|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
17.9.2008 21:12:50   
*Mojca*
Da se še jaz malo považim. Prej je bila moja mami pri nas in Lukiju prinesla eno podloženo majico, tako fancy skatersko s kapuco. Da reveža ne bo zeblo. Potem je šla v Maxija na drink in ugotovila da trgovine delajo do 21h in mu šla še po hlače. In ker je bil zraven še flis mu je vzela še flis. Hip Hip huraaaaa za babi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
17.9.2008 21:13:37   
*Mojca*
In nova stran...go Mojca, go Mojca user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
17.9.2008 21:19:18   
alea01

In nova stran...go Mojca, go Mojca user posted image user posted image user posted image

zdaj si pa spet važnauser posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
17.9.2008 21:19:42   
Kaja08
a niso babice carske user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
17.9.2008 21:21:54   
alea01
jaz pa grem hitro na enega user posted image  user posted image user posted image user posted image

nočko.......

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
17.9.2008 21:24:10   
Anonimen
Jst grem pa počasi spančkat.

Lahko nočko vsem

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3806
17.9.2008 21:30:21   
Anonimen
Katrin08 - vidim, da si tu - dej javi se, povej, kdaj si rodila, kaj imate...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3807
17.9.2008 21:32:54   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

zdaj si pa spet važnauser posted image user posted image

Itak user posted image user posted image Uživaj v user posted image user posted image , mogoče boš majčica 09 user posted image user posted image user posted image

Kaja: babice so pa itak legende user posted image

nya: lahko noč

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
17.9.2008 21:41:01   
l.daisy
čeeeeer...
uf, danes ste pa naklofale....

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*
Itak Uživaj v , mogoče boš majčica 09

pomojem bi bila zdaj že (spet) junijčica...

grem brat nazaj...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
17.9.2008 21:56:23   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

Živjo po dolgem času!

Bravo vsem junijčicam za vaše sončke in sončice! user posted image user posted image user posted image  Upam, da se bom spet lahko malo vklopila na forum, ki je 3 mesece kar malo počival. Oz. sem vas brala sem pa tja, za pisat je pa zmanjkalo časa. V glavnem, mi imamo Maksa, ki se je rodil 28.5. in je bil pri 3 mesecih velik 64 cm in težek 6040 g - kar ornk dečko. Imam pa sedaj več vprašanj:
1. kako je s tisto solidarnostno pomočjo, ki jo dobiš v podjetju? Ali jo to dobiš enkrat ali vsak mesec? Kolikšni so okvirni zneski?
2. Mi kombiniramo joško in flašo, rada bi pa vedela tiste, ki samo po flaški hranite, koliko dajete na obrok in koliko obrokov imate na dan?
3. ali katera dodaja tudi čajček ali vodo med obroki? koliko?

Uživajte na sončku! 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 28.05. ruuuuuuuules...

1. dobiš ali ne dobiš (po treh ali šestih mesecih neprekinjene bolniške v enem letu)... odvisno od podjetja oz. kolektivne pogodbe... je pa povsod to enkraten znesek, cca. 550 €.... sem se pozanimala na ministrstvu za delo, pa so rekli, da ni nobene zakonske osnove, da bi ti jo podjetje MORALO izplačati...

2. zjutraj in zvečer 230 ml, čez dan 200 ml (s tem, da ne pojesta vedno vsega, ampak več kot 20-30 ml ne ostane), imamo 5 obrokov, pa še to jih komaj spravim skozi (3/3,5 ure od enega do drugega hranjenja), ker spita od osmih zvečer do šestih zjutraj...

3. čaj skuham iz koprca, pol žličke plodov v pol litra vode, da je čisto blag, popila sta v tisti hudi vročini tudi do 3 dl/dnevno, zdaj samo še kakšna 2 dl/dnevno...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
17.9.2008 22:43:06   
anaj22
ojla mamice

Poročilo iz pregleda imamo 6,8kg in 64 cm, samo dojen in dubl smo pikico, ki smo jo dobro prenesli. Naslednji pregled mamo 17.10.

Sva dons ugotovila da Jaka rad starejše punce peca. Najperj je pri P zapeljeval eno simpatično plavo oko, šest mesečno Piko, potem pa še v BC eno sedem mesečno gospodičnico. No poleg tega doma hodi na sprehode z enajst mesečno Lano user posted image user posted image user posted image  Pa tale moj sine je že pravi zapeljivec me kr mal skrbi kaj bo v pubrteti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud midva sva šoping udarla dons z babi, je kupla vse za oblečt od glave do pete.

Midva bi se vam tud drug teden prdružla na čveku (če naju seveda sprejmete), nama destinacija ni pomembna.

Jaka ne pije nobenga čaja, ker ga nemara je sam na joški. Spat hodi med osmo in deveto.

Dons mi je od tašče soseda spet lase pokonc postavla k je pršla do tašče. Je Jaka spal (ker popoldan spi od 12,30 do 15,30 ), če ga lohk zbudim da bi ga ona mal pomečkala. Halo moj otrok je navejen reda in pri tem bo tud ostalo, pa tud dons k je dubu pikico ga nov noben po rokah mečkal. Pa ravno ta oseba mi je že enkart pametvala da ga morm na flaško navadt, čeprov je sam dojen jest  mam pa ful mleka. Še nekrat mi bo kej za pametvala pa bom sam user posted image

No zdej grem pa v spat sem ful zmatrana
Nočko

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
17.9.2008 23:53:25   
polma
 Jaz sem pa po mojem malo zadeta user posted image . sem spila eno taveliko laško pivo in se mi kar smeji, da se prav koncentriram, ker vas hočem pozdravit.

Ker še ne veste, vam moram zaupat da sem zelo trmasta babnica. in sem-kljub dejstvu, da komaj hodim in gledam-prijavila Tineta na telovadbo. v LJ ima Andreja Semolič svoj studio vadbe za dojenčke, jaz sem ga prijavila k eni rusinji, ki te nauči dojenčka metat in hopsat. Lahko si pogledate na http://bibaleze.si/multimedia/dojencek/dinamicna-vadba-z-dojenckom.html . no, ta rusinja trdi da dojenčka zebe šele, ko ima mrzel nosek, ušesa in vratek zadaj. Naši user posted image pri njej telovadijo goli. pravi, da se bo tine navadil na druge otroke in da se bo zmatral-kljub temu, da se je na zaačetku drl ko žival, je rekla naj hodiva. Res, veno bolj miren je. Odločila sem se pa za to telovadbo zato, ker ima sestavljeno uro tako, da telovadijo izmenično malčki in mamice. Z nami izvaja jogo. vaje za hrbet.
Zadenjič se pa jaz nisem mogla pobrat, ko smo morale leč na tla. in, sem se po nasvetu prijavila na refleksno masažo stopal. Punce moje...to je bilo nekaj naj-bolečega in naj-sproščujočega v zadnjem času. user posted image Imam težave s hrbtenico(d-aa, če ne bi ležala, bi padla skup, ko me je masirala), jetri, mehurjem, vranico, maternico in jajčniki (to dvoje je logičnoo-se postavlja nazaj). Je pa res, da sem takoj po masaži brez težav vstala, križ me ne boli več tako. Vrat pa za znoret- in prej me je pikalo v vranici, potim se 100 n uro- to je verjetno od tega.
Toplo priporočam vsem!

Mislim, da bo malemu tole vse res koristilo, meni pa sploh.

Kar se pa tiče oblačil- jaz šele zadnja dva dneva dajem dolge rokave za spat, mislim pižamco- prej je spal v kratkih. je zelo vroč fantek-tudi v stanovanju ga imam   bodiju z dolgimi, nogavičkah in trenirki. pa dostikrat je le v bodiju-ga pustim nagega da brca. čeprav ma mrzle nogice- ne vem, se mi zdi da oba moja otroke bolj trpita, če jima je vroče, kot pa če ju zebe.

madona, sem se razpisala user posted image . Kaj se ve- mogoče pa bom zdaj imela več časa za RR user posted image .

Aja-jaz tudi rada gledam slikce- če nimate nič proti, mi pošljite gesla na ZS! PROOOOOSIM!!!!!

moram it spat, madona, pa jaz sem v user posted image user posted image !!!!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil polma -- 17.9.2008 23:56:41 >

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
18.9.2008 9:07:16   
D.anna 76
Eno lepo jutro vsem skupaj.

Se vam že dolgo nisem javila saj na morju za to ni bilo možnosti. Pa nič hudega a ne!

Skratka v torek smo imeli pregled in cepljenje ta ko da je statistika taka: teža: 6680 g, velikost 62,5 cm, obseg glave 40 cm, obseg prsnega koša 43 cm.

Cepljenje je naš Maks prenesel odlično. Zajokal je samo ko ga je zbodla pa sem ga takoj potolažila. Tudi nobenih stranskih reakcij ni imel, ima samo rdeč flekec na mestu vboda. Tako da smo to prvo rundo zelo dobro prenesli. Sem ga pa cepila tudi proti Rota virusu saj bo šel mali v vrtec pa mislim da je bolje tako, ni pa ravno poceni 75 EUR ena doza, naslednič dobi pa še eno za isto ceno.

Prejšnji teden smo bili v južni Dalmaciji in moram reči da je naš Maks res pravi sonček. Na poti ni bilo nobenih težav, na morju pa itak da ne, saj je morskega zraka vajen bolj kot Ljubljanskega smoga. Tako da morda drugi teden spet pobegnemo v Istro, če le ne bo napoved vsebovala dež.

Še eno vprašanje za vse vas, kako svoje sončke oblačite sedaj ko je tako mraz. Koliko plasti ko ste zunaj?

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
18.9.2008 9:12:18   
lonapo
Dobro jutro, ena user posted image  za vse.

Zgleda da se vpliv polne lune še pozna, naš se je ponoči zbudil 2 x , pojedel toliko kot da že cel mesec ne bi nič.

Polma jest tud spijem 1 ga tavelzga pa se me že prime. Kam si pa šla na refleksno masažo. Jest mam doma knjigo o akupresuri in tam je napisano kako izvajaš zdravljenje, res huda knjiga in tud zelo pomaga. Moji problemi so pa hrbtenica-posebej vratna in jetra.

Mi gremo pa jutri v Tehnični muzej Bistra-ta velizga peljemo gledat avte, motorje-čisti norc na vse kar se pelje.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
18.9.2008 10:06:49   
sasa.vracko
Halo
Na pomoč kličem vse mamice, mi smo prehlajeni. Moj Luka je celo noč kašljal, ma tak moker kašelj, se ne more odkašljat, pa prav sliši se malo hropljenje v pljučkih. Vročine pa nima, vsaj zaenkrat še ne in je dobre volje kot ponavadi. Sem klicala zjutraj v ambulanto in se morava pridit pokazat, ob 13.45 imava uro. A ma katera kak nasvet, oziroma kaj lahko tak dojenček sploh uživa, a dobi kak sirup al kaj? user posted image  

Sem ful iz sebe, ker mi je vse to prvič...

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
18.9.2008 10:08:38   
lonapo
Končno mi je po dolgem času uspelo dat slike v album; tista, ki bi si jih ogledala naj pove in pošljem geslo.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
18.9.2008 10:09:54   
Anonimen
saša - ne se sekirat, ker je pač tak čas za prehlade-. Ti bo pa itak P povedala, kaj in kako, tko da mirne živce, pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa desna rama boli za popuser posted image , sploh ne vem, kako naj jo razmigam

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3817
18.9.2008 10:11:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Končno mi je po dolgem času uspelo dat slike v album; tista, ki bi si jih ogledala naj pove in pošljem geslo.

jstuser posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3818
18.9.2008 10:11:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

jstuser posted image

jaz tudiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3819
18.9.2008 10:14:20   
alea01
jutro mamičkeuser posted image

sasa.vracko- samo brez panikeuser posted image . Pri pediatru si že naročena, tako da so skrbi odveč. Če je samo prehlad, kolikor jaz vem zdravila ni, kajti to je virus. Če je bakterijsko pa ponavadi se dobi kak antibiotik-še to redko. Daj mu piti ful tekočine, da se bo nos odmašil. Redno zrači prostor, da bo vlažnejši zrak. Drgač ti bo pa itak pediater vse še povedal

Neposredna povezava do sporočila: 3820
18.9.2008 10:16:41   
alea01
včerajšnji user posted image  smo izvajali s kondomom in kondom je počiluser posted image . Tak, da sva se pol začela oba na ves glas režat in zdaj bomo samo čakaliuser posted image

lonapo- geslo lepo prosimuser posted image
nya- ti si pa tudi obljubila slikice iz morjauser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
18.9.2008 10:17:53   
Anonimen
včerajšnji smo izvajali s kondomom in kondom je počil . Tak, da sva se pol začela oba na ves glas režat in zdaj bomo samo čakali

včerajšnji user posted image  smo izvajali s kondomom in kondom je počiluser posted image . Tak, da sva se pol začela oba na ves glas režat in zdaj bomo samo čakaliuser posted image

lonapo- geslo lepo prosimuser posted image

user posted image user posted image mogoče boš pa majčica 09

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3822
18.9.2008 10:18:09   
Anonimen

jinij 2009?

BOM, BOM, EVO ZDEJLE GREM TKOJ DAT GOR

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3823
18.9.2008 10:18:35   
lonapo

Na pomoč kličem vse mamice, mi smo prehlajeni. Moj Luka je celo noč kašljal, ma tak moker kašelj, se ne more odkašljat, pa prav sliši se malo hropljenje v pljučkih. Vročine pa nima, vsaj zaenkrat še ne in je dobre volje kot ponavadi. Sem klicala zjutraj v ambulanto in se morava pridit pokazat, ob 13.45 imava uro. A ma katera kak nasvet, oziroma kaj lahko tak dojenček sploh uživa, a dobi kak sirup al kaj?

Najboljš je fiziološka razstopina-daš samo par kapeljc parkrat na dan. In pa mazilo od Just-a: Materina dušica: namažeš na bodi, zvečer pred spanjem in to pomaga za lažji kašelj. Jest sirupov nisem nikol dajala,pa čim več svežega zraka-samo če ima vročino pa ne smeš ven,da ne bi kakšne pljučnice dobil.

Neposredna povezava do sporočila: 3824
18.9.2008 10:37:00   
alea01
lonapo- kaki mali frajeruser posted image . Pa lulija sem vidlauser posted image . Se pa vidi, da je kar dolg, ali se pa sam meni zdiuser posted image . Oba z Nejcem sta zelo šikana in mamica tudiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?