|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
18.9.2008 16:18:30   
mml
ursulina Calpol lahko daješ vsakih 6 ur, tako da če mu ga cel teden daješ samo enkrat dnevno pred spanjem, mu ne boš nič škodovala, ampak samo koristila, kerres nima smisla, da bi ga revčka bolelo. Ravno danes je ena mamica na telovadbi rekla, da njenemu sinku najbolj pmaga Gingigel (ali nekaj takega), ki ga prodajajo v Muellerju...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 551
18.9.2008 16:22:57   
klepetka
hvala vsem za user posted image .Pomagajo.user posted image

mml, kako si prijazna, da si pripravljena pomagat, ampak ne bo treba ker me je malo prej klical bratec.  Resnično sem ti hvaležna, res iz srca hvala. Samo zate:
user posted image
Torej, na vrsti bom v pričetku prihodnjega tedna tj. v poned. al pa torek.

IN res je, kar se tudi meni zdi zelooooo čudno, da z bolečinami &co pustijo tako dolgo čakatuser posted image . NAmreč  ena zdr. delavka iz stomatološke je tudi bratu  rekla, tako kot meni že moj zobozdravnik, da je  za bolečine čakalna doba do 3 mesece, za planirana puljenja pa do 1 leta.Do takrat pa se ti lahko zmeša od bolečin.user posted image
Aha, moj zobar je reklel, na moje vpr. če res ne bo možno nič prej glede na to kakšna sem , da skoraj sigurno  ne, da ko je vojna je vojna za vseuser posted image .POl se pa daj.

Bom pa imela to prav kirurški  poseg, operacijo , tako da bom tudi šivanauser posted image .

mml, kaj misliš , kaj lahko še vzamem kaj močnejšega od lekadola glede na to, da dojim?Ker lekadol se mi zdi, da nič več ne primeuser posted image

Zdaj pa dost teženja od zobarja, ne bom vam več utrujala.

Vse slikce so krasne, sem jih pogledalauser posted image

Ostalo pa komentiram  zvečer, ker moram po Marušo k mažortam

lepo popoldne vam želim

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 552
18.9.2008 16:24:40   
sani1
Pozdravljene!

Danes imava pa midva z dragim obletnico. Nisva še dolgo skupaj ampak se nama je pa zgodilo že toliko, da je vredno praznovati...user posted image   se ga bom napila- vino je že v hladilniku...user posted image

mala pikica- ja upam, da tvoja sestrična kmalu rodi in da bo šlo vse ok? Že vedo kaj bodo imeli? Moja ni hotela povedati kaj bo. Sem pa zelo zelo vesela, da je fant, ker ne bodo mogli primerjat. Vsaj enkrat...user posted image

mml- sem se hotela jaz javit za sprehajalčka, da ga odkupim in da lahko greš potem ti zopet zapravljat user posted image   pa vidim, da me je katee prehitela. Nič hudega ga bomo šli pa  kupit...  Bi  pa hodili na telovadbo. Kakšna je pa cena? No bova tudi midve tebe počakali...user posted image oz. bom videla kako in kaj...   Se bomo vse zmenile, ko prideš ti z dopusta. Ok?

suzana- kako je lušten tvoj frajer. Je zadovoljen s stolom?

luša- res si napisala pravi spis.user posted image Pohvaljena... Se včasih pritožujemo, da ni kaj za brat...user posted image   zdej je pa toliko, da ne znese vsega.

klepetka- pokliči na stomatoliško kliniko in povej, da te boli zob. Še boljše pa je če se kar odpelješ v Lj parkiraš in greš tja. Takoj ko prideš skozi vrata desno je ambulanta za puljenje zob. Greš tja in poveš, da te zelo boli in te bodo takoj vzeli. Še isti dan. Ne rabiš nobenih vez, ker je to bolečinsko in te morejo takoj vzet. držim pesti. Pa da te malo potolažim nič ne boli...

koala- ja res je ta odnos na Fontani katastrofalen. Smo mi izkusile kot študentke na lasni koži. So bili ful nesramni, ker kao študentke pa nimajo denarja. Dokler moja kolegica ni potegnila ven zlate kartice. Ko bi ti videla kako so bili pa pol prijazni. Prav osladni. Tam se jim gre samo za denar. Da ne govorim o invalidih. Jih tam ne marajo.

golobček- tudi moj meni skoz govori, da rabim nov telefon. Pa sem rekla naj kupi tisto Nokio za 1 E pri Si mobilu. Pa mi je ravno včeraj rekel, da mi ne more kupit tako poceni telefona. Jaz pa ne rabim kaj več. Niti se ne spoznam na te telefone. Važno je, da lahko jaz kličem in da ima gor radio ko grem na sprehod. To ima pa že skor vsak...user posted image   Si ti zadovoljna zdej z tem telefonom?  Je pa fino vsake tolko zamenjat, a ne?

No zdej grem pa počasi mizo pripravit in vinčeka nalit..user posted image

lep dan vsem...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 553
18.9.2008 16:24:58   
klepetka
ursulina, jaz sem tud Lani namazala  dlesni z gengigelom, pa se mi zdi, da je pomagalo.Pa še dobrega okusa je. SEm ga pa jaz kupila v lekarni.user posted image  Za Lenarta

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 554
18.9.2008 16:27:51   
klepetka
sani, no samo da nič ne boliuser posted image .IN jaz sem tudi mislila da greš tja , se usedeš pa spulijo in greš.Pa še na kofe z ljubljančankami, mimogredeuser posted image  Ampak baje ni tako.MOgoče zato, ker naj ne bi bilo navadno puljejne( po besedah  bratove prijateljice )Pa glih meni se mora to zgodit. user posted image
No, saj bo , a ne da bouser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 18.9.2008 16:34:14 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 555
18.9.2008 16:32:31   
klepetka
sani, čestitke za obletnico. Ti se kar napij, samo v avto pol ne smeš za volanuser posted image
user posted image

joj, zdaj pa res moram it.Sigurno me že čaka.
PA še smetim....user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 556
18.9.2008 16:33:40   
sani1
klepetka- Ja seveda da bo. Če si dala tri porode čez boš pa še ja menda ta en zob...user posted image   Nič ni tako hudo kot se sliši. Omrtvijo vse, dobijo zob ven, zašijejo- ponavadi tri šivčke in to je to. Nič hudega. Sem dala to skoz... Pa sem še isti dan jedla kruh in ješpern...user posted image user posted image user posted image   Lakota je hujša reč...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 557
18.9.2008 16:44:45   
ursulina
mml,  hvala za odgovor, zlata si!
in klepetka, tudi tebi hvala, bom šla iskat tale gel, upam, da bo kaj bolj hasnil...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 558
18.9.2008 16:54:43   
koala
ursulina v mullerju imajo dentinox gel, ki je vsaj Alexu bolj pomagal, se mi zdi da ga gengigel pomiri zato ker je sladek. Gengigel baby sem pa jaz kupila v lekarni.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 559
18.9.2008 17:12:44   
Golobček
IZVIRNveselo na delo!
O SPOROČILO: nana35

golobček,super za telefon,samo tele kratice in številke mi čisto nič ne povedo,sem ravno zadnjič v EP rekla koali in ostalim,da sem jaz ostala pri Nokii3310,da vseh teh številk res več ne poznam,ker je toliko tega na trgu,da že moraš delati na mobitelu ali v kaki podobni telefonski službi.

Podoben je Nikii N95 odpre se drsno navzgor , pa ful dober fotoaparat ima gor, dejansko onega aparata sploh ne rabiš- no vglavnem že dolgo sem si želela tak telefon, sam so bli ful dragi, zdaj pa je bil za podaljšanje naročnine za 1 €(drugače stane450 €)

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 560
18.9.2008 17:15:53   
Golobček
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

golobček- tudi moj meni skoz govori, da rabim nov telefon. Pa sem rekla naj kupi tisto Nokio za 1 E pri Si mobilu. Pa mi je ravno včeraj rekel, da mi ne more kupit tako poceni telefona. Jaz pa ne rabim kaj več. Niti se ne spoznam na te telefone. Važno je, da lahko jaz kličem in da ima gor radio ko grem na sprehod. To ima pa že skor vsak...user posted image   Si ti zadovoljna zdej z tem telefonom?  Je pa fino vsake tolko zamenjat, a ne?

lep dan vsem...

Ja sem zadovoljna ker ima gor vse kar si želim.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 561
18.9.2008 17:18:52   
SuzanaKK
Punce živijo!

Sani čestitke za obletnico. Ti si kar daj duška. user posted image user posted image user posted image Jaz ne maram ne vina ne piva, čez poletje sem spila kak radler. Mi pa paše tu in tam kak gin tonic ruknituser posted image . Stolček se zaenkrat zelo obnese. Jupi za Bolho!!!user posted image

ursulina en velik user posted image zate in za tvojega sončka. Joj, to nas še vse čaka. Jaz imam  homeopatske granule za lažje izraščanje zob, upam, da bojo kaj pomagale.

klepetka pismo, to pa je cela štala s tem zobom. Naj te hitro poštimajo. Po moje je to tudi urgentno, bi te ja morali takoj operirati.

golobček nič me ne pokličeš, sem se kaj zamerila ali nimaš časa za kavicouser posted image Držim pesti, da se Nina kmalu znebi gibsa in bojo kolki končno dobro. He he, imam pa jaz tudi nov telefon, samo da jaz ostajam zvesta Sony Ericsonnu.

Punce, jaz sem danes šopingirala in Aljažu kupila bundico, zimske hlače in žametke za zdaj v Zari. sEm zelo presenečena, ker sploh nimajo navitih cen - za malčke, zase itak nisem nič gledala. Se mi zdi, da so naši sončki vsi tipi topi, me pa bolj tako takouser posted image . No ja vsaj k frizerju grem jutri. Sem nabavila tudi termoposodico za flaško, v DM-u (njihova znamka) za 4,5 eur. Se mi zdi, da se mu sok ali voda tako hitro ohladi zdaj, če vozičkava. Upam, da bo delovalo.

Štajerke: vsi ste super.

nana Aljaž je res velik fant, v stolčku mu je kar všeč, sedi še pa vedno ne samostojno, mi obvezno še 1 x dnevno zruži na glavo. HB na mehkouser posted image .

Evo zvonec, moram iti, sem dobila obisk. Se tipkamo kasneje.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 562
18.9.2008 17:19:17   
Golobček
No zdaj  pak bistvu!

Sem zelo vesela da mislite na naju z Nino, upam tudi da bodo vse te pikapolonice in angelčki pomagali na naslednjem UZ.
Ampak verjemite mi da me je resnično strah in to vsak dan bolj.
Zavedam se tudi da če ne bo kot mora bit da bomo morali dat skozi tudi vse ostale ceremonije, ki nas bodo čakale- ampak zaenkratz sploh ne razmišljam o tem ker lahko še zbolim, tako da upam na najboljše. 

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 563
18.9.2008 17:44:29   
TRIŠ
sani čestitke ob obletnici.Danes naj bo vajin dan oz.večer.Pa da se ga ne napiješ prevečuser posted image

Golobčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 564
18.9.2008 17:44:43   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Ena je spraševala zakaj ne na Fontano (si nisem zapomnila katera).
Zaradi odnosa, sicer zdaj že bivšega vodstva do otrok in invalidov, oboji namreč nekja časa niso imeli vstopa. Se mi je zgodilo da so mi prodali dve karti (bili sva dve osebi) potem pa rekli, da jaz lahko grem k bazenom, ta invalidna oseba pa naj me počaka v avli HALOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! Pa tudi otroci niso smeli noter, zdaj bi pa služlil z mojim sončkom? Ni šanse!
Meni so se zamerili in me tam ne vidijo.

Tole pa je višekuser posted image .Jaz tudi ne bi šlauser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 565
18.9.2008 18:02:41   
nana35
koala,kam pa boš hodila z Aleksom na plavanje če seveda sploh boš hodila? Ali mogoče veš,če imajo tudi na Pristanu kakšen tečaj za otročke?

klepetka,user posted image da boš kmalu na vrsti in ne bo več zobobola.

sani,user posted image na zdravje!

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Danes imava pa midva z dragim obletnico. Nisva še dolgo skupaj ampak se nama je pa zgodilo že toliko, da je vredno praznovati...user posted image   se ga bom napila- vino je že v hladilniku...user posted image

Kako dolgo pa sta skupaj s tvojim dragim če ni skrivnost? Saj midva z mojim tudi nisva skupaj že celo večnost...
Vse naj...naj...ob obletnici!
user posted image

Golobček v glavnem super za novi telefon,samo da tebe osrečuje.

suzana,jaz imam tudi tele granule,pa se mi zdi da pa Klemnu nič kaj ne koristijo, njemu sploh nič od tega ni koristilo, je pa res da so rinili kar trije zobki naenkrat ven.
Tudi jaz sem gledala bundice v Zari,pa je teta tam rekla,da jih baje še dobijo.Ne sploh nimajo visokih cen,sem Klemnu veliko stvari že kupila v Zari. Cene bundic so približno take kot v H&M.Ampak so drugačne. Jaz sem jo vseeno kupila v H&M,ker mi je bila všeč,pa čeprav bo pol Maribora imelo take.user posted image

:))

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 566
18.9.2008 18:09:55   
Alfabeta
Dan!

Samo pozdravim vas, pokomentiram za nazaj pa zvečer.

No, me smo se imele fajn, vsaj mislim tako. Zvagale smo se, no naše otroke in še ena od mamic se je, a ne?user posted image user posted image  "Malo" poklepetale, se opravičujem prisotnim če sem bila jaz preveč gobčna (ne morem pomagati, mati narava me je tako naredilauser posted image ). Upam, da ni bilo kakšne zamere.

Slike lahko prilimam, če se Triš, Sunny in Katarinas strinjajo. Na mojih sicer ni mamic, ker jih Triška ni slikala. Ne vem zakaj, morate njo vprašat.

No, če sem še kaj hotela povem zvečer. Sedaj moram deca (otroke, da ne bo pomote) dat spat

Mi je pa žal ker ostale niste mogle, sploh Majra, katere nismo mogli poklicati, ker nimamo njene številke.user posted image  Ostale ste žal imele opravičljiv razlog

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 567
18.9.2008 18:12:21   
nana35
??????????????????

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 568
18.9.2008 18:18:47   
Sunny Morning
katarinas, TRIŠ in Alfabeta hvala za družbo. Alfabeta tebi pa še hvala za gostoljublje. Meni je bilo super. Ne vem kako si ugotovila, da si bila ti najbolj gobčna, o tem bi se lahko še pogovarjale.user posted image  Slikice pa kar nalimajte, da vidimo naše škrate.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 569
18.9.2008 18:21:41   
Alfabeta
Pozabila sem povedat, da imamo mi 5.zobek!!!user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 570
18.9.2008 18:30:39   
nana35
Čestitke za 5.zobek! 

< Sporočilo je popravil nana35 -- 18.9.2008 18:31:45 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 571
18.9.2008 18:37:50   
Alfabeta
Upam,da ne bo kake jeze, triš in Katarinas

Evo limam

Žanu slikanje nikakor ni smešno , Ajda se pa spet zabava ob tem
user posted image

Moja in Trišina princeska
user posted image

Pa še Sunny-na Neja in moja Ajda
user posted image

Vau, mami kako živahno lutko si mi kupila user posted image
user posted image

Pridružila se je še Lara od Katarinas
user posted image

Pa še vsi 4 sončki
user posted image

Kdo bo zmagal? Žan ali Lara?
user posted image

slikala pa je Triš. Hvala ti!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 572
18.9.2008 19:20:05   
TRIŠ
Alfabeta meni je bilo super in lepše kot na Loki.Otroci so uživali,najeli smo se sladkega in popili dobro costelico in bili bolj freeuser posted image .A ti si mene pooblastila da slikamuser posted image .Jaz pa sem na mamice pozabila,jih je pa poslikala Katarinasuser posted image O gobčnosti pa mislim da ni razlike med tabo,mano in Sunny morning.Bi vse klatle ena čez drugo.Ja če pa imamo toliko zanimivega povedatuser posted image .Katarinas pa je tako nežna dušica da bi jo človek kar za svojo vzeluser posted image .Mene pa ne rabite spraševat za slikice,saj se ve da sem vedno ZAuser posted image Joj kako lepe slikeceuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 573
18.9.2008 19:29:03   
Alfabeta
Evo, mene

Torej....

Kje sem nehala ne vem, zato začenjam tukaj...

klaja lep avatar user posted image user posted image user posted image

Žan Luka, user posted image user posted image user posted image  za spanje. Le nadaljuj tako, da prideš do nič prebujanja na noč. Mi to še čakamo, se zgodi. 1x zbujanje, namreč. Bom že to vesela

Limma, za obe z Nežo user posted image user posted image user posted image , da bo današnja noč boljša

mala pikica user posted image user posted image user posted image  za vse tvoje težave

plastični telefon....pri nas pali, sicer malo manj kot moj, ampak zanimiv ji pa je nekaj časa. Dokler poje. So se pa tudi ostali zamotili danes, tudi Lara user posted image

lusa meni je pa prav všeč, da si tudi ti napisala malo daljši postuser posted image user posted image

igrače, mi jih tudi ne kupujemo, ker jih imamo za kakih 10 otrok še od Filipa. Edino ko bo večja ne vem kako bo sprejela da so sami avti, pa traktorji, pa tovornjaki,.... je rekel moj mož preden se je Ajda rodila, da mogoče bi bilo bolje, da bi imeli fanta, da ne bomo imeli sedaj še drug vogal sobe poln Barbikuser posted image

Suzana, Aljaž je pa na tej sliki v stolčku tako velik dečko že user posted image

klepetka...kaj naj ti rečem?Držim pesti da boš čimlažje preneslauser posted image user posted image user posted image

sem pa sedajle pri dnevniku gledala o detomoru na Hrvaškem. Katastrofa user posted image user posted image user posted image user posted image , zaradi finančne stiske so vzeli življenje 2 novorojenčkomauser posted image user posted image user posted image

sani, ne smeš se napiti danes...kako bosta pa potrdila obletnico če boš trda? Trd mora biti user posted image  user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

mala pikica, še niste rodili?

No, saj sem rekla, da če bom kaj pozabila pa sedaj napišem. taglavno sem pozabila Sunny, triš in Katarinas hvala za zelo prijetno druženje user posted image

Jaz tudi raje vidim da smo doma, ker smo res lahko sproščene, pa ne moti nas vreme, pa drugi, pa..... Važno, da nam je lušno, a ne?

Evo toliko za sedaj. Saj bom še kaj napisala, brez brigeuser posted image

No, pa da ne bom pozabila še tole...Majra ne bojkotiraj foruma in začni še pisati, ne samo brati.user posted image Kje si bila pa včeraj ko smo se dogovarjale? Ne bit huda name, nouser posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 574
18.9.2008 19:31:21   
baby_08
Ojla!

Bom na hitro napisala nekaj glede plavanja dojenčkov v Fontani. Jaz mislim, da tisti, ki organizirajo te tečaje(Plavalna zveza Slovenije),  nimajo nič skupnega s politko Fontane. Midve boma šle plavat, saj Lana full uživa v vodi in v družbi drugih dojenčkov, zato jo nočem prikrajšati za te užitke.

Pričetek tečaja je v torek, 7.oktobra. Cena tečaja je 95€, za 10 obiskov. Uvodno predavanjeza starše pa bo 1.10. ob 16.30 na UŠČ-ju. Za prijavo pa še ni prepozno. Ostala informacije na: http:/kad.si/babyswim/user posted image

Zdaj pa grem mojo pricesko skopat in spravit spat. Vas pridem pogledat še pozneje.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?