nana35
|
dašabina,Pikin festival je od 21. do 27.9.Aha,sem res zdaj jezna,ker ti je že mala pikica povedala . Me smo se čisto malo naklepetale v EP,smo pa še malo nakupovale v H&M,kaj so druge kupile ne vem,jaz pa sem kupila zimsko jaknico in ene hlače,pa martinca tudi jaknico,ampak drugačno kot jaz.Imam pa vse iste stvari kot Intruder,upam,da nisi jezna.In hlače in jakno Ker kakae pretirane izbire res ni. Alfabeta,Klemnu je tudi tekla slina ko je bil bolan,pa je P ugotovila vneto grlo,da ni mogel požirati.Ampak jaz res upam,da je zobek. muzika,vse naj najboljše!!Čeprav smo ti že čestitale v EP,pa še brala ne boš,ker si brez računalnika.No,mogoče pa le boš... mml,še eno vprašanje...kje lahko tako napišeš v kakšno čestitko,kot napišeš ti ta imena,pa vse najboljše...???Da te ne bomo samo o zdravju in bolezni spraševale . ursulina,upam,da zobki čimprej pokukajo na plano in da bo konec bolečin za Lenarta. katee,super za stolček,ja pa hitro še blazino,da ne bo dečko na trdem. štajerke.Danes smo se ravno v EP pogovarjale,katera bo šla delat in katera ne po porodniški,pa se mi že nekaj kaže služba,mi je mama nekaj rekla,da če bi šla k njeni bivši sodelavki...ne vem,če bo kaj s podaljšano porodniško.No,pa vsaki "ever" prav pride(kot bi rekla naša martinca ). Ljubljana.Jaz tudi ne morem Klemna predolgo pustiti z visoko temperaturo,prvič že zato,ker se mi revež smili,drugič pa zato,ker mi je moja P rekla,da naj zbijam če bo malo manj kot 39.Sem tako počela,ko je moj pikec bil bolan(joj,še zdaj me je groza kako je izgledal,kot mučenik)in je delovalo,HB.Uporabljam pa Maridol in Voltaren svečke.Smo pa najprej dali svečko in nato smo ohlajali,po predlogu naše P,ravno tako kot je pisala mml. mml,spet hvala za obširno razlago glede vročine,kako fajn,da si naša januarčica . Jaz pa bi se prijavila na plavanje,martinca ali katera druga iz Mb,je katera zainteresirana?? suzana za dobre Aljaževe izvide!!In tudi za nov trip trap stolček. IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK Joj punce, mi ga pa mali tudi biksa ponoči. Samo pri Aljažu je problem v tem, da zvečer poje 150 ml mleka in niti ml več ne spravim vanj. No, včasih še manj. Potem začne pa ob 3-h jokati v spanju in kar slišim, kako mu kruli. Potem se stvar ponavlja na 2 uri, in to že od petka dalje. Pri nas je točno tako,samo da smo lačni na 3 ure. karatina,škoda da te nisem poklicala za današnji čvek....pa drugič,upam,da porihtate internet čimprej. klepetka,spravi se k zobozdravniku ,v vsakem primeru boš morala iti,pa če še ne vem kako odlašaš.