|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
15.9.2008 22:11:49   
mala pikica
Sem na hitro povadila in je šlo user posted image Je pa treba pisati brez šumnikov, sicer nastane zmeda.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 276
15.9.2008 22:12:51   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Ni šlo,se vdam

Kaj pa ni šlo? Saj je čisto v redu user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 277
15.9.2008 22:13:06   
ursulina
joj, mala pikica, seveda. ful je lušna slikica, je pa res ko medvedek, ves zavit... jaz sploh ne vem, koliko oblečt malega za ven user posted image  saj je tako mraz, da bi že vrečo za nogice namontirala gor.... user posted image

kako pa si zadovoljna s sprehajalcem? jaz tudi razmišljam, da bi ga kupila, v leclercu je ugoden zdaj... eni sicer pravijo, da je to samo potuha za hojo, ampak saj je vendar samo igrača, pa še zamoti se zraven...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

Neposredna povezava do sporočila: 278
15.9.2008 22:13:15   
nana35
mala pikica,lepo da je naš voziček zaslužen za lepo pojedeno malico.Saj jaz tudi mislim,da bom službo sprejela,kaj pa čemo,saj 1x bo treba v službo...čeprav bom zelooo žalostna zaradi mojega pkieca.Sem že zdaj,ko tole pomislim ....user posted image
Sem opazila vašega eskimčka, krasen dečko je,pa saj to sem ti že enih 10x ali več  X povedala,kajne??

:))

Neposredna povezava do sporočila: 279
15.9.2008 22:14:20   
nana35
m.pikica,je šlo ja,pa sem poskusila nekaj druga ,pa ni delovalo.

Neposredna povezava do sporočila: 280
15.9.2008 22:14:38   
klepetka
dašabina, user posted image  za  premično nepremičninico , tud pr nas se  je nekaj zaleo premikatuser posted image

mala pikica, vešda smo opazili cukrčka , amapk mi je iz glave ušlo. RES je lep in ja, kot sredi zime. SIcer pa je bila tud Lana danes zunaj v skorajda zimski opravi.
IN res nisem nikakšen vzor otrokom za k zobarju, prej oni meni, žal, amapk čist zares.user posted image user posted image

nanauser posted image user posted image  za službo. TI kar zagrabi, če bo priložnost in človeški pogoji, itak

Neposredna povezava do sporočila: 281
15.9.2008 22:38:58   
martinca
vaney, upam, da se Anže čimprej reši nahoda. user posted image user posted image user posted image

suzana, user posted image user posted image za tako veselo novico.

nana, s Patrikom verjetno ne bovahodila na plavanje. je res tak kot je sani pisala da je premrzlo da bi ga potem zunaj vlačila in bi se mi prehladil. no mogoče si pa še premislim. user posted image

katarinas, bom držala pesti zate jutri. user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Alfabeta,jaz mojemu rečem,naj gre ven in gre. (on sicer ne hodi na pivo,ker ni neki pivec,ampak na pijačo parkrat na leto po službi s sodelavci). pri nas ni tega,da ostane doma,če rečem da naj gre ven.Je samo vesel,da nisem nič mutila.

mala pikica, kdo pa ga nebi opazil če pa je taki cartek. user posted image men je Gšper tak lepi, pravi lepotec s totimi njegovimi rjavimi okami in blond lasi.

zdaj pa grem spat, Patrik že spi od 20.30. sicer sva ga morala na rokah uspavat, ker ne veva kaj mu je bilo se je tako zverinsko jokal. sit, previt vse je bilo ok. zdaj mu grem dat še flašo mleka v spanju če bo hotel pit. Uroš je šel pa na nočno, bo jutri domauser posted image user posted image bo mami vesela.

lahko noč vsem

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 282
16.9.2008 6:22:51   
lutiropan
user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 283
16.9.2008 6:29:20   
lutiropan
No, še enkrat dobro juto.
Ne morem spat in sem ob pol šestih vstala. Saj bosta sedaj tavelka dva kmalu vstala, saj imata preduro, moram zajtrk pripravit.
Včeraj sem imela za mlajšega roditeljski. Skoraj dve uri.user posted image Danes imam pa še za ta velika dva. Bom šla kar iz enega na drugega...No, saj potem je z rod. za en čas mir. So letos kar pohiteli in so na ta teden zvrstili za celo šolo te roditeljske.
Konec tedna grem pa spet jaz v Ljubljano na predavanje. V četrtek, petek, pa potem v ponedeljek.Pa mož začne jutri delat,tko, da bom imela Kajo v varstvu pri sosedi.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 284
16.9.2008 7:43:01   
Intruder24
Jutro,

naša noč malo manjša katastrofa kot včerajuser posted image . Zdaj pijem user posted image  in relaxiram.

nana super za povabilo, veš da bova potem prišla jutri naokoli. user posted image

Jaz se pa full bojim, da se mi Vid prehladi zdaj ko je tak mrzlo, ker je še v bajti full.user posted image

Lep dan in user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 285
16.9.2008 7:47:52   
nana35
Dobro jutro.

Naša noč je bila superuser posted image ,kot po starem.Kakor je lepo zaspal,tako lepo je spal , 1x se je zbudil,potem pa do 7h.Še več tega prosim.

Intruder,torej vaju pričakujem jutri na obisk in na sprehod.

Vidim,da ni nič za pokomentirat,grem jest,dokler je še mali v pritličjuuser posted image ,da nekaj v miru pojem in preberem.

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 286
16.9.2008 7:50:17   
nana35
user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 287
16.9.2008 7:52:40   
nana35
user posted image

Sem že profesionalec!

Neposredna povezava do sporočila: 288
16.9.2008 8:02:35   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

dašabina, a si ti meni poslala CD s foto materialom? martinca, tvojega sem dobila, hvala! če ima katera kako fajno slikico s piknika, ki misli, da je nepogrešljiva na filmčku, naj se mi javi na ZS!!! ups ne še!!!!user posted image

katarinas, čestitke za marmelade! si res pridna! midva z mojim sva se tudi lansko leto spravila kuhat slivovo in marelično, pa je nihče ne je... in letos ne bo nič.lahko k nam pošlješ user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 289
16.9.2008 8:29:34   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

katee upam, da ne boš jezna...sem ravno zadnjič rekla na kofetu z D&B, da ni je tvoj dragi tako znan pa ne vem al je medijska osebnost ali kaj drugega?user posted image

Zakaj bi bil znan? Ni ni, no v svojem poslu je pa zelo znan. Sem še jutranja sedaj, pa ne štekam vprašanja. Se vidi, da sem blonduser posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 290
16.9.2008 8:37:59   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mml

katee jaz pa razmišljam, da bi k"vam" hodila na spinning zdaj, ko so Sportsiti "ukinili", druga možnost je pa Fit&Fun, samo tam ni kje parkirat user posted image . No upam, da ti poštimajo urnike in začneš z "mučenjem" aerobičark user posted image

Fit & fun so zaprli že prejšnjo sezono ( v Pop tv-ju). Spinning je pa pri nas od lani je ga res zelo hvalijo.

Za plavanje pa lahko računaš tudi na naju.

< Sporočilo je popravil katee -- 16.9.2008 8:38:40 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 291
16.9.2008 8:41:44   
dašabina
Ursulina, cd je pripravljen, če ujagam poštarja, dobiš jutri, če ne pa pojutrišnjemuser posted image
je pa gor nekaj mini filmčkov, so tako cart, ker mali stalno puzajo in uhajajo iz ekranauser posted image , je pa gor tud padec od Suzaninenga sončka (mi ne potegne, kako mu je ime user posted image  - kofi rabim), pa naj pove, ali je lahko gor ali ne na cd
Drugač smo spal srednje dobro, je pa jokal ponoč tako na glas, misli, da ga spet sadje napenja, je čist po nasuser posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 292
16.9.2008 8:45:46   
martinca
dobro jutro še z moje strani!

intruder, tvoj jutranji post je pa tako poln energije. tudi će je danes tako čudno vreme si prebereš tvoj post in si takoj boljše volje. user posted image

nana, še večkrat naj bo Klemen tako priden kot je bil današnjo noč.

dašabina, user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 293
16.9.2008 9:08:27   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

intruder, tvoj jutranji post je pa tako poln energije. tudi će je danes tako čudno vreme si prebereš tvoj post in si takoj boljše volje. user posted image

Pa še res jeuser posted image , super intruder! user posted image

Sem zaspana in se bom še malo ulegla; Neži pa že spi, user posted image je pa že v letalu na poti v Budimpešto in potem naprej...

Vse sem prebrala, za komentirat je pa preveč in bi sigurno kaj pozabila.

Sem pa zelo vesela za Aljaževe izvide, za Klemnovo in še druge prespane noči in upam, da tudi Lenarta, čim prej nehajo matrat enkiceuser posted image .

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 294
16.9.2008 9:13:21   
limma
Ja, we are sorry..... ampak sem si skopirala user posted image user posted image

še to:
Klepetka, saj bolečina pri zobarju je samo trenutna, potem je pa spet v redu.. nič se bat user posted image user posted image

mala pikica, Gapšer je pravi lepotec, saj sem ti že napisala.. meni so tako lepi otročki s čokoldanimi očmi, tudi Žan od Triš, ker sem samih plavookih navajenauser posted image Pa krasen je tudi na fotki s sprehajalčkom (hvala, intruder), mi smo še par mesecev od tega, da se bo Neža "sprehajala"... bom pa mogoče nabavila. Zakaj nimamo Leclerca?? Pa saj nič nimamo - niti Muellerja user posted image

ursulina - a bi bila tako prijazna in še enkrat nalepila link z med.over.net o učenju hoje (in nepravilnem držanju za rokico). Sem hotela sprintat in dat še babicam za prebrat, pa več ne vem, kam sem si ga shranila user posted image Hvala! user posted image

Mene je tudi strah, da bi jo prehladila, sem jo celo noč hodila pokrivat user posted image Pri nas je zjutraj 5C, čez dan pa 9, tako da najbrž sploh ne bova šli venuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 16.9.2008 9:15:02 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 295
16.9.2008 9:28:32   
koala
user posted image

Naša noč je bila super, pišem čisto potiho, da mali ne slišiuser posted image . Še več takšnih prosim. Sva bila budna samo 2xuser posted image  in potem spala do 7.15.

No, midva sva šla včeraj po čveku še v lecleka, gledat za bodyje, tistih v akciji več ni, vsaj jaz jih nisem našla, bo pa nova akcija od srede 5 za nekaj manj kot 8 eurov, redna cena je 10. pol pa bon dobiš. Alex pa je novo igračko dobil. Doma pa komentar, da je mami zase kupila.

Suzana, suuuper za čudovite izvide.

mml, res hvala ker si, jaz izjemno cenim, da se tako trudiš, hvala tiuser posted image .

Plavanje: jaz praga Fontane ne prestopim, zakaj sem razložila včeraj muziki, je pa ona zainteresirana za plavanje. Na Ptuj se mi pa ni za vozit, no morda si še premislim.

klepetka, sva iz istega testa kar se zobarjev tiče, se jih bojim kot hudič križa. Bom mislila nate.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 296
16.9.2008 9:31:39   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: katee

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

katee upam, da ne boš jezna...sem ravno zadnjič rekla na kofetu z D&B, da ni je tvoj dragi tako znan pa ne vem al je medijska osebnost ali kaj drugega?user posted image

Zakaj bi bil znan? Ni ni, no v svojem poslu je pa zelo znan. Sem še jutranja sedaj, pa ne štekam vprašanja. Se vidi, da sem blonduser posted image

Sem jaz tudi blond, če si pozabila... Pa sva se našli 2 blondinki user posted image user posted image user posted image

Ne, nisem mislila, da je znan svetovni javnosti, meni je poznan od nekje, pa ne vem od kje. Morda službenouser posted image . Verjetno ne boš povedala kaj dela, a ne?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 297
16.9.2008 9:38:47   
ursulina
D. jutro, mi smo tudi lepo spali!!!! no, zobkov še ni zunaj, zgleda da se je spet potegnilo za par dni user posted image  user posted image  me res jezijo ti zobki ko user posted image

dašabina, super za pošto!! :) glede Aljaža naj pa Suzana pove :)

ja za plavanje se bi mogoče res zmenile kar same in šle kdaj, a sani in ostale? se pa res bojim atlantisa...user posted image

vidim, da obvadate tele iskreče napise... mogoče se še jaz spravim.... no, najprej počakam, da klepetka napiše še, da je bolečin konec!! user posted image

joj, za link o hoji... bom pogledala, če sem si ga shranila, drugače pa bo treba poiskat na MONu... javim.

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 298
16.9.2008 9:39:11   
Alfabeta
No, pa še dobro jutro vsem ostalim.

Naša noč je bila bolj tako. Postajamo kot pri Triš-inih. Se budimo večkrat na noč, ampak mami jo vzame kar k sebi in je samopostrežna restavracija bližjeuser posted image . ja, vem ja. Ni prav da jo imam pri sebi ker bla, bla bla....Meni je vseeno za to, ker sem že pri prvem spoznala da ti naši piščančki tako hitro ratajo veliki da nima smisla, da se zaradi tega obremenjujem. Saj do pubertete bo že šla enkrat v svojo posteljo user posted image

Imam še eno frišno Filipovo (potem bom pa nehala pisat o njem, da me ne boste nagnale na debato o Februarčkih 2004user posted image )
Zjutraj ga mož pelje v vrtec in mali začuda zadaj sedi čisto tiho, kar je zelo čudno zanj. In reče mož:" Filip, kje pa si?" Mali pa nazaj:"Kaj ne veš kam si me dal sedet al kaj?"user posted image user posted image user posted image

NO, lep dan vam želiva mi2 z Ajdo

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 299
16.9.2008 9:39:33   
katee
Alfabeta imaš ZS

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......