miškolinček
|
Daaaannn! Se pokorno javljam da ne boste mislile,da sem izumrla . Sem mal preletela za nazaj sam je preveč,da bi lahko vsako konkretno komentirala. Jaz enostavno nimam več časa za RR,še za prebrat največkrat ne,če sem sama s tamalim še kdaj,če imam pa oba pa nimam čas še jesti,pa lulat,pa.... Bom poskusila zdajle mal napisat upam da mi uspe. V torek smo imeli prvo posvetovalnico pri točno 6 tednih, težki smo 4750,kar je 1700 g več kot odpustna teža,veliki smo pa že 59 cm,kar je 7 cm več. Je rekla pediatrinja da je neverjetno koliko je zrastel. No zdaj vsaj vem zakaj smo eno št. cunj že skoraj preskočili,62 št. iz H&m nam je namreč že skoraj na knap. Drugače je Filip kar priden ponoči spi od 20.30 pa d0 00.00 ali pa 1.00 (kakor kdaj),potem pa je spet ob 4.00 ali 5.00 in spet spi naprej. Je pa potem podnevi že zelo buden,dopoldne sam mal podrema v vozičku,potem ga pa dam ob 12.00 v posteljo spat in spi 2-3,4 ure,popoldne pa spet sam mal podrema v vozičku. No imamo pa toliko več problemov s tavelikim,je ljubosumen toliko,da je že prav žleht. Grdo rečeno ampak tako je,vedno ga takrat lulat ko Hranim Filipa,gre potem sam ker jaz ne morem in mi zanalašč polula cel WC,smrdi kot na javnem WC pol,pa ne zna sam jesti,pa hodit tudi ne več,pa flaško bi imel,pa .....ma sploh se ne spomnem več kaj za ene kozlarije vse počne, aja pa skoz se dere in mi zanalašč nagaja da ko dajem Filipa spat da ga ja znervira in je potem še tamal čist fertik ker je tok zaspan,....skratka norišnica. V posvetovalnico smo dobili Ad3 kapljice,ki pa jih jaz ne bom uporabljala,ker ne bom reskirala krčev,v Šk. Loki bom kupila v lekarni Arnika(to je tam kjer imajo homeopatske kroglice proti krčem) naravne kapljice Oleovit in bom dajala tiste,to sem tudi pri Erazmu prakticirala. Cebrca sem prebrala da si nehala dajat Ad3 zaradi krčev. Jaz sem tudi pri Erazmu nehala,potem mi je pa pediatrinja sama svetovala Oleovit,samo takrat si moral ponj v Avstrijo, no jaz sem pa kmalu izvohala da ga imajo tudi v tej lekarni. Naty,mojga tudi Novalac čist zapre,zdaj imam formulo proti zaprtju,pa tudi po tej ne more kakat in če ga šravfa se pol celo noč premetava po postli pa hoče dudo,pa bi jedel,pa prdel,pa sam ne vem kaj bi. Meni je pediatrinja svetovala naj poskusim mleko zamenjat. V glavnem jaz v ponedeljek startam z navadnim Aptamilom potem bom pa videla kaj bo. Zadnjič sem kupila nekaj tistih malih paketkov,ki jih imajo v lekarnah in sem mu dala da sem videla ali u paše mleko,pa ga je spil na dušek,medtem ko Novalac včasih tako dolgo pije,pa še meni full poliva po Novalacu,včasih tudi vse zbruha. Tisti dan ko sem mu poskusno dala navadni Aptamil,pa ni niti enkrat polil,popil je vse takoj (120 do 130 ml),pa še zvečer je bil dvakrat konkretno usran. Samo ne vem alil je bil to od Apatamila ali ker sem mu tisti dan dala kapljice ker sem mislila da ga šravfa. Bomo videli drug teden. Kupi tudi ti tiste paketke ki so za enkrat naštimat,pa poskusi pa boš videla. Sayuri,meni so Erazma poleti na dopustu tako komarji popikali da je bil tak kot bi imel vodene koze,pa mi je v lekarni svetovala Fenistil gel,ker Kamagel ni nič pomagal. Kupi si to,ni drago,pa ful pomaga,tamalga je takoj nehalo srbeti in tudi pike so bile vidno manjše. Avtosedež: Mi imamo zdaj tamalga v lupinici Jane,potem bomo pa kupili Maxi cosi ali Romer(za Erazma smo imeli sposojenega in smo ga morali vrniti),Erazmu smo pa kupili Romer sedež,tisti ki ga privežeš z navadnim pasom. Romer je sicer drag je pa kvaliteten in meni osebno najboljši. Se opravičujem za roman,končno sem imela malo časa in se javila,tole so pa posledice. Sem pogledala slikce vseh dojenčkov,luštni so,tako kot moj Lepo se imejte.
< Sporočilo je popravil miškolinček -- 14.9.2008 15:20:54 >
|