|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
17.9.2008 15:20:40   
Anonimen
hvala za user posted image  RMRM...pa vsem vam za podporo in kr držite pestke zameuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3776
17.9.2008 15:21:58   
*Mojca*
taanikaa ja itak. Pa sej naš ima samo štumfke več user posted image Za ven sem ga oblekla pa tako kot ti user posted image user posted image Res ne vem kako bo pri minusu...se prav bojim. Čveke če gresta jutri na drink se kaj poslikajta user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
17.9.2008 16:15:41   
alea01
taanikaa- jaz bom od 12ure naprej v citiju. Ko končaš pri zdravniku in prispeš do citija me pokliči oz. ko ti bo odgovarjalo srečanje z manouser posted image

RMRM- Zara ni v hali A, ampak je nasproti emporiuma- stavba katere ne moreš zgrešit. Oz. če greš iz hale A ven, tam kje je tržnica greš skozi tržnico naravnost do konca, preko prehoda za pešce in na tvoji levi strani je ena velika stavba-na začetku je trgovina lipbled ajdovščina in greš do konca stavbe in čisto na koncu je Zara. Aja, ne vstopiš v stavbo, ampak se je držiš od zunaj. Na desni strani je potem emporium. mislim, da bi moglo bit ti jasnouser posted image . Čist po domač napisanouser posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 17.9.2008 16:16:25 >

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
17.9.2008 16:22:55   
Anonimen
alea sem ti ZS poslala...upam da mi bo zlaufalo...alarm mam

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3779
17.9.2008 16:40:50   
Anonimen
kak sem jst ena trapa...je mojči omenla čeveljčke šele pol mi je pršl da sem jih pa jst oz jih je Žan dobil za darilo ob rojstvu in jih najdem na omari njegoviuser posted image ...halooo...in evo zdej mava čeveljčke ki mu bodo sicer prav zelo kratek čas ampak imava jih pa...so take fancy ravno za od 0-3mescev...in seveda če mojči nebi omenla bi jst lepo pozabla na njih...go mojčiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3780
17.9.2008 16:44:31   
RMRM
Alea, hvala

če katero zanima, na spodnjem linku so otroške pesmice, ki smo jih peli še mi v vrtcu
http://otrocarije.blogspot.com/2008/01/otroke-pesmi.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
17.9.2008 17:14:40   
Anonimen
Dober dan bejbike.
Ja, midva sva bla danes v LJ, z Mojco in Lukcem na kavici. Lukca sta se mal pomenila, pol pa zaspalauser posted image , oz. bolj je Luka od Mojce govoril, naš pa firbce pasel okrog - k ni velikrat tamuser posted image . Je pa tudi Lukec zrasel od zadnjič, ima taka lepa lička - cukr mali.

Mojca - pol sm v HM kupila tist kompletek 6delni, dvoje hlače žametke, pa tri kapice, tiste kapice Medvedek Pu pol nism nabavila, k so mele rokavičke za prst - pa ne vem, kako bi se to obneslouser posted image . Sm mu hotla nabavit še tiste male slinčke - pa jih niso imeliuser posted image . Joj, bejbe a bi ble tko dobre, pa bi pogledale v HM-ih še kje drugje.

No, pa povejmo še malo o vožnji. Ko sva šla v LJ, je celo pot spal, nazaj grede sva se morala ustavit 3x, ker je tko jokal - tulil. Naslednjič bo sedel na prvem sedežu (zdaj ma lupinco zadaj), da me bo videl, ker je navajen, da mami skoz zraven njega sedi. No, sem tudi ugotovila drugi razlog, za kaj je tulil - ker mu je blo vroče - mu je sonce sijalo skozi okno, sicrje mel pleničko tam, ampak očitno je blo prehudo.

kožica - nam je patronažna in P rekla, da samo toliko, čisto malo, da očistiš, če je kaj belega

Sej res, Zara, tam vedno pozabim iti.

Sem še kaj pozabila? Najbrž res, bom še enkrat pogledala za nazaj.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3782
17.9.2008 17:18:22   
Anonimen
pikica - user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3783
17.9.2008 18:44:25   
sasa.vracko
pikica30 - jaz sem tudi rodila 28.5. user posted image , tudi fantka.

alea in taanikaa - jaz sem tudi kandidatka za kak kofe kdaj v citycentru, mogoče drug teden, ko se mal gužva od sejma pomiri... jutri itak ne morem, mam naročen en obisk, se bomo dogovorile.

nya in mojca - spet sta zapravljali user posted image

Mi pa smo danes malo prehlajeni, moj škratek malo kašlja in mu malo nosek nagaja, sicer je pa ful dobre volje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
17.9.2008 19:01:42   
annnna
lp mamike
mene pa zniam kdaj dajete otročke spat zvečer. jaz ga dam ob pol devetih sam zdaj ko bo hitreje tema ga bi dala prej. ja ne?user posted image sam se pol bojim da mi ne zjutraj ne bo tak dolgo spal. že zdaj mi spi samo do šestih sedmih....

drugače pa se mi zadnje dni ful vleče v sedečki položaj...sploh noče več ležat je ful dretje kak ga poločim. kr sam se skoraj že vsede...pa ga že ful ne upam sam kaj ko sili..user posted image .

Moj mali princ Mai - 30.5.08.

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
17.9.2008 19:08:13   
Anonimen
anna jst sem skrajšala za celo uro zvečer in ti povem mi ful pomen da mi mali zaspi nekje med pol osmo in osmo zvečer da mam še jst mal zase mira,pa da lahko si malo oddahnem al pa kej postorim v miru pa tud če se mi zbuja ob 1-zjutri kar se mi zdej že 5 dni,ni pa to merilo,ker mi je spal drugače tud do šestih zjutraj od pol osmih oz.osmih zvečer,tko da jst ti predlagal da skrajšaj...

šaša ni bleme javi kdaj boš imela čas. evo mali papal prvo rundo,sledi kopanje..
later..

(odgovor članu annnna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3786
17.9.2008 19:12:25   
sasa.vracko
Moj Luki ima že lep čas navado, da ob 21h, ko se napapa, zaspi in potem spančka do 5h zjutraj, se napol v snu napapa in potegne do pol devetih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
17.9.2008 20:16:00   
alea01
sasa.vracko- valda. Se bomo že zmenile, a ne?user posted image

taanikaa- če imaš pa ti ful laufanja jutri, se pa lahko tudi za kdaj drugič zmeniva

annnna- Mi smo najprej hodili spat okoli 22.00 ure, pol 21.00 zdaj pa že ob 20.00  In prvo hranjenje imamo med 4.30 in 5.00 in potem spimo do nekje 7, 8 ure. enako je bilo tudi koje hodila spat ob 22.00. se pravi, da smo pridobili 2uriuser posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
17.9.2008 20:22:15   
Anonimen
alea bom vidla kako bom s časom,ker pol imam predajo avta mojmu on pa men predajo user posted image ...ti javim v vsakem primeru,če ne druga z sms-som...za danes vas zapuščam,moj se neki uči pa rabi čurunalnik...se tipkamo jutri,pa mislite kaj name jutriuser posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3789
17.9.2008 20:26:12   
Anonimen
Ja, naš je tud hodil spat ob 22h, pa je jedel prvič ob 3h, 4h. Zdej pa hodi spat ob 20h, pa se zbudi ob polnoči, dam dudo, pa potegne do enihuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3790
17.9.2008 20:27:42   
alea01
taanikaa velja. Saj jaz tudi ne vem kdaj bom sploh uspela do citija prilaufat, ker moj bo tudi neki z avtom okrog skakal in ko bo prišel domov bom šele jaz lahko šla- en avto. ampak kupujeva še drugega- se ne moreva zmenituser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
17.9.2008 20:28:57   
alea01
taanikaa-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
17.9.2008 20:36:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

taanikaa-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3793
17.9.2008 20:38:01   
Anonimen
alea - a bi ti men prosim lahko v celju, predvidevam, da greš jutri tja v citya, pogledala v Hm, če majo tiste kratke slinčke?
mojca - sm ti pozabila rečt, za tisto kremo - daš čist malo za zrno riža

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3794
17.9.2008 20:52:42   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

a res tolk fejst ga oblačiš za doma?user posted image ...mi mamo trenutno noter 24,5stopinj pa ga mam oblečenga v zoknčke pa trenerkico hlače pa maja kratek rokav pa jopica na zadrgo povrhu...al pa sam hlače na stoplke pa bodi dolg rokav ko je v ležalniku ga pa mal po nogicah z deko pokrijem...jst bi ga za ven oblekla žabice-sam jih še nima-pa kavbojkice čez...bom šla pogledat jst tud jutri v H&m za kake fancy copatke vsaj debelejše za ven..

Evo, naš je isto oblečen user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Sedaj imam pa še eno vprašanje za tiste,ki poznate trgovine v BTC. V petek grem moj user posted image  delat servis v Trzin, mami bi pa mal zapravljalauser posted image , pa me zanima v katere otroške trgovine se mi splača iti,ker ponavadi grem samo v BTC City v Okaido,ostalih trgovin v hali A pa ne poznam, pa ne bom ravno mela ful časa vsega pregledat.

Pod Emporiumom je Turbolimač, v City parku je pa H&M, Marks&Spencer.

IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

Živjo po dolgem času!

Bravo vsem junijčicam za vaše sončke in sončice! user posted image user posted image user posted image  Upam, da se bom spet lahko malo vklopila na forum, ki je 3 mesece kar malo počival. Oz. sem vas brala sem pa tja, za pisat je pa zmanjkalo časa. V glavnem, mi imamo Maksa, ki se je rodil 28.5. in je bil pri 3 mesecih velik 64 cm in težek 6040 g - kar ornk dečko. Imam pa sedaj več vprašanj:
1. kako je s tisto solidarnostno pomočjo, ki jo dobiš v podjetju? Ali jo to dobiš enkrat ali vsak mesec? Kolikšni so okvirni zneski?
2. Mi kombiniramo joško in flašo, rada bi pa vedela tiste, ki samo po flaški hranite, koliko dajete na obrok in koliko obrokov imate na dan?
3. ali katera dodaja tudi čajček ali vodo med obroki? koliko?

Uživajte na sončku! 

Živijo!
1. pojma nimam
2. 120-160 ml na obrok, 7 obrokov na dan
3. ne, ker vse ven plune - vala po ustih, ko ga pa dvignem, je pa poplava user posted image  očitno že ni žejen...

IZVIRNO SPOROČILO: annnna

lp mamike
mene pa zniam kdaj dajete otročke spat zvečer. jaz ga dam ob pol devetih sam zdaj ko bo hitreje tema ga bi dala prej. ja ne?user posted image sam se pol bojim da mi ne zjutraj ne bo tak dolgo spal. že zdaj mi spi samo do šestih sedmih....

drugače pa se mi zadnje dni ful vleče v sedečki položaj...sploh noče več ležat je ful dretje kak ga poločim. kr sam se skoraj že vsede...pa ga že ful ne upam sam kaj ko sili..user posted image .

Naš Žiga zaspi okol osmih in odkar smo prišli z morja, se skoz zbuja ponoč - prvič okol polnoči, potem pa še okol štirih user posted image  Pa tko smo že lepo spal, da je od večera potegnu do 4,5... upam, da se mu bo ta ritem kmal spet vzpostavu user posted image

Ležečki...kaj je že to user posted image  Pri nas ni šans, da se nosi leže...skoz hoče bit pokonc, še v ležalniku al pa v vozičku skoz glavo dviguje in se napenja, da bi vstal...ma ta naš smrkavc bo gimnastičar user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
17.9.2008 20:56:34   
Kaja08
uuu, pa da se mal považmo - naš Žiga ima pa novo bundo user posted image  Mu jo je babi (moja mami) dons kupila v Turbolimaču..prou fensi je user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
17.9.2008 21:04:23   
alea01
nya- komot ti pogledam sam ne vem kake slinčkeuser posted image . Pošlji mi cifro na ZS pa ko bom najdla te pokličem, da poveš če je to to

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
17.9.2008 21:07:44   
alea01
mi se še zmeraj lahko nosimo v položaju lupinice razen zvečer hoče bit pokonci. Se pa glih ne mara nosit in je bolj ko ne v ležalniku ali pa na mamini in očijevi postelji kjer je veeeeeeliko prostora za valjatuser posted image . Igralni center- kaj je pa to?user posted image  Pri nas je samo kot modni dodatek v dnevni sobiuser posted image .

aja, pa v vozičku je še zmeraj v košari in se nič ne pritožuje. Gleda v nebo ali pa mamicouser posted image  Svet okoli nje je sploh ne zanima, če mamice in očija ni v njemuser posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 17.9.2008 21:09:29 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
17.9.2008 21:10:10   
Anonimen
Se mi zdi, da se je vsem našim sončkom mal ritm pobrkal po morju.
alea - sm ti poslala. Hvala ti. To so taki slinčki na ježka, ponavadi tri v kompletu, pa čist kratki, kot ene rutke

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3799
17.9.2008 21:12:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

mi se še zmeraj lahko nosimo v položaju lupinice razen zvečer hoče bit pokonci. Se pa glih ne mara nosit in je bolj ko ne v ležalniku ali pa na mamini in očijevi postelji kjer je veeeeeeliko prostora za valjatuser posted image . Igralni center- kaj je pa to?user posted image  Pri nas je samo kot modni dodatek v dnevni sobiuser posted image .

aja, pa v vozičku je še zmeraj v košari in se nič ne pritožuje. Gleda v nebo ali pa mamicouser posted image  Svet okoli nje je sploh ne zanima, če mamice in očija ni v njemuser posted image

položaj lupinice- ja, pajade, naš se razmeče na vse strani, ča ga hočš dat ležat.user posted image  Je pa res, da se tud noče velik nosit, raje leži, pa da se kdo pogovarja z njim.

igralni center je pri nas v jedilnici v napotouser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?