lara light
|
Drage moje lepotičke, včeraj mi ni ratalo še k vam, le ivf sem pokukala in zgrmela v posteljo. V albumu je lepša slikica pluska od torka zjutraj, tako da danes nisem ponavljala. Mijavček, obvezno , bom ponosna, če bom lahko prenesla informacijo o tvojih velikih podvigih , sicer kako si? Mbd, še malo...ti čakaš volitve, res si zavestna slovenka, bravo. Upam, da si fajn. Špelka, danes odletita, juhej!...ti samo globoko vdihno ob vzletu in se nasmej in vse bo šlo kot po maslu, imejta se super lepo, napočlnita si baterije in zaplavaj 1x za vse nas e-jevke! Sabsa, kot sem že na ivf zapisala, kot pravijo tu punce, ne sekirak se. Ni pravila. Jaz sem imela v tem postopku kao zelo napredovano endometriozo, saj je zajela vsebino jajčnikov, od številnih foliklov le tri celice, pa ja plus. Zadjnič pa manj foliklov, 4, in v vsakem celica, vse so se oplodile in nič. Detece, kako pa ti? Hvala. Punce hvala, ker mislite name, hvala za navijanje, nisem še dojela. Skoraj celo življenje čakava na ta plus...potem pokličem dr.Reša, da mu sporočim veselo novico.