Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.9.2008 21:12:39
|
|
|
|
kvaka
|
Čer evo pri nas je crknil televizor .... in ga moj že veselo šraufa ... me zanima kaj bo ratalo... je za njega to največja kazen, kar jih lahko dobi...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.9.2008 7:01:29
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kvaka imate popravljen TV, da bodo lahko fantje ŽIV ŽAV gledali?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.9.2008 7:12:32
|
|
|
|
kvaka
|
Žal ne ... je pa enga že včeraj iz podstrešja privlekel ... tako da za prvo silo bo ... nima pa scart priključka, tako da samo 5 programov dobimo Ja Slo1 za živ žav pa imamo Po moje bo že jutri nov pri hiši, če bi bil danes big bang odprt pa najverjetneje že danes. Pa zagotovo ne bo več sonyjev. Ko sem ga kupovala TV me je full prepričeval Sony je dober, ma dobro sliko, stereo.... Sedaj pa se nam je v 3. 4. letih že dvakrat pokvaril ...
< Sporočilo je popravil kvaka -- 14.9.2008 7:16:16 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.9.2008 7:13:25
|
|
|
|
kvaka
|
pa kavica je kuhana. Pa čajček tudi.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.9.2008 7:28:58
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka pa kavica je kuhana. Pa čajček tudi. naša tudi že diši, Aleks gleda živ žav, Ela se pa mal premetava po sedežni, pa mal s kockami igra, sam da je mal mir
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.9.2008 9:37:10
|
|
|
|
petarda
|
Nina bacek Jon je na televziji!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.9.2008 9:38:38
|
|
|
|
petarda
|
Drgač pa brrrr....pri nas je ful mraz....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.9.2008 10:25:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
Drgač pa brrrr....pri nas je ful mraz.... brrrr...pri nas tudi... ...celih 8° je zunaj Včeraj sem bila v službi od 6.30 do 19.30 ...poleg vsega pa me je mami zjutraj klicala, da je Tina ponoči ful bruhala in da ima malo vročine - verjamete lahko, da sem preračunala vse možnosti, da bi dobila zamenjavo. No danes je Tina bolje, vročine nima, le hripava je in malo kašlja. Upam, da ostane samo pri prehladu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.9.2008 10:34:31
|
|
|
|
petarda
|
Tincci a je bilo Hani na otroškem bazarju zanimivo? Malo gledam kam bi se podali danes... Nina upam, da je bila samo kaka hitra viroza ... ja...zdaj se bodo spet začele bolezni...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.9.2008 14:40:15
|
|
|
|
tincci
|
Ja, luštn je bilo, uro pa pol sva bili tam, potem je pa meni dolgčas ratalo Največja atrakcija je bil sigurno Nodi, ki je bil tako velik kot jaz, potem sva pa morali dvakrat k njemu pa objemat (lutka, notri je bla ena punca). Pa otroški fitnes (naprave), pa s temperami kamne barvat pa sprobat leseno kolo brez pedal (poganjalček). Pa baloni pa mini kino pa na motor od policistov zlezt. Luštn.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.9.2008 17:23:15
|
|
|
|
nincy
|
Dan L je spet prehlajena...in to ful...tako da jutri vrtec odpade Pa sem jo že hotela pustit, da bi spala tam, zdaj pa ne bo nič iz tega. In jutri bo prva postaja lekarna ko pridem iz službe. Sicer pa glede na vreme ni nič čudnega. Kaj nas še čaka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.9.2008 17:27:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
Saj to ni res... ...dobro, da imamo velurje pripravljene ...brrrr Danes zunaj nismo bili nič, saj je mene dobro premrazilo že do trgovine in nazaj Drobižka se že kopata - najbolj zato, ker nimam več idej kaj početi sploh ne znamo več cel dan doma biti . Jutri imamo planirano cepljenje (klopni meningitis), toda Tina itak verjetno ne bo cepljena , ko je prehlajena. Jao, pol pa spet usklajevanje kateri dan bomo utegnili .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.9.2008 17:32:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
We are sorry...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.9.2008 17:40:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
A ste ve drobižke vpisale k kakim popoldanskim dejavnostim? Tina bo obiskovala plesne vaje, ki jih bodo imeli 1x na teden v šoli takoj po vrtcu - plesna učiteljica jih pobere v vrtcu, starši jih pa potem prevzamemo v šoli, Anže pa bo hodil 2x na teden v popoldanskem času na športno vadbo v šolsko telovadnico. Me prav zanima kako se bo obneslo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.9.2008 17:44:56
|
|
|
|
tincci
|
Ampak je res mrzlo, mi imamo 8-9 stopinj že cel dan Tako da sva tudi že obe skopani
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.9.2008 18:00:29
|
|
|
|
petarda
|
Očitno je res lepo na bazarju, ampak nam ni zneslo it...petardita sem dala spat ob 14.uri, ker do takrat je bil čist preveč živahen....in še zdaj spi ....se velikokrat zgodi čez vikend, da potegne tako dolgo turo ....in potem tudi ponoči spi brez problema...no, tako da mi nismo imeli težav kaj početi ....kopat se bomo šli pa šele po večerji, ki se zdajle kuha
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.9.2008 18:45:30
|
|
|
|
tincci
|
4 ure spi???
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.9.2008 19:20:23
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka petarda, lahko prideš za novo leto k nam. Mi se bomo selili takrat. In namesto, da boš v hribe hodila, lahko hodiš pri meni v 4. štuk . o, a že v hišo (s štirimi štuki ) ali v drugo stanovanje? uh sem radovedna
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.9.2008 20:28:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
mi imamo 8-9 stopinj že cel dan enako . Zdaj ful razmišljam ali drobižkoma zjutraj obleči vetrovki ali velurja Petarda kdaj pa gre petardito zvečer spat? Ker če bi Tina spala popoldne 4 ure ali pa tudi samo eno od 14. naprej, bi imeli potem žurko do polnoči
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.9.2008 20:42:55
|
|
|
|
ada2
|
lahko noč, jaz grem pred TV pa bom najbrž takoj zaspala, ker sem od tega pakiranja čisto uničena.....pa sploh še ni konec prekleta krama
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.9.2008 20:49:09
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda kdaj pa gre petardito zvečer spat? Ker če bi Tina spala popoldne 4 ure ali pa tudi samo eno od 14. naprej, bi imeli potem žurko do polnoči pri nas tudi ni problem če popoldne povleče spanec, to se je večkrat dogajalo, spal je včasih od 13 ure pa do 17 ure ali celo kakšno minuto več in pol smo ga dali malo kasneje spat vendar ne kasneje kot ob 20.30, ponavadi kar ob 20 uri. pri Eli tudi ni bil problem, sedaj pa že nekaj časa če popoldne zaspi v vozičku mi potem ponoči noče zaspati v svoji sobi pri Aleksu, zato jo vzamem k sebi in zaspi pri meni.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.9.2008 21:34:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda kdaj pa gre petardito zvečer spat? Ker če bi Tina spala popoldne 4 ure ali pa tudi samo eno od 14. naprej, bi imeli potem žurko do polnoči pri nas tudi ni problem če popoldne povleče spanec, to se je večkrat dogajalo, spal je včasih od 13 ure pa do 17 ure ali celo kakšno minuto več in pol smo ga dali malo kasneje spat vendar ne kasneje kot ob 20.30, ponavadi kar ob 20 uri. pri Eli tudi ni bil problem, sedaj pa že nekaj časa če popoldne zaspi v vozičku mi potem ponoči noče zaspati v svoji sobi pri Aleksu, zato jo vzamem k sebi in zaspi pri meni. Čez vikend zna potegnit tudi tam do 16.ure in gremo zvečer spat okoli 20. in spi celo noč brez problemov. Na morju je dostikrat takole prespal "tahudo" vročino in smo šli potem lepo zvečer na plažo in spat. Mi je ustrezalo...malo manj mi ustreza sedaj, ampak če ga pa zbudim je pa siten ...tak, da ga raje pustim, da se naspi, sploh ker nima potem problemov z nočnim spanjem. Zjutraj se pa itak vedno zbudi ob 6 ali najkasneje ob 6.30...in to vedno naspan in dobre volje. Se spomnim sebe ko sem bila mlajša in so me zbujali za v vrtec...jaz pa vsa nenaspana, tečna....tak, da mi je to ful všeč pri njem, da ni problemov glede tega. Malo manj mi je to zgodnje zbujanje polno energije všeč čez vikend...ampak vse moraš vzeti v zakup .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.9.2008 6:40:05
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dobro jutro za vse.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.9.2008 6:44:33
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...petardita sem dala spat ob 14.uri, ker do takrat je bil čist preveč živahen....in še zdaj spi ....se velikokrat zgodi čez vikend, da potegne tako dolgo turo ....in potem tudi ponoči spi brez problema...no, tako da mi nismo imeli težav kaj početi .... Aaaaaaaaaaaaaaa. Pri nas se kaj takega nikoli, NIKOLI ni zgodilo. Spat gre okrod dvanajste in okrog štirinajste je auf. + - 10 minut. In mislim, da če bi spal tako dolgo, da potem pred polnočjo sploh nebi mogel zaspati.
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 15.9.2008 6:45:54 >
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?