matejchi
|
Nisem še prišla čisto do konca, ampak se je toliko nabralo, da enostavno moram prej komentirat... Anita, midve greva k dr. Brezniku, tudi tamal hodi k njemu, meni je uredu, pa tudi Novak je menda kul. Tejkaz ne vem če po pivu pride mleko, ker pijem še en čaj, pa mam občutek da se po meni pretaka elektrika ne pa mleko.. Naša je bila včeraj na morju oblečena v plenice (pa one za široko povijanje) zgoraj pa majčko z dolgimi rokavi. Tako mi je rekla babica, ker je bilo res toplo, jaz se pa nisem kopala, da si ne bi mlekarne prehladila.. Zanima me ali katera že razmišlja o nabavi avto sedeža ... katerega, mi smo pri prvem meli Concorda, saj sem bila zadovoljna, samo zdaj bi še kaj drugega. Naš mali je blont, tamala je pa temna pa midva sva tut temna, pol je pa tamal jokal, da bi on tut bil rad črn... pa sem mu rekla, da bo, ko bo zrasel, ker se mu bodo sigurno spremenili lasje, ker je bil njegov oči tut blont ko je bil majhen.. ah ti otroci. Andrejaboris pa kje hodiš... a te bom mogla v MB porodnišnici poiskat.. hehe. Zmeraj se nasmejim, ko se spomnim, na najin dopust, sploh zato, ker sva se še na RR hecale, da greva skupaj.. ..no zdaj grem pa naprej brat..