Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.9.2008 22:11:49
|
|
|
|
mala pikica
|
Sem na hitro povadila in je šlo Je pa treba pisati brez šumnikov, sicer nastane zmeda.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.9.2008 22:12:51
|
|
|
|
mala pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Ni šlo,se vdam Kaj pa ni šlo? Saj je čisto v redu
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.9.2008 22:13:06
|
|
|
|
ursulina
|
joj, mala pikica, seveda. ful je lušna slikica, je pa res ko medvedek, ves zavit... jaz sploh ne vem, koliko oblečt malega za ven saj je tako mraz, da bi že vrečo za nogice namontirala gor.... kako pa si zadovoljna s sprehajalcem? jaz tudi razmišljam, da bi ga kupila, v leclercu je ugoden zdaj... eni sicer pravijo, da je to samo potuha za hojo, ampak saj je vendar samo igrača, pa še zamoti se zraven...
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.9.2008 22:13:15
|
|
|
|
nana35
|
mala pikica,lepo da je naš voziček zaslužen za lepo pojedeno malico.Saj jaz tudi mislim,da bom službo sprejela,kaj pa čemo,saj 1x bo treba v službo...čeprav bom zelooo žalostna zaradi mojega pkieca.Sem že zdaj,ko tole pomislim .... Sem opazila vašega eskimčka, krasen dečko je,pa saj to sem ti že enih 10x ali več X povedala,kajne??
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.9.2008 22:14:20
|
|
|
|
nana35
|
m.pikica,je šlo ja,pa sem poskusila nekaj druga ,pa ni delovalo.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.9.2008 22:14:38
|
|
|
|
klepetka
|
dašabina, za premično nepremičninico , tud pr nas se je nekaj zaleo premikat mala pikica, vešda smo opazili cukrčka , amapk mi je iz glave ušlo. RES je lep in ja, kot sredi zime. SIcer pa je bila tud Lana danes zunaj v skorajda zimski opravi. IN res nisem nikakšen vzor otrokom za k zobarju, prej oni meni, žal, amapk čist zares. nana za službo. TI kar zagrabi, če bo priložnost in človeški pogoji, itak
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.9.2008 22:38:58
|
|
|
|
martinca
|
vaney, upam, da se Anže čimprej reši nahoda. suzana, za tako veselo novico. nana, s Patrikom verjetno ne bovahodila na plavanje. je res tak kot je sani pisala da je premrzlo da bi ga potem zunaj vlačila in bi se mi prehladil. no mogoče si pa še premislim. katarinas, bom držala pesti zate jutri. IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Alfabeta,jaz mojemu rečem,naj gre ven in gre. (on sicer ne hodi na pivo,ker ni neki pivec,ampak na pijačo parkrat na leto po službi s sodelavci). pri nas ni tega,da ostane doma,če rečem da naj gre ven.Je samo vesel,da nisem nič mutila. mala pikica, kdo pa ga nebi opazil če pa je taki cartek. men je Gšper tak lepi, pravi lepotec s totimi njegovimi rjavimi okami in blond lasi. zdaj pa grem spat, Patrik že spi od 20.30. sicer sva ga morala na rokah uspavat, ker ne veva kaj mu je bilo se je tako zverinsko jokal. sit, previt vse je bilo ok. zdaj mu grem dat še flašo mleka v spanju če bo hotel pit. Uroš je šel pa na nočno, bo jutri doma bo mami vesela. lahko noč vsem
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 6:22:51
|
|
|
|
lutiropan
|
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 6:29:20
|
|
|
|
lutiropan
|
No, še enkrat dobro juto. Ne morem spat in sem ob pol šestih vstala. Saj bosta sedaj tavelka dva kmalu vstala, saj imata preduro, moram zajtrk pripravit. Včeraj sem imela za mlajšega roditeljski. Skoraj dve uri. Danes imam pa še za ta velika dva. Bom šla kar iz enega na drugega...No, saj potem je z rod. za en čas mir. So letos kar pohiteli in so na ta teden zvrstili za celo šolo te roditeljske. Konec tedna grem pa spet jaz v Ljubljano na predavanje. V četrtek, petek, pa potem v ponedeljek.Pa mož začne jutri delat,tko, da bom imela Kajo v varstvu pri sosedi.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 7:43:01
|
|
|
|
Intruder24
|
Jutro, naša noč malo manjša katastrofa kot včeraj . Zdaj pijem in relaxiram. nana super za povabilo, veš da bova potem prišla jutri naokoli. Jaz se pa full bojim, da se mi Vid prehladi zdaj ko je tak mrzlo, ker je še v bajti full. Lep dan in
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 7:47:52
|
|
|
|
nana35
|
Dobro jutro. Naša noč je bila super ,kot po starem.Kakor je lepo zaspal,tako lepo je spal , 1x se je zbudil,potem pa do 7h.Še več tega prosim. Intruder,torej vaju pričakujem jutri na obisk in na sprehod. Vidim,da ni nič za pokomentirat,grem jest,dokler je še mali v pritličju ,da nekaj v miru pojem in preberem.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 7:50:17
|
|
|
|
nana35
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 7:52:40
|
|
|
|
nana35
|
Sem že profesionalec!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 8:02:35
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina dašabina, a si ti meni poslala CD s foto materialom? martinca, tvojega sem dobila, hvala! če ima katera kako fajno slikico s piknika, ki misli, da je nepogrešljiva na filmčku, naj se mi javi na ZS!!! ups ne še!!!! katarinas, čestitke za marmelade! si res pridna! midva z mojim sva se tudi lansko leto spravila kuhat slivovo in marelično, pa je nihče ne je... in letos ne bo nič.lahko k nam pošlješ
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 8:29:34
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta katee upam, da ne boš jezna...sem ravno zadnjič rekla na kofetu z D&B, da ni je tvoj dragi tako znan pa ne vem al je medijska osebnost ali kaj drugega? Zakaj bi bil znan? Ni ni, no v svojem poslu je pa zelo znan. Sem še jutranja sedaj, pa ne štekam vprašanja. Se vidi, da sem blond
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 8:37:59
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: mml katee jaz pa razmišljam, da bi k"vam" hodila na spinning zdaj, ko so Sportsiti "ukinili", druga možnost je pa Fit&Fun, samo tam ni kje parkirat . No upam, da ti poštimajo urnike in začneš z "mučenjem" aerobičark Fit & fun so zaprli že prejšnjo sezono ( v Pop tv-ju). Spinning je pa pri nas od lani je ga res zelo hvalijo. Za plavanje pa lahko računaš tudi na naju.
< Sporočilo je popravil katee -- 16.9.2008 8:38:40 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 8:41:44
|
|
|
|
dašabina
|
Ursulina, cd je pripravljen, če ujagam poštarja, dobiš jutri, če ne pa pojutrišnjem je pa gor nekaj mini filmčkov, so tako cart, ker mali stalno puzajo in uhajajo iz ekrana , je pa gor tud padec od Suzaninenga sončka (mi ne potegne, kako mu je ime - kofi rabim), pa naj pove, ali je lahko gor ali ne na cd Drugač smo spal srednje dobro, je pa jokal ponoč tako na glas, misli, da ga spet sadje napenja, je čist po nas
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 8:45:46
|
|
|
|
martinca
|
dobro jutro še z moje strani! intruder, tvoj jutranji post je pa tako poln energije. tudi će je danes tako čudno vreme si prebereš tvoj post in si takoj boljše volje. nana, še večkrat naj bo Klemen tako priden kot je bil današnjo noč. dašabina,
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 9:08:27
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: martinca intruder, tvoj jutranji post je pa tako poln energije. tudi će je danes tako čudno vreme si prebereš tvoj post in si takoj boljše volje. Pa še res je , super intruder! Sem zaspana in se bom še malo ulegla; Neži pa že spi, je pa že v letalu na poti v Budimpešto in potem naprej... Vse sem prebrala, za komentirat je pa preveč in bi sigurno kaj pozabila. Sem pa zelo vesela za Aljaževe izvide, za Klemnovo in še druge prespane noči in upam, da tudi Lenarta, čim prej nehajo matrat enkice .
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 9:13:21
|
|
|
|
limma
|
Ja, we are sorry..... ampak sem si skopirala še to: Klepetka, saj bolečina pri zobarju je samo trenutna, potem je pa spet v redu.. nič se bat mala pikica, Gapšer je pravi lepotec, saj sem ti že napisala.. meni so tako lepi otročki s čokoldanimi očmi, tudi Žan od Triš, ker sem samih plavookih navajena Pa krasen je tudi na fotki s sprehajalčkom (hvala, intruder), mi smo še par mesecev od tega, da se bo Neža "sprehajala"... bom pa mogoče nabavila. Zakaj nimamo Leclerca?? Pa saj nič nimamo - niti Muellerja ursulina - a bi bila tako prijazna in še enkrat nalepila link z med.over.net o učenju hoje (in nepravilnem držanju za rokico). Sem hotela sprintat in dat še babicam za prebrat, pa več ne vem, kam sem si ga shranila Hvala! Mene je tudi strah, da bi jo prehladila, sem jo celo noč hodila pokrivat Pri nas je zjutraj 5C, čez dan pa 9, tako da najbrž sploh ne bova šli ven
< Sporočilo je popravil limma -- 16.9.2008 9:15:02 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 9:28:32
|
|
|
|
koala
|
Naša noč je bila super, pišem čisto potiho, da mali ne sliši . Še več takšnih prosim. Sva bila budna samo 2x in potem spala do 7.15. No, midva sva šla včeraj po čveku še v lecleka, gledat za bodyje, tistih v akciji več ni, vsaj jaz jih nisem našla, bo pa nova akcija od srede 5 za nekaj manj kot 8 eurov, redna cena je 10. pol pa bon dobiš. Alex pa je novo igračko dobil. Doma pa komentar, da je mami zase kupila. Suzana, suuuper za čudovite izvide. mml, res hvala ker si, jaz izjemno cenim, da se tako trudiš, hvala ti . Plavanje: jaz praga Fontane ne prestopim, zakaj sem razložila včeraj muziki, je pa ona zainteresirana za plavanje. Na Ptuj se mi pa ni za vozit, no morda si še premislim. klepetka, sva iz istega testa kar se zobarjev tiče, se jih bojim kot hudič križa. Bom mislila nate.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 9:31:39
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta katee upam, da ne boš jezna...sem ravno zadnjič rekla na kofetu z D&B, da ni je tvoj dragi tako znan pa ne vem al je medijska osebnost ali kaj drugega? Zakaj bi bil znan? Ni ni, no v svojem poslu je pa zelo znan. Sem še jutranja sedaj, pa ne štekam vprašanja. Se vidi, da sem blond Sem jaz tudi blond, če si pozabila... Pa sva se našli 2 blondinki Ne, nisem mislila, da je znan svetovni javnosti, meni je poznan od nekje, pa ne vem od kje. Morda službeno . Verjetno ne boš povedala kaj dela, a ne?
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 9:38:47
|
|
|
|
ursulina
|
D. jutro, mi smo tudi lepo spali!!!! no, zobkov še ni zunaj, zgleda da se je spet potegnilo za par dni me res jezijo ti zobki ko dašabina, super za pošto!! :) glede Aljaža naj pa Suzana pove :) ja za plavanje se bi mogoče res zmenile kar same in šle kdaj, a sani in ostale? se pa res bojim atlantisa... vidim, da obvadate tele iskreče napise... mogoče se še jaz spravim.... no, najprej počakam, da klepetka napiše še, da je bolečin konec!! joj, za link o hoji... bom pogledala, če sem si ga shranila, drugače pa bo treba poiskat na MONu... javim.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 9:39:11
|
|
|
|
Alfabeta
|
No, pa še dobro jutro vsem ostalim. Naša noč je bila bolj tako. Postajamo kot pri Triš-inih. Se budimo večkrat na noč, ampak mami jo vzame kar k sebi in je samopostrežna restavracija bližje . ja, vem ja. Ni prav da jo imam pri sebi ker bla, bla bla....Meni je vseeno za to, ker sem že pri prvem spoznala da ti naši piščančki tako hitro ratajo veliki da nima smisla, da se zaradi tega obremenjujem. Saj do pubertete bo že šla enkrat v svojo posteljo Imam še eno frišno Filipovo (potem bom pa nehala pisat o njem, da me ne boste nagnale na debato o Februarčkih 2004 ) Zjutraj ga mož pelje v vrtec in mali začuda zadaj sedi čisto tiho, kar je zelo čudno zanj. In reče mož:" Filip, kje pa si?" Mali pa nazaj:"Kaj ne veš kam si me dal sedet al kaj?" NO, lep dan vam želiva mi2 z Ajdo
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 9:39:33
|
|
|
|
katee
|
Alfabeta imaš ZS
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......