nana35
|
majra,Klemen ima pojočo knjigo od Fisher Price,tisto,ki poje Pluj,pluj barčica...in seveda druge pesmice. dašabina,saj sem razumela že prej,samo nisem vedela,če ti je ok,ker maile nekaterim puncam tudi pošiljam,pa se še ni nobena potožila. Če je tale voziček 3 kolesnik sprašuješ?Ne vem pod kaj ga tretirajo,meni se zdi da je 4,ker ima 4 kolesa,zgleda pa kot 3. limma,knjiga stane 20€,ne vem če ti je že katera napisala,ker še nisem vsega prebrala.Pa pametnikuža je tudi dobra igračka,samo tisti stane pa okoli 30€,mogoče pa ga že imate.Videla sem tudi tak telefon,ki stiskaš tipke in se prikazujejo številke in jih telefon izgovori pa mislim,da tudi črke,samo to je pa za kasneje.Mi bomo takle telefon sigurno kupili,ko bo čas za to.Stane pa mislim da okoli 16€ ali 19€,nisem sigurna,ker sem ga samo 1x videla.Tele igračke so kar drage,ti si napisala,ne predrago,samo druge igračke pa so čisto enostavne.Mi imamo lesene kocke za kasneje,take barvne,so pa tudi dražje. Pa tisti valj je tudi zanimiv in fajn,kot je napisala dašabina. Upam pa tudi jaz,da tvoj dragi dobi kovček nazaj.Ali pa da najde trgovino z gatami . baby,kar sami se ne moremo povabiti na kavico,sploh pa ne vem točno kje si doma,niti nimam tvoje telefonske št.Če mi jo boš poslala na ZS,te kdaj obiščeva. IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Tole mi imamo,pa nam še ne gre najbolje,zato pa so liki super za v usta.Vsaj zaenkrat,jih Klemen obožuje.Pa predrago tudi ni,mislim,da je okoli 12€,če se prav spomnim. Zdaj pa grem tudi jaz.Lahko noč.