Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 7:18:50
|
|
|
|
arneja
|
Moram zdaj najprej uradni mail prečekirat, potem vas pa pridem prebrat. Včeraj zaspala že bo pol 10-h , ampak zbujena pa tudi že bila ob 5.30. So se mi pa tako zaluštale kremšnite, da sem toliko časa težila, da jih je moj sonček šel iskat .
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 7:20:19
|
|
|
|
lara light
|
Lepotičke moje, dobro jutro! Gigika, hvala za makjato! Želvica, blanči, pija, arneja, daisy, abra, itd... in vse, ki vas zanima: testek padu in je rahla črtica! Ampak res rahla. Opozarjam vas, da je to moja prva (kao črtica) v zgodovini in nimam pojma kolk močna mora bit...ampak se mizdi, da iz vaših besed in slikc, bi lahko bil začetek neke dolgo željene poti. Sem dala par fotk v album. Ne vem, kako se počutim, fajn ja...moj spi kot top. Moram še it enkrat pogledat test.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 7:23:42
|
|
|
|
arneja
|
Lara zlata, me je kar zazeblo zdajle, ko sem prebrala . Črtica je črtica, naj bo še tako rahla - bravo, punca naša . Sem včeraj popoldan in danes zjutraj precejkrat pomislila nate . Joj, kako sem vesela . Si šla še enkrat testek pogledat? Torej tvoj medo še ne ve, da je črtica padla ?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 7:25:38
|
|
|
|
arneja
|
Larči, pa kaj sanjaš, itak da je črtica . Šibni še po en CB, da bo še bolj močna črtica in da boš čisto pomirjena . Čeeeestitke, mamica boš . Zdaj bom pa še jokat začela .
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 7:26:22
|
|
|
|
tassi1
|
RES JE.ČRTICA JE ČRTICA vse čestitke in srečnih še nadaljnih 8 mesecev
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 7:28:35
|
|
|
|
mojsonček
|
Jutrčka koke! Ponavadi bi klela vse kar mi pade na pamet, ker sem zaradi popanja ene slikce izgubila cel roman... dons se bom vzdržala, se je dan čist preveč lepo začel, da ga pokvarim s pi.karanjem... Hotla sem vam postreči s čajčkom in kavico pa ni zneslo... Vem, da bo kkšna mojstrica to uredila. Danes sem spet jutranja, ker sem sla atu pokazat jajcka . Me je kar takoj dal na mizo . Po ogledu desne strani je bil zadovoljen glede kvantitete sam niso bli tko velki folikli in sem mislila, da bo treba na mejo po še kkšno dozo Menogona ampak na srečo so na levi strani frnikolce čist zbezljale in danes zvečer pade stopka. Torej si v sredo za rojstni dan ob 8 h podarim punkcijo in upam, da bodo šle stvari še naprej tako gladko, kot so šle do zdaj. Punce, kaj moram imet s sabo v sredo ???? Ne reskiram več, da me ata nakuri zaradi šlamparije... Prometrium? Zakaj ste govorile o štumfih Upam da ste (da boste) ostale akterke opravile danes dobro, srečke čuvajte svoje zaklade, vse ostale pa upam, da čim prej razveseli kakšna lepa novička... Naj bo september mesec , ostale se zadovoljimo tud z oktobrom, sam da bo! Punce čuvajte se, tole vreme smo čist zj...ebal, take temperaturne spremembe res niso normalne, v enem dnevu -15 stopinj, kriza... zjutraj na Gorenjskem borih 7, brrrrrr... sovražim mraz! No, zdej me pa še glava neha bolet pol sem pa zmagala za dons ! Sam delat moram pa vseen... Pridne bodte pa velik sončka v vas in okoli vas vam želim!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 7:33:58
|
|
|
|
ledenka
|
je rahla črtica! Larica, tako zelo sem vesela jutri naj še kak CB pade, da boš prepričana
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 7:36:04
|
|
|
|
mojsonček
|
Lara močno držim(o) pesti, fige al karkol že, da je to tvoj začetek najlepše poti v življenju!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 7:36:41
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Dobro jutro drage Evo en makjato za lepši začetek dneva Vse akterke dobro opravite danes. Ostalim lep in uspešen dan. Grem pod tuška pa na Bownovo terapijo. Bom poročala kako je bilo. Jutro jaz sem hitro nardila domačo nalogo in vse preštudirala ... zanimiva zadeva ... tu v našem koncu jih je kr ene par terapevtk ... čakam na poročilo
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 7:38:56
|
|
|
|
lara light
|
Arnejči, ledenka, zmenjeno, ju3 pade CB. Hvala! Tassi, pol pravte, da je to to. Not bad! Moj že ve in...ja kaj spi naprej Sej ne vem kaj bi...joj se grem naprav za službo, kisses! Mojsonček, bravo za stopko! In navijam za lepe celice in zarodke in otroke...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 7:42:02
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka je rahla črtica! Larica, tako zelo sem vesela jutri naj še kak CB pade, da boš prepričana absolutno se strinjam in bravo Larica
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 7:44:42
|
|
|
|
andreja 07
|
Jutrooooooooooo Lara za pa ti je uspelo. Sisy go go go go saj ne bo tok bolelo. je poslal smsm da je čist fertik od strahu. Sisy držimo pesti da bo bolje kot prejšnjič. držim pesti še za ostale.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 7:47:05
|
|
|
|
Grethy
|
Mojsonček, bravo za stopko !!!!!!!!! se je splačalo navsezgodaj it ata pogledat, a ???? Kar se pa tiče ohladitev ... jaz sem po naravi en bogi švicar, ampak tale mraz kr naenkrat mi pa čist nč ne paše ... pa sem navajena na nizke tempričrs tm na Gorenskm Do kje je pa sneg vrglo??? Ajde vrži učko skoz okno pa povej
< Sporočilo je popravil Grethy -- 15.9.2008 7:48:06 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 7:49:31
|
|
|
|
Grethy
|
Jutro Andreja, kako si???, klomifenčič papcaš??? jaz bom tut štartala ta mesec ... pa bomo vidli kaj se bo scimlo iz tega ...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 7:50:28
|
|
|
|
blanč
|
Bravo lara , tako se dela. Gretica dobro juro
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 7:51:09
|
|
|
|
Kalina
|
iiiiiiiiii Lara Crtica je prava! Cestitam iz srca Zdaj se pa mirkej pa cuvaj svojega busija No zdej laufam tamalo popedenat za vrtec, sm prklopla sm se da vidim, larin plusek
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 7:54:48
|
|
|
|
lara light
|
Punce, hvala. Blanči, si ti še kej probala? Hormon raste na potenco z vsakim dnem in vsak dan je večja možnost, da tud test pokaže...če M ni, seveda. Mislim nate in sploh nisem izgubila upanja.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 7:55:37
|
|
|
|
mojsonček
|
Grethy nimam pojma, ko sem že od 5.20 v LJ . Vem, da je napovedan, Stol, ki ga občudujem z balkona ma pa vrh že od petka v oblakih tko da se tut učer nč ni vidl... Zjutraj pa še taka tema, da se mi tut bliska ne kako sem prdrajsala do LJ kaj šele, da bi vidla, če nam je pobelilo Karavanke in Julijce...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 8:01:31
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Bravo lara , tako se dela. Gretica dobro juro Ola morgen ... si pridna in v službici že ... Si šla dat kri? Matr sem firbčna
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 8:04:45
|
|
|
|
blanč
|
Ola morgen ... si pridna in v službici že ... Si šla dat kri? Matr sem firbčna IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: blanč Bravo lara , tako se dela. Gretica dobro juro Ola morgen ... si pridna in v službici že ... Si šla dat kri? Matr sem firbčna Mal čez okno poglej, boš vidla, da je avto doma . Sem popoldne, kri pa ne rabim it dat, ker že kaže svoje zobe a greš zdele zraven mal ven, do cerkvice a?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 8:05:15
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček Grethy nimam pojma, ko sem že od 5.20 v LJ . Vem, da je napovedan, Stol, ki ga občudujem z balkona ma pa vrh že od petka v oblakih tko da se tut učer nč ni vidl... Zjutraj pa še taka tema, da se mi tut bliska ne kako sem prdrajsala do LJ kaj šele, da bi vidla, če nam je pobelilo Karavanke in Julijce... Srota boga, pa sred noči si že šla ... no pa reč, če ne damo vse od in iz sebe, da bi ble mame ... Stol z balkona ???, pol si pa naša občina al pa proti Jesenicama
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 8:06:58
|
|
|
|
obayifo
|
lara to bo to, držim pesti in sm ful vesela zate! jaz sem bla pa dons pr atu in so še zmerej premejhni, jutr bo treba it spet (kriza, k sm js taka zaspanka), upam, da bojo zadost zrasl, da pade stopka in gremo v graz v četrtek
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 8:07:03
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Ola morgen ... si pridna in v službici že ... Si šla dat kri? Matr sem firbčna IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: blanč Bravo lara , tako se dela. Gretica dobro juro Ola morgen ... si pridna in v službici že ... Si šla dat kri? Matr sem firbčna Mal čez okno poglej, boš vidla, da je avto doma . Sem popoldne, kri pa ne rabim it dat, ker že kaže svoje zobe a greš zdele zraven mal ven, do cerkvice a? U je_be_mti ... nisem špijonirala, jaz tut popoldne ... čak da si najdem neki bl toplega za oblečt ... ne mi spet spi..z..dit ... bom bom ...
< Sporočilo je popravil Grethy -- 15.9.2008 8:08:05 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 8:13:56
|
|
|
|
lara light
|
Blanči, ne vem, jaz se ne bi še predala...nadaljuj s terapijo, plis! Upanje je do konca, ko pa ni pravega rezultata, pomeni, da to ni konec. Sem s tabo. Oby, vedi da počasi se pride do kvalitete ...sej vem, meni je tudi bilo hudo vstajat...ob 3.30 mi je zvonilo...ob 6.30 sem bila največkrat že doma (na Goriškem)...pol pa še cel dan delat, ampak saj tistih par obiskov hitro mine. Le čimbolj vedra in vesela bodi, to pomaga!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 8:17:06
|
|
|
|
sonček33
|
Lara - kaj to berem - kakšen lep začetek dneva. jupi!!!!! Mojsonček - stopka - jupi tudi zate Grethy - dobro jutro, a si kej pridna? netka in WP dejta se pozdravt hitr. Sej jest sem tut včeraj zvečer smrkala, ampak danes sem pa ok, vsaj zaenkrat
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?