Alfabeta
|
Evo, mene Torej.... Kje sem nehala ne vem, zato začenjam tukaj... klaja lep avatar Žan Luka, za spanje. Le nadaljuj tako, da prideš do nič prebujanja na noč. Mi to še čakamo, se zgodi. 1x zbujanje, namreč. Bom že to vesela Limma, za obe z Nežo , da bo današnja noč boljša mala pikica za vse tvoje težave plastični telefon....pri nas pali, sicer malo manj kot moj, ampak zanimiv ji pa je nekaj časa. Dokler poje. So se pa tudi ostali zamotili danes, tudi Lara lusa meni je pa prav všeč, da si tudi ti napisala malo daljši post igrače, mi jih tudi ne kupujemo, ker jih imamo za kakih 10 otrok še od Filipa. Edino ko bo večja ne vem kako bo sprejela da so sami avti, pa traktorji, pa tovornjaki,.... je rekel moj mož preden se je Ajda rodila, da mogoče bi bilo bolje, da bi imeli fanta, da ne bomo imeli sedaj še drug vogal sobe poln Barbik Suzana, Aljaž je pa na tej sliki v stolčku tako velik dečko že klepetka...kaj naj ti rečem?Držim pesti da boš čimlažje prenesla sem pa sedajle pri dnevniku gledala o detomoru na Hrvaškem. Katastrofa , zaradi finančne stiske so vzeli življenje 2 novorojenčkoma sani, ne smeš se napiti danes...kako bosta pa potrdila obletnico če boš trda? Trd mora biti Iskrene čestitke mala pikica, še niste rodili? No, saj sem rekla, da če bom kaj pozabila pa sedaj napišem. taglavno sem pozabila Sunny, triš in Katarinas hvala za zelo prijetno druženje Jaz tudi raje vidim da smo doma, ker smo res lahko sproščene, pa ne moti nas vreme, pa drugi, pa..... Važno, da nam je lušno, a ne? Evo toliko za sedaj. Saj bom še kaj napisala, brez brige No, pa da ne bom pozabila še tole...Majra ne bojkotiraj foruma in začni še pisati, ne samo brati. Kje si bila pa včeraj ko smo se dogovarjale? Ne bit huda name, no
|