lara light
|
Zarja, prav nekaj sladkega sem rabila, mmmm…prišla, končko, zagotovo je oblekica pomagala! Shuka torpedira ...Shukico lepo ubogat, vsi po vrsti..razen pri pivu previdno ...dej mi povej prosim za kaj gre z UZ, kaj ti ga nočejo naredit? Shuka, maverick!!! Točno ta me je učil poljubljanja! In kako mu je šlo?! Še danes znam Arneja, nič slabosti..samo modrci so mi že premajhni, verjamete Ti kako si? Prehlad zarja? Zrihtaj se, da boš tip top...pij veliko in šopaj vitamin C. Toxo od Matta?!?! ?potem je z mano konc! Jaz sem se s plakatom Krušiča učila poljubljana, no comment...Kiwi, ja se strinjam, to so bli časi . Kako si? Ostale trepetalke? Mismis, sem šla na krvni in je 592,4 mislim, da je to ok. Kaj pravite? Samo kot kontra info, v bolnišnici šempeter je ta test 14,65 eur...mislim, da ste tu pravile o nižjih cenah. Če nimaš znakcov je to normalno, saj nisi imela stimulacije. Navijam 320/h! Kajsica, dobra si. IZVIRNO SPOROČILO: Abra Lara, kolko je lepši pogled na CB, kot na uni prvi palčki zdaj pa še odštevamo do srčka Ja, 2.10 me ata že čaka! Je bil vesel, ko sem mu sporočila, veš... Gigi, pija, baci, ledenka, T1979, sonček in vsem ostalim, prelep dan!