polma
|
Jaz sem pa po mojem malo zadeta . sem spila eno taveliko laško pivo in se mi kar smeji, da se prav koncentriram, ker vas hočem pozdravit. Ker še ne veste, vam moram zaupat da sem zelo trmasta babnica. in sem-kljub dejstvu, da komaj hodim in gledam-prijavila Tineta na telovadbo. v LJ ima Andreja Semolič svoj studio vadbe za dojenčke, jaz sem ga prijavila k eni rusinji, ki te nauči dojenčka metat in hopsat. Lahko si pogledate na http://bibaleze.si/multimedia/dojencek/dinamicna-vadba-z-dojenckom.html . no, ta rusinja trdi da dojenčka zebe šele, ko ima mrzel nosek, ušesa in vratek zadaj. Naši pri njej telovadijo goli. pravi, da se bo tine navadil na druge otroke in da se bo zmatral-kljub temu, da se je na zaačetku drl ko žival, je rekla naj hodiva. Res, veno bolj miren je. Odločila sem se pa za to telovadbo zato, ker ima sestavljeno uro tako, da telovadijo izmenično malčki in mamice. Z nami izvaja jogo. vaje za hrbet. Zadenjič se pa jaz nisem mogla pobrat, ko smo morale leč na tla. in, sem se po nasvetu prijavila na refleksno masažo stopal. Punce moje...to je bilo nekaj naj-bolečega in naj-sproščujočega v zadnjem času. Imam težave s hrbtenico(d-aa, če ne bi ležala, bi padla skup, ko me je masirala), jetri, mehurjem, vranico, maternico in jajčniki (to dvoje je logičnoo-se postavlja nazaj). Je pa res, da sem takoj po masaži brez težav vstala, križ me ne boli več tako. Vrat pa za znoret- in prej me je pikalo v vranici, potim se 100 n uro- to je verjetno od tega. Toplo priporočam vsem! Mislim, da bo malemu tole vse res koristilo, meni pa sploh. Kar se pa tiče oblačil- jaz šele zadnja dva dneva dajem dolge rokave za spat, mislim pižamco- prej je spal v kratkih. je zelo vroč fantek-tudi v stanovanju ga imam bodiju z dolgimi, nogavičkah in trenirki. pa dostikrat je le v bodiju-ga pustim nagega da brca. čeprav ma mrzle nogice- ne vem, se mi zdi da oba moja otroke bolj trpita, če jima je vroče, kot pa če ju zebe. madona, sem se razpisala . Kaj se ve- mogoče pa bom zdaj imela več časa za RR . Aja-jaz tudi rada gledam slikce- če nimate nič proti, mi pošljite gesla na ZS! PROOOOOSIM!!!!! moram it spat, madona, pa jaz sem v !!!!!
< Sporočilo je popravil polma -- 17.9.2008 23:56:41 >
|