Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa a res tolk fejst ga oblačiš za doma? ...mi mamo trenutno noter 24,5stopinj pa ga mam oblečenga v zoknčke pa trenerkico hlače pa maja kratek rokav pa jopica na zadrgo povrhu...al pa sam hlače na stoplke pa bodi dolg rokav ko je v ležalniku ga pa mal po nogicah z deko pokrijem...jst bi ga za ven oblekla žabice-sam jih še nima-pa kavbojkice čez...bom šla pogledat jst tud jutri v H&m za kake fancy copatke vsaj debelejše za ven.. Evo, naš je isto oblečen IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Sedaj imam pa še eno vprašanje za tiste,ki poznate trgovine v BTC. V petek grem moj delat servis v Trzin, mami bi pa mal zapravljala , pa me zanima v katere otroške trgovine se mi splača iti,ker ponavadi grem samo v BTC City v Okaido,ostalih trgovin v hali A pa ne poznam, pa ne bom ravno mela ful časa vsega pregledat. Pod Emporiumom je Turbolimač, v City parku je pa H&M, Marks&Spencer. IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30 Živjo po dolgem času! Bravo vsem junijčicam za vaše sončke in sončice! Upam, da se bom spet lahko malo vklopila na forum, ki je 3 mesece kar malo počival. Oz. sem vas brala sem pa tja, za pisat je pa zmanjkalo časa. V glavnem, mi imamo Maksa, ki se je rodil 28.5. in je bil pri 3 mesecih velik 64 cm in težek 6040 g - kar ornk dečko. Imam pa sedaj več vprašanj: 1. kako je s tisto solidarnostno pomočjo, ki jo dobiš v podjetju? Ali jo to dobiš enkrat ali vsak mesec? Kolikšni so okvirni zneski? 2. Mi kombiniramo joško in flašo, rada bi pa vedela tiste, ki samo po flaški hranite, koliko dajete na obrok in koliko obrokov imate na dan? 3. ali katera dodaja tudi čajček ali vodo med obroki? koliko? Uživajte na sončku! Živijo! 1. pojma nimam 2. 120-160 ml na obrok, 7 obrokov na dan 3. ne, ker vse ven plune - vala po ustih, ko ga pa dvignem, je pa poplava očitno že ni žejen... IZVIRNO SPOROČILO: annnna lp mamike mene pa zniam kdaj dajete otročke spat zvečer. jaz ga dam ob pol devetih sam zdaj ko bo hitreje tema ga bi dala prej. ja ne? sam se pol bojim da mi ne zjutraj ne bo tak dolgo spal. že zdaj mi spi samo do šestih sedmih.... drugače pa se mi zadnje dni ful vleče v sedečki položaj...sploh noče več ležat je ful dretje kak ga poločim. kr sam se skoraj že vsede...pa ga že ful ne upam sam kaj ko sili.. . Naš Žiga zaspi okol osmih in odkar smo prišli z morja, se skoz zbuja ponoč - prvič okol polnoči, potem pa še okol štirih Pa tko smo že lepo spal, da je od večera potegnu do 4,5... upam, da se mu bo ta ritem kmal spet vzpostavu Ležečki...kaj je že to Pri nas ni šans, da se nosi leže...skoz hoče bit pokonc, še v ležalniku al pa v vozičku skoz glavo dviguje in se napenja, da bi vstal...ma ta naš smrkavc bo gimnastičar