|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
18.9.2008 10:38:27   
alea01

Se pa vidi, da je kar dolg, ali se pa sam meni zdiuser posted image .

ups, ne mislim na lulijauser posted image . Na samo velikost Žigata

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
18.9.2008 10:38:53   
sasa.vracko
Hvala punce! Ste me pomirile! Alea, od sile si user posted image , če kaj bo, pač bo, boš pa drugo leto kožico raztegovala user posted image ...
lonapo - hvala za nasvet in geslo prosim!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
18.9.2008 10:53:21   
sasa.vracko
lonapo - od Just mam kapljice 31 in brinovo mazilo, a pride kaj od tega v poštev?

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
18.9.2008 10:58:36   
lonapo
alea--hvala,hvalauser posted image -sem ful ponosna na moje mulčke. Ja Žiga je res ful dolg-pomoje bo imel 2 metra ko bo zrasel,Nejc je že zdaj pri treh letih za eno glavo višji od sovrstnikov.

Saša-lahko mu daš par kapljic na zloženec oz.gazo in daš na bodi-ampak ne preveč ker so ful močne. Jest sem dala Nejcu mazilo direkt na kožo pa se je revežčist spraskal, tko da samo na bodi al pa majčko.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

Neposredna povezava do sporočila: 3829
18.9.2008 11:02:43   
sasa.vracko
lonapo- hvala za zs in nasvete, jaz bi mu tud kar na kožo dala, se prav na bodi mu je treba, ok.user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
18.9.2008 11:03:25   
sasa.vracko
ja, pa luškan je tamal, res je velik videt...

Neposredna povezava do sporočila: 3831
18.9.2008 11:08:44   
polma
Hoj!

Moj user posted image pančka v posteljici.... user posted image user posted image user posted image

Kaj pa naj zdaj počnemuser posted image ?

Grem pogledat, če mam kak pametni nasvet na kako vprašanje!
(yeah, wrightuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3832
18.9.2008 11:12:25   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Končno mi je po dolgem času uspelo dat slike v album; tista, ki bi si jih ogledala naj pove in pošljem geslo.

jstuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
18.9.2008 11:14:13   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

a niso babice carske user posted image

Souser posted image user posted image user posted image !!!! Moja mami rada šopingira in je vsa srečna, ker oblači kar 3 vnuke user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
18.9.2008 11:17:26   
polma
IZVIRNO SPOROČILO.anaj22
Še nekrat mi bo kej za pametvala pa bom sam user posted image

Joj, jaz sem pa še vedno tko občutljiva na take bedaste izjave. pa vedno si rečem, da bo šlo skoz eno uho not in grudo ven- pa be znam. Nazadnje me je prizadel tast, ko je vprašal v istem dnevu- če ne bi šla na kak tečaj, da bi mi pokazal kako se drži in umiri otroka user posted image in kdaj se po porodu shujša user posted image ?  Haloooo?

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
18.9.2008 11:25:36   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Polma jest tud spijem 1 ga tavelzga pa se me že prime. Kam si pa šla na refleksno masažo. Jest mam doma knjigo o akupresuri in tam je napisano kako izvajaš zdravljenje, res huda knjiga in tud zelo pomaga. Moji problemi so pa hrbtenica-posebej vratna in jetra.

Na refleksno sem šla tam, v studiu kjer je telovabba za dojenčke. zelo je bla dobra maserka. Križ me ne boli, vrat pa zelo-jasno, spet sem spala v sedeuser posted image .
Povej mi, prosim naslov te knjige.
Pa lahko mi pošlješ geslo za slikce user posted image , vse mi jih pošljite, če lahko user posted image .

nya,dober voziček, hvala za geslo. zelo je fensi!!!  mi smo našemu malčku kupili nov voziček, ker stari se ni dal obrnit proti meni. No, na ta novega se tudi šele privaja-je pa veliko bolje kot prej, greva lahko za par minut na zrak. In potem se dere in dere... Komentarjev mimoidočih pa samo še bežno slišim.... ja, a je lačen dojenček...bogi, kako je lačen.... Ja- vse je v lakoti...

< Sporočilo je popravil polma -- 18.9.2008 11:30:47 >

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
18.9.2008 11:34:05   
mtinca1
ojla mamice in malčki!
me kr nekaj časa ni bilo na rr, tako da grem mal prebrat za nazaj.
smo se malo cartali pri babicah in dedkih, pa na morju smo mislili bit ta teden, pa smo po dnevu in pol spakirali, ker ni blo dovolj lepo vreme, pa lana je bla veliko bolj sitna kot sicer... skratka doma je najboljše!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
18.9.2008 11:36:56   
polma
Igralni center imamo pa tale:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=166499

In ga stalno uporablja, oziroma ga jaz kar dam na tla, da se malo pretegnem in se je navadil. pa tudi med previjanjem ga uporabljam.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
18.9.2008 11:54:33   
lonapo
Povej mi, prosim naslov te knjige

Naslov je: Zdravje je v tvojih rokah. Napisal jo je pa: Devendra Vora (mislm da je on-upam, da nisem spremenila spolauser posted image )

Huda knjiga, res;
Maš v knjigi tud točke, kako omiliti bolečino in res pomaga. Me je enkrat bolel zob, nič mi ni prijelo,potem sem pa po knjigi delala in me je nehal-vsaj noč sem potem prespala,no ja zobar mi ni ušel.user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
18.9.2008 12:01:51   
Anonimen
lonapo luštne slikceuser posted image user posted image
Si bom poskusila danes vzet mal časa, pa en albumček naredit. Se pa vidi, da je bila luna, ker je tudi meni danes jedla ob polnoči, potem ob 4,pa ob pol devetih, ponavadi mi pa spi od 21 pa do zjutraj.

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3840
18.9.2008 12:02:05   
Anonimen
mtinca wbuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3841
18.9.2008 12:08:43   
Anonimen
mtinca - user posted image

Sem nalagala slikce v album, pol me je pa vn vrglouser posted image , bom probala še enkrat, ko dam sončka spat. Geslo mbo isto kot za voziček.

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3842
18.9.2008 12:19:07   
nInAzWeRiNa
ojla take nogavičke smo mi zdej učeri dubl sam ful je bla fora k ma tamala tok velko nogo da ji 17-18 niso ble prov oz lih za lih,20-22 pa so ful prevelke tko da smo dobili slednje in jih bo mela mal kasnejuser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

Neposredna povezava do sporočila: 3843
18.9.2008 12:21:35   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Mojca, saj mam spalno vrečo, jo je dobu za darilo, mam tako rumeno, puhasto, znamke Aljaž. V HM sva pa zadnjič z mojim pižamo Superman kupla, pa kosmateno trenirko s kapuco, pa ful so mi všeč mokasinke, jih je že moj nečak lani nosil, mu jih bom kupila, samo majo v Celju samo ene barve, črno bele, z motivom Snoopy, pa bi rajš kake bolj pisane... A veste kake mokasinke mislim? To so taki copatki, ko jih otročku obuješ kot nogavičke, pa podplatek majo, jaz sem mela, ko sem bla mala take, sam so ble rdeče, niso ble tolk fensi user posted image  
Grem tud počas v horizontalo, ker mi je moj Grdo račko odžrl, ker sem glih vmes Lukija šla uspavat, ko se je najedu.. user posted image

haha tole sm komentiralauser posted image user posted image

*najin sonček Teja*

Neposredna povezava do sporočila: 3844
18.9.2008 12:25:13   
Anonimen
lonapo - lušne, zdrave, nasmejane fante mašuser posted image  za mami

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3845
18.9.2008 12:31:32   
nInAzWeRiNa
tok ste naklofale spet da ne morem skoz vse pridt zato bom sam povedala novico našga dneva
sm dala tamalo kravice past pred njo pa igračo neki časa jo je sam gledala pol se je pa odrivat začela in ji je ratal igračo prjetuser posted image user posted image carica,pa na hrbet se tut obrne tko previdnouser posted image

pa učeri sva bli v jesenicah pri kolegici in je celo pot do tja spala nazaj pa čebljala-sm misnla da jo bo zmanjkal ampak ne je celo pot do lj. delala akhhhhhhuser posted image user posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
18.9.2008 13:13:29   
Anonimen
Evo, neki fotk je v albumu, kot rečeno geslo je isto kot za voziček

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3847
18.9.2008 13:19:03   
lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image  spet me je vrgu ven,pa albuma nisem mogla narestuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 20.9.2008 21:38:52 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
18.9.2008 13:21:15   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja madonca kaj je pa zdej naredu....................nč mi ni jasnouser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
18.9.2008 13:22:36   
lunca14
punce men je zelo žal,ampak nisem hotla take klobase narest,če bi lahko bi zbrisala,a se da zbrisat...................jooooooooooooooooojjjjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?