|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
16.9.2008 12:17:32   
Anonimen
taanikaauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3676
16.9.2008 12:19:05   
Anonimen
neki nevem kaj nardit-al naj si še črpam mleko al ne..danes je 4.dan ko si nisem,pa mam male bulice na dojki,zdej  pa nevem al ja al ne..kaj ve mislite?..bolijo me skoraj nič,čisto mičkeno,a je možno kak mastitis še dobit?..kr ni več unga pritiska v dojkah...zoprno mi pa je kr bolj si bom črpala lje bom mela mleko..zdravnica je sicer rekla naj si ne več ko sem mela prvi poporodni pregled,skrbijo me pa te micene bulice,ki zelo minimalno bolijo...kak predlog kaj nardit?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3677
16.9.2008 12:29:38   
Tina 28
Nič si ne stiskaj...temveč si vzem cajt in pejd pod tuš ter si z fajn toplo - vročo vodo grej in mal masiraj z rokami...pa le s prsti mal iztisni iz bradavice....rajš to počni vsak dan, kot pa črpanje!
Gretje prs preprečuje mastitis!

Aja bravo za tamalgauser posted image user posted image user posted image

Alea....bravo za pregled...očitno ve, kdaj se izkazat...sigurno bo daleč prilezla, saj se znajde ob pravem času in pravi priložnostiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
16.9.2008 12:35:28   
Anonimen
bom tina upoštevala tvoj nasvet,sam a ne topla voda  pošpešuje oz.spodbuja mleko??..kr men so prvo rekli naj si mrzle obkladke gor devam da bo mleko usahnilo user posted image

alea Izabela je prava po merahuser posted image user posted image ,vidiš ni presuhcena,čeprav ne je velikouser posted image ,pa ful pridna je bla na pregleduuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3679
16.9.2008 12:51:06   
Anonimen
Ker sem ji pela čebelica Maja- je nora na to pesem in me kar spremlja

Naš ima tud to pesmico najraje, pa kr zraven "poje" - po moje, ker je taka mehka melodija

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3680
16.9.2008 12:54:16   
Tina 28
kakor je meni znano ne povečuje količine mleka, sam njegovo iztekanje...sam če maš bulice, jih boš tko odpravla...

hmhmhmh...verjetno še nis utegnila pod tuš skočit...pa mal počak na še kakšno mnenje...zdaj ti pa res ne morem rečt...razumela sem, da hočeš preprečt mastitis brez črpanja...da me navš poj kregalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
16.9.2008 12:55:59   
Anonimen
joj tuš pride v poštev po šsesti uri...kregala da bi te?!hehehe

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3682
16.9.2008 12:56:22   
Anonimen
tanikaa -men je patronažna rekla, da če hočš dojke zmehčat, se tuširaš s toplo vodo, če že imaš mastitis, oziroma boleče bulice, si pa daješ hladne obkladke, da ublažiš bolečino.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3683
16.9.2008 14:36:25   
*anamor*
Haj,
no končno vas lahko malo berem. Mi smo pa malo nahodni in v nedeljo smo bili pri dežurnem, nato pa še v bolnišnici v mariboru. Mali se je tako jokal in nič ni jedel, da  enostavno več nisva vedela kaj narest. No v bolnišnici so mu vzeli kri in vodo in so ugotovili, da je hvala bogu vse ok. Rekli so, da lahko ima tako močne koleke. Sicer glih nevem če je bilo to res, saj te bi jedel. No zdaj je vse ok. Samo upam, da iz tega nahoda nebo prišlo kaj več.
Aja - mi smo pa zdaj dobili ta stolček za hranjenje. Bil je kupljen  v šparu, ko je bil v akciji. Kaj katera ima izkušnje z njim. Je pa firme Lemi.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
16.9.2008 14:37:59   
*anamor*
Ker vas nisem za nazaj nič brala ali ima katera ali ga je imela otroka že malo prehlajenega? Kaj ste naredile, razen tega, da ste mu skuhale kamilični čaj?

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
16.9.2008 15:10:56   
alea01
taanikaa- topli obkladki- mleko bolj teče.....hladni obkladki- za zmanjšanje oz. preprečevanja nastanka mastitisa......

baby pozitioner- ga še vedno uporabljam za čez noč.....drgač jo zjutraj najdem kontra obrnjeno tak pa vsaj manj pleše. Čez dan pa noče tako spatuser posted image

polma-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Te pa popolnoma razumem, ker jaz sem bila na robu živčnega zloma zaradi hranjenja in se še zadeva ni poštimala

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
16.9.2008 15:18:16   
alea01
spalna vreča.......kako veliko kupiti? Gledam od stokke in sta samo dve velikosti. 65 in 90cm. Če vzamem 90cm.... kaj bo to ful hecno, če bo Izabela notri?user posted image  A ta dolžina- prevelika pol kaj ovira otroka, ali je kul, ali mora biti točno tako dolga kot je otrok? sorry, sem zmedenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
16.9.2008 15:57:07   
Anonimen
jst sem čist v rožcah...že dvakrat se je tko naglas zasmejal Žan...a je dan sploh lahko še lepšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3688
16.9.2008 15:58:55   
Anonimen
in jst sem celo našla eno mspalno vrečo k sem jo dobla pa pozabla  na njo od aljaža...mislim da je 90 dolga...no vsaj en proble,m manj..ena stvar manj za kupit...pa nč hecno ne zgleda v njej,mal mu je velika pa ma fajn prostor za brcat not..je pa tko cart,kot da bi kiklco mel heheuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3689
16.9.2008 17:53:35   
RMRM
Polma, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bodi čim bolj umirjena, ti bo vse lažje. Mi je vse to zelo poznano,tud naš je veliko jokal, pa se ni hotel vozit z vozičkom, v avtu še vedno jokcava, je še vedno na dve do tri ure, ampak vse to paše zraven. Ti pošiljam user posted image user posted image user posted image  da ti bo lažje.

Naš tud takoj ko pokažem pete začne jokatuser posted image , pa lahko pred tem trdno spi, tako da gre sedaj povsod z mano.

Baby positioner-  mi ga še vedno uporabljamo

ROMY- naš je imel dva dni ful močne krčke in tud nisva cel dan jedla

Alea, če se prav spomnim, si ti sama mešala čajčke, a mi poveš prosim v kakšnem sorazmerju. Pri nas imajo povsod samo ta instant hippov čaj za krče, pa mi je tako umetenuser posted image

Ali ima mogoče katera spalno vrečo iz Zibke d.o.o., ker je cenovno zelo ugodna, pa vzorec si izbereš, samo nebi rada mačka v žaklju kupila.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
16.9.2008 18:48:51   
fiesta
Živjo

Naš se tudi ponoči ful odgrinja, pa sem prejšnji teden v Pikapolonici kupla spalno vrečo. Je plišasta in v akciji (klubska cena) stane 12 al 13 EUR. Je pa od 6-12 mesecev. Nisem še sprobala, tako da ne vem kako se bo obnesla. Večina spalnih vreč je na naramnice - naš pa glih rokice rad ven izpod plahtice pomoli in ima čist mrzle, tko da ne vem če bo kaj koristi user posted image user posted image user posted image

Mi smo tudi že preživeli oz. prespali user posted image krst.

Drugače pa tudi mene zebe ko user posted image . Ah, kovačeva kobila...

6.6.2008 - Job
Priden po mami, lep po tatu :)

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
16.9.2008 18:53:21   
fiesta

Joj polma sem šele zdaj prebrala. Še dobro, da se je tako izteklo...

Mene tudi ful jezi, ko imamo nalepko "Baby on board" pa ljudje še kar vozijo prav za odbijačem. Opravičim le kšni stari mami al atiju ki ne razume angleško user posted image user posted image user posted image drugače se mi zdi pa zelo  neodgovorno.

6.6.2008 - Job
Priden po mami, lep po tatu :)

(odgovor članu fiesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
16.9.2008 18:54:32   
Kaja08
Ojla bejbe! Dons sva pa z Mojco kofetkale v Supernovi in so fotke v albumu. Za geslo pišite na ZS!
Sem pa Žigatu kupila žabice v Calzedonii, da mu bo toplo user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu fiesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
16.9.2008 19:33:59   
Anonimen
Kaja prosim geslouser posted image

Alea-jaz imam kar ta veliko spalno vrečo, pa je zgleda nič ne moti, da je tako velika.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3694
16.9.2008 19:36:01   
Anonimen
kaja jst tud geslo prosimuser posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3695
16.9.2008 19:59:19   
Tina 28
Kaja..še meni geslo prosim!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
16.9.2008 20:01:41   
sasa.vracko
Kaja -plis za geslo! user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
16.9.2008 20:05:52   
aleksandra silvija
Kja--še meni geslo prosimuser posted image .

Sem pa danes spoznala Mojco in njenega Luatauser posted image .
Kolk sta luštnauser posted image .

Sem pa nato šla na govorilne ure in me na vratih pričakal "cegelc": DANES IZJEMOMA GOVORILNE URE ODPADEJO IN BODO V  SREDO, 17.9.   BLA   BLA   BLAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolk sem bila jezna.

No, sem pa vsaj spoznala enega junijskega princa.

Naš Lovro sedaj spi, ker sva šele pred uro prišla domov in je po kopanju zaspal. Revež utrujen.user posted image

Alea--tvoja princeska ima 6 kguser posted image user posted image user posted image .
Naš ima 5,6kg. Ah, bo že prilezel do 6 kg. Če ne prej, enkrat novembrauser posted image .

Sedaj pa šibam brat pravljice. Otrokomuser posted image .

Baj

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
16.9.2008 20:10:20   
aleksandra silvija
Gledam od stokke in sta samo dve velikosti. 65 in 90cm. Če vzamem

hmmm, jaz sem pa danes kupila 2 spalni vreči dolgi 65 cm--sem sedaj izmerila.
Hm, prej ko sem dala Lovra notri sta mi delovali čisto veliki, glede na cm pa,...user posted image
Bosta pšremajhni

Sem pa 1 kupila pred srečanjem z Mojco, drugo pa po,...user posted image ?

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
16.9.2008 20:21:02   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Sem pa nato šla na govorilne ure in me na vratih pričakal "cegelc": DANES IZJEMOMA GOVORILNE URE ODPADEJO IN BODO V  SREDO, 17.9.   BLA   BLA   BLAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolk sem bila jezna.

AS - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za mamico ki bo otročkih in vsemu kar paše zraven študira.
Sem to dala skoz in vem kako je. Sem se ob 4ih zjutraj učila, pol pa v službo, ker popoldne ni blo variante, smo mel 1001 dejavnost z otroci

Aja, kaj pa študiraš'

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?