|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
17.9.2008 9:29:17   
mucka25
Sem hotla napisat še , da sem kar mal zmedena zadnje čase, sploh ne vem kaj delam kaj pišem...  Bi rekla, da se kar vidi. Bom rajš končala kot da še kakšno naflancam kle. Čao, fajn bodite.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
17.9.2008 9:49:07   
karolina*
Ojla punce

Aprilčica mi imamo enak problem z zbujanjem. Ta mala vse zbrca s sebe, pol jo pa zazebe in je cel kažin. V spalni vreči tudi nikoli ni spala, ker je bila noter vsa nervozna, ker se ni mogla obnit. No in ko smo šli na dopust, nam je sestra od mojga kupla eno drugačno spalno vrečo (čeprav za na potovanja ni lih praktična, ker vzame fuuul prostora). No in ko sem že obupala, da bom pač celo zimo vstajala in jo pogrinjala, sem vseeno včeraj poskusila jo dati v to vrečo. In- spali smo celo noč, brez se zbudit, ta mala se ni niti obrnila in zjutraj bila prijetno topla. Meni je svakinja to vrečo kupila nekje v Sežani, sem jih pa včeraj videla v Quelle in zgledajo nekako tako: http://www.knorrtoys.com/cms/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=29&func=detail&id=156 . Jaz sem jih videla v katalogu Igrajmo se od Quelle na strani 34. So velikosti otroške posteljice, na vrhu jo lahko zatakneš pod jogi, da se ne premika, pri straneh bom pa jaz gor našila trake in potem zvezala okrog ograjice, da so bo lahko ta mala vseeno obrnila če bo želela in ne bo šla cela vreča za njo. Ej, kaj v gorici je Kopitarna? Sem ene lepe šulne včeraj tle u Sežani vidla, so znižani, ma nimajo številke. In v soboto imamo nekaj v planu skočit do Qlandije, je moj včeraj plačo dobu user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa da se mi ne zgodii kukr tebi s hlačami,si bom šla rajši prej nove kupt user posted image

Ona nič nadur plačali...Niti koristit jih ne morem...Marija Tereza, kaj čš user posted image  Vse je samoumevno, da sem tukaj kadar se kdo zmisli, popoldan, zvečer,... Brez sploh vprašat če lahko, če imam vastvo. Je itak samoumevno da si ga zrihtam, kot vem in znam...Ah, ma kaj bi razlagala, saj ni vredno. Kot mi je rekla včeraj psihologinja, se ne znam postavit zase, pa naivna sem in iz tega izvirajo moje težave, saj sem že v osnovi nagnjena k anksioznosti in potem mi je hudo, ker vedno vsem rečem ja, jaz in moja družina pa pri tem trpimo in zato se sekiram, kar je sedaj pripeljalo do teh zdravstvenih težav. Ne znam, res ne znam se postavit zase, brez da bi pri tem imela slabo vest...

Drugače je pa psihologinja ocenila, da moje stanje ni tako hudo, saj je videla, da sem si v tem času že sama malo pomagala, tako da imam prvo terapijo šele čez en mesec. Sem bila pa popoldan še na UZ srca, kjer so ugotovili, da je vse ok, le pri eni zaklopki imam samo dva lističa namesto treh (ne me vprašat kaj to je), ma da je to prirojeno in ni panike, le s kakšnimi ekstremnimi športi se ne smem ukvarjat user posted image

Me pa že en čas ful peče v spodnjem desnem delu trebuha. Zdravniki mi pravijo, da je za to kriva neka mišica ki poteka iz hrbta mimo trebuha v nogo in da me to peče, ker veliko sedim in se grdo držim. Zdej pa ne vem, če naj jim verjamem al ne, ma me prou moti. Sej opažam, da takrat ko dosti hodim in se migam me ne boli, če pa sedim pa ja. V bistvu me peče, ne boli.

Kasoo, kaj pr vas že led strgate??? Ma sej ni normalno to vreme, dej!!

Mucka, kako je kaj počutje?

ANakarin kaku vm TV dela zdej, ste zadovoljni? Kolko pa plačate? Ker mi mormo tudi neki uštimat, saj imamo samo sobno anteno user posted image . Za enkrat sicer lovimo POP in KANAL A, ma je ratu program prou reven, včasih bi si pa rada kšn dokumentarc ogledala (npr. na discovery )

Kej novic od Croftove?

lp, šibam kej delat

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
17.9.2008 10:29:57   
aprilčica07
karolina: super, da si bolše:):):) samo se boš mogla postavit zase, ker drgače te bo to kr naprej teplo.. sej meni to tudi ne gre najbolše od rok, samo se pa počasi učim...

kopitarne v gorici kolkor jst vem ni, imajo pa nekaj njihovih modelov  v prodajalni HOJA, na vrhu trgovske hiše, samo nevem če imajo vse modelčke... jst sem tudi vidla ene lušne njihove, pa jih rabim za ohcet in bom mogla it malo v akcijo, da vidim če se kaj dobi tle

te vreče niso videt slabe, katalog od quelle imam pa tud jst doma in bom  malo pogledala, ker neki bo treba nardit, ne more bit mulo cele noči z nami v postelji, da je pod kontrolo in pokrit.. zdej ko je blo polejte je ok, ma ne pa  zdej v tem mrazu..

glede qulandije, če ti lahko priporočam pa za skozi bog ne hodit tja v soboto. to soboto je bla takkkkkkkkkkkkkkkka gužva, da jst kej takega nisem vidla še nikoli..... je res, da je deževalo in da so vsi drli dol.. ma blo je katastrofalno, kolona od šempetra proti gorici in seveda čez cel solkan do križžišča.. ni blo za najdit parkirišča, smo zasledovali folk, ki je hodil ven z boršami ko krvosesi user posted image , da kam grejo po avto, da smo pol najdli parking.. skratka norija..  sej mogoče to soboto ne bo več take ludnice, ma jst če bi lahko šla bi šla rajši magari na nedeljo zjutraj, je večja verjetnost, da ne bo tolko folka tam (bojo šli k maši, ali pa v trte)user posted image user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
17.9.2008 11:57:16   
kasso
karolina, bom tudi jaz odgovorila glede tv-ja. Mi imamo po novem siol tv in je super...sploh za otroke, ker je en kup otroških programov, pa šport, filmi, dokumentarci......plačamo pa cca 10 eur več, ker smo prej imeli tudi adsl oz. ga še imamo, aja pa še telefonija je zraven. Prej smo isto imeli le sobno anteno, pa nismo lovili ne A kanala ne POP tv, ampak le par drugih programov. user posted image
super, da si dobro opravila pri psihologu. Ja, zase se postavit...pa tudi jaz ne znam....user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
17.9.2008 15:53:23   
mucka25
živjo.

Ja glede TVja smo imel tud mi podoben problem. Smo s sobno sam TV3 in SLO 1 in 2 dobil tako da sva se z mojim odločla, da greva k amisu, sam ti so nas pol več kot pol leta nategovali, kdaj naj bi bilo možno sploh televizijo v našem  koncu dobit, tako da sva šla kar k T2 in sva imala v enem mesecu, ko je Telekom odobril prestop dobla vse troje pri T2. Račun je pa nižji kot pa prej za siol in telekom skupaj.

Saj res a veste, da sem končno ugotovila po kateri hrani mi nič slabo. No to je super dobra NUTELAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
17.9.2008 16:44:28   
aprilčica07
Sem pršla malo čekirat kej je novga tle gori, ker se mi ne ljubi več delat.. sem nardila kr dosti za danes, predvsem sem rešla en kup špeha in enih papirjev, da mi je lažje in si lahko prvoščim malo RR-jauser posted image

kako je z Croftovo?

glede TV-ja:
pr nas doma imamo tudi samo sobno anteno in je pač vidnost vseh kanalov bolj šwoh, bo treba neki pogruntat, da bomo poštimali in se malo modernizirali.. sicer pa jst najbolj gledam hrvaške kanale, kašen rtl ali pa nova tv, mi so všeč, majo dobre oddaje in tudi dobre filme in jih rada gledam, tudi če so hrvatiuser posted image

moj ljubi ima doma tv preko T2 in so ful zadovoljni, ma T2 na Kras ne bo pršu še ne kup let. Smo premalo atraktivni in bi z nami premalo zaslužli, tako, da kake izbire velike nimamo. ..

mucka: važno, da si ugotovila, da ti nutela paše...user posted image

Danes bom pa vidla slike iz fešte od mojga strica, smo jih končno dali razvit in me res zanima kako bo to videt na slikah, v  živo je blo itak nepozabnouser posted image

Zdej pa grem, še malo spravit te karte, pol pa počasi na  Kras:):):)

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
17.9.2008 19:30:44   
Anonimen
čer
na hitro da se oglasim, sej mi mulci ne dajo več miru. en mi visi cel dopoldan na meni, popoldne pa vsak za ene hlače, ta večja pa ki tuli zravnuser posted image
Mali je nekam siten te dni, štrajka za pit in jest, on bi se samo crtal na joški. A mleka nimam več toliko, samo za zjutraj in zvečer.
Ta mala se ne jokca več v vrtcu in skoz išče repeteuser posted image
Danes pa pride moj rambouser posted image in lahko bo danes še pestrouser posted image

Lih ste me spomnile za tv, da pokličem. Mi smo pri Amisu in nas niso nč nategovali, ker je blo isto sranje z drugimi operateriji. sosedi imajo siol, lih tako so mogli dolgo čakat, da zboljšajo centralo.

Ostale komentiram jutri, upam da mi rata. dopoldne peljem malega na pregled ima jutri rojstni dan, 9mesecevuser posted image

< Sporočilo je popravil anakarin -- 17.9.2008 19:31:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 1532
17.9.2008 19:53:56   
ona
Dober večer!
jaz vas tudi samo pozdravim,ker sem takoooo prehlajena in slaba,da niti brat ne morem!
Samo Karolina,se bom pozanimala,kar si spraševala,ok!
Uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
18.9.2008 8:59:08   
kasso
Dobro jutro!

anakarin  user posted image   čestitke za sinovih 9 mesecev user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
18.9.2008 11:12:36   
aprilčica07
jUTRO

anakarin: zapoznele čestitke za polnih 9 mesecevuser posted image
ona: čim prej se pocajtaj:):):)

Jst sem tako tako.. me uničuje ta služba, imam trenutno zeloo slabe dneve in enga dela sumljivega na glavi, da nevem kdaj bom kej sfolgala, vsi bi pa teli, da bi blo narejeno že včeraj.. Ma tako to ne gre.. Ma saj bo, še zmeraj je šlo vse imo, bomo tudi to zmogli:):)

Jakob je ok, edino spali smo malo slabše, ker frajer ni tel bit v vreči, ker je premajhna in so ble pol spet dirke ponoči. Ma smo že šli v akcijo, da dibomo uno vrečo, ki mi jo je predlagala karolina (hvaaaaaaaaaaala)

Smo si za malco naročile špinačni burek in ne vidim ure, da ga dobimo, ker sem lačna ko volk:)

Pa zgleda, da bom fešto le dobila, mi ne bo treba letat okoli G tam preko puta:):):):)

Šibam.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
18.9.2008 13:10:11   
Anonimen
Ojla
hvala za čestitke. No in mere ima naslenje: težek 10200g, velik 74cm.
Tud mi smo prehlajeni in vam povem,da smo se danes obleki v tanke bunde. pri nas preveč zebe in sem zakurla centralno že ob 5 zjutraj, saj je bilo v stanovanju 18 stopinj. Še čajček sm skuhala na tej peči, kasneje pa še kavo.
Mojuser posted image prišel pozno domov, zdej naju bo glava bolela od avtov. Jz sm se presmislila za enoprostorca (Multipla, Scenic, ...), ta pa vztraja na Stilotu. Sm se premislila bolj zaradi sedežev zadaj, da lahko otroci komot sedijo. še posebej velika, k rabi več placa. Saj stolček zavzema veliko placa oziroma dva stolčka.

KAROLINA user posted image za opravljen pregled in da si že malo boljša. kar se tiče osebnosti, saj sve bikiceuser posted image . In bikice rade vsem ustrežejo! V glavnem jz sm na istem kot ti.
Včasih si rečem, zdej pa dovolj tega in tega se pribito držim. Saj me je marsikakšna šola stala, ker nism znala reči NE.
ko je moja mama opažala (še v najstniških letih), da se ne znam postavit zase, mi je non stop lajnala "nauči se skrbeti za svojo rit". še dandanes mi kdaj pa kdaj govori "postavi se zase", "trmasti bik trmasti",...
ONA počivaj in veliko vitaminčkov uživat.
Pred 2mes sm začela pit sirup z železom in posebi flaška s cinkom, magnezijem in kalcijem od ene nemške firme. Dobi se v lekarni. Zaenkrat sm ok, bomo videli kako bo čez zimo. Otroci pa pijejo sirup Pikovit,da ne bomo preživaljali dneve v postelji kot letošnjo zimo.
APRILČICA pošlji še en špinačni burek na postojnski konecuser posted image Dober tek!
MUCKA no naredi zalogo z nutelouser posted image . ne vem kaj si zdej želiš(user posted image ali user posted image ), ma ko sm prvo hči nosila, so evrokremi zmanjkali čez nočuser posted image , pa sm mojga krivila, da jih je sam pojedu kao en dan prej. Sam da meni ni bilo treba it iskat v štacunouser posted image

TRIXI, MID, PEGAZ, RAGLJA??????

< Sporočilo je popravil anakarin -- 18.9.2008 13:11:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 1536
18.9.2008 13:33:16   
mucka25
ANAKARIN tud z najine strani vse najboljše. Joj je že velik vaš korenjak, kar rastejo ti naši otroci. A veš, da sploh ne razmišljam kaj bi rajš, si tud imena zaenkrat nobenga ne morem spomnit. Pa saj je vseeno sam, da bo zdravo.

Ja kolko bikic pa je pol med nami, ker jaz sem tud in čist vem kako je, ko vedno najprej na druge pomisliš, šele nato enkrat tud mal nase.

Kar se tiče prehladov bomo pa mi tud moral začet mal preventive se držat, kaki vitaminčki in podobno, ker pri takem vremenu res ne veš kdaj kaj dobiš.

Tud jaz mal pogrešam ostalo klapo. KUKU

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
19.9.2008 8:39:28   
ona
KUKU...user posted image user posted image
Sem malo oz. dosti boljše danes!!!
Saj ponavadi vedno fašem prehlad,ko se menja vreme,samo tokrat me je celo v sredo vrglo v posteljo dopoldne,samo kaj,ko sem tak tip,da ne morem počivat!
Danes popoldne pa gremo v NG pogledat v tisti nov center,ker gre moj dragi za cel dan okrog poslovno,pa meni se ne da bit doma,pa gremo malo tja z otroci...joj,že zdaj vem kakšen kažin bo,ker tamala je tako živahna po trgovinah,kot,da bi tekala po dvorušču,skoz nekaj teče in tečeuser posted image
Moram tudi jaz pogledat za kakšno splano vrečo za našo,ker so ji vse premajhne in ona naravnost uživa spat v spalki!
KAROLINA,jaz v kopitarni vedno najdem kakšno obutev,ki mi je všeč in nimajo št.potem se pa zmenim s trgovko,da mi kje drugje naročijo in dobim čez dva dni,provaj vprašat!
MUCKA,ne govori mi za nutelo...ko sem sina nosila sem mogla vsak dan jest čokolešnik in vanj umešat nutelouser posted image user posted image Saj čokolešnika zdaj ne maram,nutela je pa še vedno atraktivnauser posted image user posted image
ANAKARIN,kako ste se zdaj odločili za avto?Pa čestitke sinčku,je že cel korenjak!!
APRILČICA,te pridem danes pogledatuser posted image user posted image Se hecam,verjetno končaš že ob 13,ker je petek,a?

A,ja včeraj sva bila z sinom v šoli pri psihologinji in je prišla tudi socialna tja in je sin vse lepo povedal,samo bodo oni pametnajkoviči zdaj počakali,kaj bo bivši naredil in mu potem izdali odločbo o prepovedi stikov...bojo kao še malo poačakali....grrrr!!!Saj sem vedla,da moram sama naredit red in sem jim tudi rekla,da je žalostno,da nič ne ukrepajo,samo,če se bo kaj zgodilo potem bojo pa vsi pametni...sem jim malo natvezila,da se bivšega bojim,da kao je že grozil.....mah,se sploh ne sekiram več,zdaj sem trdno odločena da grem na vse....evo,to sem pa jaz-lev!en cajt trpim,potem mi pa film poči!

Ma imamo vreme,a?Mene prav jezi tale mraz in nasplošno nisem od tamrzlih...
Nič,grem pospravljat

< Sporočilo je popravil ona -- 19.9.2008 8:40:18 >

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
19.9.2008 10:38:43   
aprilčica07
Ojla

materrrrrrrrrrrrr, sem besna... nam ne dela telefon doma, že dva dni in telekomovcev itak od nikjeruser posted image ma jim bom težila vsako uro in bentila po telefonu, banda lumpauser posted image

ona: ja, takoj po 13 bom šla iz te norije tle notri... vi pa uživajte v novem nakupovalnem centru, oziroma v ta novem gorišekm rajuuser posted image

sicer vse po starem, edino cel popoldan sem včeri bruhala, ah ja ta menstruacija  mojauser posted image za vikend bomo itak trgali doma pr nas belo, drug teden pa črno, tako da bo pestro:):):)

ponoči je tamali rogovili in spet gostoval pr naju:):):)  je pa pester današnji dan na šihtu:):)

ššibam.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
19.9.2008 11:34:13   
mucka25
Živjo.

Počutje je še kar, moram pa obvezno vzet tiste vitaminčke, če hočem sploh kaj v sebi obdržatuser posted image in počivam tud kadar imam priliko. Imam srečo, da mi res vsi pomagajo mal na tamalga popazit. Imam pa tud ful občutke krivde, ker sem noseča, da ga zato zanemarjam in nisem skor nič z njimuser posted image . Pa čeprav imam rada njega in tisto majhno pikico v meni. Vem da bo to minilo sam, da ta slabost mine in ko bom začutila še malega živahneža v sebi. Joj če bo sam pol tolk divji kot je ta pa bova morala z mojim začet trenirat tekuser posted image .

ONA ti se kar drži svojga in ne popusti tistim na socialni. Pa uživajte v nakupovalnem raju, otroka pa kar pusti, da malo norita bosta pol lažje zaspalauser posted image . Čist vem kako je, ko komaj krotiš otroka v trgovini, najin še ne hodi sam tolk vriska od navdušenja, ker je polno nekih zanimivih stvari, da je moj čist živčen in gre rajš z njim venuser posted image .

Lep vikend vsem, jaz bom poskusla vsaj čez vikend kaj pospravt, se mi je tolk za likat nabral, sploh nevem kje začetuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1540
19.9.2008 15:22:42   
kasso
mucka, jaz imam tudi občutek, da mojga zanemarjam, sploh pa, ker grem s tamalimi spat in me ni več na spregled, tako da res ja imam kar slabo vest...bom poskušala čez vikend se kaj popravt.

Kmalu odrinem na Kras v Štanjel, kjer bo mama imela otvoritev razstave slik...upam, da bo uspelo. No zdaj pa šibam se zrihtat...

Lepo bandimo želim, tiste, ki trgate user posted image

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
20.9.2008 16:22:25   
ona
Ojla,kje pa ste vse?
Saj jaz tudi stalno nekaj delam,zdej imam pa par minut odmora,da naredim za jest za nas tri.Sina je moj peljal na en rojstni dan,tako,da pred večerom ga verjetno ne bo domov!
Sem pozabla povedat,da ga je bivši v prejšnjem tednu klical ene 15x,oz je mene klical,a se nisem javila,ker mi je brezveze,da toliko nažiga s telefonom.Potem mi je polsla sms,zakaj mu sina ne dam na telefon,pa sem samo napisala,da ne želi se pogovarjat.Zdej bo mir kakšen teden,pol bo pa spet drmaluser posted image
Joj,kako ne more dat mira,idiot...ma ga tudi ne bo dal....

Včeraj smo šli v NG v tisti oh in sploh center in sem bila prav navdušena,še posebej,ker lahko otroke pustiš zastonj v eni igralnici in greš svobodno okoli.sicer sem tudi našo nono pustila tam,da pije kafe in gleda otroke,ker prav same mi pa res ni za pustit,ne vem....
Sem nakupila en kup stvari za otroke za oblečt in še kar ugodno,pa še zadovoljna sem z nakupom.Zame pa vam povem,da mi čisto nič ni všeč,ker ta moda,ki je sedaj me prav ubija,kar nekaj tele dolge majice,spodaj ozke,pa brez rokavov...ne vem,meni to sploh ni lepo,saj pasalo bi mi mogoče,ma potem moram pa vso garederobo menjat,to mi pa na kraj pameti ne pride!
Ma kaj vam je všeč taka moda,ki je sedaj?
Še malo in bom začela moške majice kupovat,so vsaj normalneuser posted image user posted image
No,domov smo prišli malo pred 22,istočasno z mojim,ki je šel službeno v LJ in Kranj,ma bogi se je tako zafrknil,ker je naletel na tisto kolono na avtocesti in je rabil 5 ur,da je prišel v Kranj,pol se je pa vse potegnilo s časom.Je bil tako jezen in mu prav verjamem,saj par ur stat sam tam na cesti ni glih super!
ala,grem,da se mi ne zapali
Uživajte

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
20.9.2008 18:02:17   
Anonimen
Ojla
ONA da ti takoj odgovorim glede modeuser posted image user posted image user posted image . Zgleda, da bom res prešaltala na moške cote, saj so tud cenovno ugodne. user posted image
Glede kolone pa nimam besed. Ko gre moj na teren in da pride do kakega nesrečnega dogodka, da okupirajo vozniki še ceste okoli Postojne, me takoj pokliče, da naj ne hodim nikamor.
No pa smo danes avto rezervirali. V Lj smo najdli stilota multiwagona. Sm probala par enoprostorcev, nism lih bla zadovoljna (vrjeten so bli toliko zj.... ), pa še ene karavane,ma niso bli vredni tistih €. V pon me pokličejo kako pa kaj naprej. Valjda na leasing. In tam v torek ali sredo ga bom imela doma. Tipota bomo malo poštimali za nadaljno prodajo, se ne bo kej dosti dalo na njega. Toliko, da se lahko bodoči lastnik brezskrbno pelje.
Z zdravjem smo vsi nekam šmrkasti, mene načenjajo glavoboli ene 2 dni proti večeru in mi zvečer okol 22 rata slabo za user posted image . Slabo jem in nism neki pri volji niti kuhat, niti pospravljat, niti se igrat z otroki, niti z mojim se crtat,...Rada bi bla malo sama, manjka mi kak dan-dva da bi se sprostila. Ma to svinja sanja kukuruzuser posted image . Čez kako leto.
Jutri gredo moj in moji starši na trgatev na Kolpo. Upam, da ne bo padal dež na unem koncu, da se rešijo še te obveznosti.

grem, mi mačke brskajo kje so briketiuser posted image

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1543
21.9.2008 22:48:05   
ona
Kaj je zdaj,ste vse v bandimiuser posted image
Mi smo danes spet pohajali,smo šli standardno na kosilo,kaj drugega kot kalamare na žaru  user posted image
potem smo šli do Trsta,pa smo zagledali eno velikoooo ladj zasidrano in seveda na ogled in smo parv rekli,da gremo enkrat na kakšno križarjenje,samo prosim z večjimi otrociuser posted image  ker potem ko smo šli še v torri,sem kmalu živčnega fasala...jaz ne vem samo naša tamala je pravi norc,teka okoli ko nora,kot,da je doma na dvoriščuuser posted image
obnaša se kot,da je vse njeno....upam,da bo samo kmalu minilo,ker tako ne grem več nikamor...edino,ko smo jedli je bila pridna,potem pa samo eno divjanje po trgovini...pa gor in dol po tekočih stopnicah....Smo ji kupli bundo,ma je bla prav muka jo provat,se ja tako afnala,da me je kar lomilo....
In kot,da ne bi bilo dovolj,pridemo domov ob 17 in čim vstopimo v hišo,pozvonijo sosedovi,ki imajo dve majhni punčki in se je norija nadaljevala pri nas domauser posted image user posted image
jaz ne vem,al sem samo jaz slabih živcev al kaj...sem kamlu znorela,ker so te mule mi naredile celo štalo v bajti,upam,samo, da je bila danes kaka čudna luna,no!!!
In zdej najbolje,da grem spat in grem lepo drugi teden še enkrat sama v tori,ker sem imela namen še sinu kupit kaj za oblečt,ma je bogi revež prišel brez vsega domov in res najbolje,da grem lepo sama  v nabavo še za sina in tam imajo eno trgovino(ne me vprašat imena),kjer imajo kar poceni robo za otroke,pa tudi za odrasle in se da dobit prav lepe stvari!
No in za konec mi še sin dobi 37.8 vročine in upam,da je momentalno,da bo jutri boljši,ker že pišejo test v šoli!bomo videli kako bo jutri!
Ala,zdej pa najbolje,da grem spat....
Pa kje so TRIXI;MID;PEGAZ;
še katerauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
22.9.2008 6:59:54   
aprilčica07
Jutro,

kako ste? jst danes kr dobro, včeraj smo končali trgat belo grozdje in se mi danes prov fino zdi, ko ne bo treba it spet v trte, no, konc tedna pa bomo vajo ponovili še z črnim grozdjem :)user posted image

ona, anakarin: meni pa je ta moda všečna, samo se mi zdi, da tiste dolge majce mi ne pašejo, ker sem bolj majhna in zgledam notri ko eno strašilo, na drugih mi je pa všeč videt kašno tako kombinacijo cunjic

sem si pa jst kupla par novih reči (ma ne vsega v qlandiji) tako, da se lahko pokombiniram in imam za preoblečt.. se pozna, da sem bla lani doma in sem rabla samo ene kavbojke in majco, pa budno in čevje za dirkat okoli z vozičkom.. user posted image tudi moje sodelavke so navdušene, da lahko pustijo tam otroke v varstvu in grejo veselo po trgovinah, naš je pa še premajhen, da bi ga lahko tam pustili, se mi zdi, da morajo imet vsaj 3 oziroma 4 leta..

kasso: kako je uspela razstava?
mucka: ne imet slabe vesti, ti se moraš zdej počuvat, da boste maja pestvali še enkrat

Evo, zdej grem še na eno kafe pol pa migat:):):)

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
22.9.2008 12:27:44   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

kasso: kako je uspela razstava?

super user posted image hvala.

Pri as pa smo vsi malo prehlajeni, še najbolj hudo mi je za mojo dojenčico.

Neposredna povezava do sporočila: 1546
22.9.2008 12:49:51   
Anonimen
Ojla,
mi smo včeraj preležali doma, ta mala dva sta malo boljša, ker sm jih 2 dni dajala v kopalnico, da si spraznita noska s pomočjo pare. Potem pa je mene nekaj zvilo že v soboto zvečer. Ma je skoz napeljalo in slabo mi delalo. Edin čokolino mi je pasal za jest in to samo zjutraj in zvečer. Danes sm malo bolje. Že raffaelo papamuser posted image od dragega.
Joj zdej imam posla s tem avtom, skači k zavarov. agentu, skači po fax na pošto,...No jutri ga gremo iskat. Valjda bo mož moral takoj sprobat avto.
KASSO ma ne, da je še Varja bolna? Kakšne umetniške slike pa dela mama?
ONA  ta mala je zdej v tapravih letih, da preizkuša živce. mene to čaka zdej z dvemauser posted image . Samo skuliraj se prej, če boš ti mirna, se bo tud ona umirila. na različne finte jo moraš umirit. vse se da. kako je s sinom?
Moji so včeraj cel vinograd obrali in za letos so zaključli z delom na Kolpi. No razen, da še iz mošta vino nardijo.

grem delat do konca kosilo, kmalu bo ura tik-tak za opravke

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1547
23.9.2008 8:28:13   
aprilčica07
Jutro,

kam ste poniknile vse?user posted image se pripravljate že na zimo?user posted image

Jst delam, oblečena sem kot, da je zima, ma mi je lih za provuser posted image . Spali smo dobro, vsi trije tokrat:):) Tudi tamali ni gostoval pr nas.

Drgač vse po starem, popoldan grem do tašče po tamalga, pod noč pa domov. Moj dela popoldan, zdaj so šli v Brda mlet muškat, da bo ratalo čim bolše vinceuser posted image user posted image user posted image   Obvezno moram it v knjižnico danes, če ne bom spet plačevala zamudnino. Sem pa zdaj že dva dni dopoldan samo na sadju, ker sem se tako nažirala pretekli teden, da ni blo podobno več nobeni stvari. In me je začelo vse bolet in tiščat. Se bom provala malo disciplinirat, samo kaj ko vem, da prej ali slej popustimuser posted image

Tako, tolko za zdej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
23.9.2008 10:55:43   
mucka25
Pozdravljene.

Najprej vsem bolnim čimhitrejše okrevanje,da bodo mali noski spet normalno zadihali. Danes bomo dobli obiske, pride mala dojenčica za en dan k nami, bo najbrž prov pestro. Upam, da bo vreme zdržalo in bomo šli lahko skupi kaj na sprehod. Tamali je pa postal tak divjak, se mi plazi po dnevni in šari okoli, ga moram imet skoz na očeh, da kaj ne prevrne. Kaj še bo, ko bo shodu.user posted image

Aja Anakarin, kaj si bila ti tud tolk utrujena? Jaz zvečer komaj, da še stojim pokonc. Saj sem vedla, da bo naporno, sam počas bi bilo pa lahko mal boljš no.

Zdaj grem pa mal likat ( se je taka gora nabrala, da nimam kam novih opranih cunj pospravtuser posted image ), dokler tamali še spi.

Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1549
23.9.2008 20:53:03   
ona
Aprilčica,sej smo tukaj user posted image user posted image
Ja,mene malo heca tale barva ozadja tle na RRuser posted image user posted image
Se hecam,je pač toliko obveznosti z mulci,da niti računalnika ne pogledam,če ni nujno!Evo,moja dva ravnokar divjata po dnevni,tako,da niti ne opazita,da sem jaz tleuser posted image
Samo s tole šolo je pa res too much...če ne vsakodnevno vse pregledam in sina vsakodnevno preganjam,bo joj!Zdej je že v 4. razredu in je treba bolj resno pristopit k učenju,ni kaj!
Drugače ni pa nič novega,bivši mi da mir zaenkrat,bomo videli kolko cajtauser posted image
Mi smo tudi ok,trenutno pospravljam še tisto majhno sobico,da jo uredimo za hčerko...joj,moram še spalnico it sploh pogledat zanjo,pa naročit.....
Samo s to šaro ni ne konca ne kraja,vam rečem!
Ala,grem še kaj prebrat,imejte se lepo!

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.