mml
|
katee Fit&Fun je po novem v Metalki, po tem si pa predstavljaj, kako je tam s parkiranjem . Jaz bi hodila na spinning ob torkih, ko vodi zadevo Polona, ki jo poznam iz Sportisitija in je super, samo malo mi je Drenikova od rok...Sem pa sklenila, da bova z Maticem hodila na telovadbo mamice&dojenčki, štartava v četrtek, po tem bo pa vadba ob ponedeljkih, me prav zanima kako bo koala za dobro prespano noč. Pri nas je bila pa po dolgema času štala, ker se je očitno nalezel prehlada od mene, čez dan je samo prhal in kihal, ponoči se mu je pa malo zamašil nosek in je bil ves iz sebe in se je premetaval, zbujal, cmevkal...vse bolj ali manj v spanju, pa po več tednih je hotel dudo. Sem bila prav žalostna, ker sem mislila, da smo z dudo ponoči že opravili, pa smo očitno spet na začetku . Je pa sicer brez vročine in čisto OK, trenutno sedi na tleh zraven mene in se igra. Prej sva bila pa nasprehodu, ker je prav lepo sijal sonček dašabina hvala še tukaj mala pikica seveda smo videli tvojega medvedka, je seveda luškan kot vedno afabeta meni so tvoje prigode s Filipom prav super, tako da kar lepo poročaj klepetka jaz te čisto razumem, kar se tiče strahu pred zobozdravniki, jaz resno razmišljam, da grem skoraj rajši še enkrat rodit, kot pa k zobozdravniku...čeprav je pa res, da sem obakrat imela zelo lep in hiter porod. Upam ,da si v LJ dobro opravila in da si opravila tudi pri zobozdravniku ursulina jaz sem z Manco hodilo na plavanej za dojenčke, ko je bila stara 4 in drugič, ko je bila stara 9 mesecev in je bilo obakrat super, te pa razumem, da imaš odpor do bazenov, če imaš po tem težave... nana super za službo, če ti je delovno okolje OK in poznaš ljudi s katerimi bi delala, je čisto razumljivo ,da boš službo sprejela. Kot sama veš, bo pa vedno težko pustiti naše otročke in iti v službo . Sicer pa za osvojene "svetleče napise" No tako vmes je bila srednje dolga pavza...Matic je zasmradil plenico, pa odločil se je, da je čas za spanje, no pa perilo sem dala prat, zdaj grem pa jaz tudi malo polenarit, ker ne vem, kakšna noč me spet čaka...