|
RE: IVF/ICSI september, oktober 17.9.2008 11:03:56
|
|
|
|
mojsonček
|
Evo dečve, en lep sončen pozdrav z Gorenjske (do PO je od KR itak sama megla)! Eni smo že opravili, še raport podam in šibam pod koutrčka se mal pogret.... pa to je noro kakšn mraz, zjutraj je blo malo pod 5, v Ratečah -1, kriza.... Torej, punkcijo preživela, ni blo sile ampak dons vseen ostanem doma, da se mal pocrkljam, moj je itak spiču nazaj v službo... 8 jajck mamo, ata je reku, da sm bla ful pridna, nc jamrala med punkcijo, no v primerjavi z mojimi predmenstrualnimi težavami tole ni blo omembe vredno, res! Plavalčki tut čist naspidirani, upam, da bodo fajn žural po epruvetkah. Mal me spika zdej ampak nc za to, moje misli so pri ponedeljku, ko me čaka ET. Upam, da se jih čim več oplodi in razvije v picike . Zdej pa mal v posteljco, ker sem jo čist premal grela čez noč, mal živčki mal trema, da ne zamudiva... nč bat bom vse not prnesla . Lučka men ko je M zamujala med jemanjem suprefacta sm atu 2x težila... Prvič je reku naj nč ne kompliciram, bo že pršla, pol ko je bil pa že 40. dan ciklusa sem šla kr tja popoldne okrog 3, brez da bi se naročila, sestra je bla ful prjazna in me spustila naprej, ker kao za eno vprašanje mi pa res ni treba 2 uri čakat... No, in ata je reku, da če jo v roku enega tedna ne dobim, bomo ukrepal... Guess what?! Naslednji dan se je prikazala! Od strahu pred atom ! Vsem akterkam uspešen dan in čim lepši pogled na ekran. Babe, face ste, učasih se do solz nasmejem, kakšne strešate! Prou užitek vas je brat! Pridne bodite in uživajte maksimalno! pa-pa
|