Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 10:48:32
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Toxo od Matta?!?! ?potem je z mano konc! .......joj ja.............
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 10:50:41
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Mismis, sem šla na krvni in je 592,4 mislim, da je to ok. Kaj pravite? Samo kot kontra info, v bolnišnici šempeter je ta test 14,65 eur...mislim, da ste tu pravile o nižjih cenah. Če nimaš znakcov je to normalno, saj nisi imela stimulacije. Navijam 320/h! ma to je super rezultat, mislim sicer, da se je prijel samo eden, ampak nikoli ne veš. Drugače pa čestitke, sedaj si res potrejena srečka nosečka. Lepo uživaj svojo nosečnost, pa čimmanj slabosti.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 10:51:51
|
|
|
|
mismis
|
Kajsica, samo 5 DVD-jev. Zaenkrat je samo 5 filmov zunaj, naslednji pride leta 2009, komaj čakam.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 10:53:56
|
|
|
|
lara light
|
Mis, hvala ...pravzaprav hvala enako . Meni se zdi, da je podobo vrednost imela Abra, če se prav spomnim in je bil potem eden....ne vem pa, upam, da se mi javi, kdaj je delala test, veš ti mogoče? 14 dan? Punce, mislim, da sploh ne dojemam.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 10:55:19
|
|
|
|
Abra
|
Lara, danes je 14 dni od et, ki je bil 2. dan, kajne? Meni diši na Če bi bil et 5. dan, bi bil pa to ziher en. Ata je pa res za vsako tko vesel, kot da bi on na palčko lulal V Šempetru so pa res dragi. Mislim, da sem jaz plačala neki čez 11 eur. Zarja, sej še ne veš, boš po drugi tbl že čutla
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 10:56:27
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Mis, hvala ...pravzaprav hvala enako . Meni se zdi, da je podobo vrednost imela Abra, če se prav spomnim in je bil potem eden....ne vem pa, upam, da se mi javi, kdaj je delala test, veš ti mogoče? 14 dan? Punce, mislim, da sploh ne dojemam. če se ne motim, je imela zelo podobno vrednost Hedi, ampak ona je delala test 12. dan, ji je pa do 15. dne narastel za dvojno, tam nekje 1072...čeprav so vsi mislili, da ima enega, so na koncu ugotovili, da nosi dva francečlka. Zato pa pravim, da nikoli ne veš.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 10:57:18
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Shuka torpedira ...Shukico lepo ubogat, vsi po vrsti..razen pri pivu previdno ...dej mi povej prosim za kaj gre z UZ, kaj ti ga nočejo naredit? Shuka, maverick!!! Točno ta me je učil poljubljanja! In kako mu je šlo?! Še danes znam Sem šla na krvni in je 592,4 mislim, da je to ok. Kaj pravite? Ja jest lohka rečem, da ko sem Estrofem jemala sem 1 teden vsak dan par pirov spila in še na dan UZ-ja pri atu sem bla mal nažgana , sam ne mu tega povedat, je bil pa z mojo sluznico zelo zadovoljen . JEst ne priporočam alkota v času postopka, a je to men pomagalo al ne ne vem, sam prjel se pa je. Sej en primer ni noben, sem bla pa v postopku tolk relax kot še pri nobenem, ni čudno če sem bla pa skoz nažgana od piva p.s. otroci, to ni dobronamerna reklama in tega ne poskušajte doma brez nadzora. Za hormonček pa
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 10:58:37
|
|
|
|
lara light
|
Abra, ja v torek punk v četrtek et, dva dni torej. DVA bi lahko bila praviš?? Nimam besed. Samo, da bo srček in potem vse ok. To si vse želimo. Če bosta dva, pa tudi prav. Dvojčkov smo pri naši hiši vajeni. Hvala ti, Abra.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 10:58:52
|
|
|
|
Abra
|
Lara, jaz sem tudi delala test 14 dan, pa je bil et 5. Pa takrat sta bla še oba, en je pol voljo zgubil, na uz se je vidla še ena pikica. Ti verjamem, da še ne dojemaš počasi, najprej prvi UZ in pol naprej. Jaz sem sproščena (se mi zdi) šele en teden, od morfologije.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 10:59:32
|
|
|
|
Shuka
|
Kajsica - še malo pa finalni del špikanja, sej bo hitro minilo, boš videla, zdej se vleče ampak pol k bo konec boš pogledala nazaj pa si rekla, sam da je mimo. Gigi - , kr tko za dober dan ti moja workoholičarka
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 11:01:00
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Abra, ja v torek punk v četrtek et, dva dni torej. DVA bi lahko bila praviš?? Nimam besed. Samo, da bo srček in potem vse ok. To si vse želimo. Če bosta dva, pa tudi prav. Dvojčkov smo pri naši hiši vajeni. Hvala ti, Abra. En znak je tudi ta, da je bil testek že zgodaj pozitiven bomo počakali do uz, kdaj ga imaš? Srček bo pa ziher, vprašanje samo en ali dva
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 11:01:19
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lara light Mis, hvala ...pravzaprav hvala enako . Meni se zdi, da je podobo vrednost imela Abra, če se prav spomnim in je bil potem eden....ne vem pa, upam, da se mi javi, kdaj je delala test, veš ti mogoče? 14 dan? Punce, mislim, da sploh ne dojemam. če se ne motim, je imela zelo podobno vrednost Hedi, ampak ona je delala test 12. dan, ji je pa do 15. dne narastel za dvojno, tam nekje 1072...čeprav so vsi mislili, da ima enega, so na koncu ugotovili, da nosi dva francečlka. Zato pa pravim, da nikoli ne veš. Menda se ta vrednost iz ure v uro spreminja....kakorkoli, sem presrečna! Zdaj pa malo za spremembo delat!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 11:03:25
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka p.s. otroci, to ni dobronamerna reklama in tega ne poskušajte doma brez nadzora. Glej, da boš do takrat, ko bo otroček že znal srfat, vse sledi prikrila
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 11:03:48
|
|
|
|
ledenka
|
lara super rezultat!!! a 2. se neseš pokazat joj, sem radovedna, kaj bo uz pokazal
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 11:06:40
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra IZVIRNO SPOROČILO: Shuka p.s. otroci, to ni dobronamerna reklama in tega ne poskušajte doma brez nadzora. Glej, da boš do takrat, ko bo otroček že znal srfat, vse sledi prikrila sicer bom tud jaz tule neki pripomnila... tolk alkota, kot sem spila v avgustu, ko se je prijelo, tud že dolgo nisem vinček na morju (no, to je bila bolj predpriprava), pa par piknikov, ki niso bili ravno trezni tko da je morda nekaj na tem???
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 11:06:45
|
|
|
|
KIWI
|
Čestitke tudi iz moje strani Lara, pa lepo se čuvaj.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 11:07:14
|
|
|
|
mandreja
|
Najprej en pozdravček vsem skupaj! Sem s punkcije in dr. D je res car (a ne mismis ), mi je tko naredu da me je bolel pol manj kot prejšno rundo in od sedaj samo še njega hočem (čeprav upam da ga ne bom več rabila, ker želim akcijo uspešno zaključit ) Pridelala sem jih pa 12 (stara koka ni sam dobra supa, ampak še jajca dobr nese ), je rekel dr. da jih je pal malo več kot piše na listu Zdej samo upam da se bodo dobro ujeli z migetači in da mi kaj ostane še za zmrznit.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 11:08:52
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra IZVIRNO SPOROČILO: lara light Abra, ja v torek punk v četrtek et, dva dni torej. DVA bi lahko bila praviš?? Nimam besed. Samo, da bo srček in potem vse ok. To si vse želimo. Če bosta dva, pa tudi prav. Dvojčkov smo pri naši hiši vajeni. Hvala ti, Abra. En znak je tudi ta, da je bil testek že zgodaj pozitiven bomo počakali do uz, kdaj ga imaš? Srček bo pa ziher, vprašanje samo en ali dva Čez 14 dni, 2.10. pri Rešu! Dolga bo...hvala, hvala, 1000x hvala vsem za vse spodbude! Odkar sem prvič prišla na rr je že kar nekaj časa, od l. 2006 sem imela drugi nick...hočem povedat, veliko ste me naučile, veliko strahov izbrisale in moja pot k nosečnosti je bila zaradi rr-jevk veliko, veliko lažja.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 11:09:53
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka lara super rezultat!!! a 2. se neseš pokazat joj, sem radovedna, kaj bo uz pokazal kako si želim, da bi poročala lepe novičke, kot si jih ti
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 11:10:01
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra IZVIRNO SPOROČILO: lara light Abra, ja v torek punk v četrtek et, dva dni torej. DVA bi lahko bila praviš?? Nimam besed. Samo, da bo srček in potem vse ok. To si vse želimo. Če bosta dva, pa tudi prav. Dvojčkov smo pri naši hiši vajeni. Hvala ti, Abra. En znak je tudi ta, da je bil testek že zgodaj pozitiven bomo počakali do uz, kdaj ga imaš? Srček bo pa ziher, vprašanje samo en ali dva jaz kr za dva navijam........
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 11:11:05
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Čez 14 dni, 2.10. pri Rešu! Dolga bo...hvala, hvala, 1000x hvala vsem za vse spodbude! Odkar sem prvič prišla na rr je že kar nekaj časa, od l. 2006 sem imela drugi nick...hočem povedat, veliko ste me naučile, veliko strahov izbrisale in moja pot k nosečnosti je bila zaradi rr-jevk veliko, veliko lažja.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 11:11:12
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra IZVIRNO SPOROČILO: Shuka p.s. otroci, to ni dobronamerna reklama in tega ne poskušajte doma brez nadzora. Glej, da boš do takrat, ko bo otroček že znal srfat, vse sledi prikrila
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 11:11:58
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: mandreja Najprej en pozdravček vsem skupaj! Sem s punkcije in dr. D je res car (a ne mismis ), mi je tko naredu da me je bolel pol manj kot prejšno rundo in od sedaj samo še njega hočem (čeprav upam da ga ne bom več rabila, ker želim akcijo uspešno zaključit ) Pridelala sem jih pa 12 (stara koka ni sam dobra supa, ampak še jajca dobr nese ), je rekel dr. da jih je pal malo več kot piše na listu Zdej samo upam da se bodo dobro ujeli z migetači in da mi kaj ostane še za zmrznit. Seveda se bojo, odličen rezultat! Bravo! Navijam za naprej! Kiwi hvala ...kmalu me (ti znova) ujameš!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 11:12:20
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Abra IZVIRNO SPOROČILO: Shuka p.s. otroci, to ni dobronamerna reklama in tega ne poskušajte doma brez nadzora. Glej, da boš do takrat, ko bo otroček že znal srfat, vse sledi prikrila sicer bom tud jaz tule neki pripomnila... tolk alkota, kot sem spila v avgustu, ko se je prijelo, tud že dolgo nisem vinček na morju (no, to je bila bolj predpriprava), pa par piknikov, ki niso bili ravno trezni tko da je morda nekaj na tem??? mogoče bodo pa to tud v teh centrih začeli počas prakticirat...Boško bo pa sponzor reklam....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 11:12:36
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: ledenka lara super rezultat!!! a 2. se neseš pokazat joj, sem radovedna, kaj bo uz pokazal kako si želim, da bi poročala lepe novičke, kot si jih ti seveda jih boš! negativne misli si izbij iz glave, pa bušija pobožaj tu in tam, ko se spomniš verjela pa itak še dolgo ne boš
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?