ursulina
|
ojla čvekice, danes imam čas, bom malo daljša.... po čudežu je namreč lenart mirno zaspal, sva ga pa pustila dolgo pokonci in sem ga samo previla in oblekla v pižamico, da ga ne matram s kopanjem, mal je še puzal - jaaaaaaaa, kako je smešen, včasih se vleče ko patizanski ranjenec po tleh, včasih pa šiba ko ura - in lovil žogico po tleh - dobro, da imamo totalno neraven parket, pa gre sama - se je zmatral, mal pojokcal vmes in zdaj spi... upam, da bo kaj lepša noč... večerno hranjenje: tudi pri nas je zvečer tako, da se ne napoka in je ponoči lačen. zdaj pa sploh, ker štrajka zaradi zob.... JOOOOOOOOJ, držim pesti, da že pokukata na plano, enkici "grdi"... dašabina, a si ti meni poslala CD s foto materialom? martinca, tvojega sem dobila, hvala! če ima katera kako fajno slikico s piknika, ki misli, da je nepogrešljiva na filmčku, naj se mi javi na ZS!!! katee, vsa čast za TNZ! mene bi kar pobralo... brez kondicije in še nenaspana, vuf... za dragega pa res povej, če se nam samo blede ali kako klepetka, tudi mene zanima tole s trip trapom. da se dela pri nas, se ve, samo, da se še da dobiti tako mimo znamke, pa nisem vedela. mi imamo zaenkrat antilop, ampak bomo v prihodnosti tudi kupili trip trap. pa pojdi k zobarju, boječka ti! saj smo vsi isti, jaz tudi kar odlašam, češ da ni nič nikjer videti, tam na stolu pa samo prosim za injekcijo že v naprej katarinas, čestitke za marmelade! si res pridna! midva z mojim sva se tudi lansko leto spravila kuhat slivovo in marelično, pa je nihče ne je... in letos ne bo nič. majra, upam, da dobiš kmalu ta zavihane rogljiče! jaz pa bi ravno te ravne... sem pa čokoholik. alfabeta, res si faca. jaz sem tud mnenja, da je treba moške včasih mal ovit okoli prsta, da še sami ne vejo, saj nas oni tudi kdaj... npr. kako pripraviš moža da pomiva posodo; mu sladko rečeš, da zgleda ful seksi, ko pomiva posodo pri nas deluje, LOL. jaz sem tudi pogledala v vrečo, kjer sem shranila podarjene oblekice ob rojstvu in našla nekaj majčk z dolgimi rokavi, bundico in par hlač, pa eno trenirko, vse št. 80 - ravno prav! danes pa je mami iz nove Qlandije iz Gorice prinesla super lepo, debelo zimsko bundico, kjer se da sneti rokave in kapuco in je samo brezrokavnik - stane pa 26 EUR. ni ravno najbolj poceni ampak za to so pač babice babice :) vaney, mi imamo tudi tiste barvaste skledice, ampak najbolj zanimiva je kroglica, ker tako lepo ropota in je danes veselo puzal za njo.... mml, jaz sem tudi zelo vesela, da si naša januarčica!!! pa upam, da te jesen le ne bo preveč v slabo voljo spravljala in da vas prehlad ne bo odvrnil od dopusta! spanje: pri nas je mali spal zdaj v bodiju z dolgimi rokavi in pokrit z rjuhico. ker je eno noč 500krat zamenjal vogal, sem ga dala pa v poletno vrečo (Odeja), ampak mu je v njej vedno zelo vroče, tudi če ima nogice gole. tako da je danes v pižamici pajacku z dolgimi rokavi in žabicami in pokrit z eno tanko in eno debelejšo rjuho. za ponoči imam še dekico, če ne bo spet huda ura in ga bom vzela k nama; tako najlaže prebrodimo noč, ker se umiri in samo malo zastoka, pa mu dam dudo ali ga pobožam in spimo dalje. problem je samo v tem, da je postelja široka samo 140 cm in sva z dragim vsa polomljena zjutraj hranjenje: jaz malemu kuham posebej, če jemo kako stvar, ki je začinjena ali je ne sme, drugače pa kar od kosila. danes sem upoštevala alfabetin recept in mu dala v zelenjavno juhico zlomljene špagetke kuhat, potem sem zelo na grobo zmiksala in je jedel brez problema - sicer malo, kot ponavadi zaradi zob, še dobro da imamo zaloge - tako da sem bila kar presenečena... a katera uporablja jušno osnovo za kuhanje? jaz sem 14 dni nazaj skuhala piščančjo osnovo in jo zamrznila v via posodicah, jih potem dala ven in spravila v vrečkah, zdaj pa te kose dodam v juhice za boljši okus. muzika, vse najboljše!!! no, pa je... grem še malo se k dragemu stisnit, midva imava jutri pa dve leti od poroke! sva hotela it danes na večerjo ven, pa sva zaradi zibkov prestavila....