al vem ko moram priti,tak disi da na ptuj voham...daj no malo sem...
Trezika predolgo ste ga zurali...pa bograc jedli pa tak...user posted image  user posted image  user posted image

Uh jutri zjutraj pa v ormoz,k zobozdravniku po plombico koncno...od zacetka nosecnosti pa do zaj sem 3 dobla ...prej pa celo zivljenje eno polovicko user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
22.9.2008 20:39:09   
TinaV*
Hm nevem,a vam kaj po palacinkah disi? hihi sveze so ce keri pase naj samo pride

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
22.9.2008 20:43:33   
petra *k
o, lepo pišete, ko mene ni goruser posted image user posted image . ja deja, mi je matej reka, da že od 11h stroj ne dela. te pa bo vena resen moga iti v petek, ja.
trezika, pazi na sebe in svojo user posted image .

morrak, ti pa ne delaj luštov z rogleci.-zaj si upaš ki veš da nemremo do tebe!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.