kajsica
|
Dobro jutro babike! Včeraj sem imela tak pester dan, da je bilo kaj! Sem s epotepala in potepala in potepala....mislim, zvečer pa sem dol padla. Sem bila par uric na sončku in me je v obraz nasekalo, pa to ne moreš verjet. Miška kako si mi kaj? Počutje? Sem danes imela na Uz Bokalovo in sem jo vprašala za tisto inekcijo antibiotka ob transferju, pa mi je še vse enkrat razložila in na list dopisala, da jo moram dobit ko bo tako daleč vse skupaj. Ni pa to podpora ampak samo proti temu, da ti telo ne odreagira na celice kot na tujek. Sicer je ne prakticirajo pri vsaki, ampak se moreš za njo dogovoriti. Sicer pa kaj ti to govorim, ker ti itak ne boš več rabila tega in teh info. Arnejči, draga, res si tokrat polna optimizma, čisto drugačna kot prejšnjič. Pa ne glej na znakce, ene jih imajo, ene jih nimajo. Smo si različne. Moje špikanje???? Katastrofa! Iz dneva v dan slabše in hujše, samo težit vam nočem več....ker sem se sprijaznila da kar se mora se pač mora, samo da uspeh ne bi izostal. In to je to kar me pokonci drži, bi jih pa najraje nekam zabrisala. Pikola me že cel trebuh boli. Gigi, kako si kaj danes, si kaj izpregla?? Še par dni pa tudi ti začneš, bomo očitno kar nekako skupaj trepetale. Pikovitka, draga gospa.....lepo da si nazaj....smo te kar malo pogrešale. Več pa jutri ob hajniju in slikicah. Zarja, bravo za rdečko. Ne moreš verjet, da se je včasih veselimo!!!! Ščukica, kako si kaj ti? Se ti ne da poležavat al so otroc pridni in si naspana? LaraLight greje test 18.09.2008 T1979 greje test 21.09.2008 Bozza greje test 23.09.2008 Pija76 greje test 25.09.2008 M.L.B.K. greje test 26.09.2008 Kiwi greje test 26.09.2008 Ozone greje test 26.09.2008 Arneja greje test 29.09.2008 Stijan greje test 29.09.2008 Baci greje test 29.09.2008 Dajamaja greje test 30.09.2008 mismis greje test 02.10.2008 Trepetalke, kako ste mi kaj? Navijamo, navijamo!!!! Pa današnje akterke? Vse OK??? No pa da še jaz podam moje poročilo. Na UZ ni bilo danes nobene posebne gužve, na SIII pa kar nekaj trepetalk za punkcijo in ET. Pri men vse BP, oba jajčnika, sluznica tanka.....tako da še 2 dni samo superfact, potem pa začnem v soboto še z gonalom (predsedniškim apartmajem). Seveda so se mi pa sestre spet smejale, ko sem igle zagledala. Bleda ko stena.....in me je sestra Janja vprašala ali se res ne morem navadit na njih, potem sem jim povedla potek moje priprave in samo špikanje in evo opet smeh....Mislim, res se me bodo tam zapomnile po komedijah, ki jih zganjam. No ampak so bile pa prijazne in mi je sestra Andreja pripravila ves Gonal, nastavila na dozo, jaz samo še pikam....Aja pa naslednja kontrola je šele v ponedeljek 29.9. To se mi bo pa res zamaknilo vse skupaj....pojma nisem imela, da tako zamakne ciklus in vse pri dolgem postopku. Sem samo vprašala če je to vse OK, ker to bo pa že 16 dan mojega cikla, pa so mi rekli, da naj pozabim na svoj cikel, ker so me sedaj vrgli iz njega in ni nič tako kot bi moralo naravno biti. Ok oni že vedo kaj delajo. Babike, vsem ostalim, ki jih nisem omenila, pošiljam en velik objem in želim lep dan. Jutri pa upam, da se vidimo v čimvečjem številu. p.s. Mene še zobozdravnik čaka danes.
|