|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
16.9.2008 20:17:31   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

.Sedaj pa imam slabo vestuser posted image .

Nikar!!!user posted image Kaka slaba vest, bodi no pametna! Malo sem te pohecala, čeprav morda bi res katera kupila, ne nujno na Januarčkih, "second-hand"

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 376
16.9.2008 20:20:43   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Pojedla sem večerjo (ob 20h) in mislila nate, alfabeta, ki si jedla pred dvema urama.. prav slabo vest sem imela, sem kar malo pustilauser posted image

O, madona. A sem ti apetit vzela? Dobro potem, da te ni bilo na pikniku, ker potem bi bilo pa še slabše, če me sploh poznaš ne, pa se name spomniš in te mine jestuser posted image user posted image user posted image

A te potolažim? Sem ravno sedaj pojedla 5 jagod od grozdjauser posted image , tako da čisto prazna pa nisem, ampak to zato ker nisem jedla ob 18 uri, ampak ob....hmmm, sploh ne vem kdaj...aja, spekla sem crosane pa sem ga pojedla ob 17 uri.

No, dobro da si rekla. Sem sedaj ugotovila, da nisem nič večerjala. Sedaj bom pa lačna, ker si me spomnila user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 377
16.9.2008 20:23:17   
Intruder24
Preveč ste načvekale in se mi ne da user posted image  

user posted image  grem počasi, imejte mirno noč!

Radi se mejte!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 378
16.9.2008 20:43:07   
martinca
suzana, vreča je od Jane. je pa malo večja, nisva tisto vzela ko je od rojstva naprej. letos pozimi ko smo hodili na sprehode je še nisva noter zvezala, bi morala probat če sploh gre. sicer neke zareze ima da se pripne, samo še mora z vozičkom probat če gre noter naret.
a mi daš mail pa ti jih pošljem po mailu?

meni se tudi ne bo  zneslo kaka dva tri dni javit tukaj, ker nama pridejo juter streho delat če bo vreme. upam da res pridejo. pa se  bom potrudila da bom vas prišla kaj pogledat.

zdaj pa gremo pod tuš, mali se naje, potem pa spat. ati pa mami pa Housa gledat.

kje pa je mala pikica danes?

lahko noč

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 379
16.9.2008 20:47:13   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: martinca
sunny, kaj imaš sedaj za en sušilec? user posted image

To je šele naš prvi sušilec, ga do zdaj nismo rabili. Imamo pa tega http://www.tus.si/index.php?NivoId=510
Če se odločiš ali pa katera druga in nima zvezdic naj pove. Smo jih včeraj dobili 32 user posted image  in jih z veseljem oddam.

Baby-vac a se kateri ne joka med pucanjem? Naša se dere kot, da jo iz kože dajemo. Pri nas je še hudo, ker ji moram največkrat sama spucat in jo moram oreng prijet, tako da je še to neprijetno.

Žan
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 380
16.9.2008 20:48:48   
Sunny Morning
martinca a lahko še meni informacije za vrečo...plosim.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 381
16.9.2008 20:51:38   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Baby-vac a se kateri ne joka med pucanjem? Naša se dere kot, da jo iz kože dajemo. Pri nas je še hudo, ker ji moram največkrat sama spucat in jo moram oreng prijet, tako da je še to neprijetno.

Žan
user posted image

Hvala.Pri nas pa se dere kot da ga iz kože dajemo že ko mu dajem fiziološko,tako da pričakujem groznooooooooo dretje.Moj je rekel da naj to delam ko ga ne bo domauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 382
16.9.2008 20:53:03   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Sunny m.,meni pa ni potegnilo,kaj bi to š**** bilo??????

Nekaj kar imaš ti spodaj, pa samo š dodaš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa daj.user posted image  Sem pa videla tudi jaz pri citiranju,ker tam beseda ni skrita.user posted image  Kja pa tako grdo govoriš packauser posted image .

suzana,mislim,da bi tole z vozičkom bolj malo časa delovalo,dokler se ne bi naveličali,potem bi moral spet kdo drug posoditi vozičekl...Kako sem?? Hvala,da si vprašala,sem kar vredu.user posted image Pri zobkih pa je bilo pri nas isto,slinil se je nenormalno,samo da si ti pametna in mu daš slinček,mi pa smo menjavali kar majčke. No,potem sem najprej zagledala da bo zobek najprej spodaj,pa zagledam zgoraj zelooo napete dlesni,oba zobka,dlesni pa čisto bele.Pa so potem prišli kar trije skupaj ven,ubogo moje dete,sem se spraševala zakaj je tako siten.

sunny m.,Klemen je tudi držal glavico na eno stran,samo sem ga potem obračala na drugo stran,ko je spal in pač povsod kjer je bilo možno,pa se mi zdi,da ne drži več glavice postrani.Bom jutri preverila še 1x,zdaj je že v postelji.

Smo že skoraj pri normalni uri za spanje.Ob 20h je šel ajčkat,zdaj pa upam,da že dremlje.Ne vem,je moj dragi pri njem.

sani,nič hudega da si me pozabila omenit,potem mi že nimaš kaj povedat,ne.Pa drugičuser posted image .Ti pa jaz nekaj povem...mi imamo tole pojočo knjigo že nekaj časa,znam vse pesmi na pamet,Klemen pa še neuser posted image .Tudi Klemnu jo je prinesla babica.

martinca,hvala da si me spomnila na ovčko,sem čisto pozabila da jo imam.No,ne bom še mu je dala v voziček,se moram najprej odločiti,kateri voziček mislim uporabljati zdaj,ko je hladneje.Pri tem rdečem nimam vreče zraven,bom pa šla vprašat,če se dobi ali pa jo bom kupila posebaj.

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Nana hvala za super maile, jih pošiljam svoji mami, ki je ratala frik na take zadeve....

dašabina,prosim! Sem mislila,da ne boš kje huda,ker ti jih pošiljam,izkoristila sem pač to da imam tvoj mail.user posted image Se vsaj tvoja mama zabavauser posted image .

koala,za ta pohod prvič slišim,pa sem lenuh in ne bom šla.user posted image

klepetka,martinca je naredila nekaj slikic s telefonom,bo jo treba podrezat.

Triš,sem že mislila,da si pozabila malo na nas,pa ti je oproščeno,ubogi Žan.
En poljubček zanj in veliko user posted image za srečo in user posted image za zdravje.Kako zlati je Žan poleg poganjalca z dudico.Mi smo poganjalca podedovali in ga bomo kmalu usposobili.Mislim,pognali.user posted image
Bom pa tudi jaz prodala stvari,ampak ko bo čas,zdaj še ne,potem pozimi. Ja,moj Klemen pa je res vedno novuser posted image ,pa če ima mami rada da je tako lepo oblečen,ko je tako luškan potem.Pa komu bom dala,če ne mojemu edinemu otroku.

mml,vidim,da se pri vas bolančki kar množite.Upam,da se čiprej pozdravite, pa raje kar doma ostaniteuser posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Pri nas tudi user posted image  že ko vključimo sesalc, se dere kot da jo iz kože dajemo, nos je pa vseeno spucanuser posted image

Enako.

Danes sem ugotovila,da nimamo nobene plišaste kapice in sem jo šla kupit v Qulandijo.Vzela sem še dvojne hozntregarje(naramnice)ker Klemnu nekatere hlače malo dol lezejo,saj mu damo gor že tudi št 80 če je trebauser posted image .Pa ene čeveljčke sem mu kupila v Deichmanu,Elefant.Res so lepi in upam,da bo v njih še shodil,so ravno prav veliki in leepiiii.

Mala pikica,videla sem tisto oranžno bundico,ki si jo kupila za Gašperja,samo dve so še imeli in še to majhni,premajhni.Imajo pa v Pikapolonici bundice drugih barv in verjetno tudi v BC.

Alfabeta,malo daleč si da bi prišla k tebi likat,je pa še boljše likat,če stvari prvič vidišuser posted image .Likanje je zakonuser posted image !

intruder,lepi Videk na slikicah.Kakor vedno.Joj,hvala hvala za ptičeka,pridem 1x sigurno ponj,dober je tvoj ati,pa bi mu vseeno kaj dala.En poljubček?user posted image

Moj post je že spet cel spis ampak kaj hočem,taka sem.Saj ne rabite vsega brat,vsaka zase,pa je.Katerih pa nisem omenila pa jih zelo lepo pozdravljam. user posted image

:))

Neposredna povezava do sporočila: 383
16.9.2008 20:53:36   
SuzanaKK
martinca maš zs.

limma sem slišala, da si taka prekla kot jaz, tako da po moje ni panike, če toliko ješ. Jaz sem zdajle pojedla tri jajčka in skoraj pol kile kruha in še nisem sitauser posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 384
16.9.2008 20:54:13   
dašabina

Dašabina še to da ti povem tista slikica z Dašo pa je takoooo lepa,no pa lahko me enkrat povabiš na takole kupouser posted image

povabljen si itak že, sam pozdravimo se eni in drugi, kar se pa tiče šopinga, sem itak vedla, da se boš malo považila, sicer pa si svoj denar trošila, a neuser posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 385
16.9.2008 20:54:45   
nana35
Zdaj sem pa s tem postom podrla vse rekorde,ma... je dolg.Še meni se ne da brat...user posted image

:))

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 386
16.9.2008 20:56:12   
dašabina

TOLE PA JE NAŠ BOLANČEK NAVDUŠEN NAD NOVO PRIDOBITVIJOuser posted image

user posted image

super imamo istega, sam naš je še razstavljenuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 387
16.9.2008 20:56:58   
limma
Zunaj je tak mraz, da je joj.. čisto sem prezebla, pa samo perilo sem obesila.. ne vem, kako bomo brez sušilcauser posted image saj bi lahko nosila k mami, ampak je super, če je kar pri roki...

martinca, Patrik ima super frizurco na tej tvoji fotkiuser posted image

Alfabeta, res sem se spomnila nateuser posted image Jaz pa jem grozdje (pol kile, po moje, cel krožnik) in se tolažim, da je samo sadje (polno sladkorja, sicer, pa vseeno)...user posted image

Klepetka, upam, da lepo telovadišuser posted image

Jaz bi "morala" čez 4 minute že spatuser posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 16.9.2008 21:01:41 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 388
16.9.2008 21:00:34   
majra
Spet samo eno vprašanje: Sem se odločila, da imam preveč denarja in moje dete premalo igrač user posted image  Smo se danes igrale 3 ure skupaj in vse dale čez, tako da bom kupila pojočo knjigo. Ste mi dale idejo, sedaj me pa zanima katero imate ve, ker sem na netu zasledila 2.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 389
16.9.2008 21:00:36   
SuzanaKK
nana jaz vedno preberem vse, tako da ti kar pišiuser posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 390
16.9.2008 21:02:10   
mala pikica
Zdaj pa sem prav žalostna, so več kot 4 strani za prebrat, pa mi ne znese user posted image Ko samo pomislim, da ne bom več mogla klepetati z vami, kar user posted image Ah, bo že enkrat...

Lepo spite!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 391
16.9.2008 21:02:16   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

[dašabina,prosim! Sem mislila,da ne boš kje huda,ker ti jih pošiljam,izkoristila sem pač to da imam tvoj mail.user posted image Se vsaj tvoja mama zabavauser posted image .

aj jih tud jaz preberem, potem jih pa forvardiram, tako sem mislila, prehitro pišem, še posebno moji punci radi tud gledata, posebno če so zraven živali, tako da ti še kar pošiljaj...user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 392
16.9.2008 21:05:51   
dašabina
Intruder, krasen dečko, tako zavit kot moje dete danes zunajuser posted image
Nana, ti sam piš, jaz ko sem v formi, grem večkrat na dan gledat, če je kaj, ker rada nosim Mihca na rokah, mam vsaj izgovor...user posted image

Martinca, lepo delajte streho jutri....
Gor je pa vse črno, pa nič za bratuser posted image user posted image user posted image user posted image  Nič, jaz moram Ani spisat na računalnik "irregular verbs" je danes 2x prišla do računalnika in pravi: aha tako ti pišeš glagole - jaz pa na ringarajiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 16.9.2008 21:08:19 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 393
16.9.2008 21:06:49   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: majra

Spet samo eno vprašanje: Sem se odločila, da imam preveč denarja in moje dete premalo igrač user posted image  Smo se danes igrale 3 ure skupaj in vse dale čez, tako da bom kupila pojočo knjigo. Ste mi dale idejo, sedaj me pa zanima katero imate ve, ker sem na netu zasledila 2.

majra, hvala, sem ravno mislila vprašat, kakšna je ta knjiga user posted image
Pa poganjalček me tudi mika... ga fizioterapevti priporočajo?

Mi v nedeljo dobimo obiske in me sprašujejo, kaj (igračo), naj ji kupijo... koliko okvirno stane ta knjiga? A ima katera druga kakšno idejo, kaj naj Neži prinesejo? Ne pliša, itd. kaj didaktičnega, ne predragega, lahko tudi za kasneje? Intruder, Vid ima ogromno igrač, je napisala nana, imaš kakšno fajn idejo?

user posted image je pa za vse bolančke.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 394
16.9.2008 21:10:22   
dašabina
Pojoča knjiga je v Tušu 18,50 e, pa meni je všeč odTomya tak valj, v katerega se dajejo različne oblike (kocka, valj, žogica), drugače pa so meni všeč lego kocke taki manjši kompletki ali pa lesene kocke, pa take knjigice za potipat...

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 395
16.9.2008 21:11:11   
limma
Intruder, krasen dečko, tako zavit kot moje dete danes

Res je krasen, sem pozabila pohvaliti..user posted image

user posted image ni dobil svojega kovčkauser posted image , ampak se sploh ne sekirauser posted image Je pa rekel, da so bili čisto nezainteresirani, češ naj poda prijavo in bo dobil odškodnino. Potem je sam klical na slov. predstavništvo te letalske družbe in probal kaj uredit, ker ima ime in priimek tega, ki ima (najbrž) njegov kovček, pa nič. Jaz imam blazno slabo vest, ker je vzel s seboj ene stvari za zvečer - za bolj neformalno, pa jih ni imel namena in vem, da bo žalosten, če jih ne dobi nazaj... jih je kupil septembra, ko sva bila v Parizu.. nič posebnega, ampak te znamke ni pri nas in vem, da ima te hlače in pulover zelo raduser posted image Sicer pa mogoče še vidi svoj kovček in svoje "gate"... je rekel, da v celem šoping centru ni bilo štacune z moškim perilom (ostalo je kupil) in da jih bo pač opral na roke... bogi, nooo.. malo je vseeno smešnouser posted image

Koala, vidiš, skozi je nekajin mi ni dolgčas, pa še tukaj klepetamuser posted image Jaz bi pa šla na dobrodelni pohod, ampak nimam ovčkeuser posted image
martinca, mene tudi zanima vreča, prosim, ti bom poslala mail. Mi bomo kupili nov voziček, ker ta ne bo zdržal snega...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 396
16.9.2008 21:12:46   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Zdaj pa sem prav žalostna, so več kot 4 strani za prebrat, pa mi ne znese user posted image Ko samo pomislim, da ne bom več mogla klepetati z vami, kar user posted image Ah, bo že enkrat...

Lepo spite!

To sem še hotela napisat, potem grem pa tudi jaz spat.. ne bit žalostna, boš pa kak dan za nazaj prebrala, ko boš imela več časa... ti se kar javi, kaj napiši, ker sem te vedno vesela user posted image , ostale pa tudi, sem prepričana.

Lahko nočuser posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 16.9.2008 21:14:05 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 397
16.9.2008 21:14:06   
mala pikica
limma kaj boste vi kaj prišli na Pikin festival? Jaz razmišljam, da bi šli 27., v soboto. Bi bila takooo vesela, če bi se videli user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 398
16.9.2008 21:15:44   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: limma

martinca, mene tudi zanima vreča, prosim, ti bom poslala mail. Mi bomo kupili nov voziček, ker ta ne bo zdržal snega...

mi imamo tud nov voziček, ne vem, je to trikolesnik, ker ima spredaj vseeno 2 kolešča skupaj od Pikolauser posted image
user posted image

jeee, to je to, sam mal temnejši je, se pa fura ko zmaj, ta star se nam je neki polomu

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 399
16.9.2008 21:17:53   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

TOLE PA JE NAŠ BOLANČEK NAVDUŠEN NAD NOVO PRIDOBITVIJOuser posted image

user posted image

super imamo istega, sam naš je še razstavljenuser posted image

ja saj sem za teboj ponavljalauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......