ona
|
Še moja malenkost Joj,sem prav utrujena že danes od obeh tamalih,ker se skoz nekaj ravsata in pol tamala stalno tuli,da ji bratec nagaja,čeprav sama išče kreganje!In pol miri enega,pa drugega.... Dobro,saj se lepo zastopita drugače,samo bolj ko razmišljam je vsekakor prevelika razlika v letih in tamala bi ga skoz oponašala,pa ji včasih ne uspeva najbolje Ah,ma glavno,da se imamo lepo in,da se razumemo kot prej!Šola mi tudi že dela sive,pa čeprav je sin kar skrben in priden,je vseeno en kup zvezkov za pregledat,pa napake pri pisanju poiskat,ker v šoli preveč hiti s pisanjem in je pol vse skracano,fantje pač! A,ja,sem vam povedala,da je bila prejšnji teden moja mama pri eni ženski,ki se ukvarja z zelišči in neseš pokazat urin in pol ti na podlagi tega da ene čaje,da te kao pozdravijo!Ste že slišale zanjo? No,meni je dala ene 3 vrste teh čajev,pa neko tekočino in zgleda,da mi malo pomaga nasplošno!Pijem en pomirjevalni čaj,pa ta trebuh in za prebavo,ker je ženska ugotovila,da imam probleme s prebavo,kar pa kar ne morem verjet,ker ne bi vedela,da imam probleme No,bom provala te čaje pit 1 mesec,pa,da vidimo počutje!Saj,če kakšno zanima,ji bom dala podatke,je pa ženska iz Drenovega griča pri Vrhniki! Tele čaje je tudi ena moja kolegica pila z njenim možem in se ji je zdravje ful izboljšalo,bomo videli... ANAKARIN,ste peljali tamalo k zdravniku?Ne vem,malo čudno je tole popikana,sicer ima moj sin tudi težave in če ga kaj piči,mu tako oteče tisti predel in postane trd,da je kar groza za videt.Jaz mu takrat dam claritine sirup in mu kar hitro uplahne,ker zgleda,da je kar alergičen na pike.Provaj tudi ti,saj nima kaj škodit! Drugače pa imate pegolo z vašim zdravjem,kajne?Skoz je nekaj pri teh otrocih,še posebej dokler so majhni! MUCKA,kako ste pri vas?Kako sta z možočkom rešila "prepirček"?upam,da je vse ok in se imata rada še naprej.... APRILČICA,lepo,da si najdla za ohcet!kam pa greš to,k kakšni žlahti?Ne vem al sem spregledala,al si kaj napisala Pa seminar,je šlo uredu skozi?Joj,mene začne prav bolet glava,ko moram kam it,ponavadi moram it na kakšen blesav seminar od iso standarda,ker se s tem večinoma jaz ukvarjam pri nas in mi tale standar pije kri.Pol če hočem biti registrirana notrabja presojevalka se moram obvezno udeležit enega seminarja na leto in ponavadi odlašam do konca let,da si kaj pametnega izberem.saj ne rečem,da pridobiš nekaj znanja,samo kaj ko so tej seminarji za same magistre in jaz se počutim kot en kekec tam Pa še za se oblečt imam probleme,ker sem večinoma športno oblečena,tja pa moram it kar malček urejena,jaz pa nimam niti enih pametnih hlač npr.... KAROLINA,kako si preživela špežo? za ostale-smo se srečale danes v trgovini.... Ala,grem še malo počekirat po rr,dokler imam še par minut cajta,pa še sama sem zn otroci,moj je šel popoldne v Kranj na eno firmo,tast je pri lady....je prav mir
|