|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 16:46:44
|
|
|
|
arneja
|
Sonček85, kar naj buši še pridno raste nadaljnih 7 mesecev . Grethy, upam, da te smrkolinčki in kašelj čimprej minejo . A na kakšno komisijo se pa ne da iti in še en koncesijski postopek sfehatati zaradi tehtnih razlogov? Je zakon zares tako strikten? Ozone, dobrodošla v klubu trepetalk . Upam, da bodo naše pikice uvidele, kako bolj toplo je pri nas kot zunaj . Zakaj pa zdaj samo jaz test šele na 29. 9. ? Da sem ja ves čas zadnja trepetalka, sta me že dve našišali . Jao, Reško, še računat ne zna več . Haha, Lana, ta je dobra o ogrevanem delovnem mestu . Hedviga, veš, da jaz bi se pa sigurno oglasila, če je kdo od njih mogoče noseč ali pa mogoče slep, da zgornje table ne vidi. Svašta. In edino pravilno, da imaš bušija že odrajsanega, ko toliko fižolčke božaš . Vozički so pa tudi meni všeč. Jaz si bom pa kar oranžnega omislila, ko bo prišel čas za to . Blanč, super, da si se že za 4. postopek zmenila, v ilegali pa točno vem, da ne boš dolgo zdržala. Nas boš preveč pogrešala . Saj edino me zares zastopimo, kako ti je. Obayifo, eden dan gor ali dol, glavno, da dobre volje ostaneš . Gigi, super, da ti je bila B-terapija všeč . Kakšne pozitivne učinke naj bi pa imela? Shukica, danes se verjetno spet pod dekco greješ, kaj ? Se tale mraz sploh ne pusti odgnati. Dejzi, dobra si, da si sokec po grlu spravila. Meni je uspelo samo enkrat, potem sem pa obupala. Sem raje kumaro s krompirjem in kislo smetano pojedla . Dakec, hvala za pestke za nas trepetalke . In kako sta vidva? Baci, očitno danes vse zmrzujemo kot strele .
|