|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
7.9.2008 21:27:35   
mucka25
Dober večer.

MID lepo, da si se vrnila in, da vse stvari lavfajo kot treba. No tisto z inventuro je pa res zoprno, če pade lih na nedeljo.

ONA tebi pa čestitam, da si vzela stvar z bivšim v svoje roke in ne pustiš, da dela s sinom kot mu paše. tako bo fant vsaj vedu kako in kaj in kje se res brigajo zanj.  Kar tako naprejuser posted image .

Bom pa tud jaz končala, ker je začel nekaj grmet in mamo tud smolo s strelami. Fajn bodte.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
8.9.2008 6:56:07   
aprilčica07
Jutro babe:)

MID: welcome backuser posted image .... a veš, da sem šla en dan okrog 2 ponoči mimo te famozne Qulandije in so ble ob tisti uri še povsod luči, očitno se zdaj dela tam od zore do mraka, zgleda, da lovijo roke:) Kašno trgovino pa odpirate, če ni skrivnost?
Ona: počasi se bo stanje normaliziralo, kr korajžno!

Mi smo relativno dobro, jst sem vsa taka polomljena, nevem kaj mi je, vse me boli, a hkrati me ne boli nič tolko, da bi šla do dohtarja. Kaj vem, prepihi,  klima, nimam pojma, v glavnem bo že šlo počasi na bolše.
Sem si pa v soboto kupla krilo in eno bluzico za na ohcet in sem prov kontenta, da sem dobila in kar je najbolj pomembo, da nisem plačala dostiuser posted image

Grem, ker gremo na en seminar in je že zdej ludnica tle doli:)

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
8.9.2008 6:57:52   
Anonimen
dobro jutro, user posted image
eto po vikendu, da kej poklavirčam user posted image na tipkovnici. Vikend minil brez kakšnih posebnostih. Razen da so tamalo neke žužke ali mravlje popikale in ima na eni rokici par zatečenih bulic, da smo jo šli pokazat na urgentno. Skrbi me to, da ima še zdej trde bulice in mislim,da jo bom danes peljala h dohtorci jo pokazat. Po moje bi moglo nekako jenjat po 2 dneh mazanja, bomo vidli ko bo vstala. Sm morala roko obvezat s povojem, ker se je praskala.
Z mojim sva hodila malo avte gledat, ker bi rada novejšega vzela po dooolgem času (gledam Stilote), Tipota pa bom prodala, če nam bo ratalo. Poznate koga, da se zanima za Tipota?user posted image
MID vesela sm,da si se oglasila. Še bolj, da tvoja pupika napreduje. No za našo ne morem še nič povedat dokler se ne umiri jokat zjutraj oziroma dokler ne gre kriza mimo.
ONA kako gre zdej z vašo puco v vrtcu, ji je všeč celodnevni program? spi tudi brez problemov? Pa sin, kako mu gre v šoli? Njegovemu očetu pa pokaži user posted image , ko je šola bi vas ja lahko pustil pri miru.

Grem se špilat budnico po bajti

(odgovor članu mucka25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1478
8.9.2008 13:05:47   
Anonimen
MUCKA, KASSO kako vama kaže ta teden dopoldan, da se dobive na kofetku?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1479
8.9.2008 17:46:36   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: anakarin

MUCKA, KASSO kako vama kaže ta teden dopoldan, da se dobive na kofetku?

sreda, čet, petek..zaenkrat nimam planov. Meni bi najbolj odgovarjalo okrog desetih. Tipo pa je bil moj prvi avto oz. so mi ga starši dali, ko so oni kupili novega...zdaj se furam z eno staro kripo - Punto user posted image
Drugače pa tudi jaz prodajam mojo staro Lantro, ki je živ buh neče user posted image ..oglas imam, pa noben ne kliče....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
8.9.2008 19:59:51   
ona
Še moja malenkostuser posted image
Joj,sem prav utrujena že danes od obeh tamalih,ker se skoz nekaj ravsata in pol tamala stalno tuli,da ji bratec nagaja,čeprav sama išče kreganje!In pol miri enega,pa drugega....user posted image
Dobro,saj se lepo zastopita drugače,samo bolj ko razmišljam je vsekakor prevelika razlika v letih in tamala bi ga skoz oponašala,pa ji včasih ne uspeva najboljeuser posted image
Ah,ma glavno,da se imamo lepo in,da se razumemo kot prej!Šola mi tudi že dela sive,pa čeprav je sin kar skrben in  priden,je vseeno en kup zvezkov za pregledat,pa napake pri pisanju poiskat,ker v šoli preveč hiti s pisanjem in je pol vse skracano,fantje pač!
A,ja,sem vam povedala,da je bila prejšnji teden moja mama pri eni ženski,ki se ukvarja z zelišči in neseš pokazat urin in pol ti na podlagi tega da ene čaje,da te kao pozdravijo!Ste že slišale zanjo?
No,meni je dala ene 3 vrste teh čajev,pa neko tekočino in zgleda,da mi malo pomaga nasplošno!Pijem en pomirjevalni čaj,pa ta trebuh in za prebavo,ker je ženska ugotovila,da imam probleme s prebavo,kar pa kar ne morem verjet,ker ne bi vedela,da imam problemeuser posted image No,bom provala te čaje pit 1 mesec,pa,da vidimo počutje!Saj,če kakšno zanima,ji bom dala podatke,je pa ženska iz Drenovega griča pri Vrhniki!
Tele čaje je tudi ena moja kolegica pila z njenim možem in se ji je zdravje ful izboljšalo,bomo videli...
ANAKARIN,ste peljali tamalo k zdravniku?Ne vem,malo čudno je tole popikana,sicer ima moj sin tudi težave in če ga kaj piči,mu tako oteče tisti predel in postane trd,da je kar groza za videt.Jaz mu takrat dam claritine sirup in mu kar hitro uplahne,ker zgleda,da je kar alergičen na pike.Provaj tudi ti,saj nima kaj škodit!
Drugače pa imate pegolo z vašim zdravjem,kajne?Skoz je nekaj pri teh otrocih,še posebej dokler so majhni!
MUCKA,kako ste pri vas?Kako sta z možočkom rešila "prepirček"?upam,da je vse ok in se imata rada še naprej....
APRILČICA,lepo,da si najdla za ohcet!kam pa greš to,k kakšni žlahti?Ne vem al sem spregledala,al si kaj napisalauser posted image Pa seminar,je šlo uredu skozi?Joj,mene začne prav bolet glava,ko moram kam it,ponavadi moram it na kakšen blesav seminar od iso standarda,ker se s tem večinoma jaz ukvarjam pri nas in mi tale standar pije kri.Pol če hočem biti registrirana notrabja presojevalka  se moram obvezno udeležit enega seminarja na leto in ponavadi odlašam do konca let,da si kaj pametnega izberem.saj ne rečem,da pridobiš nekaj znanja,samo kaj ko so tej seminarji za same magistre in jaz se počutim kot en kekec tamuser posted image Pa še za se oblečt imam probleme,ker sem večinoma športno oblečena,tja pa moram it kar malček urejena,jaz pa nimam niti enih pametnih hlač npr....user posted image
KAROLINA,kako si preživela špežo?user posted image za ostale-smo se srečale danes v trgovini....
Ala,grem še malo počekirat po rr,dokler imam še par minut cajta,pa še sama sem zn otroci,moj je šel popoldne v Kranj na eno firmo,tast je pri lady....je prav miruser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
8.9.2008 21:32:11   
mucka25
Ku ku. Ma dans pa lih, da sva še živa z možekom, take nama tamali dela. Je že ob štirih zjutraj zrogovilu in pol nosi me okoli, jaz pa nisem več vedla kaj mi je, sem bla tolk zaspana, da mi je blo skoz slabo. In pol tud čez dan ni nič spal, šele zdaj je zaspal, ko sva blo z njim še mal zuni na sprehoduuser posted image in pred  TV, ma kdo bi vedu. Al mu spet luna škodi al pa so zobi, ker tud jest noče.

Sva pa z možekom vse poštimala, tko kot se zdaj zastopva se pa res nisva še nikol, ma pol sem pa še tašči povedala enepar stvari k so me motile in me je moj prov fajn podpru, tko da je res SUPER. Se mava res rada in veva da morva skup držat, drugač ne bo šlo.

Anakarin in Kasso lahko se dobimo kadar koli vama paše, tko ne morem nič rečt v naprej, ker je tamali tak in niti ne bom nič zdaj planirala za ta teden.

Zdaj pa greva midva spat, ker ne veva kakšna bo še noč (kolk dolga) pa še mal bova za nazaj nadoknadla. Upam. Lahko noč

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
9.9.2008 7:02:51   
aprilčica07
Jutro čvekice:)

ona: ah seminar je bil kr neki... mi gre na jetra, ker moram it poslušat stvari, ki jih ne delam in jih ne poznam in se pač tam dolgočasim.. mi ura ni šla res nikamor.. ma sem nekako preživela, zdej moram samo še poročilo napisat, pol pa bo mir..

Ma krasno, da vam laufa s sinom... res fanj. Glede ravsanja, jst imam skoraj 6 let mlajšega brata in sva bla skozi v akciji, kr naprej sva se ščipala in kregala in tepla.. V glavnem sva bla vsak pol kriva, mama je pa zraven norela, da se samo njeni otroci ne zastopijo.. Sva pač tolko let razlike in takrat se je poznalo.  Danes se super zastopiva, ker sva oba malo bolj pametna user posted image in odrasla.. Ma v mlajših letih je blo pa skozi neki.
mucka: ja, mož mora povlečt s tabo, če ne take reči ne peljejo daleč.  Naš Jakob je bil pa siten v nedeljo, ni nič spal in je bil prav nemogoč. Včeraj je bil pa ok.
kasso: ma punto je super avtek, dej.. jst sem mela najprej ta starega puntiča (so mi ga dali starši, ker so oni menjali), pol sem pa ta novga puntota kupla in sem bla z obema zadovoljna.. Zdej se pa fjakam okoloi z mojim pičipokijem (suzuki swift)..

Drgači pa vse pod kontrolo.  Se še kej oglasim.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
9.9.2008 8:41:43   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

kasso: ma punto je super avtek, dej.. jst sem mela najprej ta starega puntiča (so mi ga dali starši, ker so oni menjali), pol sem pa ta novga puntota kupla in sem bla z obema zadovoljna.. Zdej se pa fjakam okoloi z mojim pičipokijem (suzuki swift)..

ja ja, ampak naš ima svoja leta in temu primerno je ena kripa...l'95...pa še tak originalen je, ker ima razjeto barvo vse do plehauser posted image ...takega unikatnega puntota nima nihče. Kadar se jaz pripeljem z njim v PO se velikokrat najde kak možakar in se čudi, pa me sprašuje zakaj ima tako haubo...mojga pa nikoli noben....doma ga imamo še vedno, ker je bolj za po terenu, pa kljuko ima za prikolico. Ampak do PO še pride in me ni še pustil na cedilu... čeprav pušča hladilna tekočina, ferode bi bilo treba menjat..pa še kaj... ampak te ne pusti na cesti tako hitrouser posted image
A si ti iz okolice Komna? V nedeljo sem videla eno zelo lepo kalono v Gorjanskem, ko sem bila na žegnu. A si bila na tej ohceti? Ko sem se peljala mimo te kalone, me je presenetil napis, ker sta bili obe imeni moški oz. nobene punce ne poznam s takim imenom.

anakarin, par take zatečenih trdih bulic je imela moja tamala od komarjev.

ona, ne sekiraj se, kako so drugi oblečeni, glavno, da se ti dobro počutiš, pa četudi si v kavbojkah.

Moja tamala pa je začela štrajkat za v vrtec . Ni več navdušenja in danes zjutraj mi je začela jokcat že doma.... sem ji obljubila, da jo pridem jaz iskat...pa je šla v avto...no, bomo videli kaj bo po kosilu rekla vzgojiteljica.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
9.9.2008 9:08:32   
Anonimen
S tamalo smo rešli otekline s claretin sirupom, kot je predlagala ONA. Ma je že dohtorca sama rekla, da jo drugič samo pokličemo, ko mi bo zdravilo zmanjkalo. Očitno telo ne prenese teh pikov.
Danes smo spet jokali v vrtcu in naj bi ostala do 14, torej s spanjem. če bo hudo, me bodo prej poklicali.
Pa še ta večja bo danes prvič šla peš od šole domov. Tako, da bo z mano šla po ta malo v vrtec, prej pa po kako špežo, sej nam je hladilnik že prazen.

ONA tud mi doma se oblačimo v športno in če bi jz al moj šla na kak seminar, bi si mogla it kej nabavit, pa še težko najdeva pr nas, kr sva močne postave. Najbolj najdeva v Lj. Moji mi priporočajo trgovino Zaro zraven Eporiuma. Treba en dan it počekirat. Naša ta večja tud hiti s pisanjem in sm zadovoljna, da je začela lepše pisat, samo še uha moja malo bolj napeti, da kej čuje učiteljico.
APRILČICA si kej boljša zdej?
MUCKA mi ne spimo že 9mesuser posted image , pa nekako zdržim imeti oči pokonci čez dan.Tud naš ta mali ne je čez dan tako kot prej,neki štrajka. Siten je in mislim, da ga zobki matrajo. A ti povem kdaj sm jz diplomirala, 20dni pred rokomuser posted image . Dokler so otroci majni in ti tašča velikokrat počuva, boš vse nardila.
Kaj se zmenimo v petek okol 10? Predlagajte lokacijo, men je vseeno.

(odgovor članu mucka25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1485
9.9.2008 9:47:09   
aprilčica07
Kasso: ja, jst sem iz okolice Komna, ma nimam pojma kdo se je v Gorjanskem oženil.. kašna imena si vidla napisana na kaloni?

Mi gremo na ohcet 11 10, se pa poroči en kolega od mojga, pa so nas povabli...Imata pa že eno mičkeno pupiko, ki bo kmali stara 1 leto.. Sej njemu ni za se ožent, ma ta njegova draga ne da miru in je pol popustiluser posted image

Glede oblačenja: tudi jst sem rajši bolj športno uštimana, samo včasih ko kam grem se je pač treba drugač poštimat, samo kot prvo se ne znajdemv finih cunjah in zgledam že tako nerodna notri, sploh da imam kašne petke.. ježešuser posted image Ben, za ohcet, sem kupla eno krilo, ma tako navadno, ki ga bom lahko pol nosila (itak) in eno blluzico,, ma je tako, ki se da lepo ponosit.. čevlje bom pa šla iskat v qulandio, v deichmana, pravijo, da so poceni tam in tudi če bojo dobri samo za tisti dan, v glavnem, da ne bom dala enga oka iz glave za šolneuser posted image

anakarin: zara je meni kul trgovina, včasih ko gremo v lj, grem tja.. sicer ne v to zraven emporiuma, ampak v tisto v centru.. zihr kej najdem tamuser posted image

šibam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
9.9.2008 10:35:56   
kasso
anakarin, super, da nimate več bulic user posted image . Ja, meni je petek ok. Lokacija, pa vseeno user posted image

aprilčica
....imena: Jaša in Matej.... zraven cerkve. Jaz pa v Zari nisem nikoli nič dobila user posted image . Hlače si grem najraje iskat na fernetiče, tam zraven eurospina....ampak že celo večnost nisem bila. Letos si nisem kupila nič, ker mi špehec visi še od poroda.

< Sporočilo je popravil kasso -- 9.9.2008 10:39:43 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
9.9.2008 11:00:58   
aprilčica07
kasso: nimam pojma kaj se je dogajalo v gorjanskem, bom pa prov iz moje radovednosti malo povprašala mamo, če ona kaj ve.. lahko da je kalona za kaj drugega, ma bom poročala:)

glede oblek je pa tako pr meni, da kadar kaj iščem ponavadi ne najdem, in ta bolše kose oblačil sem najdla nenačrtovano in iznenada.. user posted image

grem delat.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
9.9.2008 19:30:17   
Anonimen
Pišuka sm se zdej rešla zobarja in me malo jezi k sm največ denarja pustila do zdej. Nekatere se bosteuser posted image , ma ben jz sm debelo pogledala. 50€. Zdej mi ni nardila navadne plombice ampak neki plombi podobno, tako da zgleda identično zobu. ne razumem se lih v to, ma bomo videli koliko časa bo zdržalo. Drugi teden mi lih tako zapre en zob, spet 50€.user posted image
No ta mala je preživela spanje. Pomočnica vzgoiteljice pravi, da ni bilo problemov, spala več kot 1uro, ampak ni hotela spati bez copatuser posted image in vzgojiteljica se je malo ulegla z njo.
Ma kako me jezi, da skoraj vsak drugi dan pustim nekje 50€, včasih za brezveze, včasih k je treba. Še za zavese sm pustila 50€ danes, ma bom mir imela zdej za oboje 10let.

Ala

Neposredna povezava do sporočila: 1489
9.9.2008 21:35:33   
aprilčica07
Ja, anakarin tako to je... euriči nam kr bežijo z tokvinauser posted image   v tolažbo, tudi jst moram k zobarju, se mi je okrušil en kos zoba.. sem pila pivo in je takrat lih tamali ruknil vame in sem z flašo butnila v zob.. najprej se mi je dozdevalo, da je vse ok, ma očitno ni.. sem nekam škrbasta spredaj.. in bo treba k dohtorju, pa bo spet šlo nekaj euričev.. hodim pa tudi jst privat, da mi dobro poštima in predvsem, da je hitro rešeno... dvakrat na teden in bom spet ko novauser posted image

Jakob spi, mojga ni, je šel v Brda štimat za trgatev in bojo itak pozni...
jutri je pa sreda.. juhuuuu.. samo, da sreda mine je zame že kr konc tedna...

lepo se mejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
10.9.2008 6:37:52   
Anonimen
user posted image
to vam pošilja ta večja, se je naspala, pa mi zravn kufeta družbo dela. Zdej pa grem še ostale budit počasi

(odgovor članu mucka25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1491
10.9.2008 9:47:35   
kasso
dobro jutro

anakarin, kam pa hodiš k zobarju?
odkar sem se šla iz LJ sploh še nisem bila in bi nuijno mogla it, če ne druzga, da mi vsaj kakšno plombo zamenja.
Kam pa otroke voziš? tudi tu se bom od sramu pogreznila, ker sina nisem še peljalauser posted image . V PO pravijo, da je una katastrofa..menda je ok v pivki...ma ne vemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
10.9.2008 10:26:09   
Anonimen
kasso čuj, jz hodim k dr.Lovkovi. moja ta večja hodi h dr. Grujič-evi. In sm zadovoljna z obema. Tako da tudi naslednja dva bosta najbrž pr tej se vpisala kasneje. Ja tud jz sm slišala pohvale od une iz Pivke, ma par jih je blo, k so godrnjali. men se pa v Pivko ne da vozit zarad ene zobarce.

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1493
10.9.2008 12:14:04   
ona
Ojla,
da si ukradem malo cajta...z tastom že cel teden dopoldneve zabijava na podstrešju,zdej sva položila na tla linolej,ker se mi je zdelo najcenejša varianta za zdaj,pa še hitreje se položi,tako,da nimam časa niti dihat!Včasih sem prav štufa te bajte,ker je skoz enega dela in,če bi bila bajta na pol manjša,bi bilo še vedno preveliko!In zdej bomo na podstrešju plesali breakdanceuser posted image user posted image Se hecam,ma nekaj si bom že uštimala gori.
A,ja ANAKARIN,ti si me spraševala kam sem dala tamalo spat?Ja,ona še vedno spi v naši spalnici v njeni posteljci in jo nisem takrat selila v sinovo sobo,ker sem rekla,da počakam do 1.9. kaj bo za vsak slučaj.Zato smo se zdaj bolj lotili delat,da spraznimo tamalo sobico tukaj pri nas in njej tam zrihtamo!jaz mislim,da sina ne bojo kar tako dali bivšemu,da bom spet mela eno sobo fraj in samo upam,da bo vse ok!
Se pa kar dobro razumemo,ta vikend gre k očetu in bomo videli kako bo al bo kaj pumpanja!Samo naj prova kaj otroka mešat,bo videl potem boga....Zdej se pa ne pustim kar tako!!!!
Kje je pa LARA CROFT? a imam samo jaz občutek,da je mogoče že rodilauser posted image
KAROLINA,sem ti pozabla povedat,da je rodila žena od unega frizerja in imata fantka,je bil kar droben 2800 kg in se je rodil al 5 tednov ali 5ddi prej,saj ne vem...
Ok,uživajte,grem naprej delat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
11.9.2008 8:06:21   
karolina*
Ojla punce

Po dolgem času se vam lahko končno malo oglasim. Imamo res pestro ta teden, ko je v Celju ta fenomenalnio sejem. SEm bila v torek gor in napravljala štant, zdaj grem pa še v ponedeljek "dežurat", tako da če bo katera kaj gor, naj mi javi, da se dobimo na enmu kafetu.

Drgači pa vse ok, moje zdravje se je zgleda malček umirilo, me pa že enih 14 dni konstantno peče v spodnjem desnem delu trebuha. Vsi (štirje zdravniki) mi pravijo, da to izvira iz hrbtenice , da je kao neka mišica, ki poteka mimo ledvenega dela, trebuha v nogo in da če stalno sediš in se grdo držiš pride do kažina. Pri meni so torej izpolnjeni vsi pogoji. Zadnjič sem se šla malo zmasirat k tašči in je res pomagalo, sam je rekla, da imam mišico na hrbtu res totalno trdo in zakrčeno in da bom mogla še pridt (meni ni problema user posted image ). Sem se pa smejala včeraj, ko sem gledala na koledar - v naslednjem mesecu imam kar 6 pregledov pri specialistih: 16.9. psiholog, 24.9. internist, 1.10. nevrolog, 10.10. tierolog, 13.10. okulist, 14.10. urolog user posted image  Je reku moj, da imajo tak koledar 80-letne gospe, ne pa punce ki nimajo niti še 30 let  in da če nameravam kakšnega spustit user posted image user posted image user posted image user posted image  No, ma rajši grem, da vidim, da je vse ok in bom pol mirna.

Včeraj je imel moj dragi rojstni dan. In mu je naša pupa že zjutraj rekla "vse bojse tata", taku da sva bla oba čist raznežena user posted image . Fešta bo pa v soboto, ker imajo pri njegovi familji vsi v teh dnevih rojstne dneve in pol nardijo kr vse skp, tipo kosilo (beri požrtija). Drugače pa moj ni od organiziranja kšnih groznih fešt, sploh mu je brez veze praznovat rojstni dan, taku da drugih fešt ne napravlja.

Joj, js si moram kej jesenske garderobe nabavit. Kr naenkrat se bo ohladilo, js pa nimam enih pametnih hlač, pa šulnu, ma majc...Groza...

MID tudi js sm te pogrešala in sm prou vesela, da si se spet oglasla.

ONA špeža je uspela,m a pol sem mogla še vse tisto prekladat in nalagat na kamijon (tudi če mam kilo in sploh ne smem dvigovat nad 5kg), taku da ni čudno, da sem cela polomljena in me vse boli in peče user posted image  Če boš kej okuli dns alpa jutri pridi kej mimo, sm sama.

APRILČICA si preživela sredo?

Ostale, kaku ste kej?

lp

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
11.9.2008 8:21:59   
aprilčica07
Jutro,

karolina: ja, sredo sem preživela, je blo pestro, ma je minilouser posted image .. lepo, da je zdravje malo bolše... ej, ma imaš pa pregledov  v naslednjih tednih... ma nimaš kaj, če je treba je tako tudi prav, a ne?
tudi meni manjka jesenske garderobe, nimam ama ništa pametnega za zdej.. no, bom šla kej zapravljat v qlandijo, ni vrag, da ne bom kej pametnega najdla... med vsemi tistimi novimi butegamiuser posted image

mene tudi neki heca zdravje, nevem še kaj mi je.. bomo vidli če se bo nadaljevalo ali je pa kaj drugega.. nimam pojma.. v glavnem sem kot, da me bi povozil traktoruser posted image

Drgač tamali je ok, zjutraj ko sva midva šla je še pridno spal.. se je pa ponoči enkrat zbudil, nekaj težil tam po svoje, pol se je usedel v posteljo in sede zaspal.. sem ga samo položila in je spal naprej...user posted image

Imamo pa danes en sestanek tle v službi in imam na sumu, da bo pestro.. me prov zanima kolko so moji občutki pravi... No, ta vikend bomo pa začeli trgat, smao naj bo lepo vreme, pol bo že šlo mimo:):):)

Šibam kej nardit.

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
11.9.2008 10:00:17   
Lara Croft
Croftovke še v enem kosu.... user posted image user posted image Danes imam PDP, ma po moje ne bo še nič.... niti nimam cajta, grem na fige in grozdje pol.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1497
11.9.2008 13:40:03   
mucka25
Živjo.

Karolina moj je kar se tiče praznovanja tud tak, men pa kar paše vsake tolko se mal pozabavat in dobit z žlahto pa prjatli. Za zdravje pa kar poskrbi in pejt k specialistom, pa da bo vse vredu.

Lara kar malo še uživajta dokler sta v enem kosu in zdaj imaš še ti glavno besedo kako ti bo potekal dan, potlej bo pa vse drugač. Sam da sta dobro, to je glavno in ti bo porod potekal mirno in hitro.

Pri nas ni nič posebnega, tamali zdaj prov pridno lazi okoli, pa v hojcah se malo zaletava v stene in kakšno rožo spotoma oskubi. Če sem pa huda se pa začne trmat in dret, ma bi ga tko po riti, sam kaj ko ne bo nič zalegle bo kvečjem slabše. Možek mora cele dneve delat in v soboto tud, tko da ta vikend ne gremo nikamor user posted image user posted image . Jaz sem pa tko tko. Zjutraj rabim mal več časa, da se spravim skupaj in začnem normalno delovat, po sprehodu je že bolje in sem pol cel dan kot navitauser posted image .

Zdaj moram pa hitr mal pospravt, da mi ostane še kakšna minutka za lenart, dokler še spi. čao čao

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
12.9.2008 7:55:13   
karolina*
Jutro!

Uf, danes sem kot nova. sem bla zvečer spet mal na masaži pri moji tašči in me je fajn obdelala.

V naši vasi smo končno postavili nekaj igral za naše malčke. je prav lušno zdaj, ko se dobivamo tam na enem kupu. včeraj so tatkoti barvali robnike okrog igrišča, da ni tisti siv beton in je res bolj prijazno zdaj, ko je vse bolj tak "jamaica style".

Ta vikend bomo mi po dolgem času kr doma. No, jutri gremo dopoldan v Ljubljano iskat ene police za kuhinjo (sem jih naročila pri Lipi, tam kjer smo tudi kuhinjo kupili in ne boste verjele-dobavni rok za dve police je isti kot za celo kuhinjo - 60 dniuser posted image user posted image user posted image ). POl popoldan imamo pa tisto grande fešto. V nedeljo pa bi žihr kej speglala, ker je tisti kup cunj že skoraj do vrha stropa... user posted image

Croftova, kaku je? Še v enem kosu?

Aprilčica kaku je zdravje? Pa ja ne boš lih za bandimo zbolela user posted image ??!!

Ostale pupe...javte se kej??!!

lp

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
12.9.2008 8:59:33   
kasso
dobro jutro!

karolina, po pisanju sodeč si že boljša, a ne!? sem prav vesela zate. K specialistom pa kar pejdi brez strahu, boš potem videla da si zdrava ali pa da ti kaj manjka. No, jaz redno obiskujem nevrologa, pa pri tierologu sem parkrat bila in bi najbrž spet mogla it, tako, da če te kaj zanima kako izgleda pregled pri teh dveh, mi pošlji zs.

lara croft....navijam za čimlažji porod in zdravega dojenčka...srečno!user posted image user posted image user posted image

aprilčica, za ta vikend pa je napovedano poslabšanje vremena, tako da bo bandima bolj mrzla....ampak kljub temu vem, das se boste imeli fajn user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.