|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
15.9.2008 21:07:45   
mml
katee jaz pa razmišljam, da bi k"vam" hodila na spinning zdaj, ko so Sportsiti "ukinili", druga možnost je pa Fit&Fun, samo tam ni kje parkirat user posted image . No upam, da ti poštimajo urnike in začneš z "mučenjem" aerobičark user posted image

suzana in mala pikica hvala user posted image , mi je pa v  veseljem, če lahko kakor koli pomagam...

nana tisti napisi so narejeni na www.glitterfy.com, greš na "glitter words" in napišeš tekst, izbereš mežikanje in obliko črk, pritisneš na "glitterfy text" in se ti pokaže tvoj tekst, zgoraj pa se ti prikaže napis "BBCode for Forums"  tega skopiraš, prilepiš na RR in pobrišeš na začetku in na koncu, tako da ti ostane samo oklepaj, ki se začne z "image.."Upam, da nisem prehudo zakomplicrala...skratka poskusi in boš videla, če gre, sicer pa povej in bom še enkrat razložila, kar ne bo jasno user posted image

sani Manca ni imela nobene reakcije na temperaturne spremembe, je pa res, da sva po plavanju vedno še eno pol ure odsedeli v avli v Atlantisu in kolfetkali s sočofotalčki user posted image . Tako da po mojem ne bi bila takšna panika, če bi odvozičkali po plavanju domov. Bolj vprašljivo je, kako bi vidve vozičkali v res slabem, deževnem vremenu...tako da te kar razumem, da ne veš ali je pametno ali ne. Razmišljam, kako bi izvedli, da bi hodili skupaj in bi vaju mi2 z Maticem vozila, pa mi ne pade na pamet nič pametnega, ker je problem z avtosedeži...

Matic malo kašlja in kiha, drugače je pa OK, tako da čakam do srede, da se odločim ali smo vsi zadosti zdravi za Djerbo ali ne...Zdaj grem pa Manco spravit iz banje in v posteljo...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 251
15.9.2008 21:12:21   
lutiropan
user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 252
15.9.2008 21:13:40   
lutiropan
mml sem probala jaz po tvojih navodilih, pa je iz dober večer ratal...

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 253
15.9.2008 21:14:57   
dašabina
 user posted image
Ha, nas kar nekja trenira..
mml,  pošiljam ti slikico...

< Sporočilo je popravil dašabina -- 15.9.2008 21:16:40 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 254
15.9.2008 21:18:13   
dašabina
http://www.animaatjes.nl/glittertexten.htm

TU JE ŠE ENA POVEZAVA za bleščeče črke in ostale slikice

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 255
15.9.2008 21:23:10   
lutiropan
/][img]http://img33.glitterfy.com/259/glitterfy142229T334D31.gif[

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 256
15.9.2008 21:23:45   
lutiropan
ups, ne grem se več danes, jutri kaj več. Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 257
15.9.2008 21:39:40   
ursulina
ojla čvekice, danes imam čas, bom malo daljša....

po čudežu je namreč lenart mirno zaspal, sva ga pa pustila dolgo pokonci in sem ga samo previla in oblekla v pižamico, da ga ne matram s kopanjem, mal je še puzal - jaaaaaaaa, kako je smešen, včasih se vleče ko patizanski ranjenec po tleh, včasih pa šiba ko ura user posted image  - in lovil žogico po tleh - dobro, da imamo totalno neraven parket, pa gre sama user posted image  - se je  zmatral, mal pojokcal vmes in zdaj spi... upam, da bo kaj lepša noč...

večerno hranjenje: tudi pri nas je zvečer tako, da se ne napoka in je ponoči lačen. zdaj pa sploh, ker štrajka zaradi zob.... JOOOOOOOOJ, držim pesti, da že pokukata na plano, enkici "grdi"...

dašabina, a si ti meni poslala CD s foto materialom? martinca, tvojega sem dobila, hvala! če ima katera kako fajno slikico s piknika, ki misli, da je nepogrešljiva na filmčku, naj se mi javi na ZS!!!

katee, vsa čast za TNZ! mene bi kar pobralo... brez kondicije in še nenaspana, vuf... za dragega pa res povej, če se nam samo blede ali kako user posted image

klepetka, tudi mene zanima tole s trip trapom. da se dela pri nas, se ve, samo, da se še da dobiti tako mimo znamke, pa nisem vedela. mi imamo zaenkrat antilop, ampak bomo v prihodnosti tudi kupili trip trap.
pa pojdi k zobarju, boječka ti! saj smo vsi isti, jaz tudi kar odlašam, češ da ni nič nikjer videti, tam na stolu pa samo prosim za injekcijo že v naprej user posted image

katarinas, čestitke za marmelade! si res pridna! midva z mojim sva se tudi lansko leto spravila kuhat slivovo in marelično, pa je nihče ne je... in letos ne bo nič.

majra, upam, da dobiš kmalu ta zavihane rogljiče! user posted image  jaz pa bi ravno te ravne... sem pa čokoholik.

alfabeta, res si faca. jaz sem tud mnenja, da je treba moške včasih mal ovit okoli prsta, da še sami ne vejo, saj nas oni tudi kdaj... npr. kako pripraviš moža da pomiva posodo; mu sladko rečeš, da zgleda ful seksi, ko pomiva posodo user posted image  pri nas deluje, LOL.

jaz sem tudi pogledala v vrečo, kjer sem shranila podarjene oblekice ob rojstvu in našla nekaj majčk z dolgimi rokavi, bundico in par hlač, pa eno trenirko, vse št. 80 - ravno prav! danes pa je mami iz nove Qlandije iz Gorice prinesla super lepo, debelo zimsko bundico, kjer se da sneti rokave in kapuco in je samo brezrokavnik - stane pa 26 EUR. ni ravno najbolj poceni ampak za to so pač babice babice :)

vaney, mi imamo tudi tiste barvaste skledice, ampak najbolj zanimiva je kroglica, ker tako lepo ropota in je danes veselo puzal za njo....

mml, jaz sem tudi zelo vesela, da si naša januarčica!!! user posted image  pa upam, da te jesen le ne bo preveč v slabo voljo spravljala in da vas prehlad ne bo odvrnil od dopusta!

spanje: pri nas je mali spal zdaj v bodiju z dolgimi rokavi in pokrit z rjuhico. ker je eno noč 500krat zamenjal vogal, sem ga dala pa v poletno vrečo (Odeja), ampak mu je v njej vedno zelo vroče, tudi če ima nogice gole. tako da je danes v pižamici pajacku z dolgimi rokavi in žabicami in pokrit z eno tanko in eno debelejšo rjuho. za ponoči imam še dekico, če ne bo spet huda ura in ga bom vzela k nama; tako najlaže prebrodimo noč, ker se umiri in samo malo zastoka, pa mu dam dudo ali ga pobožam in spimo dalje. problem je samo v tem, da je postelja široka samo 140 cm in sva z dragim vsa polomljena zjutraj user posted image

hranjenje: jaz malemu kuham posebej, če jemo kako stvar, ki je začinjena ali je ne sme, drugače pa kar od kosila. danes sem upoštevala alfabetin recept in mu dala v zelenjavno juhico zlomljene špagetke kuhat, potem sem zelo na grobo zmiksala in je jedel brez problema - sicer malo, kot ponavadi zaradi zob, še dobro da imamo zaloge user posted image  - tako da sem bila kar presenečena...
a katera uporablja jušno osnovo za kuhanje? jaz sem 14 dni nazaj skuhala piščančjo osnovo in jo zamrznila v via posodicah, jih potem dala ven in spravila v vrečkah, zdaj pa te kose dodam v juhice za boljši okus.

muzika, vse najboljše!!!

no, pa je... grem še malo se k dragemu stisnit, midva imava jutri pa dve leti od poroke! user posted image  sva hotela it danes na večerjo ven, pa sva zaradi zibkov prestavila....

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 258
15.9.2008 21:40:12   
Sunny Morning
Me je pa user posted image ful presenetil in je že danes pripeljal sušilec, tako da že čaka, da ga jutri zalaufam.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Sunny, imaš ZS

Sporočim jutri.

user posted image  

user posted image  Tega je pa res ful. Dobra je. user posted image  Filip. 
majra jaz Nejo oblačim v sp. del trenirke št. 68, ker je glih prava za drsat po stanovanju. Št. 74 je mogoče malo predolga in ji jo moram zavihat.
Jo je pa danes mami ful hecno oblekla. Sem jo dala samo v bodi z dolgimi rokavi, bodi brez rokavov sem pa dala v torbo, da si ga bomo kasneje oblekli spodaj. Sem prišla nazaj in ona je imela bodi brez rokavov kar povrh dolgih in je prav dobro zgledalo, tako da bomo kar prakticirali to varianto.

user posted image  Miha

Alfabeta tale tvoja "prigovarjanja" mogoče palijo samo na tvojem. Mogoče bi imela pri katerem drugem popolnoma drugačen učinek.user posted image

katee upam, da ne boš jezna...sem ravno zadnjič rekla na kofetu z D&B, da ni je tvoj dragi tako znan pa ne vem al je medijska osebnost ali kaj drugega?user posted image

Jaz sem tudi komentirala, da mi je znan.user posted image

katarinas user posted image user posted image user posted image  za vsakega ena, da se čimprej pozdravite.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 259
15.9.2008 21:42:04   
nana35
Intruder,ne hecaj se,nisva še nič dorekle glede dela,bom ta teden šla do gospe in boo še videli,kako in kaj.
A bo tvoj doma pustil avto??Če bo,potem se pri meni kaj oglasi,se bosta pinžleka igrala in se bosta zamotila,če pa bo brez dežja,pa lahko greva malo okrog.Pridita,bova s Klemnom zeloooo vesela.Za ptičeka pa še te spomnim,pa saj se boš samaJoj,kaj naj zdaj naredim,ko si jezna zaradi hlač in jakne.user posted image Pa muzika je tudi tako jaknico kupila,pa še dva istočasno,kot jaz...Pa ja lahko greva tudi spomladi,samo če bom delala upam,da bo prilagodljiv čas.

klepetka,jaz bi tudi naslov ali nekaj pač  za stolček trip trap,je cena ugodna in če je isti,meni je vseeno če ni original.Glavno da služi namenu in da je dober.

katarinas,kup user posted image za tvojo pupo in atija,da bosta čimprej zdrava.Jaz sem bila tudi danes v DM-u,oz.kar v dveh,v prvem nisem kupila nič,ko pa sem prišla v "domačo vas"pa sem kupila nekaj gelov za tuširanje,nisem pa zamudila tedna za otročke,smo se kar malo založili,niti nege las,imam nekaj trdil za lase,nekaj lakov,šamponov in barvo za lase.
Ja glede marmelade pa si res pridna,jaz še je v življenju nisem delala. Mogoče je tudi nikoli ne bom,jaz je ne jem,ker ne maram nekaj tako sladkega,moj user posted image  jo pa sicer je,ampak toliko je pa kupim.Vem,vem,da je domača najboljša...user posted image
In držim pesti za jutri!

dašabina,sani je ljubljanska korošica,klepetka pa kaj jaz vem kaj je že...

Klemen je zvečer zelo pridno jedel, pa še bolj pridno zaspal.Verjetno zato,ker sem mu kupila hlače in jakno.user posted image

mml,bom poskusila s tvojimi navodili  nekaj napisat...

lutiropan,ne vem kaj moraš potem naredit ko prideš na tisto stran,ko si dala gor povezavo za bleščeče črke...user posted image

Najprej pošljem,potem pa trening pisanja črk...

:))

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 260
15.9.2008 21:45:38   
ursulina
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Jo je pa danes mami ful hecno oblekla. Sem jo dala samo v bodi z dolgimi rokavi, bodi brez rokavov sem pa dala v torbo, da si ga bomo kasneje oblekli spodaj. Sem prišla nazaj in ona je imela bodi brez rokavov kar povrh dolgih in je prav dobro zgledalo, tako da bomo kar prakticirali to varianto.

jaz to kar prakticiram. danes je imel lenart bel bodi z dolgimi rokavi, čez pa pisano poletno majčko brez rokavov, spodaj pa trenirko in prav frajersko izpade. user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 261
15.9.2008 21:51:16   
klepetka
user posted image [/url]

mml, kaj bi me vse tukaj brez tebe, tako na zdravstvenem kot izobraževalnem področjuuser posted image .Hvala ti, ker siuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 262
15.9.2008 21:53:00   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

jaz to kar prakticiram. danes je imel lenart bel bodi z dolgimi rokavi, čez pa pisano poletno majčko brez rokavov, spodaj pa trenirko in prav frajersko izpade. user posted image

Majčko tudi jaz oblečem čez, ampak bodi brez rokavov mi je bil pa do zdaj čisto mimo.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
vaney, mi imamo tudi tiste barvaste skledice, ampak najbolj zanimiva je kroglica, ker tako lepo ropota in je danes veselo puzal za njo....

Mi jih tudi imamo. Kroglica je ful zanimiva, skledice so pa ful dobre za razmetat okrog. Mami jih pa pospravlja.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 263
15.9.2008 21:53:28   
nana35
sunny m.,vidiš,da je pa tvoj dragi vseeno ok. Včasihuser posted image

Alfabeta,jaz mojemu rečem,naj gre ven in gre.user posted image (on sicer ne hodi na pivo,ker ni neki pivec,ampak na pijačo parkrat na leto po službi s sodelavci). pri nas ni tega,da ostane doma,če rečem da naj gre ven.Je samo vesel,da nisem nič mutila.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 264
15.9.2008 21:54:35   
nana35
klepetka user posted image  user posted image  user posted image ,zdaj pa si me nasmejala s tem tvojim stavkom...da te boli zob..

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 265
15.9.2008 21:58:34   
klepetka
user posted image celo ratalo je nekaj.

Zaenkart samo glede stola; je ravno tak kot na sliki od katee, vam bom jutri našga slikala pa bom prilimala. Za kontakt ga moram pa vprašat(tega znanca namreč)ker ga nimam (tel. al pa maila namreč).BOm se jutri k svcakinji na kofe povabila , je pa njegova soseda, pa bom povprašala.

pa še glede zobarja; ja , boječka semuser posted image user posted image .Amapk jutri bom šla vseeno, ker je user posted image rekel , da me bo pa zvlekel tja, ekr mu tečnarim zdaj že celo popldne s temi mojimi zobmi

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 266
15.9.2008 22:00:22   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

klepetka user posted image  user posted image  user posted image ,zdaj pa si me nasmejala s tem tvojim stavkom...da te boli zob..

vsaj nekdo se smeje na račun mojih bolečinuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 267
15.9.2008 22:01:36   
aurora6
"0">[/gadget]Animaatjes.nl

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 268
15.9.2008 22:03:38   
nana35
user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 269
15.9.2008 22:04:01   
klepetka
ursulina, ja, jaz imam zmrznjeno jušno osnovo. IN isto v via posodicah.
dašabina, a sani in jaz da naj bi bili pa štajerki?!Ne da bi vedelauser posted image .Drugače pa se ti zanimivo zdi, ja.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 270
15.9.2008 22:04:07   
nana35
No ja,ni ravno to...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 271
15.9.2008 22:05:51   
nana35
user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 272
15.9.2008 22:07:06   
nana35
Ni šlo,se vdam

< Sporočilo je popravil nana35 -- 15.9.2008 22:10:04 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 273
15.9.2008 22:08:33   
mala pikica
Še večerna izdaja, potem pa spat user posted image

Danes je bil Gašper sumljivo miren cel dan, sem že puncam na kavici razlagala. Smo ugotovili, da je verjetno zobek, ker je celo popoldne dlesni skupaj tiščal. Je bil prav smešen user posted image Sem pa mu pred spanjem dala kar Panadol Baby, da ga ne bo preveč bolelo čez noč.

nana super za ponujeno službo. Jaz bi sigurno sprejela ponudbo user posted image

majra Gašper je papal kot veliki, malico mislim. Je pa za to zaslušen predvsem Klemnov voziček. Ga je nana šla vmes previt, pa sva si z Gašperjem kar sposodila voziček in celo malico pojedla na en, dva, tri user posted image Hvala Klemen user posted image Bova še večkrat šla, če bodo problemi user posted image

klepetka hitro k zobozdravniku!!! Kakšen vzor pa si svojim otrokom, da se tako bojiš user posted image

Sem skoraj pozabila... muzika vse naj, naj!!! Pa hitro doma končajte, da boš lahko spet klepetala z nami.

Vidim, da vse pridno vadite te bleščeče tekste. Meni se ne ljubi, bom kak drug dan poskusila.

Kaj je katera opazila našega eskimčka?

Zdaj pa grem v mižule. Upam, da bo mirna noč. Nočko vsem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 274
15.9.2008 22:11:13   
mala pikica
user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?