|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
16.9.2008 21:19:11   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

limma kaj boste vi kaj prišli na Pikin festival? Jaz razmišljam, da bi šli 27., v soboto. Bi bila takooo vesela, če bi se videli user posted image

Sva se že s klepetko pogovarjali, da bi se dobili na kavi user posted image , če ne bodo prišli v škratkovo deželo,ki je pri nas.

Mi ne bomo hodili v gužvo, ker je Neža ne mara preveč, se pa seveda lahko zmenimo za kavo,nekje malo izven, z veseljem user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 401
16.9.2008 21:20:36   
TRIŠ
mala pikica ti kar preskoči,ti je čisto oproščenouser posted image .Gremo počasi vsi za teboj,službe nas kličejo
Dašabina saj voziček pa je podoben našemuuser posted image user posted image user posted image

Sedaj pa grem v vročo kopel,ker me tudi boli grlouser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 16.9.2008 21:25:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 402
16.9.2008 21:23:01   
limma
dašabina, kak voziček je to? Napiši še kaj več, prosim, mi res rabimo novega.. ker, če fura ko zmajuser posted image , potem je pa to touser posted image user posted image

Pa hvala za ideje . knjigice imamo (za otip), pa eno tako pojočo škatlo, v katero mečeš like tudi (je še malo prezahtevno, ampak s pomočjo kar gre)... še kaka ideja za igrače, prosim.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 403
16.9.2008 21:28:13   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

mala pikica ti kar preskoči,ti je čisto oproščenouser posted image .Gremo počasi vsi za teboj,službe nas kličejo

Lepo, da mi ve oprostite, je pa zelo težko samega sebe prepričat, da je nesmiselno biti slabe volje zaradi tega. Prej sem bila navajena vsako prosto minuto skočiti sem, vedno vse prebrati, kaj pokomentirati,... Zato mi je hudo. Sem se zdaj proti večeru že prav veselila, da se malo vsedem pred računalnik, potem pa vidim 5 strani za prebrat...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 404
16.9.2008 21:29:29   
mala pikica
koala sem mimogrede videla, da si govorila glede plavanja. Sva se pred nekaj dnevi z mentorico pogovarjali, da je Fontana me najbolj umazanimi. Zakaj pa ne bi prišla na Ptuj? Midva z GAšperjem bi bila zelo vesela, če bi bil kdo poznan zraven naju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 405
16.9.2008 21:31:13   
dašabina
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/pikolo/voziCek-otroSki-piko/15253831072915254

limma  sem kar link prilepila, pa si poglej še za igračke, jih je malo morje, drugač pa smo mi dal za ta voziček 130 e v Pikapolonici v NM
Mala pikica, sej bo...Glavno da je za brat, ko pa ni, pa jokamo....user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 406
16.9.2008 21:36:13   
majra
Limma, še ne spiš?
Kakšno pojočo škatlo za like imaš? Tudi to iščem user posted image  Definitivno imam preveč denarja

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 407
16.9.2008 21:39:04   
katarinas
Mi imamo tudi pojočo knjigo, jo ima Lara zelo rada, smo jo dobili za darilo, v baby centru je okoli 19 €, izgleda pa takole:
user posted image

Jaz tudi iščem zimsko vrečo, mi je zelo dobra original od vozička Jane, ampak stane 85 €user posted image user posted image  Verjetno bomo kupili tako ki paše universal na vse vozičke, samo barvo moram najti, sicer bo pa tud kakšna iks dobra, samo da bo toplo.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 408
16.9.2008 21:39:09   
SuzanaKK
No toliko o tem, da bo Aljaž kaj več pojedel, če mu dam vanilijevo mleko. 110 mluser posted image Ampak dobra stran je, da ni pogrevanja, sem spravila ob posteljo, ko bo začel cmevhati, mu samo serviram in upam, da v 5. min. spim daljeuser posted image .

limma bogi dragi. Ti pa bejž spatuser posted image .

Jaz pa tudi grem, ker nimam kaj več za napisat.

Lahko noč!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 409
16.9.2008 21:41:53   
baby_08
dober večer
najprej se opravičujem Mariborčankam, ker sem prešpicala sestanek- naslednjič res pridem. Včeraj me je cel dan tak glava bolela, to smotano vreme full vpliva na moje počutje. Mojuser posted image je včeraj odpotoval na sejem v Beograd( še vedno ima gips na rokiuser posted image ), tak da sma z Lano same do nedeljeuser posted image . Lana že pridno spančka v svoji novi spalni vreči. Sem mislila, da se bo kaj pritoževala, pa je je menda všečuser posted image . Jaz pa bom zdaj tudi bolj mirno spala, ker vem da ne bo odkrita.user posted image

Glede plavanja- midve sma že prijavljene. Izbrale sem termin od 10.-11. ure. pa še moje 4 prijateljice in njigovi dojenčki  bodo hodile zraven. 1.10 pa je predstavitveni sestanek. Se nam še katera pridruži.

Nana35- danes sta pa bila zelo blizu nas. Naslednjič pridita na kavicouser posted image .

SuzanaKK- super za dobre izvideuser posted image user posted image user posted image

Muzika- vse najboljše

Suny- bravo za zobekuser posted image

Koala- jaz bi se šla šetat v mesto, če bi bilo lepo vreme. Samo mislim, da v soboto ne bo sončkauser posted image . Sem se zdaj nekaj spomnila: midve sma se že menle za skupno vozičkanje, pa sem ti jaz pozabila poslat tel. št. na ZS- mene tudi že EMŠO muči. Ti bo zdaj poslala, pa če bosta kje v bližini Nove vasi me pokliči.
vsem bolančkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom zdaj poslala, ker me nekaj PC zeza, da mi ne bo vse izginilo.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 410
16.9.2008 21:42:02   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: limma

še kaka ideja za igrače, prosim.

Tole npr.?
user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 411
16.9.2008 21:45:05   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Punce, jaz bom znorela. Aljaž se tako nenormalno slini in si tišči roke v usta, in to cel ljubi dan. Gledam dlesni, nič. Povprečno zamenjamo tri do štiri slinčkne na dan. Drugače mi ne zgleda bolan, ko se smeji, gledam v grlo, vse ok. A je to normalno? A je to zato, ker še nima zob? Meni ni nič jasno no.

Isto je zdaj pri nas, slina teče kar v potokih, sploh ne dohajam s slinčki. Po moje je zaradi zobuser posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 412
16.9.2008 21:54:03   
katee
Ja kok ste naklofaleuser posted image . Sem komaj prebrala. Jaz sem bila popoldne v shoppingu in zapravila hmmm...bolje, da sploh ne računam. Sem pa kupila pikcu bundico in jakno za sedaj, brezrokavnik, 2 puloverja, ful bodijev, spalno vrečo in čevlje. Oma mu je pa kupila telefonuser posted image user posted image user posted image . upam, da bo sedaj mojega pustil pri miru. Sebi sem pa en res lep  pulover kupila. Za ostalo je pa zmanjkalo časa.

Žan Luki teče iz noska že 14 dni in tudi pri nas je jok pri uporabi baby vaca. Groza!!!!

Sem pa Žan Luko sedaj eno uro morala miriti in uspavati, da je končno padel dol. Saj ne moreš verjeti: 10× mi je zaspal v naročju, ko sem ga pa položila v posteljo se je pa zbudil in se postavljal na noge ter se smejaluser posted image   Sedaj sem tako utrujena, da grem samo še pod tuš in spat.

Lepo in mirno noćč vsem!

Vsem bolančkom pa želim hitro okrevanje!

< Sporočilo je popravil katee -- 16.9.2008 21:56:45 >

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 413
16.9.2008 21:55:25   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

IZVIRNO SPOROČILO: limma

še kaka ideja za igrače, prosim.

Tole npr.?
user posted image

To igračo sem jaz Žan Luki kupila že pred meseceom, vendar je še prezahtevna, da bi pravilno dajal like v luknje. Imam pa podobno od Tomyja, kjer spuščaš v valj samo krogle, kocke in piramide, pa mu gredo samo krogle notri.

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 414
16.9.2008 22:29:22   
dašabina
Evo, sporočam, da sem pridno naredila nalogo za hčerkouser posted image user posted image user posted image sej nekaj pa še znam...
se je pa vmes Miha zbudil in ugotavljam, da se zbuja predvsem zaradi nepodrtih kupčkov, ko ga potolažim in malo dvignem, rigne in zaspi nazaj...
lepo nočko vsem sončkov, mamicam, očkom, bratcem in sestricam....
Pa še ena pesmica:
KAJ SANJA NAŠ MUCEK KO SPI?
VEŠ TI?
NE VEŠ?
KAKO NAJ POVEM, ČE REVEŽ NE VEM, KAJ SANJA NAŠ MUCEK KO SPI....

user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 16.9.2008 22:34:21 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 415
16.9.2008 22:42:53   
sani1
Ste pa res naklofale, da je kaj...

katarinas- tudi mi  imamo to knjigo. Nič te naj ne bo strah, ker res ni tako hudo. Nič se ne boj pa bo vse ok?

mml- jaz srčno upam, da se vsi pozdravite in da krenete na ta zaslužen dopust. Sej je še 5 dni. V tem času bodo noski že super. Vi pa boste veselo leteli na Djerbo.user posted image user posted image user posted image user posted image

klepetka- vedno, ko gledam Hausa se spomnim nate. Ga gledaš zdej, ko se je ponovno začel?

suzana- prečitaj knjigo. Ni slaba ima napisane vse zakaje in odgovore. Sicer si ti že zdaj koščena mrha ampak te bo pa o zdravi prehrani poučilo. Jaz pa še razmišljam kako in kaj. Bom videla, ker to ni ravno zdej za kratek rok ampak za celo življenje....user posted image

limma- to pa je prigoda gleda kovčka. Jaz bi znorela sploh če bi imela kaj iz Pariza not. Ti pa bodi tiho in se nič ne sekiraj kolko kus kusa si pojedla, ker to ne redi. Pa še suha si ko prekla...

katee- a si kakšne fajn čeveljce našla kje?

mala pikica- nič se ne sekiraj če nimaš časa. Počasi ga tudi mi več ne bomo imele toliko. user posted image

zimska vreča-  jaz je še nisem montirala. Jo pa imam zraven original. Bo pa že potrebno, ker je že prava zima...

rokavice- kdaj jih boste začele dajat gor svojim sončkom? Moja ima vedno samo čisto ledene roke, ker se tako strogo drži vozička...

Zdej pa grem pod kovter in v deželo sanj...

nočko...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 416
16.9.2008 22:58:22   
katarinas
user posted image  je šel malo dat spat, ampak ona se že nekaj časa user posted image , ko človek misli, da je pa končno zaspala, ona pa takole: user posted image !!!!!!
Tile naši sončki znajo bit včasih pravi mali
user posted image

Sani mislim, da bo treba res kmalu dat rokavičke gor, še jaz jih bom začela nosit, sem take sorte da me rado zebe v roke

dašabina si pa res pridna mamica, da si naredila nalogouser posted image

Muzika vse najboljšeuser posted image

Jaz sem bila danes na obisku v službi in so me vsi spraševali: ja kdaj pa prideš, kmalu ne, veš je taka gužva, nam manjka delovne sile...... in podobno, sem kar pobegnila domovuser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 417
16.9.2008 23:01:35   
katarinas
Lepo spite in pošiljam eno vilo, da vam prinese lepe sanje

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 418
16.9.2008 23:15:19   
nana35
majra,Klemen ima pojočo knjigo od Fisher Price,tisto,ki poje Pluj,pluj barčica...in seveda druge pesmice.

dašabina,saj sem razumela že prej,samo nisem vedela,če ti je ok,ker maile nekaterim puncam tudi pošiljam,pa se še ni nobena potožila. Če je tale voziček 3 kolesnik sprašuješ?Ne vem pod kaj ga tretirajo,meni se zdi da je 4,ker ima 4 kolesa,zgleda pa kot 3.

limma,knjiga stane 20€,ne vem če ti je že katera napisala,ker še nisem vsega prebrala.Pa pametnikuža je tudi dobra igračka,samo tisti stane pa okoli 30€,mogoče pa ga že imate.Videla sem tudi tak telefon,ki stiskaš tipke in se prikazujejo številke in jih telefon izgovori pa mislim,da tudi črke,samo to je pa za kasneje.Mi bomo takle telefon sigurno kupili,ko bo čas za to.Stane pa mislim da okoli 16€ ali 19€,nisem sigurna,ker sem ga samo 1x videla.Tele igračke so kar drage,ti si napisala,ne predrago,samo druge igračke pa so čisto enostavne.Mi imamo lesene kocke za kasneje,take barvne,so pa tudi dražje.
Pa tisti valj je tudi zanimiv in fajn,kot je napisala dašabina.
Upam pa tudi jaz,da tvoj dragi dobi kovček nazaj.Ali pa da najde trgovino z gatamiuser posted image .

baby,kar sami se ne moremo povabiti na kavico,sploh pa ne vem točno kje si doma,niti nimam tvoje telefonske št.Če mi jo boš poslala na ZS,te kdaj obiščeva.

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

user posted image

Tole mi imamo,pa nam še ne gre najbolje,zato pa so liki super za v usta.Vsaj zaenkrat,jih Klemen obožuje.Pa predrago tudi ni,mislim,da je okoli 12€,če se prav spomnim.

Zdaj pa grem tudi jaz.Lahko noč.

:))

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 419
16.9.2008 23:31:03   
baby_08
user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 420
17.9.2008 2:17:28   
TRIŠ
No mi čujemouser posted image .Mami pa bo jutri za umretuser posted image

(odgovor članu baby_08)
Neposredna povezava do sporočila: 421
17.9.2008 5:44:30   
Lunca1
Jutro.

No da se malo javim. Kot vidite, še vedno težko pridem do računalnika. user posted image  Luka čez dan komaj kaj spi, zvečer sem pa zmatrana in samo še padem dol.

Prvi delovni dan v ponedeljek je bil kar v redu, sicer sem prišla domov šele ob 17.30 (upam da ne bo skoz tak delovni čas)  in sem bila čisto crknjena. Mi manjka kondicije. user posted image

Vsem bolančkom in smrkajočim želim čimprejšnje okrevanje. user posted image

No mi smo pa ponosni lastniki nove marele Bubu (podoben Zappu) in novega sedeža za Pino.user posted image

Vročinske krče sva imeli midve obe s sestro. V takem primeru je treba čim prej zbijat vročino. Npr. zaviješ v mokro rjuho. Pina jih ni imela, upam da jih ne bo imel Luka. Imel jih je namreč tudi moj svak, pa tudi moj mož enkrat. Do tega pa pride menda zaradi še premalo razvitih možganov.

V glavnem, za prebrat ste čisto preveč naklofale in se mi ne da brat vsega za nazaj.user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 422
17.9.2008 5:59:12   
mala pikica
Samo dobro jutro vam zaželim user posted image

Grem počasi Gašperja porihtat, potem pa še sebe. Do pol desetih grem delat, potem pa grem k svoji zdravnici po tablete za kolena in nekaj novih napotnic. Ko bi še samo ti papirji kaj pomagali user posted image

Čeprav rade klepetate, vseeno upam, da ne bom zvečer zagledala, da ste že na 25.strani...

Pridne bodite in uživajte s svojimi sončki user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 423
17.9.2008 6:47:48   
TRIŠ
DOBRO JUTRO(bi napisala s svetlečimi črkami pa ne znam_se mi svetlika pred očmiuser posted image )
Žan se veselo igra mamica pa je pripravila zajtrk za matica in eno chicore  kavico zase,za lepši danuser posted image

Lunca kje pa delaš,če ni skrivnost.Sem preveč firbčnauser posted image .Koliko pa si dala za voziček?
Mala pikicauser posted image user posted image user posted image user posted image za tvoja kolenčka,da čimprej bolečine minejouser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 424
17.9.2008 7:16:09   
dašabina
dobro jutro tud mi čujemo, 3x sesali noska, je mal tulu pa hb kmalu nehal, ni kaj, bomo vsi mal fasal....
kat arinas                       -sej tisto je blo sam na računalnik spravt, danes mora pa oči plastificirat user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......