|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
17.9.2008 13:44:00   
lonapo
3. ali katera dodaja tudi čajček ali vodo med obroki? koliko?

jest mu dam kar vodo za pit, cca 1 dl - 2 dl na dan-po flaški-itak pa sam pokaže kdaj ima dost.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
17.9.2008 13:44:52   
Anonimen
živjo pikica..naj ti odgovorim..solidarnostna pomoč-nimam pojmauser posted image
-hranjenje po flaški-vsake 3 ure 120ml,zvečer dozo razdelim 90ml,sledi kopanje pol pa še 60 ali 90ml
-čaji-mu kr naredim 100ml v flaško zmešam par zrnc kumine in janeža,ali uporabljam tud hipovga kamilice,ali pa tud hipovga komarčka..ko je blo vroče je znal spiti tud vseh 100ml,zdej mi pa čez dan vse skupaj spije 50ml mogoče,če sploh tolk..devam mu pa čaj ko se naspi,po vsakem hranjenju gre spat za 30-45min,ko se zbudi malo čajčka in to je to..

Neposredna povezava do sporočila: 3752
17.9.2008 13:47:06   
Anonimen
aja a mi lashko katera razloži kaj je sto kožicouser posted image user posted image ..ker nam ni nihče omenjal da bi mogla kožito kaj vlečt,nategovat al kaj????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3753
17.9.2008 13:48:09   
lonapo
no, ravno si delam kosilo na ¨brž¨-popečen piščanec na vok, s papriko,paradjazem,rižem in malo sojine omake--mnjami, potem pa šibam po našga mulčka v vrtec in hop k frizerju--po dolgem času.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
17.9.2008 13:48:23   
Anonimen
user posted image user posted image ..prezrite pravopisne napake prosim..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3755
17.9.2008 13:50:27   
pikica_30
taanikaa nam je P rekla, da naj kožico po kopanju toliko dol povlečemo, da se vidi luknjica, kjer lula, potem pa spustiš in to je to. 3 sekunde! user posted image

meni pije čajček preden gre spat (gre spat 2 uri po obroku) in bi spil, kolikor bi mu dala, tudi po 50 ml 5x na dan. to se mi zdi veliko, al kako? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
17.9.2008 13:55:36   
RMRM
Kožico mi vlečemo dol enkrat na teden po kopanju, ostale dni,ko se samo namakamo v čebričku pa ne.

Alea, tebi pa res ni treba nič kožice dol vlečt user posted image user posted image .

solidarnostna pomoč - jaz sem jo dobila ker sem bila več kot tri mesece na bolniški, je pa cca. 547,49 eur (državna uprava).

Sedaj imam pa še eno vprašanje za tiste,ki poznate trgovine v BTC. V petek grem moj user posted image  delat servis v Trzin, mami bi pa mal zapravljalauser posted image , pa me zanima v katere otroške trgovine se mi splača iti,ker ponavadi grem samo v BTC City v Okaido,ostalih trgovin v hali A pa ne poznam, pa ne bom ravno mela ful časa vsega pregledat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
17.9.2008 14:01:36   
Anonimen
aha hvala pikica...nam pa tega ni nihče omeniluser posted image ..no pa sej če pomislim itak to že delamo,da ga fajn umijemo...sam res zanimivo da nam  ni nihče omenil..ja alea ti pa res nimaš kaj vlečt...kožice mislimuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3758
17.9.2008 14:01:56   
lonapo
pikica-mogoče je pa takrat že malo lačen in zato toliko spije;probaj mu ga dat eno uro po obroku.
Žigu sem ga jest pred obrokom dajala takrat ko je bilo ful vroče, da je čimveč tekočine spil, da ne bi dehidriral. Men je ena P rekla, da če je otrok vroč v glavo, pomeni da je žejen. In res je bil Žiga parkrat vroč v glavo,je spil 30 ml vode, v parih minutah je bil normalen. Sploh nisem mogla verjet.

Taanikaa-ja res maš ogromno slovničnih napakuser posted image , ne pa jest k pišem pravilno slovnico.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3759
17.9.2008 14:02:26   
Anonimen
hm...solidarnostna pomoč..kaj je pa to?user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3760
17.9.2008 14:04:11   
Anonimen
Taanikaa-ja res maš ogromno slovničnih napak , ne pa jest k pišem pravilno slovnico.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3761
17.9.2008 14:07:07   
Anonimen
upsuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3762
17.9.2008 14:27:18   
*Mojca*
hej how! srou fižou user posted image user posted image user posted image Ja ja, meni danes malo dogaja.

Uglavnem, zjutraj sem bila z nyo in Lukcom na kavi, mali je že ful zrastel od zadnjič in je cel cukr user posted image user posted image

kožica: nam je P naročila naj jo vlečemo dol vsakič ko ga previjam in smo to delali, zdaj gre lepo dol. Sem pa zadnjič ne vem kje brala/slišala da naj bi se lulija vedno dali navzgor ko se previje, da je potem manj možnosti da je impotenten. E....ja, je treba skrbet za vnuke, ni kaj user posted image user posted image

čajčka naš sploh ne mara user posted image Sem mu dala tudi vetrovne kapljice zraven, da bi bilo bolj sladko, ampak ne j....... 5 posto.

Kaja08 sem probala žabice in so super. Malo  nabrane, ampak bom tudi jaz vzela 3 manjše in 2 večje user posted image Lahko se zmenimo v torek v Supernovi, alea01 bi šlo?

RMRM glede HaleA nimam pojma, jaz kupujem večinoma v Cityju v HM in Supernovi HM in CA.

Sem še kaj spustila? Upam da ne user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
17.9.2008 14:34:42   
Anonimen
ja jst tud grem jutri v šoping za malega je treba kupit žabice,pa kapice pa kak spodnji del trenerke al hlačke...so nas tile hladni dnevi malo prehiteli..po bolnici se razume-jap jutri mam zdravnika zarad mandeljna,pa naj se že enkrat odločjo kaj bodo nardil z mano...
kaj pa otročkom na nogice devate da jih ne zebka,čeveljčkov še itak ne..al jih sam pokrijete po nogicah,al imate kake copatke?...

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3764
17.9.2008 14:45:35   
*Mojca*
doma mu dam štumfke in čez hlače na stopalke, za ven pa imamo take fancy čeveljčke iz HMa

tanika good luck za jutri, pa itak bo vse ok user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
17.9.2008 14:51:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

Živjo po dolgem času!

Bravo vsem junijčicam za vaše sončke in sončice! user posted image user posted image user posted image  Upam, da se bom spet lahko malo vklopila na forum, ki je 3 mesece kar malo počival. Oz. sem vas brala sem pa tja, za pisat je pa zmanjkalo časa. V glavnem, mi imamo Maksa, ki se je rodil 28.5. in je bil pri 3 mesecih velik 64 cm in težek 6040 g - kar ornk dečko. Imam pa sedaj več vprašanj:
1. kako je s tisto solidarnostno pomočjo, ki jo dobiš v podjetju? Ali jo to dobiš enkrat ali vsak mesec? Kolikšni so okvirni zneski?
2. Mi kombiniramo joško in flašo, rada bi pa vedela tiste, ki samo po flaški hranite, koliko dajete na obrok in koliko obrokov imate na dan?
3. ali katera dodaja tudi čajček ali vodo med obroki? koliko?

Uživajte na sončku! 

pozdravljenauser posted image user posted image
1. ne bi vedela
2.hranjenje-jaz ji naredim 120 aptamila pa mi poje včasih vse, včasih pa ene 10 pusti in je približno na 3 urce,obrokov pa imava 6-7
3. sem ji ene parkrat dala mal čaja, pa mi potem ni cele flaše pojedla tako, da ji ga trenutno ne dajem

Neposredna povezava do sporočila: 3766
17.9.2008 14:54:42   
Anonimen
a res tolk fejst ga oblačiš za doma?user posted image ...mi mamo trenutno noter 24,5stopinj pa ga mam oblečenga v zoknčke pa trenerkico hlače pa maja kratek rokav pa jopica na zadrgo povrhu...al pa sam hlače na stoplke pa bodi dolg rokav ko je v ležalniku ga pa mal po nogicah z deko pokrijem...jst bi ga za ven oblekla žabice-sam jih še nima-pa kavbojkice čez...bom šla pogledat jst tud jutri v H&m za kake fancy copatke vsaj debelejše za ven..

hvala mojči jutri upam da bo jasno kaj mi je ker mam tega šetanja po dohtarjih zadosti že..vsak teden sem tam pa še nič ni jasno...

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3767
17.9.2008 14:54:49   
alea01
ja, bentiš ste nakracljaleuser posted image

V torek v supernovi velja. Ura sledi naknadnouser posted image

taanikaa- jaz grem tudi jutri v šoping v citycenter. Če boš blizu se pa lahko midve zmeniva za kavicouser posted image

RMRM- v hali A je chicho, ki ima itak predrage cunje, pa še ena v prvi etaži, ki pa nima tako lepih cunj-vsaj meni. Se ti pa splača it v zaro pogledat, ker imajo ful cotkane stvari in sploh niso tako drage

pikica_30- tebe smo pa pogrešali, saj sploh nismo vedeli česi rodila in kaj si sploh rodilauser posted image . Ja, super da si se oglasila in le klepetaj kaj z namiuser posted image user posted image

Sem pa ugotovila, da se deklice slabše redijo kot dedci. tko, da ne se sekirat več. To velja tudi zameuser posted image  Linijo treba držat. sicer pa res, kot aleksandra silvija pravi, če so sami suhci doma, je lahko tudi dojenček bolj pri ta suhcihuser posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 17.9.2008 15:01:58 >

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
17.9.2008 14:56:48   
alea01
ko se včasih jezim in sekiram, da Izabela bolj malo je, me pa mož takoj začne grajat, kako naj otrok je ko pa se bo mamica glih kar posušilauser posted image  in še oči ne bo imel kaj zagrabit pri mamiciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
17.9.2008 15:00:11   
alea01
pikica_30- jaz sem dobila solidarnostno pomoč, ker sem bila več kot tri mesece na bolniški. Pri nas da sindikat. Znesek pa tam okoli 540eur-pozabila.
Izabela zelo malo poje, tako da ti tu brezveze karkoli pišemuser posted image .
Čaj ji pa dajem tu pa tam, ker ga včasih kar pozabim skuhatuser posted image . Naredim mešanico kumine, janeža in komarčka ali pa mešanico kumine, janeža in kamilic. Spije ga pa samo okoli 30mLuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
17.9.2008 15:04:37   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

a res tolk fejst ga oblačiš za doma?user posted image ...mi mamo trenutno noter 24,5stopinj pa ga mam oblečenga v zoknčke pa trenerkico hlače pa maja kratek rokav pa jopica na zadrgo povrhu...al pa sam hlače na stoplke pa bodi dolg rokav ko je v ležalniku ga pa mal po nogicah z deko pokrijem...jst bi ga za ven oblekla žabice-sam jih še nima-pa kavbojkice čez...bom šla pogledat jst tud jutri v H&m za kake fancy copatke vsaj debelejše za ven..

hvala mojči jutri upam da bo jasno kaj mi je ker mam tega šetanja po dohtarjih zadosti že..vsak teden sem tam pa še nič ni jasno...

ja, ker ima ful mrzle nogice. Gor pa ima bodi z dolgimi in včasih tanko majčko čez. Se ti zdi ful? user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
17.9.2008 15:13:48   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

RMRM- v hali A je chicho, ki ima itak predrage cunje, pa še ena v prvi etaži, ki pa nima tako lepih cunj-vsaj meni. Se ti pa splača it v zaro pogledat, ker imajo ful cotkane stvari in sploh niso tako drage

Ja, chicco ima kar zasoljene cene, samo kljub temu mi njihove cunje niso všeč, vse preveč potiskanouser posted image
A je Zara tud direktno v BTC City? (sem mal naštudirala zemljevid, tako da vsaj vem, da je Citi + dvoraneuser posted image )

Taanikaa - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za jutri

Polma - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za izpit

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
17.9.2008 15:14:01   
Anonimen
joj mojči men se to velik zdi...lej sej vsak najbolj ve kako in kaj otroka oblečt,jst ga pač manj,isto kot sebe s tem da mi je jasno da pozimi oz.ko bodo mrzli dnevi nastopili bo imel žabice spodaj pod hlačkami oz.doma po vsej verjetnosti samo v žabicah in v dolgem bodiju,ker se bo kurilo...nebi rada več škode naredila kot koristi...moj ima tud skoz že mrzle rokice in nogice pa npr je blo včeraj fejst mrzlo sem 2x zakurila pa je imel oblečene samo stopalke pa dolg bodi in je imel nogice mokreuser posted image ,pa sem ga sprovblekla pol...no nevem,ker če ga bom zdej ful oblačla,mi res ni jasno kaj bom mu pol dala gor ko bo minus...lej sej vsak zase najbolj ve,jst ga res oblečem podobno kot sebe sam danes ko ni imel še žabic sem mu oblekla stopalke pod kavbojkice pa dolg bodi pa jknca čez ko sma šla ven...men bi bil cel dan siten-tolk ga že poznam-da bi ga oblekla preveč za doma,se pol kr jokca...no tko sem tud ugotovila da mu ne paše preveč bit oblečen...

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 17.9.2008 15:15:30 >

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3773
17.9.2008 15:16:56   
Anonimen
aja pa še tole men je P rekla da je otroku tko kot je men v mirujočem stanju...torej če jst sedim pa gledam tv v kratkih rokavih in me hladi to pomen da malega tud zebka...no tko si jst to razlagamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3774
17.9.2008 15:18:00   
Anonimen
alea ni blema ti pošljem gsm št.na ZS..pregled imam ob 10-tih zjutraj,pa kom bom opravla v bolnici pa šoping v city-ju

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?