|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI september, oktober
17.9.2008 12:27:04   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Aja dečve, še neki podabla... Kurauser posted image
ET mam šele v ponedeljek?! A to tko je pr atu al kaj? Ene po 2 dneh, ene po 3, ene po 5-ih? Nč ne komprendam?user posted image
Dej mal me razsvetlite user posted image .

hm zanimivo..tudi jst sem v ponedeljek pri Reškotu pridelala 8 jajčk-isto kot ti pa me je "naročil" na ET že ju3...torej 3 dni po punkciji...res me zanima od česa je to odvisno, pri vsaki je očitno drugače ne glede na število celic?user posted image user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
17.9.2008 12:30:25   
baci
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

ET mam šele v ponedeljek?! A to tko je pr atu al kaj? Ene po 2 dneh, ene po 3, ene po 5-ih? Nč ne komprendam?user posted image

hm zanimivo..tudi jst sem v ponedeljek pri Reškotu pridelala 8 jajčk-isto kot ti pa me je "naročil" na ET že ju3...torej 3 dni po punkciji...res me zanima od česa je to odvisno, pri vsaki je očitno drugače ne glede na število celic?user posted image user posted image

jaz sem jih pridelala 6,pa sem bila naročena 5 dan na ET
zgleda da je odvisno od vsakeka posameznika

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
17.9.2008 12:32:32   
sonček33
mojsonček  - super za pridelek

saj res, kje je dajamaja

A kej kuhate dons?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
17.9.2008 12:33:54   
baci
jaz sem nardila segedin,pa pire zraven

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
17.9.2008 12:35:31   
T1979
Mojsonček čestitke user posted image  za 8 jajčk. Pridna kokoška. user posted image

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
17.9.2008 12:37:31   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: baci

mene pa tako zizike bolijo da znoriš
mislite da je to vse zaradi vseh teh hormonov?

baci, možno... mene so od utrogestana tako bolele, da tut ponoč nisem mogla bit prez modrca, pa boh ne dej, da bi blo treba kej skočit..

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
17.9.2008 12:43:03   
baci
jaz si modrca sploh gor ne moram dat,ker boli ko 100 hudičevuser posted image user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
17.9.2008 12:43:06   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
Čajčka pij, lekadolčka, limonce, sej bo minilo, tak letni čas je, mrzlo k pesuser posted image

Jest k mojmu sikam, pol pa popizdi, pa mu rečem,:" kaj men govoriš, to nisem jest, to so hormoni, njim se žali" pa je pol prec nima kej rečt user posted image user posted image user posted image

Ti mi kr teži, tko nimam druzga dela user posted image user posted image user posted image

Jest še zmer mantram za tvojo M pa me noče uslišat kaj?user posted image Po moje ve, da je pol več kot leto dni ne bo, pa zato štrajka user posted image user posted image user posted image

joj draga pa res ne vem kaj bi brez tebe.......pol bom pa jaz teb govorila, eh draga ne bodi huda so hormoni Zarjini krivi....user posted image user posted image user posted image

a moja user posted image  pa misliš, da se boji, da je pol ne bo.....user posted image user posted image user posted image  to bi blo fantastično!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
17.9.2008 12:44:31   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Shuka, tko dolgočasnega pregleda pa jaz še nisem imela user posted image user posted image po vsej verjetnosti bo naslednji. Sicer pa, ko ni uz, poteka vse ok. Meni se je skoz neki dogajalo, da je bil vedno potreben. A datuma za naslednji pregled ti pa ne da kar sestra? Moraš posebej klicat?

Mene pa moja gimnastičarka že totalno obrača po svoje. Sem mislila, da ne bom šibki člen v familiji, a zgleda že tko. Je bla včeraj mogoče polna luna? Včerajšnja noč je bla namreč obupna, pol me je popoldne še želodec začel hecat, pa v hrbtu neki ... v glavnem težila je user posted image user posted image ko pride pa moj zraven, da bi kako brco čutil, pa mir. Je zgleda ena mala trma user posted image Danes me je prisila, da sem na baby hrani. Za zajtrk banana, zdaj sem pa še gres jedla .... je katera včeraj Housa gledala? Je blo ravno pravi dan ... ti naši parazitki user posted image

Ja naše posvetovalnice oz. pregledi so čist boring, nč UZ-jev, nč srčka poslušat, sem mu rekla, da bo 2 meseca in pol mimo, ko ga bom spet vidla, pa me je vprašal, če ga že kej čutim in sem priznala, da ga, sej če bi pa rekla NE, bi pa rekel, sej še boste.  Naslednji pregled imam 22.10. spet čez 5 tednov user posted image , na Morfologijo sem morm pa posebi naročit, je to druga sestra in druga ordinacija, čeprov isti ginekolog, ampak mal dela si pa morjo narest user posted image user posted image user posted image Aja pa nehala sem s Prometriumom, je reku, da ni več potrebno, bomo vidl če res user posted image

A tkole se vaša pupa heca z vamauser posted image user posted image Sej prov, še mal pa ne bo mogla več hecat atijauser posted image

Housa pa jest vsak dan gledam na Foxlife TV, mi na popu čist preveč slizne, sploh če je še kak fuzbal na sceni user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 17.9.2008 12:47:58 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
17.9.2008 12:45:09   
zarja1
Gigi pa tut ti nisi stara.....a si hecna. Tu se šele lajf začne.

Abra, vse mi gre že na živce ker ni user posted image . Od včeraj me joški tolk bolijo, da hodim po štengah pa si jih z rokami držim...pa mam male.....za znoret, no zdaj so kr fajn zrasle, ko ta zamuja. Pa trebuh kot kamen.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
17.9.2008 12:45:46   
Shuka

Kaj pa če bi ga ena to vprašala? Pol bi vse vedle na čemu je stvar tko pa sam ugibamouser posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
17.9.2008 12:46:24   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

mojsonček  - super za pridelek

saj res, kje je dajamaja

A kej kuhate dons?

Dons bo spet sam solata na meniju, smo čist preveč okrogli user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
17.9.2008 12:47:07   
Shuka

jaz sem nardila segedin,pa pire zraven
Segedin user posted image

Mi je že zjutri zadišal, ko sem šla iz ambulanteuser posted image

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
17.9.2008 12:50:12   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Čajčka pij, lekadolčka, limonce, sej bo minilo, tak letni čas je, mrzlo k pesuser posted image

Jest k mojmu sikam, pol pa popizdi, pa mu rečem,:" kaj men govoriš, to nisem jest, to so hormoni, njim se žali" pa je pol prec nima kej rečt user posted image user posted image user posted image

Ti mi kr teži, tko nimam druzga dela user posted image user posted image user posted image

Jest še zmer mantram za tvojo M pa me noče uslišat kaj?user posted image Po moje ve, da je pol več kot leto dni ne bo, pa zato štrajka user posted image user posted image user posted image

joj draga pa res ne vem kaj bi brez tebe.......pol bom pa jaz teb govorila, eh draga ne bodi huda so hormoni Zarjini krivi....user posted image user posted image user posted image

a moja user posted image  pa misliš, da se boji, da je pol ne bo.....user posted image user posted image user posted image  to bi blo fantastično!!!!!!
Ti jest povem, točno to ji gre po glavi, zato pa štrajka. Ene se vdajo prej druge so pa k hudič trmaste.

Sej ženska žensko lažje razume glede hormonov kot moški žensko, ker njih nič kej takega ne daje kot nas. Ampak vsi se jih mormo navadit.user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
17.9.2008 13:02:06   
Abra
Dajamaja je rekla, da bo do et doma, kjer pa nima neta. Zato se nič ne javlja, mogoče bo Gigi spet kako novičko prinesla user posted image

Shuka, pri vas si pa res delo delajo user posted image a pol je morfologija čist neodvisna od drugega pregleda? Jaz sem jo imela pa v tistem rednem. Na momente me grabi, če bi šla še na tisto samoplačniško 3din 4d.... G mi je rekla, če se hočem slikat user posted image user posted image obrazek mi je tko pokazala tudi v tej obliki, a kaj, ko je tko lepo gledat user posted image me smo iz IVF postopkov navajene skoz v ekran bulit in spremljat vsako fazo, pol bi tud v nosečnosti vsak teden imele uz user posted image user posted image Blagor ti za prometrium, jaz sem samo iz 3 na 2 zmanjšala. Upam, da mi ga naslednjič ukine.
House je imel včeraj eno nosečnico v 21. tednu, zato sem spraševala, če je katera gledala. In je operiral otročka v maternici user posted image domišljija jim dela user posted image

Zarja, bogica, bo očitno res vsak čas eksplodirala. Za vsak slučaj si naredi zalogo tablet, bo znala bit boleča user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
17.9.2008 13:04:09   
Sisy
mene pa zanima če katero tudi po punkciji rahlo trebuh boli? Jst sem sicer prvi dan počivala pa je bilo še kar okej (samo občasni krčki), včeraj pa sem že laufala naokoli na polno pa me je občasno spet bolelo...

Ko malo berem forum imam občutek kot da imam blago obliko hperstimulacije (nazadnje sem imela sicer hudo obliko in sem bila hospitalizirana)

Če ležim je v redu, če se premikam rahlo boli.

Kako se počutite ve, vas kaj boli v jajčnikih ali čisto nič?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
17.9.2008 13:04:47   
Sisy

Kaj pa če bi ga ena to vprašala? Pol bi vse vedle na čemu je stvar tko pa sam ugibamouser posted image user posted image

ja res...user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
17.9.2008 13:06:34   
mojsonček

Ahaa, pol ga pa mam ata! Sm ujela, ko se je s pomočnikom menil kdaj bom bla na vrsti za ET pa sta ugotavljala kakšna gužva je... pol zih zato, ker nas ne more vse popedenatuser posted image . Nama je rekel, da bo tut v pon. gužva in naj se ne čudiva, če bo treba mal počakat, mava pa uro 8.45.
K sva se vračala proti Gorenjski okrog 9 je bla pri izvozu Unec taaaaaka kolona, zihr 5 km avto pr avtu, da o tovornjakih sploh ne govorim in to obe vrsti... Še dobr, da sva šla zjutraj prej od doma, da sva tam še čajčka popila. V pon. očitno ponovi vajo...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
17.9.2008 13:11:12   
mojsonček

mene pa zanima če katero tudi po punkciji rahlo trebuh boli? Jst sem sicer prvi dan počivala pa je bilo še kar okej (samo občasni krčki), včeraj pa sem že laufala naokoli na polno pa me je občasno spet bolelo...

Ko malo berem forum imam občutek kot da imam blago obliko hperstimulacije (nazadnje sem imela sicer hudo obliko in sem bila hospitalizirana)

Če ležim je v redu, če se premikam rahlo boli.

Kako se počutite ve, vas kaj boli v jajčnikih ali čisto nič?

Sisy mene tut mal šraufa ampak kot sem že napisala, v primerjavi z menstrualnimi krči, k jih mam zaradi endo, tole vse skupaj s punkcijo vred ni omembe vredno... Mene je šraufal že v pon., ko sem si stisnila stopko pa v tor. isto pa bušija mam kr fajn napihnjenega, ki je drgač čist ploh  (ata je bil spet poučen - seveda gospa, to je vse normalno, veste) ampak vse za to, da bi ble srečke user posted image  pa tut če mam trebuh do zob...user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
17.9.2008 13:12:56   
Sisy

[Ahaa, pol ga pa mam ata! Sm ujela, ko se je s pomočnikom menil kdaj bom bla na vrsti za ET pa sta ugotavljala kakšna gužva je...

lisjakuser posted image user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
17.9.2008 13:14:38   
Shuka
Če vaju ne bi šraufal bi blo že čudno user posted image user posted image , sej bo minilo pa se bo spet pojavilo kasneje.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
17.9.2008 13:17:35   
obayifo

jaz si modrca sploh gor ne moram dat,ker boli ko 100 hudičevuser posted image user posted image

midva sva bla glih na morju, tko da sm prvič po dooolgem cajtu se sončla zgoraj Z
pa boh ne dej, da bi me moj dragi kej preveč objemat hotu pa k seb stiskat...user posted image
k sm šla pod tuš in je blo treba dat modrc dol in je vse skup 'dol padlo' bi pa najraj vpilauser posted image

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
17.9.2008 13:21:38   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Zarja, bogica, bo očitno res vsak čas eksplodirala. Za vsak slučaj si naredi zalogo tablet, bo znala bit boleča user posted image

a misliš, da bo hudo?

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
17.9.2008 13:22:39   
dajamaja
Me je SMS od Gigi spomnil, da RR tudi obstaja in da ga jaz ne po lastni volji zanemarjam. Sem vam v ponedeljek hotela napisat, da imam ET že včeraj, pa mi je error na koncu javilo. Imamo tako gužvo v službi, da bi še svoje nerojene otroke lahk že upregla ...
Skratka za evidenco – včeraj sem imela ET. Izborila sem si 3, čeprav se je precej otepal. Štajerska trma in moja neslavna statistika oz. realizacija dosedanjih postopkov je prevagala. Torej Mismis daj Dajimaji da greje user posted image user posted image user posted image

Za vse vas upam, da ste Ok in gre vse po planu. In vsem tako tudi želim!!!!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
17.9.2008 13:24:08   
ledenka
dajamaja user posted image user posted image user posted image  super!!! naj ostanejo tam, kjer so, do testa in naprej!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?