arneja
|
Ooo, Mlinčka, si se le prikazala ? Mi poveš še ti iz prve roke, da Aglurab lahko jem do pluska na testu? Lučka, hvala za pestke . Saj veš, tisti strah se kar priplazi pa noče stran . Kaj pa če ... Šccc, stran slabe misli. Mismis, MLBK, Pija, Ozone, Kiwi, Baci, T1979, Bozza in Stijan, kako ste grelke ? Uau, kar tri smo že za test 29. 9. . Netka, naj ti že kar zdajle uspe, četudi ne bo slikca padla . Gigi, hvala za link . Kdo ti je pa to terapijo sploh predlagal? In super, da izgledaš kot najstnica . Pika, naj ti Gonal čimmanj problemov dela in čimveč foliklov pridela . Kiwi, mene nič ne špika, edino občutek imam, kot da bi imela kaj vneto spodaj ali pa M. Ne da me boli ali peče, ampak nekako napeto je vse. Joj, joj, upam, da so se pikice pridno vgnezdile . Pa joškice so napete pa malo bolijo, ampak vem, da je to zaradi Prometriuma. Pa spala sem spet kot top pa tale megla in mraz mi gresta na jetra. Ampak komu pa ne gresta? Mojsonček, foliklčki so že spunktirani in upam, da je veeeliko lepih celic . Pa plavalčkov . Pupike, naj se vaše učke spočije ob pogledu na vaše malčke : Shuka - pregled Zvezdica - morfologija Sonček33 - morfologija Zarja, verjamem, da komaj čakaš, pa saj bo kmalu, samo da tečka pride . Abra, kako sta ti in mala gimnastičarka ? Neprespano, ker sta ponoči trenirali ?