|
RE: IVF/ICSI september, oktober 14.9.2008 21:33:33
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Netka a ti si tud zarad živčkov driskasta. Vem, kako je to . Dobro se zmeni jutri Netka, sem jz tudi bolj take sorte. sem šla en dan pred punkcijo ene 5x, pa na dan punkcije že zjutraj 3x. Sem se čisto spraznila. Pa nič bat, jutri bo vse v redu. Lara, moja se je sedaj končno nakazala. Se že krvavo obrišem, jutri pa bo (upam) zastavila. Ti hormoni po postopku ti jo res kar zagodejo. Zarja, koliko dni po D naj bi prišla . Nekje 2-5 dni po zadnji tabletei, a ne? Kakor hoče, samo da čim prej pride, a ne? Ups, sem že prebrala malo naprej, da si že odgovorila na to vprašanje. No, naj bo naslednji teden le čas za . mismis, a ste kaj gob najdli. Ker če ste, moram to povedati mojmu, jih bo šel takoj jutri nabirat. Je čist nor na gobarjenje. Sem že prebrala malo naprej, da sta dobila lisičke. a jurčkov pa ni bilo? sonček, pa je res lep voziček. Moj brat in svakinja bosta gotovo tudi kupila takega. že komaj čakam, da bo november in bom teta temu izbrancu, kot pravi moj brat. On reče vsem otrokom, ki so spočeti s pomočjo IVF ali ICSI, da os izbranci. Kako pa se kaj gloria drži? Je že bolj pri močeh in uživa kot mamica? Želim ji vse dobro. reni, lepo da gresta v 4. IVF. Dobro opravi jutri. andreja, lepo, da se je vse rešilo pri tebi. Pa srečno. baci, saj bo torek kmalu tu. Ti lepo postelji in vključi gretje, da bo tolpo. Daisy, lepo se imej, pa naj bodo popoldnevi pestri, da bo hitreje minil čas. blanč, jutri dobro opravi na krvnem testu. Izcedek pa je od Prometriuma. Vsaj pri meni je bilo tako. Če te pa peče in malo krvaviš ap kar počakaj na jutri, pa boš videla kaj bo pokazal krvni test.
|
|
|