|
RE: IVF/ICSI september, oktober 17.9.2008 12:44:31
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Shuka, tko dolgočasnega pregleda pa jaz še nisem imela po vsej verjetnosti bo naslednji. Sicer pa, ko ni uz, poteka vse ok. Meni se je skoz neki dogajalo, da je bil vedno potreben. A datuma za naslednji pregled ti pa ne da kar sestra? Moraš posebej klicat? Mene pa moja gimnastičarka že totalno obrača po svoje. Sem mislila, da ne bom šibki člen v familiji, a zgleda že tko. Je bla včeraj mogoče polna luna? Včerajšnja noč je bla namreč obupna, pol me je popoldne še želodec začel hecat, pa v hrbtu neki ... v glavnem težila je ko pride pa moj zraven, da bi kako brco čutil, pa mir. Je zgleda ena mala trma Danes me je prisila, da sem na baby hrani. Za zajtrk banana, zdaj sem pa še gres jedla .... je katera včeraj Housa gledala? Je blo ravno pravi dan ... ti naši parazitki Ja naše posvetovalnice oz. pregledi so čist boring, nč UZ-jev, nč srčka poslušat, sem mu rekla, da bo 2 meseca in pol mimo, ko ga bom spet vidla, pa me je vprašal, če ga že kej čutim in sem priznala, da ga, sej če bi pa rekla NE, bi pa rekel, sej še boste. Naslednji pregled imam 22.10. spet čez 5 tednov , na Morfologijo sem morm pa posebi naročit, je to druga sestra in druga ordinacija, čeprov isti ginekolog, ampak mal dela si pa morjo narest Aja pa nehala sem s Prometriumom, je reku, da ni več potrebno, bomo vidl če res A tkole se vaša pupa heca z vama Sej prov, še mal pa ne bo mogla več hecat atija Housa pa jest vsak dan gledam na Foxlife TV, mi na popu čist preveč slizne, sploh če je še kak fuzbal na sceni
< Sporočilo je popravil Shuka -- 17.9.2008 12:47:58 >
|