|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
12.9.2008 12:45:25   
aprilčica07
Da vas na hitro pozdravim, predno grem domov:):) sicer bom samo pobasala tamalga in pridemo spet v dolino, pol pa tamalga oddam nečakinji in mi gremo v Brda.. bomo že danes pobirala grozdje, zaradi slabe napovedi vremena, je tast organiziral na hitro še danes akcijouser posted image

Pol pa zvečer če bova mela voljo malo ven po NG, bo baje Predin tle, je sicer eno zborovanje, se mi zdi, da je LDS, ma je zraven dobra muzika, in  sva rekla, da bi šla malo čekiratuser posted image

Jutri pa spet hajdi po brajdi, v nedeljo ima pa moj tata rd, tako, da bo vikend uber hitro minil...

Tudi v službi je blo danes ok, ni blo neke grozne gužve, tako, da sem komot vse poštimala:):)

Aja, pa obvezno moram it čekirat kako v je qlandiji:):):)user posted image , da ne slučajno kej zamudim:):):)

Lepo se mejte in veliko se smejte:):):):::)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
13.9.2008 7:25:03   
Anonimen
Jutrouser posted image
sm že od 6 budna, kr je user posted image šel na kolpo pomagat staršem streho dvignit. Je mislil vzet nas s sabo, ma je slabo vreme in z muloti se nimam kje obrnit. Muloti še spijo, ma da vidite kako so se vsi zbudili hkrati ob 6 in vse jih je tiščalo na wc, razen malega.
tako da niti ne vem kako bomo vikend preživeli al doma al pr maojih al ne vem kje, vse odvisno od vremena. Drugače bomo tud mi imeli trgatev na Kolpi, ma mislim da drug vikend al čez 14dni.

Včeraj smo se postojnčanke dobile na kavici z najmlajšimi otročički dokler je bilo še toplo. Malo poklepetale in MUCKA ima eno novico za vas, ma vam jo bo sama povedala. In že je bežal čas, da smo šle vsaka po svoje, saj so nam mičkani bli že sitni in za spat in za jest.

LARA CROFT želim ti čim manj boleč in hitr porod, če te bo kej čez vikend prijelo, drži seuser posted image

APRILČICA kako je šla trgatev?

KAROLINA uživaj na fešti. Ma pa imaš pestro zdej še službeno skakat v Celje. No saj tečnih strank ne boš imela. čuj kako je s tvojo pikapolonico?

ONA kako je potekalo srečanje "oče-sin"?

Nč grem zdej cunje dat sušit, če se bo kej posušilo danes. Vsaj dž da ne pada.

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1502
13.9.2008 7:45:19   
kasso
dobro jutro!

Pri nas tudi še vsi spijo, razen mene in moje tečne psičke, ki mi je skakala po vratih, tako da sem mogla vstat in ji dat jest. Zdaj jo bom pa še ven peljala, da napravi svoje. Tudi jaz bom danes sama z mulci, ker gre moj na en piknik z razredom (SŠ), jaz pa še ne vem kam bom udarla....

anakarin, mucka sem zelo vesela, da smo se spoznale in upam, da se spet kmalu kje dobimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
13.9.2008 9:14:43   
ona
Dobro jutro!
Ja,se vidi,da je začela šolauser posted image ,da sem manj tle na netuuser posted image
Imajo tolko vsega v 4.razredu,da moram prav dnevno sledit kaj dela sin v šoli,da ne gre kaj mimo!Navkljub težkemu poletju je sin super in v šoli je včeraj dobil prvo oceno,je povedal pesmico na pamet in dobil 5 user posted image user posted image
Upajmo,da bo šlo tako naprej!!
Sem pa včeraj imela spet en kažin z bivšim!Torej,dogovorjeno je bilo,da gre ta vikend k njemu in mulc je bil že,ko je prišel iz šole nekam čuden in živčen!Povedal mi je,da bi bil on najraje tukaj doma,da se mu ne da it k očetu in zmeraj bolj je postajal živčen v toku dneva!Ob 15.30 me pokliče bivši,da ga pride iskat in tamali je postal prav bled,pa trebuh ga je začel bolet,pa tresel se je,2x je šel bruhat....skratka mene je kar zvijalo,ko sem ga videla kaj sploh otrok doživlja in mi res ni bilo jasno zakaj,saj tako ni hotel prit nazaj iz Izole zdej poleti!No,pol sem ga nekako potolažila,da naj gre k očetu in,če bo kaj narobe naj me takoj pokliče in ga pridem takoj iskat,da naj ne skrbi,da bo vse ok!Ob 16 ga pride uni kreten iskat in se odpeljeta.Čez slabo uro dobim sms od sina-Pridi.Takoj ga pokličem in mi potiho reče,da naj ga pridem iskat,da je v Postojni kjer ima ta bivši šjoro h kateri se je priselil(****ti,je en privesek,nesposoben).Jaz rečem sinu,naj bo miren in naj niče ne reče očetu,da ga prihajam iskat,da ne bo kakšen kažin in naj počaka,da pridem vsaj do Postojne!No,pridem skoraj v PO me sin pokliče kje sem in mi pove,da je očetu povedal,da gre nazaj domov in da je vse ok!Ma se mi je kamen odvalil,ker sem se res bala,da bo kaj narobe,kdo ti ve,uni je govolj zmešan,da mu pade kakšna neumnost na pametuser posted image No,sin me je usmerjal kje dobim tale blok in ko pridem tja sta prišla oba dol in sin je skočil v avto in sva odpeljala.Z bivšim nisva rekla besede,pa sina niti ni pozdravil ne nič....Ko se peljemo domov smo prvo šli na pumpo in sem otroku kupila novo telefonsko št. staro pa smo dali stran in vam povem,da sem jaz od včeraj trdno odločena,da sina ne dobi nikoli več in me ne briga več za nobeno socialno ne njihove stike,ne pravice user posted image
Kaj mi je sin potem v avtu pripovedoval,da sem mislila bruhat,resno...mi je kar slabo delalo!Torej,ko sta šla od tu,mu je sin rekel,da če mu lahko nekaj kupi,ene rolerje,ker ima vse majhne,ker sem pač jaz sinu rekla,da mora oče tudi sodelovat tako v šoli kot pri nakupih,skratka vsak pol bova dajala za razne aktivnosti v šoli in tamali si želi it na tečaj rolanja,pa sem rekla,da naj se zmeni z očetom,jaz sem mu omogočila tečaj italjanščine in še 2 krožka,kjer moraš še kar dokupit zraven.No,bivši je takrat pop...in me poklical in mi rekel,da on ga je futral 2 meseca,da zdaj naj mu pa jaz kupujem in prav znorel.V avtu je potem norel na sina in mu rekel-prekleta **** ta tvoja mama,jaz jo bom zafrkaval do groba in zdaj te peljem v PO in te ne dam več nazaj...pa telefon mu je ukazal izklopit,samo ga je sin na nskrivaj prižgal,da je meni poslal sms...joj,si ne morem predstavljat kaj je mogel doživljat,saj se je prav tresel,ko mi je to pripovedoval v avtu,da sem res mogla ustavit na avtocesti,šla sedet k njemu odzadaj,da sem ga pomirilauser posted image
Bivši je zgleda resno nameraval ga imet tam in ne dat več k meni,samo ga je sin presenetil,ko mu je rekel,da bi šel rad nazaj k mami in hvalbogu,da se je tko izteklo,ker si ne morem predstavljat kaj bi lahko bilo,spet nova kalvarija.Sin mi je tudi povedal zakaj ni hotel prit iz Izole,pa da me nikoli ni sovražil,pa da se je očeta vedno bal,ker je njemu grozil,da če gre nazaj k mami,da mi bo kaj naredil,beri ubil....zato se je otrok bal prit nazajuser posted image user posted image
Ma bogi moj tamali,ko sem to poslušala vm rečem,da kaj takega ne priželim nobenemu in zdej sem trdno odločena,da je konec tega,fant bo živel tukaj na miru in zadosti mi je!!!
V ponedeljek pokličem na socialno in jih bojo tudi oni slišali,nesposobneži....samo nekaj razpravljat znajo o stikih in pravicah,reši pa nič....žalostno!!!!
A,ja sin pa je trdno odločen,da noče več videt ne slišat očeta,je sam predlagal zamenjat št. od mobija in me prosil naj mu pomagamuser posted image
Upam,da bo tako naprej,čeprav se zdaj zavedam,da zna bivši noret in še dobro,da je otrok njemu rekel,da bi šel k mami,vsaj to,če ne bi bila spet jaz kriva,da ga nočem dat....
Ok,dosti tega,vas bom že sproti obveščala kaj se bo dogajalo,ok!
KAROLINA,veš,da nisem utegnila prit do tebe,ker sva z tastom dokončevala na podstrešju in sva delala dopoldne,ko ni otrok,tako,da zdaj lahko počasi spucam gor in je rešene.Čaka me pa še druga polovica podstrešja za pobelt in dokončat,pa bo res konec,zdej smo samo polovico naredili oz. več kot pol!
Javi mi pa naslednjič kdaj boš spet sama v službi,da pridem okoli,ok!
Pa vse naj,naj tvojemu dragemu,pa,da te bo imel rad še naprej,pa te ubogal...user posted image user posted image
ANAKARIN,odgovor na tvoje vprašanje glede sina imaš zgoraj kar za brat,kajne?user posted image
Kako ste pa vi v šoli,si mi prav ostala v spominu z branjem od hčerke,kako je zdej ji gre?
APRILČICA,kako bandima,te je kaj zeblo?
KASSO,kako je bit sama z mulci,pestro kajne'
Ala,roman sem vam napisala,zdej pa se mi niti pisat ne da več!
Uživajte vikend!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
13.9.2008 9:15:57   
ona
A,ja LARA CROFT,jaz ti tudi želim čimlažji porod,pa obvezno javi ko bo kaj novega!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
13.9.2008 14:22:23   
mucka25
Pozdravljene.

ONA sem najprej morala pridt mal k sebi, ko sem prebrala kaj vse je moral prenašat tvoj sin. MIi je šlo kar naprej na jok ( sem pač bolj cmerave narave) in res upam, da boste to zmešnjavo rešli v dobro sina. kaj takega si otrok res ne zasluži. Ta tvoj bivši je pa prov za ustrelt.

Ja včeraj smo se postojnčanke mal dobile. Je blo prov fajn. Kasso tvoja punčka je prov luštkana, Anakarin ja tvoj je pa že taprav dečko, še mal pa ti bo ušel. Sta pa obe dobri, takole s tremi otroci, da lahko vse poštimata. Vaju bom kmal rabla za kakšen nasvetuser posted image .

Ja zdaj pa tista novica, ki jo je že Anakarin omenla, čeprav sem mislila še mal počakat, pa saj je vseen. NO pri nas je kar nekaj novega in sicer, da pričakujeva drugega otročička. Upam, da bo vse OK in bo srečni dogodek tam enkrat maja drugo leto. Več vam pa povem po pregledu, ko bom tud sama sploh kaj vedla. Za zdaj sploh še ne dojemam, da sem noseča, razen pluska na testu in neprestane lakote in slabosti.

Sva pa tud midva danes sama, mora delat in to cel danuser posted image , pa saj sva navajena že med tednom. Šibam zdaj mal pospravt dokler še spi (pa mal moram spet jestuser posted image ).

Lep vikend

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
13.9.2008 14:42:08   
aprilčica07
Mucka: iskrene čestitke in naj ti nosečnost poteka čim bolj mirno in prijetno:):)user posted image

No, tudi midva se bova počasi spet spravla v akcijouser posted image , samo je treba počakat, ker sem do zdej pila tablete in je dobro, da gresta vsaj dve M mimo, pol pa spet user posted image .l. pač bi radi imeli počasi še enga bejbija in brez akcije ne bo nič ha ha:):):)

ona: a veš, da sem začela jokat ko sem brala kaj je tvoj tamali doživljat.. HB, da je zde pr tebiuser posted image , ma bogi fantina, no... ta tvoj bivši je pa res biseruser posted image

anakarin: trgatev: ja, je tast večraj na hitro sklical vse trgače in so že včeraj ful pobrali, danes zjutraj pa samo finiširali.. zdej je končano, no, dela v kleti so še, ampak grozdej ni več gori, kar je najbolj pomembno:):) nas čaka pa še trgatev pr nas, ma to bo verjetno čez 14 dni... no, bomo vidli je ful odvisno od vremena..

trenutno tamali spi, moj je itak v kleti, pol ko konča pa me pelje v qlandijo, da grem malo popasit moj firbec user posted image

lepo se mejte.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
13.9.2008 16:35:41   
kasso
mucka iskrene čestitke še tu in veliko veliko sreče, da bi le bilo vse ok..vsaj to prvo trimesečje user posted image user posted image user posted image ...pa zi nase!

ona, res grozno, kaj mora doživljat tvoj sinko...bogi otrokuser posted image ... ampak zdaj je na lepšem in boljšem pri tebi in naj tu tudi ostane.

aprilčica, kaj je qulandia?

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
13.9.2008 22:13:18   
Anonimen
Čer, MUCKA držim ti pesti, čimmanj dviguj in se  čimmanj obremenjuj. Poročaj kaj ti bodo povedali. Aja, kaj doma že vedo?

Moji mali trije mušketirji že spijo,dan preživeli večinoma doma, da smo še tla obrisali, ko smo se valjali in igraliuser posted image . Na kosilo šla k mojim. Jutr mi moji prnesejo kosilo (filane paprike) in šibajo v Celje na sejem.

Moj mi je pa sporoču, da imamo drug vikend trgatev in nas pelje s sabo. Upam, da vikend ne bo grd kot je ta. K 3ure vožnje v eno smer mi ne lih ne diši. Mogoče bomo v prikolici spali, če ne bo preveč mraza.

ONA sem najprej morala pridt mal k sebi, ko sem prebrala kaj vse je moral prenašat tvoj sin. MIi je šlo kar naprej na jok ( sem pač bolj cmerave narave) in res upam, da boste to zmešnjavo rešli v dobro sina. kaj takega si otrok res ne zasluži. Ta tvoj bivši je pa prov za ustrelt.

se podpišem

grem še malo tv bulit

< Sporočilo je popravil anakarin -- 13.9.2008 22:14:25 >

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1509
14.9.2008 13:43:46   
ona
Dober dan!
končno sem dobre volje in srečna,da bi skakala do stropa!!!
Ravnokar sem spisala email socialni delavki kaj se je v petek dogajalo in ji z debelo napisala,da ne dovolim več stikov z očetom!!!!sem rabla korajžo,ma je šlo in zdaj sem prav srečna!
Zdej gre otrok k bivšemu lahko samo preko mojega truplauser posted image user posted image kot pravijouser posted image user posted image
Pa tudi stanje pri nas doma je super,sin je zadovoljen in kot,da se mu je en velik kamen odvalil od srca,skozi hoče se crtat pri meni in prav išče eno zatočišče,pa,da ve,da je ljubljen,to mu največ pomeni!!!
Upam,da je zdaj vsaj začetek enega konca,edino tisto sodišče me še čaka in upam,da bo bivši umaknil tisto tožbo,kjer on hoče dobit skrbništvouser posted image
Mah se sploh ne sekiram,bo pa sin šel svoje povedat,upam,da ga bojo upoštevali!!!

Ok,pa menjajmo temo!
Ma se je ohladilo,kajne?Saj ej vse ok,samo je malček preveč hladno na hitro!
Danes gremo na obisk k enim našim frendom,pri katerih nismo bli že celo večnost,pa čeprav živijo v Sežaniuser posted image
vsakič,ko se spomnemo,da gremo k njim al nimamo volje al nimam kaj jim nest,ker so se vselili v novo stanovanje in glih prazna ne grem na obisk!zdaj sem se pa oborožila z šenkom,tako,da danes pa gremo na obisk!
Ala uživajte v preostanku vikenda!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
14.9.2008 14:29:20   
Anonimen
Ja vreme se čist obrnilo na glavo. Doma je mraz, da sm mogla malo pokurit. Zunaj mrzlo piha, da smo na sprehodu vsi imeli rdeče nosove in komaj čakali pridet na toplo.

ONA user posted image za dopis socialni in user posted image za sina. Zdej pa lepo uživajte v nedeljskem popoldnevuuser posted image
aja vprašala si kako gre hčeri. maloprej sm ji dala par računov in je vse imela prav, malo brala. In zvečer ima spet branje. Nekako ji gre, še vedno zaključuje stavke ali besede po svoje, pa jo moram velikokrat opozarjat. Zdej so v šoli dobili spet bralni list in učiteljica vsak teden pogleda. Bere tako, da najprej potiho, nato naglas. Noče in noče brati po zlogih, najbolj ji gre po črkah. važno, da bere, da si utrdi branje, bo že počasi dojela tudi po zlogih brat. letos so dobili učiteljico, ki jih je imela v prvem razredu (lani je bila na porodniški) in zgleda, da jih bo zdej pritisnila. V prvem je bila preveč popustljiva in zgleda, da je slišala veliko komentarjev čez njo.

Včeraj sm naročila TV preko interneta oziroma komunikatorja, k dobiš pr tistemu, kjer maš net prijavljen. Mi imamo preko Amisa in letos so centralo pr nas zboljšali tako, da je signal do naše bajte. Zdej bo moj še bolj vesel, da mu ni treba obračat antene ali satelitske, ko se premaknejo.
Na netu sm pogledala pr vseh ponudnkih interneta kake programe imajo, pa so pri vseh isti. in nikjer nimajo hrvaški RTL, k mi nekako manjka. Imajo par oddaj, k bi jih rada gledala.

MUCKA tud mi smo po cele dneve sami, moj po terenu skače od Maribora do Kopra. pridejo dnevi ko mora v tujino za cel teden, včasih pa prej konča. Ma se spomnim k sm jz tako delala cca 2 leti in si ne bi več želela zdej, ko so otroci.

grem zlikat cunje dokler user posted image še spita, pa kako kavico naredit.

< Sporočilo je popravil anakarin -- 14.9.2008 14:36:00 >

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1511
15.9.2008 6:30:10   
Anonimen
user posted image

in lep dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1512
15.9.2008 9:46:21   
aprilčica07
Evo mene, me zebe ku psa, brrrrrrrrrrrr.. zima je tle

kasso: qlandija, je nov trgovski center od interšpara v novi gorici...,  smo šli v soboto popoldan tja malo pogledat, ma je blo tolko folka, da je moj dobil skoraj živčni zlom, tamali pa itak.. pol sem šla včeraj sama pod mus kupit čevlje tamalemu, ker je mel samo sandale in je pač mraz...   ma vam povem v soboto za dobit parking.. jao bože, če nismo sami zmešani.. smo se vozili nevem kolko cajta po garažni hiši, če bi kdo šel ven.. no, in smo dobili končnoo, pa enih 7 krogih parking, pol notri gužva, folka za popiz.. moj v hipu živčen, tamali v jok in trma.. joj, smo tako hitro odpeketali od tam in šli po špežo v merkator, ki je bil prazen in je bla poezija nakupovat tamuser posted image

sem ti še dolžna odgovor od tiste kalone v gorjanskem, je bla ohcet, ampak sta se poročila tjaša in matej, je bil najbrž že zbledel t na kaloni in je zgledalo kot jašauser posted image

ona: 
super, da se lepo rihtate in da je tamali prišel k sebi in ve, da je na pravem kraju.. skratka kr tako dalje.user posted image

Zdej pa letim, ker gremo sestankovat, spet bomo mlatli prazno slamouser posted image

a je lara croft že rodila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
15.9.2008 11:14:18   
kasso
dannn
hvala aprilčica za odgovore user posted image . Kje pa je ta qlandia v NG? Mogoče bom kdaj skočila pogledat, ko bo gužva mimo, čeprav bomo tudi v PO imeli nov Mercator center...me prav zanima kako bo izgledalo?
Aha, če se od tjaše odlepil t.....potem pa bo ja ženska user posted image

danes pa malo sonce sije, a vseeno zebe....bom šla kar jaz po otroka v vrtec, da ne bosta zmrznila na burjiuser posted image ...pa še en povšter moram it kupit, ker se je Petja odločla, da bo spala s povštrom, tako, da sem zdaj jaz brez in imam enega malegauser posted image ....

ona, kar občudujem te, kako si odločna user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1514
15.9.2008 11:34:40   
aprilčica07
kasso: qlandia je na začetku NG, zdaj so tam nardili tudi krožno križičče, da promet bolj teče, čeprav ni neke razlike .. takoj ko prideš v NG iz šempeterske strani, je velikkkkkkkkkkkk center, skoraj ne moreš falituser posted image in notri je 45 trgovin, ni da ni.. je Hervis, pikapolonica, pa h& m, pa c&a, pa voegele (nevem če se tako napiše), pol je big bang, lekarna,  bata, oviesse, deichman, qeox, adidas bo tudi, samo ni še odprta, mass... v glavnem trgovin je ful, izbira je itak velika, samo je trba počakat, da se ta začetni zanos malo zmanjša, ker v gužvi ni za hodit tja..

Je pa res, da je v NG primankovalo malo konkurence, ker za otroke je bil samo uni bogi BC, tam je bla pa izbira nikakva...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
15.9.2008 12:11:58   
ona
Živjo!
Joj,kako se meni danes nič ne da!
Pa še jezna sem malo....danes mi je odgovorila socialna delavka na tisti email in ona še vedno svoje nateguje,da bo sklicala spet en sestanek z bivšim,pa,da bo naredila eno začasno odredbo o stikih...mater sem ratala jezna in sem ji spet nazaj odgovorila z velikimi črkami,da bivši sina ne dobi več in konec in ne rabim nobenih sestankovi in naj že enkrat začnejo razumet,da je moj bivši zmešan do kraja in,da bo otroka uničil,s tem pa še mene in mojo družinouser posted image user posted image
res jih ne razumem in jim je treba 100 povedat kaj sem se odločila!!!!!
edino kar bom še upoštevala,da greva tja z sinom,da še on pove svojo zgodbo,ker tole me je pa sin prosil,da gre on tja in pove,da hoče imet mir!
Mah,škoda besed za socialno,ne vem kako so tako tupi,da ne vidijo,da je samo kažin in,da naj pustijo otroka pri miru...oni in njihovi kur...stiki,no!!!

APRILČICA,dej mi ti javi kdaj bo malo manj gužve v unem trgovsekm centru,da grem še jaz malo pogledat?
Praviš,da je bila gužva,saj verjamem!Edino mi ni jasno,ko vsi skoz jočejo kako ni denarja,potem se pa tak center odpre in folk dere tja,kot,da dajejo zaston,tega res ne razumem!

ANAKARIN,Kaj si že zakurla?Ja,saj verjamem,zunaj je celih 10 stopinj danes in me to tako jezi,da gremo iz kratkih rokavov skoraj v bunde!

Ala,grem rihtat plače za delavce,smo 15user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1516
15.9.2008 17:34:36   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

a je lara croft že rodila?

Ta mala Croftova vzraja v trebuhu..... Je ne ganejo niti ohladitve, niti polna luna... user posted image
Ta stara Croftova je pa že super tečna in nestrpna......

Neposredna povezava do sporočila: 1517
16.9.2008 8:49:08   
aprilčica07
Jutro:)

no, zdej vem, da je lara  še v enem kosuuser posted image .. ma kej ni zdej ena močna luna?user posted image

Mene zebe ku psa.. pa sem oblečena, še celo kanetero sem si dala gor, pa me vselih zebe.. brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image

Drgač po starem, spali smo dobro, jedli cel popoldan, ker nismo dali niti nosa ven iz stanovanja.. tamali je okoli razgrajal, midva sva pa zraven čmurila.. Je pa tamalga ponoči zazeblo, je začel jokat in ko sem ga pošlatala je bil leden... pokrit pa neče bit.. in je pač prišel gostovat k nam, da je bil pod nadzorom  in pokrit..user posted image

ona: kr vztrajaj pr svojem, sej itak veš, da je tako edino prav in dobro za otroka in za vse vas.user posted image . bivši je pa res idiot... glede socialnih delavk (ne, da jih branim, niti pod razno), samo verjetno morajo tako postopat.. če sklepam po sebi, ko vem, da včasih delam neki kar ni dejansko pravilno, če se postavim v vlogo stranke.  pa enostavno to moram nardit, ker mi nalaga zakon... pa vem, da je narobe in iz tega ne bo nič..... user posted image

Tako, zdej pa delat.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
16.9.2008 10:37:27   
karolina*
OJla punce!

Js sm taku zmatrana dns. Sem bla včeraj cel dan v Celju in vm povem, da sem čist gotova. Pa še tle me čaka en kup dela,pa vsi pričakujejo, da bom tle cele dneve, tudi do večera, ma js tega ne mislim izvajat. Za noben dnar, zastonj (kot je to pri nas) pa sploh ne!!!!

Mucka, bravo za user posted image !!! Čestitam, čestitam...Tudi mi bomo hmali šli kej v akcijo.

Aprilčica, zaradi tablet pa ni panike. Js sm prvič zanosila takoj ta prvi mesec ku sm jih nehala pit. Edina nevarnost pri tem je ta, da je večja verjetnost za sponatni splav v prvih treh mesecih, ker je maternična sluznica stanjšana in se potem zarodek težje vgnezdi, drugo pa ni panike. Js sem se takrat tudi ful sekirala, ma me je pol enih par ginekologov pomirilo. Pa tudi naša 20.-mesečnica je živ dokaz, tako da kr pogumno v akcijo user posted image  

ONA, kr ne morem verjet kaj se pri vas dogaja. Ma bogi sin, kaj vse je moral prestajat. Js sm včasih tudi pomislila, da je tako ustrahovanje vzrok za njegov nenadni preobrat, ker to se večinoma res zgodi, da otroku grozijo, da bodo kaj storili mami, če ne bo delal po njihovo in otroka je valda strah zate in raje on potrpi. Prav si ravnala, da si na socialnem tisto povedala in vzrajaj pri svojem. Js na tvojem mestu ne bi niti zahtevala od bivšega, da karkoli prispeva za otroka. Čimprej bi poskusila pozabit nanj in ga izbrisat iz svojega življenja. Če pa bi še kdaj prišlo do tega, da bi sin moral k njemu, bi nanj dala prisluškovalno napravo, da bi imela pol dokaz pred pristojnimi, kaj se dogaja. Ker to ni nobeni stvari več podobno. Pa saj bo ta človek popolnoma uničil otroka!!! Groza!!! Unim na socialnem (in podobnim) pa je vse ena sama teorija in izumljajo vročo vodo, da pa bi kaj ukrepali, dokler je še čas pa ne. Strogo birokratsko...Ma ne moreš verjet, res!

CROFTOVA, šibaj hitro v Postojno, da bomo imele en razlog za nazdravit user posted image

Kje je pa trixi kaj zadnje čase?

Dns grem končno k psihologu... Upam, da bo ok, javim jutri

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1519
16.9.2008 11:03:19   
aprilčica07
karolina: ja, mora bit uber utrujajoče to, da greš na sejem in si tam ce dan in delaš brez nekih urnikov..user posted image pa še plačana nisi zadosti za to, kajne?

glede antibejbi pilul je pa tako, da sem jih nehala pit in zdej fešte nimam.. ma sem nardila test in je negativen, ker itak ni imelo kdaj ratat..  zdej me pa skrbi, da je kej narobe, ker ni fešte in nosečnosti tudi ni.. jao, kr naprej mora bit nekiuser posted image

ti pa fejst opravi pr psihologu danes!user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
16.9.2008 12:25:41   
ona
Ojla
Zdaj me je pa prav sram,da sem pozabila MUCKI čestitat za nosečnost!
Res,želim ti,da bi bilo vse ok teh 9 mesecev!!!user posted image user posted image user posted image Pa čimveč pazi nase in uživaj!!!

Ma kar vse nekaj planirate še enegauser posted image user posted image ?Nič,najbolje,da še jaz začnem razmišljat v tej smeri user posted image user posted image user posted image
Saj itak mi je ena šlogarca rekla,da vidi še enega dojenčka,ma če vam povem po pravici,se mi prav ne da zdej jovo na novo!Ne vem,no,nikoli ne reci nikoli pravijouser posted image user posted image

KAROLINA,ma boga ti s temi sejmi,res so ti vsaj nadure plačali tukaj ali kaj?Mah,ne se dat in delaj samo toliko kot moraš,nič več...če ne si pa kakšno bolniško zrihtaj vsake toliko časa,a?
Glede sina je vse točno tako,kot si napisala in se tudi z APRILČICO strinjam,da včasih ne morejo preko zakona,samo res ne razumem,če vidijo,da je vse en ku....zakaj ne ukrepajo,zaboga!In pol se čudimo,da je tolko kažina v tej državi!!!!Včasih je treba res it sam skozi vse in sam prijet stvari v svoje roke!
KAROLINA,pa fajn odpravi pri psihologinji,javi kaj bo ugotovila!

APRILČICA,a imaš ti malega v spalni vreči mogoče?Jaz imam našo v spalki že od rojstva,pa zdaj ji dam kar pidžamo z dolgimi rokavi,tako,da je celo noč lepo na toplem in pri meni varianta s pokrivanjem kar odpade,ker ni šans,da bojo otroci celo noč pokriti!provaj z spalno vrečo!
Kako si z zdravjem,si ugotovila kaj je narobe,če ni ne fešte ne nosečnosti?

KASSO,si nabavla povšter?user posted image

Pa ostale,kam ste se izmuznile,a?user posted image

Ala,imejte se,delo kliče....ma mene bo enkrat zamelo s tem delom,skoz imam kaj,zdej moram spet tale iso standard prijet v roke,ker imamo napovedano zunanjo presojo!Upam,da mi uspe vse porihtat!

< Sporočilo je popravil ona -- 16.9.2008 12:26:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 1521
16.9.2008 14:10:05   
kasso
aprilčica, jaz sem prvo leto, ko sem prenehala jemat tabletke imela M točno 4x...ful neredne...z mano pa vse ok. Tudi zanosila sem, G mi je rekla, da sem mogla imeti srečo...sledila pa sta še dva otroka user posted image

ona, ja povšter sem ji kupila, tako, da lahko spet normalno spimuser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
17.9.2008 6:56:00   
aprilčica07
Jebenti, ma zeeeeeeeeeeeeeeebe, pr nas je blo 4 stopinje zjutraj, ko sem vstala... itak, da sem spet premalo oblečena, sej bi rabla bundo za take stopinje.. pa besna sem, ker mi razneslo ene hlače na riti  (rada jem in sem pridobila kašno kilcouser posted image ) in mi gre vse v trebuh pol pa se stlačim v malenkost preozke hlače in so šli vsi štirje gumbi v maloro... tako, da sem imela res pestro jutrouser posted image

ona: naš frajer noče spat v  vreči, ne in ne.. in to noč je bla spet ista zgodba, ga zazebe, se zbudi, začne jokat in za ljubi mir pride k nama.. nevem mogoče bom vztrajala z vrečo in ga poskušala vsak večer speštat vanjo, nevem, mogoče se bo že navadil, ker bit pokrit je   pr njemu znanstvena fantastika...
kasso: ja, sej si mislim, da mi je zaradi tablet ratala ta zbrka, no, upam, da se bo čimprej poštimalo.. če je še v tem tednu ne dobim bom pa poklicala dohtarco in šla malo k njej na posvet..
karolina: kako je blo pr psihologu?

Danes je sreda, in bo spet dolg dan. Ma bomo preživeli:):) Samo, da ne bo kašne tečne stranke, pol bo vse ok:):)

tečem še na kafe.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
17.9.2008 9:14:12   
kasso
dobro jutro, pri nas pa je bilo +1 in sem mogla ob 08:00, ko sem skočila na pošto drsat let s prednje šipe...brrrrr....še dobro, da ni burje!

karolina, upam, da si dobro opravila pri psihologu!

Neposredna povezava do sporočila: 1524
17.9.2008 9:27:42   
mucka25
Jutro.

Jaz se zadnje dni borim sama s sabo, hitr na wc in pol spet mal jest in spet na wc..., še dobr da so zdaj vsi končno tud dojeluser posted image , da sem res noseča in mi mal pomagajo zjutraj s tamalmu. Ga je zdaj tašča ven peljala, da bom mal počila in pojedla. No saj to je pa tud vse kar se dogaja pri naši hiši.

Karolina nasvetov za zanost ti sploh ne bom dajala, ker pri nama je, tko da se takoj primeuser posted image . Je pa res, da sem tud kmalu po porodu že mela redno M.

Hvala vsem za čestitke in nasvete.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.