|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
16.9.2008 15:22:54   
klepetka
DAn,

sem tolk besna še zdaj, da vas samo pozdravim in malo pojamramuser posted image

Danes naj bi bila ob pol devetih, še raje malo prej v Lj, ker je bil  predviden  en pomemben sestanek; to sem vedela že 3 tedne.

Ponavadi je zjutraj ful gužva na cesti, zato sem šla preventivno , da ja ne zamudim, že ob 6.30 v Lj.  Med potjo prav modro sklenem, da pa nekako danes ni dan za obisk zobarja in da nekako bi bil jutri bolj primerenuser posted image . OK, grem jutri k zobarju, čist zares.

Pridem ob 8 uri v Lj na "kraj  zločina"user posted image (pa še prav prijazno je sonček posijal takrat), tam pa mi eden pravi, da kolikor ve, ampapk da ni ziher, je zadeva prestavljena zarad  neplaniranih obveznosti enega prisotnega, prestavljena. JAz mu kar nekako  nisem verjela, pol pa me spet en drugi prisotni vpraša, da če nisem dobila pisno,ker on da je, da je zadeva prestavljena.
Preveri in ugotovi, da mi je en drugi pozabil poslati.user posted image user posted image user posted image  Tako sem bila jezna , da se mi je kar para kadila iz nosnic , amapak ker je ta sestanek odvisen od marsikaj, sem bila lepo modro tiho in čakala, da ta napad jeze  mine. 

In tako sem šla danes v Lj samo  na uro gledat .... in zapravljat od hudegauser posted image In bila uspešna, vsaj tukajuser posted image

No, ker pa pravijo, da je vse za nekaj dobro, da se vse zgodi z enim namenom, sem po poti domov sklenila, da grem od hudega , ekr sem šla brezveze v LJ, k zobarju. Ustavila sem se doma samo toliko, da sem si umila zobe in šibam dalje... sem bila zelo hitra, da si vmes kje ne premislimuser posted image .
Pa če me nebi glih limma takrat malo moralno spodbudila, sem skoraj ziher, da bi kar sidro vrgla domauser posted image Zato limma, hvala tiuser posted image

In zob popravljen..preživela sem user posted image .Strah me je pa bilo tako zelo....., pa sploh ni bilo hudo.
IN MAruša nikakor ne razume, kako me je lahko tako strahuser posted image

Zato punce hvala vam za podporo in "brce",da naj se spokam k zobarju

Uapm da vam nisem pokvarila dneva  s tem mojim  zateženim postom, map ksem se mogla mal skihat.

Zvečer  grem pa na telovadbo , pol se pa kaj oglasim  in pokomentiram

Imejte se lepouser posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 326
16.9.2008 15:29:39   
klepetka
alfabeta, ti kar piši vaše prigode;men je tako lepo to brat.Sta pa Filip in Domen, kot vidim z isto žaubo namazanauser posted image

Utihniti pa moram jaz z njegovimi prigodami; sem dobila pod nos, da se samo hvalim z njimuser posted image .Kdo mi je to serviral,sicer mi je rekla v hecu, mislila je pa smrtno resno, pa tud ni težko uganit(moja ...user posted image )user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 327
16.9.2008 16:09:01   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
sunny od kdaj pa zdaj to, da gresta v RA????

To imava čisto frišno zadevo.user posted image  Sem najprej hotla počakat do pregleda pri 9m, pa je takrat naš P odsoten, tako da ne vem kdaj bova dobili datum in sem danes za foro kar poklicala v RA in je rekla, da lahko prideva brez napotnice.

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
Pa veliko veselja s sušilcem. Ko bodo cunje suhe, jih takoj poberi ven in zloži, ne bo treba likat. Če jih pa notri pustiš, so pa precej zmečkane. Saj pri nas je tako.

Hvala. Se pa že suši prva runda. Upam, da bo vse ok, ker so notri vse "gate" od user posted image .user posted image  Zmečkane cunje so v vseh sušilcih, če ne pobereš takoj ven, tako da ne boš mislila, da je to samo pri tebi.

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Danes sem Nejo naročila v razvojni, ker držimo glavico v eno stran.user posted image

Tega pa nisem vedela, že dolgo to opažaš ali se je zdaj pojavilo?

Sem že opazila pred ene 4 meseci in smo takrat vsakič na previjalni glavico dajale na drugo stran in se je zadeva uredila. Zdaj sem pa spet opazila.

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
user posted image  

dašabina a to je vas kuža na oknu? Iiiiiiiii.

klepetka za sestanek ne vem kaj naj ti reče, zato pa user posted image za zobarja. Te pa čisto razumem, ker je meni to tudi največja muka na svetu.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 328
16.9.2008 16:11:14   
Sunny Morning
Neja se nepreklicno izpisuje iz kluba brezzobih, končno je š**** zunaj.user posted image user posted image user posted image

Bi vam povedala kateri zob je, pa ne vem kako gledam, z moje ali z njene strani?user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 329
16.9.2008 16:11:35   
nana35
dašabina,krasne slikice tvojih otrok.In možauser posted image .

katee,nisem se še dogovorila kdaj bi začela delat,definitivno pa še ne zdaj,ko sem v porodniški,ampak šele po izteku.Zdaj bom še malo z mojim sončkom.Sicer pa se še nisem nič dogovarjala,niti nisem rekla kako in kaj,da grem ali ne...bom povedala ob pravem času.

klepetka,user posted image bravo za pozdravljen zob in nakupe.
Zakaj pa se ne bi hvalila s svojim otrokom,če si paponosna nanj. Povej,ali ima tale tvojauser posted image kaj otrok??

:))

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 330
16.9.2008 16:12:26   
Sunny Morning
Neja se nepreklicno izpisuje iz kluba brezzobih, končno je š**** zunaj.user posted image user posted image user posted image

Ni mi jasno zakaj je "š ****" cenzurirana.user posted image

Zdaj mi je potegnilo.user posted image

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 16.9.2008 16:13:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 331
16.9.2008 16:13:49   
nana35
Neja user posted image  za zobek!Saj ni važno kateri je,glavno da jeuser posted image .

dašabina,res lepi kužek,sem ga tudi jaz opazila.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 332
16.9.2008 16:15:16   
nana35
Sunny m.,meni pa ni potegnilo,kaj bi to š**** bilo??????

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 333
16.9.2008 16:17:14   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Nekaj kar imaš ti spodaj, pa samo š dodaš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 334
16.9.2008 16:32:48   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Nekaj kar imaš ti spodaj, pa samo š dodaš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Pa user posted image za zobek.

klepetka, ni za kaj.. samo, da je mimo inda te ne bli več. Mene pa zobarja ni strah, HB.

mml, fajn, da bosta šla (šli s katee) na telovadbo user posted image Pri nas za mamice in user posted image ni nič. Bi rada šla pa na pilates, ker se prav salbo počutim, vsa zasedena, ampak je od 19-20h in ne morem mlekarne doma pustit.. čeprav zvečer več nič ne popije, joka, ko jo hočem podojit, poje malo rižka in to je touser posted image Zizika samo zjutraj in ponoči.

Neposredna povezava do sporočila: 335
16.9.2008 16:39:52   
limma
Sani, Škratkova dežela je na Gmajni nad Slovenj Gradecem (na Rahtelu) in baje je super... ne najdem prospekta, da bi prepisala par stvari, če katero zanima user posted image Mi ga je Neži skrila user posted image

Danes je pojedla globok krožnik zelenjavne kašice (kot Ajda) in 5 velikih žlic kus kusa, sem imela sicer zanjo pire, jaz pa sem jedla kus kus in sem ji ga dala za probat.. pa ni več ustk zaprla, doker ni skoraj počilauser posted image Jaz ne vem, kam daje user posted image

user posted image je klical, da je nekdo po pomoti vzel njegov kovček (nov, ga je imel prvič) in ima enega drugega - enakega, tudi bolj ali manj novega. Da mu je "šesti čut" na letališču rekel, naj pogleda, če je pravi (pa tega ni še nikoli storil) in glej ga zlomka - ni biluser posted image Ima sicer podatke, od koga je kovček, ampak ta človek lahko šele zvečer ob 23h pogleda in vidi, da to ni touser posted image Upam, da se nesporazum hitro uredi in da dobi nazaj svoje srajce, "gate" in toaletno torbico...

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 336
16.9.2008 16:44:06   
SuzanaKK
Ojoj, a to so cenzuriraliuser posted image V glavnem, Neja čestitke za novo pridobitevuser posted image . Mi še kar vztrajamo v klubu brezzobih.

Punce, jaz bom znorela. Aljaž se tako nenormalno slini in si tišči roke v usta, in to cel ljubi dan. Gledam dlesni, nič. Povprečno zamenjamo tri do štiri slinčkne na dan. Drugače mi ne zgleda bolan, ko se smeji, gledam v grlo, vse ok. A je to normalno? A je to zato, ker še nima zob? Meni ni nič jasno no.

Joj kako butasto vreme, komaj čakam, da bo večer, da grem spat, resno.

klepetka bravo za podviguser posted image user posted image user posted image . Pa da se ne nehaš "hvaliti" s svojimi tremi sončki, ker so super.

martinca v Velenje grem v petek, tako da se v četrtek res lahko kaj vidimo. Pa končno bo tega MOS-a konec in bo malo manj gužve po Celju.

Glede hranjenja: se trudimo, da kosila tisto, kar jemo mi, če ne pa mu kaj posebaj skuhamo. Zdaj je ves ponosen, ker sedi zraven pri mizi. Joj mami, grda, ko je tako dolgo stolček kupovalauser posted image .

dašabina potem pa ne objavi tistega filmčka, sem se spomnila namreč, kako je res ubožec jokal. Tvoj Miha je en velik srček, ja kuža pa tudi. Jaz obožujem dalmatinceuser posted image .

nana kako si kaj? Bi še ti nam voziček posodila, bi Aljaž mogoče tudi bolj jedeluser posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

Neposredna povezava do sporočila: 337
16.9.2008 17:07:29   
sani1
Res je noro vreme.

suzana- danes je nekaj v zraku. Kolegica je rekle, da je posledica lune.user posted image Slinjenje je normalen pojav preden dobijo zobe. Mi smo na istem, samo, da mi čakamo zgornje.

sunny- fajn cenzura...  Sem se vsaj nasmejala...user posted image Glede datumov za razvojno je pa v Lj še hujše. Čakaš ko nor, da prideš na vrsto. Probaj pa sama pazit na to, da jo daješ na drugo stran. In držim pesti, da se to čimprej poštima.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Neji.

dašabina- Miha je pravi navihanc. Sem pa tudi jaz opazila kužka. Kako ti znese vse? Res te občudujem.    A ima Miha tisti poganjalec, ki se potem spremeni v tricikel? Je fajn?

Ma vse, ki imate po tri otroke in zraven še psa in še moža...user posted image user posted image user posted image

klepetka- je bil pa vsaj nakup uspešen. Fajn telovadi danes... joj si pridna. Meni se pa nič ne da. Sem postala lena ko ****sija...user posted image   Bravo za zob. In tvoj Doben je res pravi cuker...

mml- a to je tisti nek center na Litijski? Sem tudi jaz dobila prospekt če je to isto. Vozi do tja št. 13 LPP?

katee- si spregledala. Bosta vidva hodila na tečaj plavanja?

Mi imamo pa novo pridobitev in to je pojoča knjiga. Ropota in se dere celi dan. Me že kar glava boli od tega petja...user posted image   Manja pa uživa, ko odpira in zapira to knjigo. Jo je pa dedek kupil in jo je babica prinesla prejšnji četrtek, ko je bila na obisku. Ja jo je dobila nečakinja in ker jo ima ona jo je moral dedek kupiti še njej. Da ja nebi bila za kaj prikrajšanja.

nana- sem te pozabila omenit. Ne bodi užaljena.user posted image Super za službo.

katarinas- pa sej ni tako hudo. Boš videla, da bo pri proktologu vse ok. Ni tako strašno kot se sliši. Upam, da dobiš čimprej datum in da bo vse ok...user posted image user posted image user posted image   Nisem sicer brala kakšne težave imaš oz. sem spregledala. Držim pa pesti da bo vse ok...

Zdej pa grem. Je dragi prišel in je treba solato zmešat...user posted image user posted image user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 338
16.9.2008 17:08:36   
koala
Sem se  že prej hotela oglasiti, pa je kišta nekaj zaštrikala........

klepetka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za prestavljen sestanek, user posted image user posted image user posted image  da si šla k zobarju in da ne boli več, pa user posted image user posted image user posted image  za brezvezne izjave, z takimi sončki kot jih imaš ti se lahko brez sramu "hvališ".

Neja user posted image user posted image user posted image  za zobek.

limma, stiskam pestke, da tvo jdragi čimprej dobi svoj kovček, ša dobro da je že na letaišču pogledal. Pa da vama čas brez atija čimprej mine.

Suzana, upam da Aljažu zobek čimprej pokuka ven, pri Alexu pri prvih zobkih tudi ni bilo nič videti.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 339
16.9.2008 17:08:48   
sani1
limma- oprosti sem te spregledala. Ko bo Manja večja bomo zagotovo šli. Bomo izkoristili obisk pri bici pa bomo šli še palčke pogledat...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 340
16.9.2008 17:24:29   
martinca
suzana, midva verjetno ne bova prišla v četrtek v Celje, ker nam pridejo jutri streho delat in bom morala doma pomagat. se bova verjetno morale za drugič zmenit. user posted image
jaz imam vrečo za voziček,sa mo ni Qiunny-eva ampak Jane. je ta bolj topla ker ima flis noter Ouinny-eva pa se mi ni zdela tako topla. imamo pa sedaj ko je že malo bolj hladno ovčko v vozičku prek pa ga pokrijem z eno dekico. za pozimi pa ga bomo verjetno dali v vrečo.

dašabina, zelo lepe slike. zdaj pa nam ti delaš lušte s sadno kupo. ti, ti, ti.user posted image

klepetka, user posted image za zapravljanje. in da si bila tako pogumna punca in si šla zobarju. user posted image za pogum.
sunny,
kaj imaš sedaj za en sušilec? user posted image za zobek.

limma, upam, da bo tvoj user posted image dobil svoj kovček nazaj.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 341
16.9.2008 17:28:35   
SuzanaKK
Po moje bomo naslednje leto vsi na Pikinem festivalu in pri škratihuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 342
16.9.2008 17:32:18   
SuzanaKK
martinca pa drugič. Mogoče se jaz kaj prej pripeljem do Maribora. Samo vem, da vedno, ko ste se dobile, sem nekaj imela. Šment no. Daj prosim, bi lahko slkala vrečo in mi napisala, katera je. Pa ti gre v Quinny-ja, mislim, če gredo pasovi čez? A sem zdaj zabluzila? Sori.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 343
16.9.2008 17:33:45   
SuzanaKK
Kak frajer je Patrik na tej slikici. 

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 344
16.9.2008 17:38:23   
dašabina
dašabina a to je vas kuža na oknu? Iiiiiiiii.
ja to je naša lepotička Daša, stara 3 leta, velika maza in nastavljačica za slike...user posted image user posted image user posted image

Ni mi jasno zakaj je "š ****" cenzurirana.user posted image

Zdaj mi je potegnilo.user posted image
Ha, sem hotla napisat, da men še zmeraj ne potegne, kaj bi bilo, pa se pri citiranju vidi, kaj piše, da crkneš od smehauser posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 345
16.9.2008 17:42:39   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

dašabina- Miha je pravi navihanc. Sem pa tudi jaz opazila kužka. Kako ti znese vse? Res te občudujem.    A ima Miha tisti poganjalec, ki se potem spremeni v tricikel? Je fajn? ja Miha ga zdaj uporablja v sedečem položaju, da ima gor igračke, kako folgam - tako da je v hiši več ali manj vedno bomba, drugač pa ljubezen nas gor drži kot bi rekla naša draga Triškauser posted image user posted image user posted image

Mi imamo pa novo pridobitev in to je pojoča knjiga. Ropota in se dere celi dan. Me že kar glava boli od tega petja...user posted image   Manja pa uživa, ko odpira in zapira to knjigo. Jo je pa dedek kupil in jo je babica prinesla prejšnji četrtek, ko je bila na obisku. Ja jo je dobila nečakinja in ker jo ima ona jo je moral dedek kupiti še njej. Da ja nebi bila za kaj prikrajšanja.  pri nas je to naročeno za božič pri babici

nana-  Super za službo.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 346
16.9.2008 17:45:27   
dašabina
Suzana, ne bom dala zraven tistega filmčka, da se ne boš še enkrat zjokala, Mihec je pa tud res en tak srček, kot vsi naši januarčki...user posted image
Sunny super za zobek, pri naš še nič....
Nana hvala za super maile, jih pošiljam svoji mami, ki je ratala frik na take zadeve....
Martinca, sem morala pokazat, ker to je mojstrovina od moje Ane in njene sošolke Klare pri gospodinjstvu (to smo imeli v soboto za posladek)user posted image jaz se s takim tolažim, da ne redi (če odštejem smetano), drugač pa ne vem, kako bom šla v službo januarja, ker še tist kar sem milsila, da mi je prav, mi niuser posted image user posted image , sicer ste pa videle na pikniku, sem vsaj v eni stvari prva - v oblinahuser posted image user posted image user posted image , so what, mam pa široko srce, kot bi se izrazil mojuser posted image
Drugač pa smo mi dalmatincofriki in imamo od šalc do brisač do zvezkov, še luč z dalmatinci smo najdliuser posted image user posted image
Upam da nisem koga pozabila, imejte se vse lepo po vrsti in se beremo še zvečer....

< Sporočilo je popravil dašabina -- 16.9.2008 17:49:22 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 347
16.9.2008 17:47:54   
koala
Mariborčanke en kveščen, a se ravna katera it na ta dobrodelni pohod, ki bo v soboto? Zdaj 21.9?
Več info na www.korakizakorakce.si

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 348
16.9.2008 17:48:16   
klepetka
suny,user posted image  za zobek.Vaje bodo pa tud glavico lepo poravnale in bo vse okuser posted image
koala,se mi   je zdelo, ja,   da ti je prej kišta štekala, ker sem videla da je tvoj post oddan,  tukaj pa ga ni  blo. Sem  že pomislila da morebiti z mano n i kaj okuser posted image
limma, tudi jaz upam, da bo user posted image  dobil nazaj kovček

sani, ja moram kar začet mal migat....skrajni čas.Drugače je pa fajn pojoča knjiga, kajne.Lana se jo vedno tako razveseli,   ko jo vidi.user posted image

suzana , zobki so na pohodu, boš videla da res.

martinca, a ne da sem pogumna. TUd men se tako zdi, jauser posted image

DRugače pa dobro da si me spomnila na ovčjo kožo za v voziček.  Pa komot bi   danes  na tržnici pogledala , ko sem bila čist blizu, pa se nisem spomnila.user posted image NO ja, do spomladi jo menda bom nabavla ... gledee na mojo hitrostuser posted image

dašabina, suepr slikce, pa tista je res lepa,  ko  Miha gleda dalmatinko Pikouser posted image

Triš pa danes ni  blo   še nič.Sigurno je bofi Žan z zamašenim noskom , pa ne   utegne

nana in štajerke, slikce čakamouser posted image  

zdajel pa ne vem, če bi kljub mrazu in hujšariji en user posted image ?! Ga bomuser posted image , enga čist majhnegauser posted image

LAna tečna, moram nehat

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 349
16.9.2008 17:50:45   
dašabina
Ne, ne, Triška je bla pa v šopingu, sva se ob 15 slišaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

porod

Prvega otroka sem rodila:

pred dopolnjenim 37. tednom (24%)

med dopolnjenim 37. in 38. tednom (6%)

med dopolnjenim 38. in 39. tednom (8%)

med dopolnjenim 39. in 40. tednom (18%)

točno na PDP (8%)

po PDP (36%)

Število vseh glasov: 362

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!