arneja
|
Shukica, a lahko jaz šele zdajle eno tvojo kavico ? Bi ta oranžno, če lahko . Haha, Nokec, da bi otročički videli, kaj ata v mamo rine ? No, vsaj to me ne skrbi . Joj, da pikice že gnezdijo, jaz pa nisem prav nobenih zbodljajev čutila ? Obayifo, naj bo stopka nocoj čimanj pekoča, jutri pa da v Gradcu naredijo, kar morajo narediti, čimbolje . Kalina, za 20 kg si shujšala? Uau, to je pa res ogromno . Kako ti je pa to uspelo? Zarja, sta tudi tebi imeni všeč ? Naj čez vikend res pridne, do takrat pa še veliko slončkastih užitkov . Oktavija, kako si ti? Sta se s tvojim pobotala ? Kiwi, verjetno tudi zaradi hladnega vremena tako dobro spimo. Joj, srečnica, da te je včeraj parkrat fino zašpikalo . Mene ni, pa zdaj že malo paniko naganjam . Hedviga, super za super pikici in nove hlače . Kajsica, nič več špikic ne omenjaš, kar verjetno pomeni, da si jih že skoraj brez problema daješ . Mandreja, tudi tvoja stopka naj bo čimmanj pekoča, v četrtek naj pa najdejo tudi tista dva izgubljena folikla . Mojsonček, ja, stopka je res pekoča zadeva. Čeprav je bil meni tudi Menogon full tečno dajati. Joj, kako luštno je prebrati, da te je ta mičken na Suprefakt spominjal . Jutri bo pa zate ogromno pestk stisnjenih .