karolina*
|
Ojla punce Aprilčica mi imamo enak problem z zbujanjem. Ta mala vse zbrca s sebe, pol jo pa zazebe in je cel kažin. V spalni vreči tudi nikoli ni spala, ker je bila noter vsa nervozna, ker se ni mogla obnit. No in ko smo šli na dopust, nam je sestra od mojga kupla eno drugačno spalno vrečo (čeprav za na potovanja ni lih praktična, ker vzame fuuul prostora). No in ko sem že obupala, da bom pač celo zimo vstajala in jo pogrinjala, sem vseeno včeraj poskusila jo dati v to vrečo. In- spali smo celo noč, brez se zbudit, ta mala se ni niti obrnila in zjutraj bila prijetno topla. Meni je svakinja to vrečo kupila nekje v Sežani, sem jih pa včeraj videla v Quelle in zgledajo nekako tako: http://www.knorrtoys.com/cms/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=29&func=detail&id=156 . Jaz sem jih videla v katalogu Igrajmo se od Quelle na strani 34. So velikosti otroške posteljice, na vrhu jo lahko zatakneš pod jogi, da se ne premika, pri straneh bom pa jaz gor našila trake in potem zvezala okrog ograjice, da so bo lahko ta mala vseeno obrnila če bo želela in ne bo šla cela vreča za njo. Ej, kaj v gorici je Kopitarna? Sem ene lepe šulne včeraj tle u Sežani vidla, so znižani, ma nimajo številke. In v soboto imamo nekaj v planu skočit do Qlandije, je moj včeraj plačo dobu Pa da se mi ne zgodii kukr tebi s hlačami,si bom šla rajši prej nove kupt Ona nič nadur plačali...Niti koristit jih ne morem...Marija Tereza, kaj čš Vse je samoumevno, da sem tukaj kadar se kdo zmisli, popoldan, zvečer,... Brez sploh vprašat če lahko, če imam vastvo. Je itak samoumevno da si ga zrihtam, kot vem in znam...Ah, ma kaj bi razlagala, saj ni vredno. Kot mi je rekla včeraj psihologinja, se ne znam postavit zase, pa naivna sem in iz tega izvirajo moje težave, saj sem že v osnovi nagnjena k anksioznosti in potem mi je hudo, ker vedno vsem rečem ja, jaz in moja družina pa pri tem trpimo in zato se sekiram, kar je sedaj pripeljalo do teh zdravstvenih težav. Ne znam, res ne znam se postavit zase, brez da bi pri tem imela slabo vest... Drugače je pa psihologinja ocenila, da moje stanje ni tako hudo, saj je videla, da sem si v tem času že sama malo pomagala, tako da imam prvo terapijo šele čez en mesec. Sem bila pa popoldan še na UZ srca, kjer so ugotovili, da je vse ok, le pri eni zaklopki imam samo dva lističa namesto treh (ne me vprašat kaj to je), ma da je to prirojeno in ni panike, le s kakšnimi ekstremnimi športi se ne smem ukvarjat Me pa že en čas ful peče v spodnjem desnem delu trebuha. Zdravniki mi pravijo, da je za to kriva neka mišica ki poteka iz hrbta mimo trebuha v nogo in da me to peče, ker veliko sedim in se grdo držim. Zdej pa ne vem, če naj jim verjamem al ne, ma me prou moti. Sej opažam, da takrat ko dosti hodim in se migam me ne boli, če pa sedim pa ja. V bistvu me peče, ne boli. Kasoo, kaj pr vas že led strgate??? Ma sej ni normalno to vreme, dej!! Mucka, kako je kaj počutje? ANakarin kaku vm TV dela zdej, ste zadovoljni? Kolko pa plačate? Ker mi mormo tudi neki uštimat, saj imamo samo sobno anteno . Za enkrat sicer lovimo POP in KANAL A, ma je ratu program prou reven, včasih bi si pa rada kšn dokumentarc ogledala (npr. na discovery ) Kej novic od Croftove? lp, šibam kej delat
|