|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
15.9.2008 14:36:53   
mml
suzana super, da so Aljaževi rezultati za alergije negativni user posted image . Zgleda, da imam samo bolj občutljivo kožo. Super, da si dobila originalen trip trap tako ugodno user posted image . Tukaj pri nas pa niti tako hudo ne piha, samo je pa sivo in sluzavo user posted image ...ni kaj jesen je tukaj

ljubljana se pa stirnjam s tabo, da ni treba začeti z zbijanejm vročine že, ko je malo čez 37°C ali če je otrok pri vročini 38,5°C živahen...tako da kot pri vsaki stvari je treba otroka opazovati in ga poznati. Manco recimo zdela že 38°C vročine, za Matica pa še ne vem, ker ja na srečo še ni imel...Sicer pa super, da tvoji otročki dobro prenašajo vročino

Matic spančka svoje drugo dnevno spanje, še malo ga pustim, po tem greva po Manco v vrtec, menda imajo ta teden spet predviden izlet...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 226
15.9.2008 14:48:15   
Intruder24
Vreme je res grdo, ne bom rekla jesensko, ker je jesen lahko zelo lepa!!
Sem mogla it zdaj celo zakurit, ker je pod 20 stopinj padlo v stanovanju ...brrrrr!

Radi se mejte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 227
15.9.2008 14:52:25   
Intruder24
Štajerke hvala za čvekuser posted image , sva pa pobegnila raje, ker je bil Vid že zaspana tečka in je bolje , da je doma zaspal.

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 228
15.9.2008 14:52:34   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

Meni je pa jesen najbolj "zoprn" letni čas, tako depresiven in v moji predstavi je tole tipično jesensko vreme, čeprav vem, da je lahko jesen čudovito barvita in obsijana s soncem...no mogoče nas pa kaj takega še čaka v naslednjih tednih

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 229
15.9.2008 14:58:13   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: mml

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

Meni je pa jesen najbolj "zoprn" letni čas, tako depresiven in v moji predstavi je tole tipično jesensko vreme, čeprav vem, da je lahko jesen čudovito barvita in obsijana s soncem...no mogoče nas pa kaj takega še čaka v naslednjih tednih

ja, sej vem, da je jesen mišljena bolj tak...upam, da nas čaka kamlu tista moja predstava o jeseni user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 230
15.9.2008 15:03:33   
Intruder24
zbijanje vročine jaz se strinjam, da je treba vročino pravočasno zbijat, saj lahko pusti to velike posledice na otročku. Je pa odvisno od tega kako vročine vpliva na otročka. Meni 39 vročine ni še danes nič in mi tudi kot otroku ni bilo, moj brat pa je pri 37,4 mimo in sploh nič ne more...če pa daješ sredstva proti vročini in bolečinam kr nekaj, brez navodila zdravnika pa se mi zdi brezveze, ker prej škodiš in res se lahko zgodi, da potem več ne prime zdravilo. Sej pri odrasilh je isto!

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 231
   Sončki januarčic 2008 - 4.del
15.9.2008 16:12:31   
karatina
Smo že na četrtem delu? Madonca veliko zamujam user posted image .

Samo se na hitco javljam, sem na obisku in sem smuknila na RR.

Konec avgusta smo se končno uspešno preselili in si privoščili še kratek oddih. Smo se že kar navadili v novem domu, še posebaj Karin, ki je dobila svojo sobico - razgrajalnico user posted image .

Žal še nam niso porihtali telefona, nimamo niti TV in tudi ne interneta, tako da vam žal trenutno ne morem slediti. Vas pa vse zelo pogrešam user posted image .

Če se boste Štajerke dogovarjale za kak zmenek, pa mi prosim javite, se bova s Karin rade pridružile.

Tako, zdaj pa moram...

Lep pozdrav in upam, da bom kmalu spet lahko čvekala z vami.

Pa, pa

Neposredna povezava do sporočila: 232
15.9.2008 16:32:55   
ursulina
samo javim, da smo poleg vsega hudega danes... spuzali!!!! user posted image user posted image user posted image

sem mu enkrat čez dan namazala zgornjo dlesen s calgelom in se mi je tako zjokal, kot še nikdar doslej, niti pri krčih... sem se še skoraj jaz zjokala zraven, bošček mali... dretje, hilapnje, solze, nikakor umirit... user posted image  user posted image  user posted image  sem mu potem spet dala calpol...

vidim da je debata o zbijanju bvročine. mi je nimamo, imamo pa bolečin pri izraščanju. kar sem hotela vprašati, mml, a lahko svetuješ še koliko časa se lahko daje calpol, npr. dvakrat na dan proti bolečinam? hvala! user posted image

jaz sem sicer zelo za naravna zdravila, čaje in obkladke, ampak se pa ne branim tablet, če je hudo oz. nima smisla trpeti, če se lahko pomaga...

suzana, lepa novica!!! user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 233
15.9.2008 16:53:57   
klepetka
dan

nimam kaj pametnega za napisat-za zdaj, ampak samo toliko, da se javim.
Oziroma to vam lahko napišem, kolk sem smotana; ker me je bilo strah in  ker je bilo malo boljše nisem šla k zobozrdravniku, zdaj pa imam user posted image , ekr me je spet začelo fajn bolet. Zdaj pa zobozdr. ,dežurnega pa nimamo , ne dela za danes nič več. Jutri pa ziher grem, amapk najprej moram pa zjutraj nujno  še v LJ, pol pa ziher grem.

Naša noč pa je bila za sprembo od od večine super.samo 2x bujenjeuser posted image . Tako da limma, ko ga  ostali januarčki biksajo, jim data Neža in Lana kontra. Pol pa spet obratno

MUZIKA VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image

VSI BOLANČKI, ŽELIM VAM, DA SE ČIMPREJ POZDRAVITEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

suzana , user posted image  za  Aljaževe super izvideuser posted image .

Ko je že govora o teh trip trap stolih, tako za info; naš znanec jih dela in med drugim te njegove stole prodajajo v večih otroških trgovinah(BC, ....), samo pri njemu je cena 35-40 €,če ga vzameš privat, za razliko v trgovinah, ko so kar precej dražjiuser posted image .Tako da če ga katera še rabi, ga lahko dobi direktno pri njemu. Ima pa na razpolago več barv.

lep dan

< Sporočilo je popravil klepetka -- 15.9.2008 17:01:58 >

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 234
15.9.2008 17:29:54   
Alfabeta
samo na hitro, moj otroci gredo čez pol ure k večerji, aja pa mami tud, tak da..

Sunny, imaš ZS

Sledi malo fotoreprtaže od sedajle:

tole je slika, o čemer sem včeraj govorila, koliko moje dete malo poje. Od tega je ostalo za 2 žlici user posted image . Saj danes ni pa nič jedla, no 5 žlic
user posted image

Tole sem delala, ker je vreme user posted image , pa sem nekaj naredila za lepši dan. So pa sladki. Pri meni imajo slani zavihane konce, sladki pa ravne user posted image
user posted image

Takole pa moj sinko "pomiva" po kuhinji. Zraven pa govori, ko poliva po pipi" Z vodo polijemo pipo in počakamo. Madeži izginejo. Za kuhinjo brez madežev!"user posted image user posted image user posted image user posted image  To je spet ena od "njegovih"
user posted image

Evo, šibam. kaj več zvečer

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 235
15.9.2008 17:30:21   
Alfabeta
Klepetka lep avatar user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 236
15.9.2008 17:31:55   
mala pikica
ursulina upam, da zobki hitro pokukajo ven in da minejo vse bolečine user posted image

katee lepo delaj in ne namatrat preveč tvojih punc, da ne bodo okoli popadale user posted image

sani kje pa si bila tako dolgo, da nas nisi prišla nič pozdravit. Ti, ti, ti, nas boš čisto pozabila user posted image

sunny ja, saj sva res srečna, ker imava svojo hiško. Sem ravno danes triš na dolgo razlagala o tem. Res je, imava kredit, ki ga bova plačevala še skoraj 13 let. Ampak imava pa tudi svoj dom, ljubezen in najinega sončka. To pa je največ kar lahko imava user posted image Zapravljala nisva ravno preveč. Dvojne žabice in eno pižamico. Pa smo spet prišparali nekaj evrčkov user posted image

suzana user posted image user posted image user posted image za Aljaža, da ni alergik. Kaj so mu delali kožne teste zadnjič? Sem že pozabila user posted image Pa super za trip trapa.

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Mml jaz te kot zdravnico zelo cenim in še vedno sem upoštevala tvoje mnenje...

Jaz tudi!!! Ravno v sredo grem k osebni zdravnici, da mi napiše vse napotnice, ki mi jih je mml svetovala po pregledu vseh mojih izvidov user posted image mml, ne vem, kaj bi tukaj brez tebe. Hvala ti za vse nasvete user posted image

štajerke hvala vsem za prijeten čvek. Sem prav vesela, da mi ni bilo treba danes v službo user posted image So pa bili naši sončki zelo pridni, tako kot vedno user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 237
15.9.2008 17:33:17   
limma
Neža spi že tretjo kitico, jaz pa - namesto, da bi šla spat, bluzim tukaj...

Obiski so šli, sta prišla dopoldan še na kavo, ker jima je Neža tako všeč, da nista mogla drugače domov user posted image , potem sem pa kar pizzo spekla, ker smo se zasedeli..

user posted image dela, ker gre jutri za tri dni na službeno pot in tako bova sami user posted image Upam, da jih bova predrnjohali in ko se zbudiva, bo spet 20C, sonček in nič dežja.. upanje umira zadnje user posted image

Klepetka, tako je.. Lana in Neža pa ravno obratno kot večina januarčkov user posted image

Koala, user posted image saj Alex ne bo do 18. leta na zizi, nooo user posted image user posted image Bo že ugotovil, kaj je fino in bo jedel..

Škratkova dežela... to je pri nas, na enem hribu Rahtelu.. bom poiskala prireditvenik in kaj več prepisala..prijateljice, ki imajo večje otročke, gredo vsako leto in zelo hvalijouser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 238
15.9.2008 17:33:52   
mala pikica
Ne morem verjeti... Ko sem pisala post, je vmes vrglo ven glavno stikalo, ker nas žaga še vedno zelo jezi. Sem bila jezna user posted image In ko sem prižgala računalnik in internet, me je vse pričakalo, pa še We are sorry ni napisalo user posted image Sem pa za vsak slučaj kopirala user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 239
15.9.2008 17:50:17   
mala pikica
Pa še tole...
Naš sonček je bil zdaj z babico eno uro in pol na sprehodu. Kot sredi zime user posted image

user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 240
15.9.2008 18:55:32   
nana35
dašabina,Pikin festival je od 21. do 27.9.Aha,sem res zdaj jezna,ker ti je že mala pikica povedalauser posted image .

Me smo se čisto malo naklepetale v EP,smo pa še malo nakupovale v H&M,kaj so druge kupile ne vem,jaz pa sem kupila zimsko jaknico in ene hlače,pa martinca tudi jaknico,ampak drugačno kot jaz.Imam pa vse iste stvari kot Intruder,upam,da nisi jezna.In hlače in jaknouser posted image Ker kakae pretirane izbire res ni.

Alfabeta,Klemnu je tudi tekla slina ko je bil bolan,pa je P ugotovila vneto grlo,da ni mogel požirati.Ampak jaz res upam,da je zobek.

muzika,vse naj najboljše!!Čeprav smo ti že čestitale v EP,pa še brala ne boš,ker si brez računalnika.No,mogoče pa le boš...

mml,še eno vprašanje...kje lahko tako napišeš v kakšno čestitko,kot napišeš ti ta imena,pa vse najboljše...???Da te ne bomo samo o zdravju in bolezni spraševaleuser posted image .

ursulina,upam,da zobki čimprej pokukajo na plano in da bo konec bolečin za Lenarta.

katee,super za stolček,ja pa hitro še blazino,da ne bo dečko na trdem.

štajerke.Danes smo se ravno v EP pogovarjale,katera bo šla delat in katera ne po porodniški,pa se mi že nekaj kaže služba,mi je mama nekaj rekla,da če bi šla k njeni bivši sodelavki...ne vem,če bo kaj s podaljšano porodniško.No,pa vsaki "ever" prav pride(kot bi rekla naša martincauser posted image ).

Ljubljana.Jaz tudi ne morem Klemna predolgo pustiti z visoko temperaturo,prvič že zato,ker se mi revež smili,drugič pa zato,ker mi je moja P rekla,da naj zbijam če bo malo manj kot 39.Sem tako počela,ko je moj pikec bil bolan(joj,še zdaj me je groza kako je izgledal,kot mučenik)in je delovalo,HB.Uporabljam pa Maridol in Voltaren svečke.Smo pa najprej dali svečko in nato smo ohlajali,po predlogu naše P,ravno tako kot je pisala mml.

mml,spet hvala za obširno razlago glede vročine,kako fajn,da si naša januarčicauser posted image .

Jaz pa bi se prijavila na plavanje,martinca ali katera druga iz Mb,je katera zainteresirana??

suzana user posted image  za dobre Aljaževe izvide!!In tudi za nov trip trap stolček.

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Joj punce, mi ga pa mali tudi biksa ponoči. Samo pri Aljažu je problem v tem, da zvečer poje 150 ml mleka in niti ml več ne spravim vanj. No, včasih še manj. Potem začne pa ob 3-h jokati v spanju in kar slišim, kako mu kruli. Potem se stvar ponavlja na 2 uri, in to že od petka dalje.

Pri nas je točno tako,samo da smo lačni na 3 ure.

karatina,škoda da te nisem poklicala za današnji čvek....pa drugič,upam,da porihtate internet čimprej.

klepetka,spravi se k zobozdravnikuuser posted image ,v vsakem primeru boš morala iti,pa če še ne vem kako odlašaš.

:))

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 241
15.9.2008 19:18:12   
Intruder24
Čer,

Vid že spi, ga je danes user posted image spravil spat user posted image , ker gre na službeno pot za dva dni in bova tako kot vidve limma tudi mi2 sama. Če bi bilo lepše vreme bi še šlo, zdaj pa ne vem kako bo user posted image ...nekak že.

klepetka idi k zobozdravniku bo takoj boljše user posted image , ne pa to zavlačevanje, samo še bolj boli pol. Pa jaz bi prosila za kontakt za trip trap stolček user posted image . Pa isti je kot ta original? Pa user posted image  za nov avatar!

nana hehe vidiš zdaj, zdaj boš pa šla delat. Itak, da idi, ker dinarčki so le dinarčki, pa še malo ven prideš...Ja pa full sem jezna, ker si kupila isto kot ma Vid user posted image user posted image user posted image . Aja pa ateja še nisem vidla danes tak, da ga še nisem vprašala, bom pa jutri ziher!! Če pa ne bom pa me prosim spomni! user posted image
Mi2 bova šla spomladi na plavanje, ker itak je to samo 3 mesece pa bo Vid že 1 leto, tako kot mi je svetovala moja kolegica. Tak, da če češ lahko greva takrat.

suzana super za izvide user posted image  in škoda, da te ni bilo danes.

Alfabeta super, da ti Filip tako pomaga user posted image

Sem spoznala še dve novi januarčici in njuna sončka user posted image

vsem, ki jih jezijo zobki in bolančkom user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 15.9.2008 19:26:37 >

Radi se mejte!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 242
15.9.2008 19:57:44   
majra
Čer!

Pa to vreme je za znoret! Mene je čisto zbegalo in sem 5 min v dvojih dolgih rokavih potem5 min. v kratkih. Da pa o oblačenju Katje niti ne govorim.

Sem pa danes malo pregledala omare pri meni in mami in sem našla en kup trenirk in majčk za Katjo, na katere sem čisto pozabila. Sicer so vse hlače malo kratke user posted image , ampak za po doma po kolenih drajsat bodo super.

Vaney, hvala ker si mi zadnjič dala idejo. Pa upam, da je Anže boljše user posted image

Mala pikica, upam da je Gašper pridno papal. Pri nas smo na minimalnih količinah s tem, da tudi kakšen obrok preskočimo. In jaz sem spet vsa nesrečna.

Alfabeta, kako Ajda? user posted image user posted image  Kako je tvoj Filip priden, da o navihanosti niti ne govorim

Muzika, vse najboljše user posted image

Lenart user posted image user posted image  za puzanje in user posted image user posted image user posted image za zobke

Suzana, super za Aljaževe negativne izvide user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 243
15.9.2008 20:09:20   
Alfabeta
Ja, Majra, je priden. Sicer je to "pomivanje" ampak vsaj voljo pokaže. A rogljičke si pa spregledala al kako?user posted image Ajda je pa nespremenjeno. Še vedno bolj vroča kot ne.

Moram pa še nekaj napisati, ker sem se zadnjič spomnila ko je Dašabina pisala Vaney o jagerstvu in nasprotovanju. Moja tašča je moji mami rekla, da ni prav da možu vedno pustim, da hodi ven kadar se mu zljubi. Da ji je še mož (beri moj tast) rekel, da naj se po mnei zgleduje ko nikoli nič ne prigovarjam. In meni to mami pove. In me vpraša, kako to, če res nič ne rečem. In sem ji povedala kako gre to pri nas. Največkrat je tako, da moj mož zvečer (pa to ni velikokrat) reče:"Kaj ko bi šel jaz na kako pivo?" In jaz njemu, da naj gre. popolnoma mirno, brez nerganja in slabe volje. In potem reče:"Mah, se mi ne da!" Če pa rečem, zakaj mora it pa reče :"Saj bom kmalu nazaj!" in ga že niuser posted image

Toliko o taktiki. Moja tašča je poročena že 34 let pa še ni skužila moških oz. svojega moža.user posted image user posted image user posted image

Tako da Vaney, poskusi tako, morda pa bo bolj palilo user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 244
15.9.2008 20:25:33   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

A rogljičke si pa spregledala al kako?user posted image

Mam oči samo za zavihane user posted image  Saj veš da nisem preveč sladkosneda

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 245
15.9.2008 20:39:54   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

In sem ji povedala kako gre to pri nas. Največkrat je tako, da moj mož zvečer (pa to ni velikokrat) reče:"Kaj ko bi šel jaz na kako pivo?" In jaz njemu, da naj gre. popolnoma mirno, brez nerganja in slabe volje. In potem reče:"Mah, se mi ne da!" Če pa rečem, zakaj mora it pa reče :"Saj bom kmalu nazaj!" in ga že niuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Sem se nasmejala.

Evo, jaz sem doma. Svojih ur sicer nisem imela, ker so neki zabluzili in sploh niso dali pravih urnikov, sem šla pa na en TNZ in se super počutim. Jutri me bo sicer vse bolelo, ampak nič zato.
Dragi je Žan Luko zrihtal za spat in dečko je že spal, ko sem prišla nazaj.

Lep večer vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 246
15.9.2008 20:45:07   
Alfabeta
katee upam, da ne boš jezna...sem ravno zadnjič rekla na kofetu z D&B, da ni je tvoj dragi tako znan pa ne vem al je medijska osebnost ali kaj drugega?user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 247
15.9.2008 21:01:07   
katarinas
Čer!

Joj kolk ste napisale odkar sem zadnjič bla tukaj, sem vas komaj našla, nisem pa še uspela vsega prebrat...

Vse slikice sončkov so kraaaaasne!!

Mi smo še vedno prehlajeni, sedaj vsi komplet, danes smo bili budni ponoči nekje eno uro ker je bilo treba pucat noska, potem je še jedla, komaj zaspala....revica, ampak sama nisem bla nič boljšauser posted image , zdaj je pa še očka zbolel...uffff ta jesen al zima al kaj je že to?!user posted image
Vročine k sreči zdaj ni, sem pa tud mnenja da se jo zbija pri višji temperaturi, ne takoj pri 37°C, samo jaz pa otroka tako 3-4 dni z visoko temperaturo (39-40°c) ne bi pustila brez zdravil...

Zadnjič, ko so imeli v DM-u 15% popusta na otroško hrano sem jaz to zamudila, sicer sem šla zadnji dan kupit mleko, pa še tega sem vzela narobe tako da sem mogla vrnit....user posted image  ampak sem šla pa danes ko imajo popust na nego telesa in sem si nabavla eno goro vložkov, tamponov...no zgleda da pri nas še ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image ....se splača tale popust!

Zdaj pa grem, ker se mi kuha slivova marmelada in bo vsak cajt konec, breskova se pa že hladi...pridna ne?user posted image user posted image

No tako samo da vas pozdravim, se oglasim spet kaj jutri - jutri zjutraj grem k zdravniku zaradi mojih težav s hemeroidi...držte pesti da ne bo kaj hujšegauser posted image

Čao

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 248
15.9.2008 21:04:58   
dašabina
Suzana user posted image  za izvide
Ursulina user posted image user posted image user posted image  za Lenartove zobke
Klepetkauser posted image  pa zobozdravniku pejt - btw zakaj imam jaz tebe in Sani za Štajerki?user posted image
Alfabeta user posted image  za pecivo se zmenmo za kakšen čvekuser posted image user posted image user posted image

Muzika vse naj, naj
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 249
15.9.2008 21:07:19   
dašabina
Uh, sem se že ustrašla, da sem kej z******
NO pa da se še jaz pohvalim, da se od danes zna Miha potegnit ob opori gor user posted image (nrp. v posteljici) - u glavnem naša "nepremičninica" počasi postaja premičnauser posted image user posted image
Pa bravo za vse nove krasne slikice...user posted image user posted image user posted image  in prigode naših malčkov in malo večjih...
MMl, pa za informacije, če bom šla ta teden v Lj, ti prinesem breskvice...

< Sporočilo je popravil dašabina -- 15.9.2008 21:10:14 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?