Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 20:20:06
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Jaz se pa danes bolj kot ne izležavam, ampak kljub vsemu navijam za jutri: Sabsa - UZ Gita14 - UZ + kri mojsonček - punkcija Shuka - pregledZvezdica - morfologija Sonček33 - morfologija Babe moje žabe, veliko sreče vam želim jutri. Sabsa in Gita, želim vama, da folikelčki lepo napredujejo. Mojsonček, želim ti nebolečo punkcijo in veliko celic. Shuka, Zvezdica in Sonček33, veliko sreče z vašimi pikicami jutri, da bi srčki lepo bili, se otroci lepo razvijali, da bi bilo sploh vse v redu... je naša draga mišmiš napisala tako lepo, da se kar podpišem
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 20:26:55
|
|
|
|
obayifo
|
punce, mene pa ful skrbi.. dvakrat so me že krči zvijal, sluz je čist 'šolsko' prozorna in vlečljiva. Stopka pade pa šele ob 23.h. Tokrat me je res strah, da bomo zamudil. Moram mal pojamrat
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 20:30:49
|
|
|
|
netka34
|
Ma ne, Pija, tisto je moja pupa, sej ti pravim, d mene ne morš videt v roza!! Hedi je mela čisti privilegij in srečo, d mo je pupa posodla majco, k v tanovem gnezdu še nimam nič zimskega!! No, poglej še 1x album, sm popravla podnapise! Ja, vidm, d vas ta mraz utruja, da se pripravljate na zimsko spanje, postopki pa kljub temu laufajo! In to je važno. Bomo pač malo znižale povprečje strani tle gor.... Ve kar uživajte in se cartajte pod kako toplo dekco s svojimi dragimi, vam prav privoščim!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 20:31:52
|
|
|
|
netka34
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis Jaz se pa danes bolj kot ne izležavam, ampak kljub vsemu navijam za jutri: Sabsa - UZ Gita14 - UZ + kri mojsonček - punkcija Shuka - pregledZvezdica - morfologija Sonček33 - morfologija Babe moje žabe, veliko sreče vam želim jutri. Sabsa in Gita, želim vama, da folikelčki lepo napredujejo. Mojsonček, želim ti nebolečo punkcijo in veliko celic. Shuka, Zvezdica in Sonček33, veliko sreče z vašimi pikicami jutri, da bi srčki lepo bili, se otroci lepo razvijali, da bi bilo sploh vse v redu... je naša draga mišmiš napisala tako lepo, da se kar podpišem Js se tut podpišem!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 20:34:12
|
|
|
|
netka34
|
Obi, tikar jamrej! Ma boš vidla, d bo vse ok! Tazadne sm tut js mela občutek, d nam je vse ušlo!! Oni že vejo, kaj delajo, ne skrbi!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 20:36:03
|
|
|
|
Pija76
|
Obaylifo vse bo v redu! Dobro jo zapiči Netka grem spet v izvidnico.... Ja punce so šle pa res pod dekce zgleda....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 20:36:07
|
|
|
|
ledenka
|
obi, v postopku je tako, da so možni različni izcedki. poleg tega se lahko izcedek pri O pojavi 2-3 dni pred samo O, tako da nič ne skrbi. lepo daj stopko in pojdi mirna v četrtek zjutraj v Graz
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 20:37:41
|
|
|
|
ledenka
|
ti, netka, a ti maš tako veliko pupo super! ti pa tudi zgledaš mlada, če je tale slika s kužkom taprava
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 21:10:45
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Sabsa - UZ Gita14 - UZ + kri mojsonček - punkcija Shuka - pregledZvezdica - morfologija Sonček33 - morfologija Babe moje žabe, veliko sreče vam želim jutri. Sabsa in Gita, želim vama, da folikelčki lepo napredujejo. Mojsonček, želim ti nebolečo punkcijo in veliko celic. Shuka, Zvezdica in Sonček33, veliko sreče z vašimi pikicami jutri, da bi srčki lepo bili, se otroci lepo razvijali, da bi bilo sploh vse v redu... IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Sabsa in Gita vredu opravita jutri na UZ. Mojsonček naj bo čim manj boleča pinkcija s čimveč polnih celic. Držim pesti. Shuki moja draga , pozdravi našo pikico al pikeca........ Zvezdica in Sonček 33 čim lepši pogled na vajino srečo. Sta obe tako lepo napisali, da ni kaj dodati. punce, naj gre jutri vse po planu.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 21:11:48
|
|
|
|
netka34
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ti, netka, a ti maš tako veliko pupo super! ti pa tudi zgledaš mlada, če je tale slika s kužkom taprava Ja, sej je super, k je že tko velika, ma po drugi strani pa...........so mi rekli k je bla dojenček, ja, ja, mali otroci male skrbi, veliki otroci, velike skrbi.....pa sem se takrat samo posmehnila......zej pa vidm, d je še kako res!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 21:14:29
|
|
|
|
sabsa
|
mismis in baci navijamo in stiskamo pesti. Mismis ti si sedaj imela 2. IVF, ne? Pri dr. Drobniču si, ne? Jaz prav tako. Kakšen postopek pa si tokrat imela? Pozdravček vsem trepetalkam. Čeprav se toliko ne oglašam, vedno navijam za vse. Naj vam uspe.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 21:17:08
|
|
|
|
lučka 25
|
Nokes, upam da bo zob nehal boleti in ne bo več vročine. obi, upam da res ni kaj narobe oz. da ne boste vsega zamudili. Verjamem, da te je strah. Ampak ata že ve kako je treba. Nič bat. netka, potemm pa imaš ti sedaj velike skrbi, male te pa še čakajo.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 21:17:18
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Lučka ti kar k Rešu pojdi, ti stalni G nimajo takšnih izkušenj s temi zdravili, no vsaj po mojih izkušnjah... Upam, da mi ne bo potrebno, a vseeno: A to Reša prej pokličem za naročit ali kar uletim?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 21:23:53
|
|
|
|
netka34
|
Ja, Lučka! A ni to fajn....d maš kr skos ene skrbi....skos se neki dogaja, nikoli dolgčas! Superca je tole, vam povem! In sladko privoščim, vsem, ki si to želite. No, sej smo zato tle, ane?!?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 21:26:59
|
|
|
|
netka34
|
No, danes sem se pa celo jaz načvekala... Želim vam lahko noč, se grem mal pocrtat še k mojmu, d ne bom sam račinalnika crtala!! Noč, pa eno bolho za pomoč!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 21:30:40
|
|
|
|
lučka 25
|
netka, res je. Vees čas se nekaj dogaja. Zdaj se pa kar pojdi cartat, pa nočko.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 21:32:26
|
|
|
|
lučka 25
|
Danes pa ne vem, a vse gledate nogomet, a Hausa, ali pa se cartate. Karkoli že, upam, da uživate.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 21:57:20
|
|
|
|
KIWI
|
Punce, ja saj sem kar nekaj časa zabila pred računalnikom, da sem prebrala, kar ste napisale. Ko pa pridem do konca pa že tak vse pozabim. Mate pravi tempo. Zdaj pa bom šla počasi kar pančkat, fajn čvekajte še naprej jutri pa veselo v nov dan in nove boje! Nočko
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 21:58:39
|
|
|
|
baci
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis Jaz se pa danes bolj kot ne izležavam, ampak kljub vsemu navijam za jutri: Sabsa - UZ Gita14 - UZ + kri mojsonček - punkcija Shuka - pregledZvezdica - morfologija Sonček33 - morfologija Babe moje žabe, veliko sreče vam želim jutri. Sabsa in Gita, želim vama, da folikelčki lepo napredujejo. Mojsonček, želim ti nebolečo punkcijo in veliko celic. Shuka, Zvezdica in Sonček33, veliko sreče z vašimi pikicami jutri, da bi srčki lepo bili, se otroci lepo razvijali, da bi bilo sploh vse v redu... je naša draga mišmiš napisala tako lepo, da se kar podpišem jaz tudi navijam za vse
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 22:05:15
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis Jaz se pa danes bolj kot ne izležavam, ampak kljub vsemu navijam za jutri: Sabsa - UZ Gita14 - UZ + kri mojsonček - punkcija Shuka - pregledZvezdica - morfologija Sonček33 - morfologija Babe moje žabe, veliko sreče vam želim jutri. Sabsa in Gita, želim vama, da folikelčki lepo napredujejo. Mojsonček, želim ti nebolečo punkcijo in veliko celic. Shuka, Zvezdica in Sonček33, veliko sreče z vašimi pikicami jutri, da bi srčki lepo bili, se otroci lepo razvijali, da bi bilo sploh vse v redu... je naša draga mišmiš napisala tako lepo, da se kar podpišem Tudi jaz.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 22:11:11
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa mismis in baci navijamo in stiskamo pesti. Mismis ti si sedaj imela 2. IVF, ne? Pri dr. Drobniču si, ne? Jaz prav tako. Kakšen postopek pa si tokrat imela? Pozdravček vsem trepetalkam. Čeprav se toliko ne oglašam, vedno navijam za vse. Naj vam uspe. Ojla Sabsa, jaz sem sedaj šla po zarmznjenčke, ki so mi ostali iz 2. postopka. V 2. postopku pa sem imela kratki postopek, terapija pa je bila Menopur in Centrotide. Drugače pa ja, jaz sem tudi pri dr. D-ju.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 22:14:21
|
|
|
|
bambi75
|
Baci za . Ne bit žalostna da ti niso dali dveh.Veš če se odločajo za enega mora biti ta še toliko bolj kvaliteten. Miška za obe preživeli odmrznjeni . Lučka ampak jaz sem res gledala Hausa Mi je tak simpatičen dečko, čeprav je malce grob, še posebno nocoj ko ga je otročiček prijel za roko. No pa sem se zmenila za naslednji postopek, bom na naslednji temi november, december bol dejavna. Pa še eno vprašanje. Ali ste po laparoskopiji vse imele po 3 tednih pregled ali ne? Jaz sem ga po prvi v Celju imela, sedaj pa mi je zdravnica rekl, da ni potreben pa mi je malo čudno. Ali je bilje da bi se močoče naročila pri svojem ginekologu, če me že v MB niso pregledali.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 22:24:29
|
|
|
|
ledenka
|
lučka, ti ga kar pokliči
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 22:43:52
|
|
|
|
mandreja
|
Stopka padla zdej bom pa še jaz Vsem lepo nočko in sladke sanje!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 22:54:32
|
|
|
|
obayifo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mandreja Stopka padla zdej bom pa še jaz Vsem lepo nočko in sladke sanje! Moja pade ob pol polnoči, jaz pa takoj za njo. vsem hvala za vzpodbudo, jutrišnjim vse dobro! pa lepe sanje...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?