|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
16.9.2008 20:39:43   
*Mojca*
Evo, mi smo zaspali.

Ja, danes sva imela športni dan. Najprej kava z aleksandro silvijo in cukrčkom Lovrotom, potem pa še shopping z Kajo08 in cukrčkom Žigijem. Res je bilo fajn user posted image user posted image user posted image   Bi morali to malo bolj pogosto pakticirat user posted image

Malo manj fajn je bilo kasnej, ko se je Luka sredi Supernove začel dret in mi povedal da ima vsega dovolj in hoče domov. No, drl se je do zdaj user posted image , zdaj pa je revež zaspal.

as: sranje s temi govorilnimi user posted image to pomeni da prideš spet v lj? Ponovimo kavo user posted image

Kaja08 kapa je ful velika, žabic pa nisva uspela še probat, ker smo imeli do zdaj pevske vaje user posted image user posted image

Evo, tudi jaz sem zmatrana in grem pod tuš in spat. Nočko vsem!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
16.9.2008 20:59:38   
Kaja08
Ja,ja, obvezno bi lahko tole kofetkanje večkrat prakticirali user posted image Luki je pa itak totalen cukr in car!! Pol predvidevam, da niste šli še na kosilo v Supernovi user posted image  Očitno je Luki tipičen moški - ko mu šopingiranje dojadi, mu dojadi do konca user posted image No, kapco pa naslednjič sabo prinesi, da jo bomo na Žigatu sprobal - je res fuuul lepa!

< Sporočilo je popravil Kaja08 -- 16.9.2008 21:00:41 >

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
16.9.2008 21:02:09   
Anonimen
Lušni ste, ni kajuser posted image . No, midva bova jutri v Cityu, če bo katera mim hodila, gremo lahko na kavouser posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3703
16.9.2008 21:07:49   
Kaja08
Mah klinc, jutri imamo pregled kolkov....kdaj drugič!!

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
16.9.2008 21:08:24   
Tina 28
oh...kolk jaz pogrešam tole kofetkanje...na žalost jaz tud ne morem kar skočit v LJ. Pa tud moje kolegice so po šihtih in nas nekako zdaj ne morem uskladit. pa spet bi se mogla pelja. Jaz pa veselo konte na našem asfaltu štejem in nabiram kondicijo...ponavad kakšno dobim, za mučenje po cestah...to pa paše klepetatuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
16.9.2008 21:08:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Itak. Pa dobr opravte

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3706
16.9.2008 21:12:54   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Mi smo meli danes in je vse OKuser posted image . Smo bili pa ful hitro fertik, je blo ene 6 user posted image , pa je šlo vse kot po tekočem traku.

Ste pa ful luštkani vsi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
16.9.2008 21:26:43   
Anonimen
luštne slikceuser posted image

RMRM za pregleduser posted image user posted image Za kavico še velja?

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3708
16.9.2008 21:29:38   
RMRM
Ninny, seveda

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
16.9.2008 21:49:30   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

luštne slikceuser posted image

RMRM za pregleduser posted image user posted image Za kavico še velja?

Jaz bi tud geslo.........plisssssssssssssss...........

No mi smo tud meli danes pregled,vse bp,le malo je nahoden,tako,da smo se izognili cepjenju,mere pa so ,no zadnjič naj bi ga vagala,in je vaga pokazala 6.8kg,obe s sestro pa sva videle en kg več,in danes ko smo ga vagale piše 7.2kg,pa saj ni mogel shujšat,potem pa mi je kapnilo,da smo na oni stari tehtnici videle obe narobe,valda ni mogel shujšat.....tako,da ima 7.2kg,66 cm.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
16.9.2008 21:53:20   
sasa.vracko
Kaja, hvala za geslo, lušne slikce, škoda, da se še ti nisi zraven slikala, večinoma Mojco nahecate, da pozira zraven otrok user posted image ... Vidim, da ma Mojca cel kup igračk v vozičku user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
16.9.2008 21:56:27   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Naš ima tud ninico - tisto krpico z barvnim robom - še dobr, da jih mamo kr nekiuser posted image user posted image user posted image , da ni navezan sam na eno - sej ne bi vedla, katera je tapravauser posted image user posted image user posted image

A veš, da ma naš tud tako niniko? user posted image  Verjetn se je pa zato navadu, ker mu je moj ponavad z njo dudiko založu, da mu ni iz ust padla... user posted image  Še dobr, da jih mamo več, a ne?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
16.9.2008 22:01:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

user posted image  Še dobr, da jih mamo več, a ne?!

Ja, sej pravm - pa še zmanka jih neuser posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3713
16.9.2008 22:29:57   
Tina 28
Če je kera gledala dr. Housa...a ni blo ganljiv...in še dobr, da nismo več nosečeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
16.9.2008 22:36:18   
Tina 28
Jaz pa iz izkušenj, ko je Nejc jemal ninico v vrtec še do 3 ali 4-ega leta....hočem najti nekaj takega, da bo pol tud za vlečt za s sabo in poimenovat....navezal se je na hruško klovna, ki sva ga poimenovala cofi (ppri enem letu je bil Ko, potem koši, šele nato cofiuser posted image user posted image ).

In ker anja tko obožuje nekaj konkretnega pred nosom in še za brskat in met z rokicami, sem mal iskala, kaj bi blo dost majhno in še kar primerno zanjo....

....našla sem in mislim, da bom kar naročila...moj sicer godrnja, sam verjetno ve, da če se bom prepričala, mi ne bo mogel preprečit pritiska na gumb POTRDI NARIČILOuser posted image user posted image user posted image

http://www.srcek.si/si/page/detail/gitm/626

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 16.9.2008 22:37:59 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
16.9.2008 22:49:47   
anaj22
ojla mamice
Končno mi je spet ratal pridet mal tle gor. Jutr mamo pregled, pa bomo pikico dubl. Drugač smo super.
Nahitro sem preletela tole stran za nazaj bom še mal prebrala sam mi verjetno vega ne bo ratal.
Nya bi bomo tud jutr v cityparku sam nevm točno kdaj enkart dopoldan, mogoče se srečamo mi mamo oranžen voziček PP Pliko voz ga pa ponavad oči ki se tamalmu skoz pači.
Javim kako je blo pr P
Nočko

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
17.9.2008 8:01:52   
babysolza
Dobro jutro in en čajček za mrzlo jutro! user posted image user posted image

Sem bila pridna in prebrala vse za nazaj, komentarji pa bl na hitro in bl po (luknjastemuser posted image ) spominu:

- baby positioner - mi ponoči še spimo v njem in kar ostane na boku. Ko pa se začne zbujat, pa se obrne na hrbet. Po mojem ji kar paše, ker jo lepo mal stisne, tako da tudi nanine ne rabimo. user posted image

- H&M - jaz imam doma že pol kolekcije, sem dobila od prijateljev in sorodnikov. En kompletek imam celo podvojen, sam v različni velikosti, tako da bomo ponucali kar oba. Sam vsi se bodo čudili, kako Sabina nič ne raste. user posted image  user posted image
Sama pa ne kupujem v H&M ravno iz tega razloga.

- Polma - samo, da se je dobro izteklo. Sicer ti je pa Tina tako lepo napisala, da če smem se samo pridružim njenim besedam. user posted image

- vidim, da je ta teden teden cepljenj. user posted image user posted image  Midve greva tudi, v petek. Bova poročali. user posted image

- kilogramčki - Sabina vas vse potolče.user posted image user posted image  Mi imamo trenutno okrog 5200-5300 g, natančno bova vedele v petek. Kar pomeni, da je v slabih 3 mesecih dobila približno 2,5 kg, kar je pa čist ok, a ne?

- Kaja, geslo prosim. user posted image

Šibam. Lep dan vsem!

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
17.9.2008 8:07:59   
babysolza
Kaja hvala, ful ste lušni vsi. Sam kako hitro rastejo ti naši princi in princeske!

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
17.9.2008 8:37:11   
alea01
jutrček mamičkeuser posted image

Mi smo pa ob 4.30 jedli in potem smo se zbudiliuser posted image . Toliko se nam je dogajalo, koliko je imela za povedat, pa vriskali smo, pa se režali..... da ne bo pomote. To je počela Izabela midva sva pa na pol spala, kolikor se je dalouser posted image . No pol jo je končno mal vrglo okoli 6ure do 7ure. Aja, jemo pa spet samo 70mL n obrokuser posted image . Naj se sekiram, ali ne?user posted image user posted image

RMRM- naredim mešanico čaja iz kumine, janeža, komarčka

kofetkarice- manjkala je Izabelauser posted image  Luka je ful zrastel in je pravi mali možiček. Mamica pa tudi fejst baba. Žiga je kopija mamice in tudi orenk dedc. Le kje je bila Izabela?user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
17.9.2008 9:03:05   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

............. ki sva ga poimenovala cofi (ppri enem letu je bil Ko, potem koši, šele nato cofiuser posted image user posted image ).

Naš veliki sine je tud imel, oz. še ima cofijauser posted image , je pa to plišasti božiček in tisti njegov cofek na kapi je čudežen.user posted image user posted image

Tina, ta ninica je pa ful srčkana.

Alea, a pol zmešaš 1:1:1?   

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
17.9.2008 9:15:24   
alea01
RMRM-jaz zmešam po občutku. Pazim le da ni preveč koncentrirano. Da je še bolj bistre barve kot rumenkaste. Najbolj proti krčkom pomaga kumina. Daj recimo vsakega 4 ali 5zrnic v 1dcl vode in odcedi po 10minutah

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
17.9.2008 9:21:01   
aleksandra silvija
RMRM--manjka mi še diploma na visoki zdravtveni. Pravzaprav imam že napisano, treba pa doplolniti, popraviti,...user posted image

In ja. Očitno bom sedaj večkrat v Lj. Lovro se je izkazal za čudovitega potnika. Spal v obe smeri!
Jutri lahko prideva v Bohinjuser posted image user posted image user posted image .

Sva bila dovolj urna, da sva šla še po ta velika v šolo, vrtec, pa potem Patricio peljala na plezanje. Šele ob 19-ih sva pripeketala domov. Mož je dejal, da se mu Lovro smili, ker ga vlačim s seboj kot mačka.user posted image

Aja. Pa Patricii ni všeč plašček, ki sem ji ga kupila v Okaidi. Pravi, da bi raje rozastega. Ampak roza nimajo. user posted image
Pa ne more imeti vse roza ali svetlo lila, no!  Sploh pa je plašček temno lila,...

Alea--70 ml? Pa saj je dovolj. In tudi Izabela je orenk punca! 6 kguser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
17.9.2008 9:28:53   
RMRM
Alea01 - hvala

AS - saj to je že skoraj konec, zagovor je pa tko al tko bolj formalnost. Držim user posted image user posted image user posted image  da boš imela čim manj popravkov dipl.naloge in čimhitrejši zagovor.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
17.9.2008 9:40:00   
NinKa
Ojla,

se še jaz malo oglasim. Pri nas je pa ful pestro zadnje tedne. Imeli in še imamo probleme z zavarovalnico zaradi kaska in toče. No avto sem po mesecu dni končno dobila, ampak so pri barvanju odtenek sprofalili. user posted image user posted image . Pol se nam je pomivalc pokvaril in sem 3 tedne čakala na serviserja user posted image  da je menjal glavno vodno pumpo. Hvala bogu je še v garanciji.

Od lepih stvari. Mislim, da sem včeraj uspešno odpisala izpit na faksu. Manjkajo še 3je izpiti in je konc. Nickec je bil ful priden sovoznik....od Ljubljane do Maribora ni ne v eno ne v drugo smer niti pisknil user posted image user posted image user posted image user posted image .

Smo pa bili v začetku meseca na vaganju (podatek za 2 meseca) in smo 63 cm veliki in 5930 g težki. Pijemo AM v celoti. In to čez dan po 120ml, zvečer pa 180 ml ali celo včeraj je popil 240ml. Spimo lepo. Prevrnemo se z boka na hrbet in nazaj. Kravice tut pasemo. Se emejimo, grulimo in že se carta s pleničko. Igrače pa grabimo vse kaj vidimo.

Šibam jaz na reklamacijo barve in ostalih popravkov, jutri pa zopet v MB na izpit.

Aja, zanima me še to. Jaz sem imela CR in sem prvo user posted image  dobila po 7 tednih. Vsi znaki PMSa kot pred nosečnostjo. user posted image  je trajal 7 dni ampak je bil ful šibek. Se je pa stvar po 21 dnevih ponovila, ampak je trajala 5 dni in zopet ful šibka. A je to normalno? Prej sem imela vedno redne cikluse na 26 do 28 dni.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
17.9.2008 10:59:04   
lonapo
no, mi smo danes imeli posvetovalnico: 6970 g, 67 cm, bili cepljeni-bp-stranskih učinkov zaenkrat še ni, upqam da jih tudi ne bo. Krasno je sodeloval, najbolj je bila pa navdušena na pasenjem kravc,kožica na lulčku je šla tud lepo dol, tko da nam verjetno ne bo treba na operacijo. Zdajle pa šibava ven ker je tak lep sonček.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?