Pa je res črtica Lara!!!!!!!!!! Juhuhu!!!!!!!!!!! Vidiš, se rekla, da me cel teden ne bo na net, ampak očitno sem mela danes 6. čut, da bodo dobre novičke. Obi, upam, da bodo jutri dovolj veliki, ampak saj veš, kako pravijo - otroke je treba počasi delat. Noki hvala za objemčka in hvala zarja za lep dan. Je bil kar soliden. Bravo ozone za deco!! Navijam, da bosta zmagovalni. Lana, jaz bi zdaj ogrevano stanovanje. Tale mraz je čisto preveč iznenada zame. Jaz sem bolj za postopne spremembe. Blanči, ne se kar v ilegalo vržt. Jaz bom tud novembra v postopku, pa bova dve kuri na kupu. A šefu si rekla za petek? Z žiži rabiva še enga za pir. Bomo malo črnega infertilnostnega humorja zganjale, to vedno pomaga, kadar je človek razp....n Stijan super za . Upam, da gre tretji na led in da se ta dva primeta. OOOOO ledenka, kako lepo , zdaj bom pa še jaz malo jokava počasi postala, če boste same take lepe novičke gor šibale. Joj kako vas je lepo brati. mandreja za stopko Kajši, ti boš pa v petek popolnoma neprepoznavna. Lučka, kadar pišeš dolg post, ga pred objavo označi, klikni ctrl in c (to je namesto copy), pol pa če ti ga slučajno zbriše, samo še enkrat odpreš okno in ga prilepiš s ctrl in v. Vem, da je živce parajoče, če tiu vse zbriše. Miš in baci, jutri lepo sprejmita svoje otroke, pika, obi in mandreja, vi pa lepo opravite na UZjih. Nočka punce, pa dajte še toliko lepih novic gor popat. Človek je kar boljše volje. Vsem, ki niso omenjene pa tople pozdrave.