Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 7:23:32
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 zarja, imaš novo oblekico. Lepo. ja malce sem morala zamenjat...tiste žnable mi niso bile ravno naklonjene
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 7:37:23
|
|
|
|
Pija76
|
Dobro jutro, Zarja se je preoblekla - lepo! Arneja to so bili zadnji kalamari! Jaz sem QL, od danes naprej sem na dieti . Kako si ti? Kakšni znakci ? Vsem pozdravček, grem kar delat da grem kmalu domov, baje bo sonček
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 7:39:23
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Zarji, prav maš, še lačna sem ratala... kako si ti, bitjce, ješe ni? orkofix!(naj ti netka prevede)...dej upam,da si vseeno v redu in sa ti reči čimprej uredijo Sicer pa vidim, da shukica skrbi zate Lara, ni je še ne. Sem danes vzela zadnji Dabroston, tak da zdaj pa res mora prit. Cel mesec je zatajila. Shuki, ja Shuki moja pa je tolk zlata, da me je pod svoje okrilje vzela....je tak moj mecen rr. Saj so vse pupe tu gor zakon, samo..............nekatere pa vas mam izredno, prav posebno rada. Te pa tko veste katere ste....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 7:45:46
|
|
|
|
Shuka
|
Jutrčka sem na vodi čutla da me nekdo opravlja pa sem torpedirala s postelje, da vidm kdo to je
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 8:00:22
|
|
|
|
zarja1
|
RDEČKA JE PRIŠLA RAVNOKAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz sem tolk vesela..........hvala, ker ste ble ob meni!!!!!!!!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 8:02:21
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Jutrčka sem na vodi čutla da me nekdo opravlja pa sem torpedirala s postelje, da vidm kdo to je pa ja, a ne da......opravlja, se ti je kolcalo?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 8:03:03
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Shuka, škoda, ker ti niso UZ-ja naredila. Glavno pa, da nimaš problemov. Pa nič muckov božat zdaj . Ma ja, mačkov še pogledam ne, razen kakega Beckhama al pa Matta IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 EVO VSE NOSEČKE, KI NAS SKRBI ZA TOKSOPLAZMOSO IN MAČKE....NEKAJ NAŠLA IN SAM KOPIRAM.... Najbolš, da nč ne jemo, ker je vse škodljivo Zarja - sam recept za leno gospodinjo se pa dobro bere mmmmmm IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 ja ja danes je spet en tak dan, ko se bo vse možno dogajalo....... Gita14 - UZ + kri Kajsica - UZ Sisy - ET Obayifo - IUI Mandreja - punkcija Dobrovoljčica - UZ AJMO DEKLINE PO DOBRE NOVIČKE !!!!!!!!!!! Se podpišem pod tole in navijam. Larči - mi smo tud tebe pogrešal IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Shuka, fino, da je bilo vse O.K. na pregledu. Za UZ pa mi je žal, da ni bil možen, ampak jaz vem kako je v Kranju s tem in z gužvo pri tvojem G. Kolk lepo k me razumeš in to štalo k jo mamo pri ginekologu, sej ti si na istem, ne? Kaj je zdej a se bova midve kej dobile al ne? IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 RDEČKA JE PRIŠLA RAVNOKAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz sem tolk vesela..........hvala, ker ste ble ob meni!!!!!!!!!!! me pa s tabo
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 8:05:56
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Jutrčka sem na vodi čutla da me nekdo opravlja pa sem torpedirala s postelje, da vidm kdo to je pa ja, a ne da......opravlja, se ti je kolcalo? V bistvu mi je dal včeri ginekolog delovni nalog, da se morm naročit na morfologijo in telefon kam moram poklicat, sprejemajo klice pa samo od 7-8h pa itak se nikol noben ne oglasi na ta telefon in pol se če sem že vstala sem se pa pač priklopla gor, ni mi več do spanja. Tko da se bom naročila prek neta, ****t ga ne vem zakaj majo telefone, če jih ne dvigujejo in to celo uro. To je čista resnica, opravljanje je blo zgolj naključno videno
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 8:07:27
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 zarja, imaš novo oblekico. Lepo. ja malce sem morala zamenjat...tiste žnable mi niso bile ravno naklonjene As vidla, prec k si se preoblekla v mal bolj rožnato je prišla tečka
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 8:25:21
|
|
|
|
zarja1
|
Shuki evo dans sam zate
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 8:26:21
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Shuki evo dans sam zate Dej neeee, k lohk toxo fašem
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 8:27:46
|
|
|
|
zarja1
|
Shuki ti povem, da je ta roza bejba prispevala k .........a ti ni všeč?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 8:28:42
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Shuki evo dans sam zate Dej neeee, k lohk toxo fašem pa od tega ne. Ta je preverjen....... ga tud Zvezdica kdaj mal...
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 18.9.2008 8:29:08 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 8:29:13
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Shuki ti povem, da je ta roza bejba prispevala k .........a ti ni všeč? Pa sej pravim, maš grif za take stvari in avatarček je
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 8:29:58
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Shuki evo dans sam zate Dej neeee, k lohk toxo fašem pa od tega ne. Ta je preverjen....... ga tud Zvezdica kdaj mal... Kolk je todober, da ga je za vse nas dovolj.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 8:30:44
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Shuki evo dans sam zate Dej neeee, k lohk toxo fašem pa od tega ne. Ta je preverjen....... ga tud Zvezdica kdaj mal...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 8:30:54
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Shuki ti povem, da je ta roza bejba prispevala k .........a ti ni všeč? Pa sej pravim, maš grif za take stvari in avatarček je sem mal blond ratala .....mi ni tak potegnilo, sem prehitr brala
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 8:32:14
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 RDEČKA JE PRIŠLA RAVNOKAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz sem tolk vesela..........hvala, ker ste ble ob meni!!!!!!!!!!! Tak zdaj pa bo
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 8:32:38
|
|
|
|
ledenka
|
zarja, za tečko! naj bo kratka in neboleča, potem pa po pingvineeee si grem lase oprat, potem pa spet pridem
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 8:32:48
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Shuki evo dans sam zate Dej neeee, k lohk toxo fašem pa od tega ne. Ta je preverjen....... ga tud Zvezdica kdaj mal... ja zdaj je tu še Ajska.....men ga ne bo nič več ostalo ....... teb bi bolj pasal Mawerick-Tom Cruise...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 8:33:45
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Shuki ti povem, da je ta roza bejba prispevala k .........a ti ni všeč? Pa sej pravim, maš grif za take stvari in avatarček je sem mal blond ratala .....mi ni tak potegnilo, sem prehitr brala To je sam tolk zgodnja ura, te čist razumem, pa sploh si vsa vzhičena k je hudičevka v rdečem prišla pa ne registriraš še kej drugega, sej bo, počak, da bo 12 ura, boš k kompjuter A prehladek, nosek, kašelj, je kaj bolje? Se paziš?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 8:34:20
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka zarja, za tečko! naj bo kratka in neboleča, potem pa po pingvineeee si grem lase oprat, potem pa spet pridem Pa glej da si jih tudi posušiš, da se ne prehladiš v tem letnem času
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 8:34:35
|
|
|
|
zarja1
|
Bambi, Oktavija, Ajsi, Shuki moj.........hvala........
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 18.9.2008 8:34:51
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 ja ja danes je spet en tak dan, ko se bo vse možno dogajalo....... Gita14 - UZ + kri Kajsica - UZ Sisy - ET Obayifo - IUI Mandreja - punkcija Dobrovoljčica - UZ AJMO DEKLINE PO DOBRE NOVIČKE !!!!!!!!!!! Jaz tud navijam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?