Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 17:53:00
|
|
|
|
koala
|
klepetka, ti si kar privošči, si ga zaslužiš, za pogum.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 18:08:10
|
|
|
|
TRIŠ
|
Drage moje prijateljice hvala za in .Rada imam vas in vaše sončke.Naš Žan pa ima vročino 38,5 in sem mu dala svečko.Je zakuhal že ponoči pa sem malo krivila zobke ampak očitno je prehlad,ker mu teče iz noska kot iz potoka.Smo že naročili baby vac(pozno ne,ampak prej ga hvalabogu nismo rabili).Sedaj pa vas grem brat ker je revček zaspal
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 18:09:08
|
|
|
|
mml
|
no zdaj pa še Manca smrka...očitno ne bo nič z morjem
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 18:25:38
|
|
|
|
katarinas
|
Mml hvala za info, bom poklicala jutri. Sani res ni hudo? Ampak jaz od vseh slišim, ki so že opravili ta pregled, da ne bi nikoli več šli... Ampak itak bom zdaj nehala o tem preveč razmišljat, ker take črne misli nič ne pomagajo in potem bo res grooozno Sunny za sušilc in Neja za špičko !! Nam se tud nekaj kaže, levo spodaj ima tud eno špičko , tečna je pa tud za eno špičko (tokrat brez š )...no dost heca Jaz pa nimam sušilca ampak centrifugo, menda se tako reče. Če npr. kakšno stvar operem na roke, vržem v centrifugo in je potem še isti dan suho. Prej sem prelagala tud iz stroja v centrifugo, sedaj pa imamo boljši pralni stroj in bolj ožeme tako da ni treba. Pri nas je prednost, ker imamo kurilnico, ki je res topla in se vse cunje hitro posušijo.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 18:26:36
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: mml no zdaj pa še Manca smrka...očitno ne bo nič z morjem Zgleda da smo res vsi smrkavi, mogoče se pa Manca do morja pozdravi
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 18:34:00
|
|
|
|
SuzanaKK
|
mml pa ne no .... Sicer ni čudno, ker je tole vreme res čisto znorelo. Še prejšnji teden sem imela aljaža v samem bodiju čez dan, zdaj pa ne vem, kako bi ga še oblekla. Revček je namreč po meni podedoval mrzle roke, noge, ušeska in nosek . sani a zdaj boš pa veganka postala? Ob priliki preberem koščene mrhe . TRIŠ baby vac je super, ampak pri nas je tak jok, ko vklopimo sesalec. Te že kar vnaprej opozarjam. Upam, da se Žan čimprej pozdravi. klepetka ti si kar privošči.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 18:38:18
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK TRIŠ baby vac je super, ampak pri nas je tak jok, ko vklopimo sesalec. Te že kar vnaprej opozarjam. Upam, da se Žan čimprej pozdravi. Pri nas tudi že ko vključimo sesalc, se dere kot da jo iz kože dajemo, nos je pa vseeno spucan
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 18:45:30
|
|
|
|
katarinas
|
Samo da vidim če mi rata tale slika
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 19:22:17
|
|
|
|
dašabina
|
TRIŠ
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 19:29:37
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 klepetka ,zdaj pa si me nasmejala s tem tvojim stavkom...da te boli zob.. Enako.Tudi jaz sem se nasmejala Sunny morning danes sem naročila baby vac,ker ga do sedaj nismo potrebovali.Pa za sušilec.Mi od kar ga imamo ne likamo nič Ljubljana mene je strah da ne bi dobil vročinskih krčevSicer jih ni imel nihče ampak vseeno me je groza,ker jih je imela od kolegice mala.So mislili da bo umrla.Jaz mu dam pol svečke ,ko je vročina 38,5.Kako je s temi vročinskimi krči? No sem prebrala mml tako da hvala za info.Vem pa da so si otroci med seboj zelo različni zato ljublana tudi tebi HVALA. Katarina sedaj pa le uživaj v svojem domeku Muzika vse najlepše ob tvojem prazniku Alfabeta sedaj pa me je Lana vprašala :"kdo je ta fantek",pa sem rekla:" Filip,poglej kako pridno pomiva posodo in pomaga mamici".Ona pa:" ja mami zakaj si pa ne kupijo pomivalca".No in sem lahko utihnila o pridnosti.Ti pa samo piši o Filipu,ker jaz se vedno nasmejem mml tudi jaz te spoštujem in cenim ker si tako preprosta in nam pomagaš ko smo v skrbeh zase ali pa za naše sončke.HVALA Katarinas si pa pridnaza marmeladice.Pa en velik Dašabina zelo lepe slikice.Tista z grizenjem brade pa mi je tako znana IZVIRNO SPOROČILO: dašabina dašabina a to je vas kuža na oknu? Iiiiiiiii. ja to je naša lepotička Daša, stara 3 leta, velika maza in nastavljačica za slike... IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Neja se nepreklicno izpisuje iz kluba brezzobih, končno je š**** zunaj. Ni mi jasno zakaj je "š ****" cenzurirana. Zdaj mi je potegnilo. Ha, sem hotla napisat, da men še zmeraj ne potegne, kaj bi bilo, pa se pri citiranju vidi, kaj piše, da crkneš od smeha Zdej sem šla pa še jaz citirat da sem vidla kaj je ta š. ..,pa sem crkavala od smeha Klepetka za pogum IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Ne, ne, Triška je bla pa v šopingu, sva se ob 15 slišali mati ne povej vsega.Ja danes smo bili dopoldan v Ljubljani pa smo malo zapravljali.Sem pa Maticu kupila v ca zelo lepe kavbojke za 14 eur.So imeli neko akcijo .Za Žana pa nisem dobila nobene kapice .Kupili pa smo poganjalca za 15 eur od Tomy-a
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 19:37:13
|
|
|
|
TRIŠ
|
Dašabina še to da ti povem tista slikica z Dašo pa je takoooo lepa,no pa lahko me enkrat povabiš na takole kupo
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 19:37:28
|
|
|
|
Alfabeta
|
Čer! Kaj na rečem? Glih kaj pametnega nimam za povedat, le to... Klepetka za pogum. Jaz ga še nimam dovolj. AMpak tale tvoja je pa tud . Pa ti se kar pohvali s SVOJIMI otroci. S kom se pa bomo hvalili, če ne s svojimi otroci?!?! Saj so naše največje bogastvo. A ta tvoja nima nič otrok ali ti je fouš ker imaš tako zlate otroke? Triš za Žančka, da hitro minejo tegobe mml za Manco, da hitro ozdravi in jo mahnete na Djerbo dašabina krasne slike in krasen pes, sem ga tudi jaz opazila. Še celo prej kot Mihca katarinas za čimlažje prestajanje pregleda. A je to ala kolonoskopija? sani , veganstvo?!?! Saj nič ne komentiram no! suzana saj ko boš ALjažu testirala če ga zebe, ga itak ne boš na rokicah, nogicah,...ampak na zatilju. Sunny, imaš ZS. In bravo za špičko limma, bravo za Neži. Je tako pridna kot naša. A bosta obe lepo okrogli? . In upam, da dragi hitro dobi svoje gate nazaj No, evo toliko od mene, ki nimam kaj povedat Še to, Ajda sicer vročine nima več, je pa začela nekaj pokašljevati, kot star traktor ki noče vžgat. Upam, da ne bo hujšega. Sicer pa likarice (tiste ki rade likate) a pridete še k meni, ker mene bo zasulo vsak čas. Nimam časa, dopoldan kuham za vseh 6, popoldan mam pa ....ah en kup stvari
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 19:39:11
|
|
|
|
majra
|
Čer! Se mi zdaj ne da, bom kasneje Ampak to me pa res zanima. Triš, kje si kupila? IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ .Kupili pa smo poganjalca za 15 eur od Tomy-a
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 19:40:55
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Alfabeta sedaj pa me je Lana vprašala :"kdo je ta fantek",pa sem rekla:" Filip,poglej kako pridno pomiva posodo in pomaga mamici".Ona pa:" ja mami zakaj si pa ne kupijo pomivalca".No in sem lahko utihnila o pridnosti.Ti pa samo piši o Filipu,ker jaz se vedno nasmejem kulk sem se zdejle nasmejala Lani. Saj pomivalca imamo, Filipa... Ne, hecam se. Imamo pomivalni stroj, ampak on je tako vesel če lahko preliva vodo iz kozarcev, poliva po pipi, zraven komentira kot sem napisala, potem ko se mami jezi, ker voda teče iz pulta na tla, pa ni več tako vesel.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 19:43:47
|
|
|
|
TRIŠ
|
TOLE PA JE NAŠ BOLANČEK NAVDUŠEN NAD NOVO PRIDOBITVIJO
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 19:50:46
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Alfabeta sedaj pa me je Lana vprašala :"kdo je ta fantek",pa sem rekla:" Filip,poglej kako pridno pomiva posodo in pomaga mamici".Ona pa:" ja mami zakaj si pa ne kupijo pomivalca".No in sem lahko utihnila o pridnosti.Ti pa samo piši o Filipu,ker jaz se vedno nasmejem kulk sem se zdejle nasmejala Lani. Saj pomivalca imamo, Filipa... Ne, hecam se. Imamo pomivalni stroj, ampak on je tako vesel če lahko preliva vodo iz kozarcev, poliva po pipi, zraven komentira kot sem napisala, potem ko se mami jezi, ker voda teče iz pulta na tla, pa ni več tako vesel. Saj vem da imate pomivalca ,ampak Lana je to na hitro mene zabila,češ saj bi bila tudi jaz tako pridna,pa imamo pomivalca in reva ne more pomivat Majra BOLHA .Pa še mamica je bila iz NM.Je pa kot nov ,ker njena deklica je shodila pri 9 mesecih No naj vam pa povem da sem prodala od Lane oblačila 1-2 let in me je mamica danes poklicala in se mi zahvalila za tako lepe stvari .To pa mi toliko pomeni.Nana sedaj vidiš kako je človek hvaležen.Res je vzela 11 hlač,2 bundice 1 jopico 4 oblekice in za vse skupaj dala 75 eur ampak ženska je hvaležna,kajti stvari so bile kot nove,Žan jih ne bo nosil ,deklici od sošolke sem jih posodila pa mi jih je že vrnila,ker so ji že premajhne,da bom pa na nečakinjo čakala pa bo že vse zastarelo ,nekomu **** pa jih ne mislim dajat.To sem ti hotela prejšnjič povedat,da tvojih oblačil bo vsaka mamica vesela,ker Klemen je res oblečen tip top
< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 16.9.2008 19:57:17 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 19:54:24
|
|
|
|
Intruder24
|
Čer, Vid že eno uro in pol spi me prav zanima kako bo ponoči in kdaj bo vstajanje. Je spal čez dan samo 1 uro in je bil že full utrujen, pa mala sitka tudi. Sem ga peljala na sprehod, da bi še malo zaajal pred 16 uro pa je bil pravi lump in me samo hecal tako se smejim mami, ko mi pravi, da morem zaajat tako se ji pa še skrivam Nisem vas še prebrala, ker nisem imela časa, ste veliko načvekale, da niti ne vem če bom uspela
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 19:57:45
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: mml no zdaj pa še Manca smrka...očitno ne bo nič z morjem Joooj, mml, upam, da se pozdravite in greste na morje.. si kar predstavljam, kako se ga veselite... in še dobro se spomnim, kako sem bila , ko junija mi nismo šli na morje, ker Neži ni jedla.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 19:57:52
|
|
|
|
Sunny Morning
|
Alfabeta imaš ZS.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 20:01:33
|
|
|
|
Intruder24
|
Samo to še nana jaz pridem jutri, načeloma, če kateri od malih ne zboli, ker je res mimo vreme. Sem vprašala ateja, pa je rekel kdo je to...pa sem rekla ja prijatelj od Vida . Pa je rekel ja potem pa mu ga dam ne . Tako, da moreš prit 1x iskat pa se zmenita.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 20:03:56
|
|
|
|
Alfabeta
|
Triš veš koliko nas ima tukaj punčke? Zakaj pa nisi tukaj ponudila? . Tole se je pa splačalo, tej ki je kupila.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 20:04:54
|
|
|
|
TRIŠ
|
mml upam da vam morje ne bo šlo po gobe
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 20:11:12
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Triš veš koliko nas ima tukaj punčke? Zakaj pa nisi tukaj ponudila? . Tole se je pa splačalo, tej ki je kupila. na to pa nisem pomislila,ker so naši sončki še tako majhni.Sedaj pa imam slabo vest .V bistvu sem prodajala dvoje hlače potem pa me je ta mamica vprašala ,če imam še kaj ,da bi ona več stvari vzela in sem šla brskat po škatlah in ji nabrala.Veš drugače pa poznanim bi težko kaj prodala,prej bi ti podarila .
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 20:14:29
|
|
|
|
limma
|
Na hitro, ker bi rada šla ob 21h spat, da se malo naspim, pa ne vem, če mi bo uspelo Vedno pozabim - alfebeta, ti nam kar napiši še kakšno Filipovo izjavo, vedno me spravijo v dobro voljo klepetka, ti pa od Domna Če ima pa kaj za pripomnit, pa naj se v jezik ugrizne.. saj se z lepim hvališ Eni imajo očitno preveč časa, da berejo "tuje" forume Pa super za LCD Samsung Vreme je res grozno, samo čakam, da še naju kaj "zabaše"...sploh si ne upam ven z vozičkom.. ovčka ni slaba ideja; mi jo sicer imamo, ampak ovčko-vrečo, ki smo jo imeli v košari, ne vem pa, kako naj jo v voziček namontiram
< Sporočilo je popravil limma -- 16.9.2008 20:15:03 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 16.9.2008 20:17:20
|
|
|
|
limma
|
Pojedla sem večerjo (ob 20h) in mislila nate, alfabeta, ki si jedla pred dvema urama.. prav slabo vest sem imela, sem kar malo pustila Pa zgrozila sem se, ko sem ugotovila, da sem za kosilo pojedla kus kus (250g), ki je za 3-4 osebe No, sicer je še Neži pojedla 5 žlic, pa vseeno.. se moram malo "štopat".. Zdaj grem pa obesit, zložit iz in v pomivalca in potem še malo sem pokukam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Ime za punčko?temtemZoja (
36%)
Rina (
1%)
Luna (
10%)
Tara (
19%)
Lara (
29%)
Dunja (
4%)
Število vseh glasov: 356Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!