|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
15.9.2008 12:56:16   
Mijavček
Lara, sem ti že na IVF napisala.... jaz mislim, da je to to, sem pogledala slikce. Joooj, še kar mi gredo kocine pokonc.
Dej pazi nase, boš?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 901
15.9.2008 13:57:24   
spelka12
larrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa TO JE TO!!!!! Preizkušeno je to to. Moja črtica je bla ista, čez 3 dni je bila pa na CB že zelooo močna. user posted image user posted image user posted image user posted image Ne morem ti povedat, kako sem vesela za tebeuser posted image user posted image .
mijavček cerar že ve, kaj tvoja dva lubčka potrebujeta. Boš vidla, kako bosta hitro nadoknadila vso težo, še prekmalu user posted image . KOmaj čakam, da jih vidimouser posted image user posted image
savinjka tvojo pikico tudi že nestrpno pričakujem user posted image . Še čisto, čisto malo pa bo tu user posted image .

V kufre vas na žalost ne spravim, so čist polni, skoraj prepolniuser posted image

sabsa pa tvoje špikanje? KAko napreduješ? Mislim na tebe. user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 902
15.9.2008 14:30:06   
lara light
Mijavček, špelka, savinjka,.. hvala vam!user posted image  Sej se res zdi nemogoče, ko toliko let čakaš na ta plusek...al črtico al kar žeuser posted image ...bom ponovila v četertek, ko bom doma. Jutri zgodaj zjutraj grem za dva dni na službeno, zato sem malo prehitevala...
Pa ravno danes mam veliko dela, ves čas me ven mečeuser posted image ...tko da se ne morem tu veselit, takole sproti...a ves čas sem z mislimi tu!user posted image

Poljubkče, lepotičke moje,fajn bodte do četertka...mogoče še pol zvečer kej pokukam! Rada vas imam! Objemček (presneto ga noče prflikat)user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 903
15.9.2008 22:23:40   
sabsa
Lara light JUPI! Kako si ti mene danes razveselila! Prav polepšala si mi večer. Joj, kako sem vesela. Kar objela bi te. user posted image
Sedaj čakamo le še četrtkovo potrditev, potem pa fešta. Pa ne naprezaj se preveč, ok?

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 904
16.9.2008 14:42:59   
Detece
Lara light user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 905
17.9.2008 8:22:43   
mbd0411
Lara user posted image user posted image user posted image user posted image
Komaj čakam četrtek.
Ne nas pustit predolgo čakatuser posted image
Špelka,jutri pa greš?

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 906
17.9.2008 10:59:09   
spelka12
Jaaaaaa samo še 1danuser posted image . Komaj čakam. Zdej me pa grabi strah pred letenjem. Bo prvič za mene. Samo upam, da ne bom v letalu takale user posted image .
mijavček - a kaj veste, kako je z njo? A je šla že rodit mogoče? Tolk držim pesti za tebe, da bo vse ok. user posted image user posted image user posted image
savinjka a boš zdržala še en teden, da pridem domov? Če ne boš ti že vnaprej pošiljam enouser posted image pa še eno user posted image samo za tebe.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 907
17.9.2008 11:00:02   
sonček33
spelka uživajta maksimalno

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 908
17.9.2008 11:12:17   
mbd0411
Špelka,seveda te bom počakala.V nedeljo bom še dinarčke služila na volitvah,portem pa kar lahko grem proti Puser posted image
Ne,ne,ne,bom počakala!!! Oktobra 13. nič prejuser posted image
Čeprav je že malo čudno,a bo že...user posted image Moram še najti način kako vam bom javila,ker moj se ravno ne spozna na to tipkanje...
Špelka uživaj še zame in malo poslikaj Grčijo,da bomo videle kako lepo in toplo je tam.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 909
17.9.2008 13:23:14   
spelka12
savinjka z.s. maš.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 910
17.9.2008 14:18:48   
mbd0411
Špelka hvala!
To bom pa že jaz poslala smsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep dopust

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 911
17.9.2008 15:29:00   
sabsa
Punce pozdravček!

Današnji uz ok, le endometrioza se je na levem jajčniku precej razpasla. Je rekla ginekologinja, da je levi jajčnik bolj "švoh". 26.9. imam ponoven uz.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 912
17.9.2008 20:47:35   
mbd0411
Sabsa!
Ti šment s to endometriozo.Le zakaj moramo nekatere imeti to nadlogo??
Me zanima,če se bo pri meni ponovila.Pravijo,da nosečnost to zdravi.Bomo videli.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 913
17.9.2008 23:14:09   
Mijavček
Oj,

nisem šla še rodituser posted image . Bom Lari Sms poslala, ko bo akcija. A prav Larči?

Špelka, jaz sem pa misila, da si že na toplem,... no, fajn se mejta, pa kej sončka nazaj pripeltauser posted image  Letenja se pa tud jaz bojim, pa sem bla že žnj-krat na letalu.. pa še vsakič cela nazaj prišla. Če je možno, ne sedet pri oknu (meni to pomaga, da ne gledam dol), pa kakšno revijo preberi, potem itak dobiš malco in se mal "zabavaš" s tistim plastičnim priborom, pa čas mine in tiktak boste spet na trdnih tleh.
Aja, pa hvala za pestke.

Mbd, tvojmu bušiju se pa tud štejejo dnevi a?

Sabsa, nič se obremenjevat z endo, bodo dr.-ji že zbezal tiste folikelčke ven. Držim pesti!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 914
18.9.2008 6:35:47   
lara light
Drage moje lepotičke, včeraj mi ni ratalo še k vam, le ivf sem pokukala in zgrmela v posteljo.user posted image
V albumu je lepša slikica pluska od torka zjutraj, tako da danes nisem ponavljala.user posted image
Mijavček, obveznouser posted image , bom ponosna, če bom lahko prenesla informacijo o tvojih velikih podvigihuser posted image user posted image user posted image , sicer kako si?
Mbd, še malo...ti čakaš volitve, res si zavestna slovenka, bravo. Upam, da si fajn.
Špelka, danes odletita, juhej!...ti samo globoko vdihno ob vzletu in se nasmej in vse bo šlo kot po maslu, imejta se super lepo, napočlnita si baterije in zaplavaj 1x za vse nas e-jevke!user posted image
Sabsa, kot sem že na ivf zapisala, kot pravijo tu punce, ne sekirak se. Ni pravila. Jaz sem imela v tem postopku kao zelo napredovano endometriozo, saj je zajela vsebino jajčnikov, od številnih foliklov le tri celice, pa ja plus. Zadjnič pa manj foliklov, 4, in v vsakem celica, vse so se oplodile in nič.

Detece, kako pa ti? Hvala.user posted image

Punce hvala, ker mislite name, hvala za navijanje, nisem še dojela. Skoraj celo življenje čakava na ta plus...potem pokličem dr.Reša, da mu sporočim veselo novico.user posted image

Coelho

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 915
18.9.2008 8:39:15   
pikovit
Jambo punce,

pa da se vam javim še tukaj.2 dni nazaj sem prišla iz Zanzibarja in je bilo fenomenalno.To je pravi raj na emlji.Itak,da sem jokala ko smo šli domov.Ljudje pa so pustili tak vtis,da se obsoltno še vrnem.Tako prijaznih in prisrčnih ljudi še nisem videla v življenju.Bila sva tudi v Tanzaniji na safariju.Nimam besed,tako je bilo lep.Spala sva v šotoru sredi savane in imela nočne obiskovalce.Oz. so naju kar čuvali-LEVI.Baje so bili celo noč pred najinim šotorom.Tako so nam povedali masaji.Ko dobim slike,dam kaj gor.

Larica tebi pa še tukaj čestitam.BRAVO LUBICA MOJA.Veš kolk sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 916
18.9.2008 10:14:27   
lara light
Pikovitek, uauuu, kakšno doživetje!user posted image
Čestitke za pogumuser posted image ..čimprej slikce jauser posted image
...in kako si sedaj draga Gospa? Verjamem, da super...pa vseeno poročaj, če je po proki res vse drugačeuser posted image  saj veš, bi drugo leto tudi jaz, pa da se psihično propravimuser posted image
Hvala za čestitke! Love youuser posted image

Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 917
18.9.2008 10:53:56   
mbd0411
Lara tolk sem vesela.
Kdaj maš pregled?

Neposredna povezava do sporočila: 918
18.9.2008 11:28:23   
lara light
O, savinjka, jaz tudi. čez 14 dni, 2.10. pri Rešu.user posted image
Kako je s tabo?user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 919
18.9.2008 12:18:19   
mbd0411
Komaj čakam da ti še na pregledu potrdijo.Saj veš,jaz vse z rezervo,da ni potem razočaranje.Sem pa ful vesela,res.Zdaj bomo lahko bolj čvekale o naših user posted image .
Jaz sem v redu.Mali že nima več prostora pa ni tako brcajoč.ko je takrat imam bule vsepovsod.Ne vem ali dela špago al kajuser posted image .Se preteguje.
Počasi odštevam.Glej ticker.

Neposredna povezava do sporočila: 920
18.9.2008 15:29:07   
lara light
Kako malo še manjka, da bo tvoj sinek dobil družbo!user posted image  Superca! Špago dela pravišuser posted image ...čuvaj se!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 921
19.9.2008 7:35:44   
mbd0411
Ja,Lara še tri tedne dobre.Kako si?Tvoj plus doživljam tako kot sem svojega in komaj čakam na pregled,pa ostalo kar sodi zraven.Pa možno je,da bosta 2 ane?Sem prav razumela?user posted image user posted image user posted image
Potem pa lepo doma bit in počivat,počivat pa pazit.....Že zdaj maksimalno.Nič ne dviguj,prav nič pa če se ti zdi še tako lahko.
Špelka se pa že greje.Ti šment,še poslovila se ni.Kar naj uživa in nabere novih moči,za nove boje.
Želim vam lep vikend in sončka....

Neposredna povezava do sporočila: 922
19.9.2008 7:39:10   
lara light
Savinjka, ja še malo maš...res čas beži.
Je možnost, da bosta dva. Sicer pa delam in ker živiva sama in imava zelo različne urnike...saj veš, vse mora bit narejeno. Ne pretiravam, to pa res.
Bodi lepouser posted image ...špelka pa se že namakauser posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 923
19.9.2008 17:58:32   
punčka10
Hej.
Šele zdej odkrila, da je prov tema endometrioza tuki gor in po preletu strani vidm, da ste punce že prave kolegice ratale. Tut jst jo mam,nažalost! Endometriozo-cista velika 5 krat 7 cm in mam 27.10 odstranitev!
Joj sm firbčna kaj ste vse v teh 38 straneh že napisale, sam je mal velik za brt(se pridno učim, ker mam v pondelk izpit) tko da a se slučajno da kšni mal statistično povzet podatke o vs, ker predvidevam, da se že dolg spremljate! Predvsem me zanima to, kolk jih kej uspe zanost po operaciji in kolk hitr?In če je res, da te če v približno 6-9 mescih ne zanoošš, pošlejo na umetno oploditev? Uglavn vse me zanima, ker me je ta zadeva kr ornk negativno presenetla, kot itak vse, ki jo mamo!
Lara light tep pa iskrene čestitke!

Neposredna povezava do sporočila: 924
19.9.2008 18:26:08   
tinč407
pozdravljene

mene pa zanima če ste imele katere znake za endometriozo ali so vam to ugotovili šele z laparoskopijo oz. po naklučju. Obstajajo kakšni znaki za endometriozo  kot naprimer za PCO?

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu punčka10)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.