|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
16.9.2008 17:53:00   
koala
klepetka, ti si kar privošči, si ga zaslužiš, za pogum.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 351
16.9.2008 18:08:10   
TRIŠ
Drage moje prijateljice hvala zauser posted image inuser posted image .Rada imam vas in vaše sončke.Naš Žan pa ima vročino 38,5 in sem mu dala svečko.Je zakuhal že ponoči pa sem malo krivila zobke ampak očitno je prehlad,ker mu teče iz noska kot iz potoka.Smo že naročili baby vac(pozno ne,ampak prej ga hvalabogu nismo rabili).Sedaj pa vas grem brat ker je revček zaspaluser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 352
16.9.2008 18:09:08   
mml
user posted image user posted image user posted image  no zdaj pa še Manca smrka...očitno ne bo nič z morjem user posted image user posted image user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 353
16.9.2008 18:25:38   
katarinas
Mml hvala za info, bom poklicala jutri.

Sani res ni hudo? Ampak jaz od vseh slišim, ki so že opravili ta pregled, da ne bi nikoli več šli...user posted image  Ampak itak bom zdaj nehala o tem preveč razmišljat, ker take črne misli nič ne pomagajo in potem bo res groooznouser posted image

Sunny user posted image  za sušilc in Neja user posted image  za špičkouser posted image user posted image !! Nam se tud nekaj kaže, levo spodaj ima tud eno špičkouser posted image , tečna je pa tud za eno špičko (tokrat brez šuser posted image user posted image user posted image )...no dost hecauser posted image

Jaz pa nimam sušilca ampak centrifugo, menda se tako reče. Če npr. kakšno stvar operem na roke, vržem v centrifugo in je potem še isti dan suho. Prej sem prelagala tud iz stroja v centrifugo, sedaj pa imamo boljši pralni stroj in bolj ožeme tako da ni treba. Pri nas je prednost, ker imamo kurilnico, ki je res topla in se vse cunje hitro posušijo.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 354
16.9.2008 18:26:36   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: mml

user posted image user posted image user posted image  no zdaj pa še Manca smrka...očitno ne bo nič z morjem user posted image user posted image user posted image

Zgleda da smo res vsi smrkavi, mogoče se pa Manca do morja pozdraviuser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 355
16.9.2008 18:34:00   
SuzanaKK
mml pa ne no .... Sicer ni čudno, ker je tole vreme res čisto znorelo. Še prejšnji teden sem imela aljaža v samem bodiju čez dan, zdaj pa ne vem, kako bi ga še oblekla. Revček je namreč po meni podedoval mrzle roke, noge, ušeska in nosekuser posted image .

sani a zdaj boš pa veganka postala?user posted image Ob priliki preberem koščene mrheuser posted image .

TRIŠ baby vac je super, ampak pri nas je tak jok, ko vklopimo sesalec. Te že kar vnaprej opozarjam. Upam, da se Žan čimprej pozdravi.

klepetka ti si kar privošči.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 356
16.9.2008 18:38:18   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
TRIŠ baby vac je super, ampak pri nas je tak jok, ko vklopimo sesalec. Te že kar vnaprej opozarjam. Upam, da se Žan čimprej pozdravi.

Pri nas tudi user posted image  že ko vključimo sesalc, se dere kot da jo iz kože dajemo, nos je pa vseeno spucanuser posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 357
16.9.2008 18:45:30   
katarinas
user posted image

Samo da vidim če mi rata tale slikauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 358
16.9.2008 19:22:17   
dašabina
TRIŠ user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 359
16.9.2008 19:29:37   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

klepetka user posted image  user posted image  user posted image ,zdaj pa si me nasmejala s tem tvojim stavkom...da te boli zob..

Enako.Tudi jaz sem se nasmejalauser posted image user posted image user posted image

Sunny morning danes sem naročila baby vac,ker ga do sedaj nismo potrebovali.Pauser posted image user posted image user posted image za sušilec.Mi od kar ga imamo ne likamo nič

Ljubljana
mene je strah da ne bi dobil vročinskih krčevSicer jih ni imel nihče ampak vseeno me je groza,ker jih je imela od kolegice mala.So mislili da bo umrla.Jaz mu dam pol svečke ,ko je vročina 38,5.Kako je s temi vročinskimi krči?

No sem prebrala mml  tako da hvala za info.Vem pa da so si otroci med seboj zelo različni zato ljublana tudi tebi HVALA.

Katarina sedaj pa le uživaj v svojem domeku

Muzika vse najlepše ob tvojem prazniku

Alfabeta sedaj pa me je Lana vprašala :"kdo je ta fantek",pa sem rekla:" Filip,poglej kako pridno pomiva posodo in pomaga mamici".Ona pa:" ja mami zakaj si pa ne kupijo pomivalca".No in sem lahko utihnila o pridnosti.Ti pa samo piši o Filipu,ker jaz se vedno nasmejem

mml tudi jaz te spoštujem in cenim ker si tako preprosta in nam pomagaš ko smo v skrbeh zase ali pa za naše sončke.HVALA

Katarinas si pa pridnaza marmeladice.Pa en velik

Dašabina zelo lepe slikice.Tista z grizenjem brade pa mi je tako znana

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

dašabina a to je vas kuža na oknu? Iiiiiiiii.
ja to je naša lepotička Daša, stara 3 leta, velika maza in nastavljačica za slike...
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Neja se nepreklicno izpisuje iz kluba brezzobih, končno je š**** zunaj.

Ni mi jasno zakaj je "š ****" cenzurirana.

Zdaj mi je potegnilo.
Ha, sem hotla napisat, da men še zmeraj ne potegne, kaj bi bilo, pa se pri citiranju vidi, kaj piše, da crkneš od smeha

Zdej sem šla pa še jaz citirat da  sem vidla kaj je ta š. ..,pa sem crkavala od smeha

Klepetka user posted image user posted image user posted image za pogum
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Ne, ne, Triška je bla pa v šopingu, sva se ob 15 slišali

mati ne povej vsega.Ja danes smo bili dopoldan v Ljubljani pa smo malo zapravljali.Sem pa Maticu kupila v ca  zelo lepe kavbojke za 14 eur.So imeli neko akcijouser posted image .Za Žana pa nisem dobila nobene kapiceuser posted image .Kupili pa smo poganjalca  za 15 eur od Tomy-auser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 360
16.9.2008 19:37:13   
TRIŠ
Dašabina še to da ti povem tista slikica z Dašo pa je takoooo lepa,no pa lahko me enkrat povabiš na takole kupouser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 361
16.9.2008 19:37:28   
Alfabeta
Čer!

Kaj na rečem? Glih kaj pametnega nimam za povedat, le to...

Klepetka user posted image user posted image user posted image  za pogum. Jaz ga še nimam dovolj. AMpak tale tvoja user posted image  je pa tud user posted image . Pa ti se kar pohvali s SVOJIMI otroci. S kom se pa bomo hvalili, če ne s svojimi otroci?!?! Saj so naše največje bogastvo. A ta tvoja nima nič otrok ali ti je fouš ker imaš tako zlate otroke? 

Triš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Žančka, da hitro minejo tegobe

mml user posted image user posted image user posted image  za Manco, da hitro ozdravi in jo mahnete na Djerbo

dašabina user posted image user posted image user posted image   krasne slike in krasen pes, sem ga tudi jaz opazila. Še celo prej kot Mihca user posted image user posted image user posted image

katarinas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čimlažje prestajanje pregleda. A je to ala kolonoskopija?

sani , veganstvo?!?! Saj nič ne komentiram no!

suzana saj ko boš ALjažu testirala če ga zebe, ga itak ne boš na rokicah, nogicah,...ampak na zatilju.

Sunny, imaš ZS. In bravo za špičkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

limma, bravo za Neži. Je tako pridna kot naša. A bosta obe lepo okrogli?user posted image user posted image user posted image . In upam, da dragi hitro dobi svoje gate nazajuser posted image

No, evo toliko od mene, ki nimam kaj povedatuser posted image

Še to, Ajda sicer vročine nima več, je pa začela nekaj pokašljevati, kot star traktor ki noče vžgat. Upam, da ne bo hujšega.

Sicer pa likarice (tiste ki rade likate) a pridete še k meni, ker mene bo zasulo vsak čas.user posted image Nimam časa, dopoldan kuham za vseh 6, popoldan mam pa ....ah en kup stvari

Neposredna povezava do sporočila: 362
16.9.2008 19:39:11   
majra
Čer!
Se mi zdaj ne da, bom kasneje user posted image  Ampak to me pa res zanima. Triš, kje si kupila?

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

.Kupili pa smo poganjalca  za 15 eur od Tomy-auser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 363
16.9.2008 19:40:55   
Alfabeta

Alfabeta sedaj pa me je Lana vprašala :"kdo je ta fantek",pa sem rekla:" Filip,poglej kako pridno pomiva posodo in pomaga mamici".Ona pa:" ja mami zakaj si pa ne kupijo pomivalca".No in sem lahko utihnila o pridnosti.Ti pa samo piši o Filipu,ker jaz se vedno nasmejem

user posted image user posted image user posted image  kulk sem se zdejle nasmejala Lani. Saj pomivalca imamo, Filipa... user posted image Ne, hecam se. Imamo pomivalni stroj, ampak on je tako vesel če lahko preliva vodo iz kozarcev, poliva po pipi, zraven komentira kot sem napisala,  potem ko se mami jezi, ker voda teče iz pulta na tla, pa ni več tako vesel.user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 364
16.9.2008 19:43:47   
TRIŠ
TOLE PA JE NAŠ BOLANČEK NAVDUŠEN NAD NOVO PRIDOBITVIJOuser posted image

user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 365
16.9.2008 19:50:46   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

user posted image user posted image user posted image  kulk sem se zdejle nasmejala Lani. Saj pomivalca imamo, Filipa... user posted image Ne, hecam se. Imamo pomivalni stroj, ampak on je tako vesel če lahko preliva vodo iz kozarcev, poliva po pipi, zraven komentira kot sem napisala,  potem ko se mami jezi, ker voda teče iz pulta na tla, pa ni več tako vesel.user posted image

Saj vem da imate pomivalcauser posted image ,ampak Lana je to na hitro mene zabila,češ saj bi bila tudi jaz tako pridna,pa imamo pomivalca in reva ne more pomivatuser posted image
Majra BOLHAuser posted image .Pa še mamica je bila iz NM.Je pa kot nov ,ker njena deklica je shodila pri 9 mesecihuser posted image
No naj vam pa povem da sem prodala od Lane oblačila 1-2 let in me je mamica danes poklicala in se mi zahvalila za tako lepe stvariuser posted image .To pa mi toliko pomeni.Nana sedaj vidiš kako je človek hvaležen.Res je vzela 11 hlač,2 bundice 1 jopico 4 oblekice in za vse skupaj dala 75 eur ampak ženska je hvaležna,kajti stvari so bile kot nove,Žan jih ne bo nosiluser posted image ,deklici od sošolke sem  jih posodila pa mi jih je že vrnila,ker so ji že premajhne,da bom pa na nečakinjo čakala pauser posted image bo že vse zastarelouser posted image ,nekomu **** pa jih ne mislim dajat.To sem ti hotela prejšnjič povedat,da tvojih oblačil bo vsaka mamica vesela,ker Klemen je res oblečen tip topuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 16.9.2008 19:57:17 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 366
16.9.2008 19:54:24   
Intruder24
Čer,

Vid že eno uro  in pol spi me prav zanima kako bo ponoči in kdaj bo vstajanje. Je spal čez dan samo 1 urouser posted image  in je bil že full utrujen, pa mala sitka tudi. Sem ga peljala na sprehod, da bi še malo zaajal pred 16 uro pa je bil pravi lump in me samo hecal user posted image

tako se smejim mami, ko mi pravi, da morem zaajat
user posted image

tako se ji pa še skrivam
user posted image

Nisem vas še prebrala, ker nisem imela časa, ste veliko načvekale, da niti ne vem če bom uspela user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 367
16.9.2008 19:57:45   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: mml

Joooj, mml, upam, da se pozdravite user posted image user posted image in greste na morje.. si kar predstavljam, kako se ga veselite... in še dobro se spomnim, kako sem bila user posted image , ko junija mi nismo šli na morje, ker Neži ni jedla.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 368
16.9.2008 19:57:52   
Sunny Morning
Alfabeta imaš ZS.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 369
16.9.2008 20:01:33   
Intruder24
Samo to še nana jaz pridem jutri, načeloma, če kateri od malih ne zboli, ker je res mimo vreme. Sem vprašala ateja, pa je rekel kdo je to...pa sem rekla ja prijatelj od Vida user posted image . Pa je rekel ja potem pa mu ga dam ne user posted image . Tako, da moreš prit 1x iskat pa se zmenita.

Radi se mejte!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 370
16.9.2008 20:03:56   
Alfabeta
Triš veš koliko nas ima tukaj punčke? Zakaj pa nisi tukaj ponudila? user posted image . Tole se je pa splačalo, tej ki je kupila.

Neposredna povezava do sporočila: 371
16.9.2008 20:04:54   
TRIŠ
mml upam da vam morje ne bo šlo po gobeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 372
16.9.2008 20:11:12   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Triš veš koliko nas ima tukaj punčke? Zakaj pa nisi tukaj ponudila? user posted image . Tole se je pa splačalo, tej ki je kupila.

user posted image user posted image user posted image na to pa nisem pomislila,ker so naši sončki še tako majhni.Sedaj pa imam slabo vestuser posted image .V bistvu sem prodajala dvoje hlače potem pa me je ta mamica vprašala ,če imam še kaj ,da bi ona več  stvari vzela in sem šla brskat po škatlah in ji nabrala.Veš drugače pa poznanim bi težko kaj prodala,prej bi ti podarilauser posted image .

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 373
16.9.2008 20:14:29   
limma
Na hitro, ker bi rada šla ob 21h spat, da se malo naspim, pa ne vem, če mi bo uspelouser posted image

Vedno pozabim - alfebeta, ti nam kar napiši še kakšno Filipovo izjavo, vedno me spravijo v dobro voljo user posted image
klepetka, ti pa od Domna user posted image Če ima pa user posted image kaj za pripomnit, pa naj se v jezik ugrizne.. saj se z lepim hvališuser posted image Eni imajo očitno preveč časa, da berejo "tuje" forume user posted image Pa super za LCD Samsung user posted image

Vreme je res grozno, samo čakam, da še naju kaj "zabaše"...sploh si ne upam ven z vozičkom.. ovčka ni slaba ideja; mi jo sicer imamo, ampak ovčko-vrečo, ki smo jo imeli v košari, ne vem pa, kako naj jo v voziček namontiramuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 16.9.2008 20:15:03 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 374
16.9.2008 20:17:20   
limma

Pojedla sem večerjo (ob 20h) in mislila nate, alfabeta, ki si jedla pred dvema urama.. prav slabo vest sem imela, sem kar malo pustilauser posted image Pa zgrozila sem se, ko sem ugotovila, da sem za kosilo pojedla kus kus (250g), ki je za 3-4 osebeuser posted image user posted image user posted image No, sicer je še Neži pojedla 5 žlic, pa vseeno.. se moram malo "štopat"..

Zdaj grem pa obesit, zložit iz in v pomivalca in potem še malo sem pokukamuser posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ime za punčko?
temtem

Zoja (36%)

Rina (1%)

Luna (10%)

Tara (19%)

Lara (29%)

Dunja (4%)

Število vseh glasov: 356

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!