|
RE: IVF/ICSI september, oktober 14.9.2008 16:09:40
|
|
|
|
hedviga
|
Ma, joj punce. prehitre ste zame. Spet sem zgubila vso nit zakaj gre... Prav vidi se da nisem v službi, nimam tolk časa A miting je pa v petek, eh k.urc, tokrat bom pa mogla spustit. Mam eno familijarno ultra fešto. Ja, Miška, jutr grem pa k dr.-ju in srčno upam, da bo delal UZ. Mam sem danes že na trnih. Tko kot vedno Pa tut lahko bi jima mal med noge pogledal. Joj, Abra jaz sem ti pa tolk fouš, ker te že brca. Jest bi tut že, pa magari ponoč. Kajši, načeloma velja. Mislim, da nimam nič v planu,ampak me v sredo vseeno še spomni! O kolk je trepetalk!! To bo konec meseca veselo, ko bodo vsak dan deževali pluski!! No, še tole da vam povem, danes sem se sred štacune skor zjokala od jeze. Ta k...čev Leclerc ma blagajno za nosečnice in invalide. Jaz čist razumem, da se seveda še drugi tja postavijo , ampak majo invalidi in nosečnice prednost... Bla totalna gužva, stojim v vrsti, pred mano sami "invalidi" in "nosečnice", matr jim. In čaakam in čaakam, pa se postavi za mano ena z večjim trebuhom. In tut ona čaaaka in čaaaka. Noben od degenov ji ni ponudil da bi jo spustil naprej, delal so se da ne vidijo, idijoti. Šele po nevemkolk časa,ko sva ble že skor na vrsti, se je smrkavec za blagajno spomnil in ji pomahal, da nej gre naprej. Mene ITAK ni porajtal, najbrž je mislil, da sem samo malo debela. Ampak ona je rekla, da če je do zdej čakala, bo še do konca, sploh pa da sem tudi jaz noseča in zakaj meni ne reče. In sva lepo obe počakale. Brezveze. Da majo tako blagajno, ker folk nima niti sledu o kakšni kulturi.
|
|
|