|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
17.9.2008 11:06:29   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Aja, jemo pa spet samo 70mL n obrokuser posted image . Naj se sekiram, ali ne?user posted image user posted image

kofetkarice- manjkala je Izabelauser posted image  Luka je ful zrastel in je pravi mali možiček. Mamica pa tudi fejst baba. Žiga je kopija mamice in tudi orenk dedc. Le kje je bila Izabela?user posted image

Alea, naš Žiga tudi včasih poje samo 70 ml (zdele naprimer user posted image ): Jst mislim, da je zdej bolj mrzlo in ni več tako žejen, kot je bil prej, pa včasih kakšen obrok manj poje. Pa sej, če je mala zadovoljna in veselo vriska, mislim, da ni treba preveč skrbet.
Ja Izabela je pa itak manjkala....sta fanta kar zaspala, k pa ni blo nobene bejbe zraven, da bi jo čekirala user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
17.9.2008 11:11:34   
Kaja08
u jej, nova stran...
Aja, NinKa - glede user posted image je pa tko, da se itak mora ciklus uredit in je težko pričakovati, da bo takoj prva user posted image  po porodu takšna, kot je bila pred nosečnostjo. Daj času čas...moja user posted image  je bila prva kar precej močna in je trajala 7 dni, če ne še več (ponavadi sem jo imela NAJVEČ 5 dni) - na koncu je samo še neki malga bilo, ampak ravno toliko, da sem mogla skoz vložke nosit. Zdej sem začela tabletke jest, tko da upam, da bo zadeva krajša in predvem manj močna user posted image

Lonapo - kaj je zdej s to kožico na lulčku? Men vsak drugač pove - naša P pravi, da je treba ornk dol povlečt enkrat na teden. Tista P, ki je našo nadomeščala, nam je rekla, da nič dol vlečt, oziroma samo toliko, da očistiš. Od prijateljice P je tudi rekla, da se kožico začne ornk dol vlečt pri enem letu user posted image  zmeda, zmeda....

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
17.9.2008 11:15:21   
Kaja08
aja, pa še to - sej sem dobila otroški dodatek ta mesec, sam sem tako šlampast pogledala izpisek na kliku, da sem spregledala user posted image

aja, pa še to user posted image  - a še kero prsti bolijo?? Mene zadnji mesec tako kosti v prstih bolijo, še posebej zjutri...matr, a se res že staram?? user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
17.9.2008 11:17:31   
alea01
Joj, blagor vam da se tako lepo mulčki redijouser posted image user posted image user posted image . Saj se ne bi sekirala, če bi tu pa tam pojedla 70ml. ampak ona pol pije to na obrok in jih več kot 6 obrokov sploh ne morem vsilit. Redi se pa mini minimalno-1,5mesec le 700g. Še dobro da je bila ob rojstvu mal bolj težka, ker drgač bi bila zdaj čisti shiranec. Pa dolga tudi ni bogvekaj. Izgleda da je po meni potegnila velikost, ker sem jaz majhna. Možek je pa velik. Le zakaj ni po njem?user posted image

Aja, jaz kožice ne bom vlekla dol, pa naj P rečejo kar hočejoluser posted image user posted image user posted image - naša ima lulikouser posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 17.9.2008 11:18:55 >

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
17.9.2008 11:20:30   
alea01
mene nič prsti ne bolijo, me pa leva roka, ko jo skoz v levi roki nosim, z desno pa poskušam še kaj narest zraven. A to prsti na rokah, nogah?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
17.9.2008 11:22:30   
alea01
ja, Kaja,.... v tridesetih si žeuser posted image . To bo to, staranjeuser posted image . Še kakšna gubica pa smo tamuser posted image user posted image user posted image . Eh, dej ga no srat. Kakšno staranje? To je šele po petdesetemuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
17.9.2008 11:25:41   
alea01
se bom pa še malo sama s sabo menilauser posted image

Sem se pozabila pohvalit, da nič več ne kuham, ker tašča nosi kosilo iz šoleuser posted image user posted image user posted image

In zadnjič sem že post pisala, kako kaj v šoli, zdaj ko se je spet začela-namenjeno Tini28 in nya- našima tršicama, pol se pa spomnim, da sta na porodniški in sem hitro zbrisalauser posted image . Kot da bi bila noseča, zmedena, pozabljiva in še kajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
17.9.2008 11:27:52   
alea01
hm, kaj bi še povedala?user posted image  Ne vem kaj z časom- dokler dete spiuser posted image

no, jaz bom v LJ v torek, ker ima moj podelitev doktoratauser posted image . To pa žena in hčerkica ne smeta zamudituser posted image . Kofetkarice, haaaaaaaaalooooooooo?user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
17.9.2008 11:30:32   
alea01
mogoče mi bo pa uspelo celo stran zapolnit s svojimi postiuser posted image . Pol ko boste pa šle brat in boste videle, sam alea piše in boste že na naslednji strani in vam ne bo treba bratuser posted image user posted image , ker imam itak neke brezvezne foreuser posted image

kje pa kaj mtinca? Sem se že spomnila, nekje na štajerskemuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
17.9.2008 12:08:02   
Kaja08

hm, kaj bi še povedala?user posted image  Ne vem kaj z časom- dokler dete spiuser posted image

no, jaz bom v LJ v torek, ker ima moj podelitev doktoratauser posted image . To pa žena in hčerkica ne smeta zamudituser posted image . Kofetkarice, haaaaaaaaalooooooooo?user posted image

Ja ja, imamo zmenek....kje pa? Jaz bi raje v Supernovi, ker je veliko manj folka, kot pa v Cityparku...lahko se pa tudi kje drugje namenimo.

Žiga je car!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
17.9.2008 12:08:32   
Kaja08

mogoče mi bo pa uspelo celo stran zapolnit s svojimi postiuser posted image . Pol ko boste pa šle brat in boste videle, sam alea piše in boste že na naslednji strani in vam ne bo treba bratuser posted image user posted image , ker imam itak neke brezvezne foreuser posted image

kje pa kaj mtinca? Sem se že spomnila, nekje na štajerskemuser posted image

ja ja, sej vemo, da si samo nabiraš poste, da boš imela milijon zvezdic pod nickom user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
17.9.2008 12:12:09   
polly80
alea-tudi moja puža se tako malo redi,ji probam dodat,pa noče,se je v 1mesecu zredila 450guser posted image
jutri imam izpit-držte pestiuser posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
17.9.2008 12:23:17   
slovenka
no, welcome to the club. naša je tudi v drugem mesecu dobila le 500 g. Ampak mene ne skrbi, dokler je naša P zadovoljna. Pravi, da ima čist zadosti. Bomo videli, kaj bo na tretjem pregledu.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
17.9.2008 12:24:44   
Tina 28
oooo Alea, a ti bi me pa kar nazaj v šolo poslala...ampak mislim, da bom še en čas mojima mulčkoma posvetila...pa ta večjemu, k je zdaj tko navdušen nad kosili in da je ve skup mal bolj pospravljenouser posted image user posted image user posted image .

Čist tko, a se vam mulčki kaj obračajo...Anja je čist zadovoljna tko kot jo dam ležat v center in nima najmanjše želje se kam obrnit...pa bo kmal 4 stara. Tud nasmeške je clooo tri spustila v 10 dnehuser posted image .

Komaj čakam, da pride pediatrinja, da me al pomiri, alpa mi pove, da jo moram bolj spodbujat (sam kako je BOLJ).

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 17.9.2008 12:26:33 >

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
17.9.2008 12:25:44   
Tina 28
Naša je tud v drugem mesecu dobila le 500 g...bomo vidli kaj bo sedaj, ko bosta kmal 2 meseca okoli?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
17.9.2008 12:26:55   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

jutri imam izpit-držte pestiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  go Polly, go Polly user posted image user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
17.9.2008 12:39:05   
Anonimen
dan..mi smo pa sitni danes...ja tud to more bit...sem vam kr fouš se tko lepo za kavico mente,jst pa tu samcata čist na drugem krajuuser posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3742
17.9.2008 12:48:26   
aleksandra silvija
jst pa tu samcata čist na drugem kraju

Iz kje pa si?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
17.9.2008 13:08:13   
polly80
aha,torej nisma edini,ki se tolk malo redima,imama pa čez 1 teden kontrolo teže,da vidimo kako bo,a mislim da no panike,ker zgleda čisto ok,pa če bi bla lačna,bi tako jedla dodatek po moje..
imama pa 60cm in 5250g pri polnih 3.mesecih

hvala kaja08!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
17.9.2008 13:29:33   
aleksandra silvija
teža user posted image :

Naš je imel npr. 15.avgusta  cca. 5100 g,  9.septembra(točno 3 mesece) pa 5600 g in 60 cm.

Pa saj v ožji družini ni nihče prav debel --še vsi skupaj nimamo 170 kguser posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
17.9.2008 13:38:05   
lonapo
Lonapo - kaj je zdej s to kožico na lulčku? Men vsak drugač pove - naša P pravi, da je treba ornk dol povlečt enkrat na teden. Tista P, ki je našo nadomeščala, nam je rekla, da nič dol vlečt, oziroma samo toliko, da očistiš. Od prijateljice P je tudi rekla, da se kožico začne ornk dol vlečt pri enem letu zmeda, zmeda....

Kaja men je P rekla že pri prvem, da naj čimvečkrat kožico dol potegnem-men je bilo to tolk grozn počet,ampak jest sem je cca parkrat na mesec,ker sem po pravici povedano večkrat pozabila,zdej pri treh letih jo pa Nejc kr sam vleče in se mu dogaja sto na uro.user posted image  Pr Žigu je bil pa problem, ker mu jo do danes sploh nismo mogl ne jest ne P dol povlečt in nam je grozila operacija. Danes ji je pa uspelo in je rekla da zgleda da bo vse kul. Se mi je takoj odvalil kamen od srca.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
17.9.2008 13:39:44   
pikica_30
Živjo po dolgem času!

Bravo vsem junijčicam za vaše sončke in sončice! user posted image user posted image user posted image  Upam, da se bom spet lahko malo vklopila na forum, ki je 3 mesece kar malo počival. Oz. sem vas brala sem pa tja, za pisat je pa zmanjkalo časa. V glavnem, mi imamo Maksa, ki se je rodil 28.5. in je bil pri 3 mesecih velik 64 cm in težek 6040 g - kar ornk dečko. Imam pa sedaj več vprašanj:
1. kako je s tisto solidarnostno pomočjo, ki jo dobiš v podjetju? Ali jo to dobiš enkrat ali vsak mesec? Kolikšni so okvirni zneski?
2. Mi kombiniramo joško in flašo, rada bi pa vedela tiste, ki samo po flaški hranite, koliko dajete na obrok in koliko obrokov imate na dan?
3. ali katera dodaja tudi čajček ali vodo med obroki? koliko?

Uživajte na sončku! 

Neposredna povezava do sporočila: 3747
17.9.2008 13:40:05   
Anonimen
AS sem ti kr zs poslala...joj mi bomo pa kmalu na 7 kg pa 3 mesece smo imeli včerajuser posted image ..evo pa ga je sitnost zgleda minila...težko kaka opažam,prej je vsak dan zdej se pa zgodi da kak dan ne,pol se pa revček matra in napenja in jokca zraven...zdej je papal in spančka tko da imam zdej pol urce-45min zase in seveda koj na rruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3748
17.9.2008 13:41:33   
lonapo
Joj, blagor vam da se tako lepo mulčki redijo . Saj se ne bi sekirala, če bi tu pa tam pojedla 70ml. ampak ona pol pije to na obrok in jih več kot 6 obrokov sploh ne morem vsilit. Redi se pa mini minimalno-1,5mesec le 700g. Še dobro da je bila ob rojstvu mal bolj težka, ker drgač bi bila zdaj čisti shiranec. Pa dolga tudi ni bogvekaj. Izgleda da je po meni potegnila velikost, ker sem jaz majhna. Možek je pa velik. Le zakaj ni po njem

Nehi se sekirat, Žiga je zdalje ene 14 dni štrajkal in je jedel samo od 70 do 100 ml. Ta teden je pa začel jest po 150 ml na dve uri in pol. Bo pač tvoja bolj vitka, naš pa bolj bajsi.user posted image  Žiga se je v enem mesecu zredil za 600 g,prejšnji mesec pa za 2 kg.

Kaja, geslo plisss!!

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
17.9.2008 13:41:43   
pikica_30
aja, glede kožice (da se takoj vklopim v debato): pri nas je patronažna ali pediatrinja (se ne spomnim več) rekla, naj kožico po vsakem kopanju dol potegnemo in to delamo razen, če ne pozabimo!

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?