Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 17.9.2008 11:06:29
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Aja, jemo pa spet samo 70mL n obrok . Naj se sekiram, ali ne? kofetkarice- manjkala je Izabela Luka je ful zrastel in je pravi mali možiček. Mamica pa tudi fejst baba. Žiga je kopija mamice in tudi orenk dedc. Le kje je bila Izabela? Alea, naš Žiga tudi včasih poje samo 70 ml (zdele naprimer ): Jst mislim, da je zdej bolj mrzlo in ni več tako žejen, kot je bil prej, pa včasih kakšen obrok manj poje. Pa sej, če je mala zadovoljna in veselo vriska, mislim, da ni treba preveč skrbet. Ja Izabela je pa itak manjkala....sta fanta kar zaspala, k pa ni blo nobene bejbe zraven, da bi jo čekirala
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 17.9.2008 11:11:34
|
|
|
|
Kaja08
|
u jej, nova stran... Aja, NinKa - glede je pa tko, da se itak mora ciklus uredit in je težko pričakovati, da bo takoj prva po porodu takšna, kot je bila pred nosečnostjo. Daj času čas...moja je bila prva kar precej močna in je trajala 7 dni, če ne še več (ponavadi sem jo imela NAJVEČ 5 dni) - na koncu je samo še neki malga bilo, ampak ravno toliko, da sem mogla skoz vložke nosit. Zdej sem začela tabletke jest, tko da upam, da bo zadeva krajša in predvem manj močna Lonapo - kaj je zdej s to kožico na lulčku? Men vsak drugač pove - naša P pravi, da je treba ornk dol povlečt enkrat na teden. Tista P, ki je našo nadomeščala, nam je rekla, da nič dol vlečt, oziroma samo toliko, da očistiš. Od prijateljice P je tudi rekla, da se kožico začne ornk dol vlečt pri enem letu zmeda, zmeda....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 17.9.2008 11:15:21
|
|
|
|
Kaja08
|
aja, pa še to - sej sem dobila otroški dodatek ta mesec, sam sem tako šlampast pogledala izpisek na kliku, da sem spregledala aja, pa še to - a še kero prsti bolijo?? Mene zadnji mesec tako kosti v prstih bolijo, še posebej zjutri...matr, a se res že staram??
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 17.9.2008 11:17:31
|
|
|
|
alea01
|
Joj, blagor vam da se tako lepo mulčki redijo . Saj se ne bi sekirala, če bi tu pa tam pojedla 70ml. ampak ona pol pije to na obrok in jih več kot 6 obrokov sploh ne morem vsilit. Redi se pa mini minimalno-1,5mesec le 700g. Še dobro da je bila ob rojstvu mal bolj težka, ker drgač bi bila zdaj čisti shiranec. Pa dolga tudi ni bogvekaj. Izgleda da je po meni potegnila velikost, ker sem jaz majhna. Možek je pa velik. Le zakaj ni po njem? Aja, jaz kožice ne bom vlekla dol, pa naj P rečejo kar hočejol - naša ima luliko
< Sporočilo je popravil alea01 -- 17.9.2008 11:18:55 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 17.9.2008 11:20:30
|
|
|
|
alea01
|
mene nič prsti ne bolijo, me pa leva roka, ko jo skoz v levi roki nosim, z desno pa poskušam še kaj narest zraven. A to prsti na rokah, nogah?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 17.9.2008 11:22:30
|
|
|
|
alea01
|
ja, Kaja,.... v tridesetih si že . To bo to, staranje . Še kakšna gubica pa smo tam . Eh, dej ga no srat. Kakšno staranje? To je šele po petdesetem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 17.9.2008 11:25:41
|
|
|
|
alea01
|
se bom pa še malo sama s sabo menila Sem se pozabila pohvalit, da nič več ne kuham, ker tašča nosi kosilo iz šole In zadnjič sem že post pisala, kako kaj v šoli, zdaj ko se je spet začela-namenjeno Tini28 in nya- našima tršicama, pol se pa spomnim, da sta na porodniški in sem hitro zbrisala . Kot da bi bila noseča, zmedena, pozabljiva in še kaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 17.9.2008 11:27:52
|
|
|
|
alea01
|
hm, kaj bi še povedala? Ne vem kaj z časom- dokler dete spi no, jaz bom v LJ v torek, ker ima moj podelitev doktorata . To pa žena in hčerkica ne smeta zamudit . Kofetkarice, haaaaaaaaalooooooooo?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 17.9.2008 11:30:32
|
|
|
|
alea01
|
mogoče mi bo pa uspelo celo stran zapolnit s svojimi posti . Pol ko boste pa šle brat in boste videle, sam alea piše in boste že na naslednji strani in vam ne bo treba brat , ker imam itak neke brezvezne fore kje pa kaj mtinca? Sem se že spomnila, nekje na štajerskem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 17.9.2008 12:08:02
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 hm, kaj bi še povedala? Ne vem kaj z časom- dokler dete spi no, jaz bom v LJ v torek, ker ima moj podelitev doktorata . To pa žena in hčerkica ne smeta zamudit . Kofetkarice, haaaaaaaaalooooooooo? Ja ja, imamo zmenek....kje pa? Jaz bi raje v Supernovi, ker je veliko manj folka, kot pa v Cityparku...lahko se pa tudi kje drugje namenimo.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 17.9.2008 12:08:32
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 mogoče mi bo pa uspelo celo stran zapolnit s svojimi posti . Pol ko boste pa šle brat in boste videle, sam alea piše in boste že na naslednji strani in vam ne bo treba brat , ker imam itak neke brezvezne fore kje pa kaj mtinca? Sem se že spomnila, nekje na štajerskem ja ja, sej vemo, da si samo nabiraš poste, da boš imela milijon zvezdic pod nickom
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 17.9.2008 12:12:09
|
|
|
|
polly80
|
alea-tudi moja puža se tako malo redi,ji probam dodat,pa noče,se je v 1mesecu zredila 450g jutri imam izpit-držte pesti
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 17.9.2008 12:23:17
|
|
|
|
slovenka
|
no, welcome to the club. naša je tudi v drugem mesecu dobila le 500 g. Ampak mene ne skrbi, dokler je naša P zadovoljna. Pravi, da ima čist zadosti. Bomo videli, kaj bo na tretjem pregledu.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 17.9.2008 12:24:44
|
|
|
|
Tina 28
|
oooo Alea, a ti bi me pa kar nazaj v šolo poslala...ampak mislim, da bom še en čas mojima mulčkoma posvetila...pa ta večjemu, k je zdaj tko navdušen nad kosili in da je ve skup mal bolj pospravljeno . Čist tko, a se vam mulčki kaj obračajo...Anja je čist zadovoljna tko kot jo dam ležat v center in nima najmanjše želje se kam obrnit...pa bo kmal 4 stara. Tud nasmeške je clooo tri spustila v 10 dneh . Komaj čakam, da pride pediatrinja, da me al pomiri, alpa mi pove, da jo moram bolj spodbujat (sam kako je BOLJ).
< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 17.9.2008 12:26:33 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 17.9.2008 12:25:44
|
|
|
|
Tina 28
|
Naša je tud v drugem mesecu dobila le 500 g...bomo vidli kaj bo sedaj, ko bosta kmal 2 meseca okoli?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 17.9.2008 12:26:55
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 jutri imam izpit-držte pesti go Polly, go Polly
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 17.9.2008 12:39:05
|
|
|
|
Anonimen
|
dan..mi smo pa sitni danes...ja tud to more bit...sem vam kr fouš se tko lepo za kavico mente,jst pa tu samcata čist na drugem kraju
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 17.9.2008 12:48:26
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
jst pa tu samcata čist na drugem kraju Iz kje pa si?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 17.9.2008 13:08:13
|
|
|
|
polly80
|
aha,torej nisma edini,ki se tolk malo redima,imama pa čez 1 teden kontrolo teže,da vidimo kako bo,a mislim da no panike,ker zgleda čisto ok,pa če bi bla lačna,bi tako jedla dodatek po moje.. imama pa 60cm in 5250g pri polnih 3.mesecih hvala kaja08!!!!!!!!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 17.9.2008 13:29:33
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
teža : Naš je imel npr. 15.avgusta cca. 5100 g, 9.septembra(točno 3 mesece) pa 5600 g in 60 cm. Pa saj v ožji družini ni nihče prav debel --še vsi skupaj nimamo 170 kg
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 17.9.2008 13:38:05
|
|
|
|
lonapo
|
Lonapo - kaj je zdej s to kožico na lulčku? Men vsak drugač pove - naša P pravi, da je treba ornk dol povlečt enkrat na teden. Tista P, ki je našo nadomeščala, nam je rekla, da nič dol vlečt, oziroma samo toliko, da očistiš. Od prijateljice P je tudi rekla, da se kožico začne ornk dol vlečt pri enem letu zmeda, zmeda.... Kaja men je P rekla že pri prvem, da naj čimvečkrat kožico dol potegnem-men je bilo to tolk grozn počet,ampak jest sem je cca parkrat na mesec,ker sem po pravici povedano večkrat pozabila,zdej pri treh letih jo pa Nejc kr sam vleče in se mu dogaja sto na uro. Pr Žigu je bil pa problem, ker mu jo do danes sploh nismo mogl ne jest ne P dol povlečt in nam je grozila operacija. Danes ji je pa uspelo in je rekla da zgleda da bo vse kul. Se mi je takoj odvalil kamen od srca.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 17.9.2008 13:39:44
|
|
|
|
pikica_30
|
Živjo po dolgem času! Bravo vsem junijčicam za vaše sončke in sončice! Upam, da se bom spet lahko malo vklopila na forum, ki je 3 mesece kar malo počival. Oz. sem vas brala sem pa tja, za pisat je pa zmanjkalo časa. V glavnem, mi imamo Maksa, ki se je rodil 28.5. in je bil pri 3 mesecih velik 64 cm in težek 6040 g - kar ornk dečko. Imam pa sedaj več vprašanj: 1. kako je s tisto solidarnostno pomočjo, ki jo dobiš v podjetju? Ali jo to dobiš enkrat ali vsak mesec? Kolikšni so okvirni zneski? 2. Mi kombiniramo joško in flašo, rada bi pa vedela tiste, ki samo po flaški hranite, koliko dajete na obrok in koliko obrokov imate na dan? 3. ali katera dodaja tudi čajček ali vodo med obroki? koliko? Uživajte na sončku!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 17.9.2008 13:40:05
|
|
|
|
Anonimen
|
AS sem ti kr zs poslala...joj mi bomo pa kmalu na 7 kg pa 3 mesece smo imeli včeraj ..evo pa ga je sitnost zgleda minila...težko kaka opažam,prej je vsak dan zdej se pa zgodi da kak dan ne,pol se pa revček matra in napenja in jokca zraven...zdej je papal in spančka tko da imam zdej pol urce-45min zase in seveda koj na rr
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 17.9.2008 13:41:33
|
|
|
|
lonapo
|
Joj, blagor vam da se tako lepo mulčki redijo . Saj se ne bi sekirala, če bi tu pa tam pojedla 70ml. ampak ona pol pije to na obrok in jih več kot 6 obrokov sploh ne morem vsilit. Redi se pa mini minimalno-1,5mesec le 700g. Še dobro da je bila ob rojstvu mal bolj težka, ker drgač bi bila zdaj čisti shiranec. Pa dolga tudi ni bogvekaj. Izgleda da je po meni potegnila velikost, ker sem jaz majhna. Možek je pa velik. Le zakaj ni po njem Nehi se sekirat, Žiga je zdalje ene 14 dni štrajkal in je jedel samo od 70 do 100 ml. Ta teden je pa začel jest po 150 ml na dve uri in pol. Bo pač tvoja bolj vitka, naš pa bolj bajsi. Žiga se je v enem mesecu zredil za 600 g,prejšnji mesec pa za 2 kg. Kaja, geslo plisss!!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 17.9.2008 13:41:43
|
|
|
|
pikica_30
|
aja, glede kožice (da se takoj vklopim v debato): pri nas je patronažna ali pediatrinja (se ne spomnim več) rekla, naj kožico po vsakem kopanju dol potegnemo in to delamo razen, če ne pozabimo!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?