klepetka
|
DAn, sem tolk besna še zdaj, da vas samo pozdravim in malo pojamram Danes naj bi bila ob pol devetih, še raje malo prej v Lj, ker je bil predviden en pomemben sestanek; to sem vedela že 3 tedne. Ponavadi je zjutraj ful gužva na cesti, zato sem šla preventivno , da ja ne zamudim, že ob 6.30 v Lj. Med potjo prav modro sklenem, da pa nekako danes ni dan za obisk zobarja in da nekako bi bil jutri bolj primeren . OK, grem jutri k zobarju, čist zares. Pridem ob 8 uri v Lj na "kraj zločina" (pa še prav prijazno je sonček posijal takrat), tam pa mi eden pravi, da kolikor ve, ampapk da ni ziher, je zadeva prestavljena zarad neplaniranih obveznosti enega prisotnega, prestavljena. JAz mu kar nekako nisem verjela, pol pa me spet en drugi prisotni vpraša, da če nisem dobila pisno,ker on da je, da je zadeva prestavljena. Preveri in ugotovi, da mi je en drugi pozabil poslati. Tako sem bila jezna , da se mi je kar para kadila iz nosnic , amapak ker je ta sestanek odvisen od marsikaj, sem bila lepo modro tiho in čakala, da ta napad jeze mine. In tako sem šla danes v Lj samo na uro gledat .... in zapravljat od hudega In bila uspešna, vsaj tukaj No, ker pa pravijo, da je vse za nekaj dobro, da se vse zgodi z enim namenom, sem po poti domov sklenila, da grem od hudega , ekr sem šla brezveze v LJ, k zobarju. Ustavila sem se doma samo toliko, da sem si umila zobe in šibam dalje... sem bila zelo hitra, da si vmes kje ne premislim . Pa če me nebi glih limma takrat malo moralno spodbudila, sem skoraj ziher, da bi kar sidro vrgla doma Zato limma, hvala ti In zob popravljen..preživela sem .Strah me je pa bilo tako zelo....., pa sploh ni bilo hudo. IN MAruša nikakor ne razume, kako me je lahko tako strah Zato punce hvala vam za podporo in "brce",da naj se spokam k zobarju Uapm da vam nisem pokvarila dneva s tem mojim zateženim postom, map ksem se mogla mal skihat. Zvečer grem pa na telovadbo , pol se pa kaj oglasim in pokomentiram Imejte se lepo