nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Sunny m.,meni pa ni potegnilo,kaj bi to š**** bilo?????? Nekaj kar imaš ti spodaj, pa samo š dodaš. Pa daj. Sem pa videla tudi jaz pri citiranju,ker tam beseda ni skrita. Kja pa tako grdo govoriš packa . suzana,mislim,da bi tole z vozičkom bolj malo časa delovalo,dokler se ne bi naveličali,potem bi moral spet kdo drug posoditi vozičekl...Kako sem?? Hvala,da si vprašala,sem kar vredu. Pri zobkih pa je bilo pri nas isto,slinil se je nenormalno,samo da si ti pametna in mu daš slinček,mi pa smo menjavali kar majčke. No,potem sem najprej zagledala da bo zobek najprej spodaj,pa zagledam zgoraj zelooo napete dlesni,oba zobka,dlesni pa čisto bele.Pa so potem prišli kar trije skupaj ven,ubogo moje dete,sem se spraševala zakaj je tako siten. sunny m.,Klemen je tudi držal glavico na eno stran,samo sem ga potem obračala na drugo stran,ko je spal in pač povsod kjer je bilo možno,pa se mi zdi,da ne drži več glavice postrani.Bom jutri preverila še 1x,zdaj je že v postelji. Smo že skoraj pri normalni uri za spanje.Ob 20h je šel ajčkat,zdaj pa upam,da že dremlje.Ne vem,je moj dragi pri njem. sani,nič hudega da si me pozabila omenit,potem mi že nimaš kaj povedat,ne.Pa drugič .Ti pa jaz nekaj povem...mi imamo tole pojočo knjigo že nekaj časa,znam vse pesmi na pamet,Klemen pa še ne .Tudi Klemnu jo je prinesla babica. martinca,hvala da si me spomnila na ovčko,sem čisto pozabila da jo imam.No,ne bom še mu je dala v voziček,se moram najprej odločiti,kateri voziček mislim uporabljati zdaj,ko je hladneje.Pri tem rdečem nimam vreče zraven,bom pa šla vprašat,če se dobi ali pa jo bom kupila posebaj. IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Nana hvala za super maile, jih pošiljam svoji mami, ki je ratala frik na take zadeve.... dašabina,prosim! Sem mislila,da ne boš kje huda,ker ti jih pošiljam,izkoristila sem pač to da imam tvoj mail. Se vsaj tvoja mama zabava . koala,za ta pohod prvič slišim,pa sem lenuh in ne bom šla. klepetka,martinca je naredila nekaj slikic s telefonom,bo jo treba podrezat. Triš,sem že mislila,da si pozabila malo na nas,pa ti je oproščeno,ubogi Žan. En poljubček zanj in veliko za srečo in za zdravje.Kako zlati je Žan poleg poganjalca z dudico.Mi smo poganjalca podedovali in ga bomo kmalu usposobili.Mislim,pognali. Bom pa tudi jaz prodala stvari,ampak ko bo čas,zdaj še ne,potem pozimi. Ja,moj Klemen pa je res vedno nov ,pa če ima mami rada da je tako lepo oblečen,ko je tako luškan potem.Pa komu bom dala,če ne mojemu edinemu otroku. mml,vidim,da se pri vas bolančki kar množite.Upam,da se čiprej pozdravite, pa raje kar doma ostanite . IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Pri nas tudi že ko vključimo sesalc, se dere kot da jo iz kože dajemo, nos je pa vseeno spucan Enako. Danes sem ugotovila,da nimamo nobene plišaste kapice in sem jo šla kupit v Qulandijo.Vzela sem še dvojne hozntregarje(naramnice)ker Klemnu nekatere hlače malo dol lezejo,saj mu damo gor že tudi št 80 če je treba .Pa ene čeveljčke sem mu kupila v Deichmanu,Elefant.Res so lepi in upam,da bo v njih še shodil,so ravno prav veliki in leepiiii. Mala pikica,videla sem tisto oranžno bundico,ki si jo kupila za Gašperja,samo dve so še imeli in še to majhni,premajhni.Imajo pa v Pikapolonici bundice drugih barv in verjetno tudi v BC. Alfabeta,malo daleč si da bi prišla k tebi likat,je pa še boljše likat,če stvari prvič vidiš .Likanje je zakon ! intruder,lepi Videk na slikicah.Kakor vedno.Joj,hvala hvala za ptičeka,pridem 1x sigurno ponj,dober je tvoj ati,pa bi mu vseeno kaj dala.En poljubček? Moj post je že spet cel spis ampak kaj hočem,taka sem.Saj ne rabite vsega brat,vsaka zase,pa je.Katerih pa nisem omenila pa jih zelo lepo pozdravljam.