|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
12.9.2008 22:50:23   
bella02
Se mal igram, ne zamerite!
Tak je naš avto, ha ha ha
user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 576
13.9.2008 0:44:24   
matejchi
bella02 bogve kaj sta delala v avtu, da sta ga takole zmatrala?

Jaz grem spat.. jutri je dan za čistilno akcijo!! juhu bruhu..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 577
13.9.2008 0:48:13   
matejchi
Napaka, danes bo čistilna akcija... kako čas beži.
   user posted image
Katera bo prva, naj jih pa na mizo servira... nočko!

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 578
13.9.2008 0:54:09   
matejchi
user posted image menda da tale uči v tejkini avtošoli. Tejka???

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 579
13.9.2008 8:07:44   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Noč super. Jedli smo ob 3h in spali do 7h. user posted image  Zdaj sta pa oba otroka sita, previta in preoblečena. user posted image  Jaz pa s user posted image  pred računalnikom.

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 580
13.9.2008 8:10:11   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Zanima me ali katera že razmišlja o nabavi avto sedeža ... katerega, mi smo pri prvem meli Concorda, saj sem bila zadovoljna, samo zdaj bi še kaj drugega.

Jaz razmišljam in sem se tudi odločila. Tudi jaz imam Concord-a. Zdej bo pa tega Jošt dobil, za Nejca bova pa kupila od Maksi Coci onega, ki ga privežeš že z navadnim pasom. Sem ga notri dala sedet in je res fajn. Se pas fajn vmes zatakne.

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 581
13.9.2008 8:12:08   
naty13
Matejchi jaz sem razmišljala o zaščiti. Pa ne vem kaj naj. Mal na tabletke ciljam, ampak ne vem kaj naj, če je pametno tabletke. Ostalo ne pride v poštev. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 582
13.9.2008 8:49:41   
anita goitan
jutroo,
spali kot ponavadi, na cca 3 ure sva se futrale, sedaj čakam da mi kupček podre, cunje sem že zlikala, potem šibave na pošto-kot sem že včeraj napisala sem se odjavila od SVIZA, ja matejchi od porodniške mi tile klinci od sindikalistov tržejouser posted image .

Glede zaščite,
hm jaj haz dojim, sem pa čitala da obstajajo že neke nove tabletke tud za doječe mame, will see, 2.10.imam pregled.
Še to, včeraj je dež pokvaril dogajanje v Kamnikuuser posted image
ajd, lepo se mejte

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 583
13.9.2008 10:09:02   
matejchi
naty kaj pa mirena?

RD RR

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 584
13.9.2008 10:10:26   
aradej

Jutro

Najprej porodno zgodbo napišem potem me pa vrže ven.
Povzetek
Rešena sem bila v treh urah. Imela sem svoje popadke. Nisem bila šivana, pa klistir in britvica tudi ne uporabljena. V p sem prišla tri cm odprta in s popadki na tri do štiri minute.Ob enajsti zvečer sem prišla v porodno on pol dveh mi pa babica reče da bomo rodili. Ob 1.43 je prijokala pa naša Lucija.
Moj je bil cel čas z mano in mi pomagal, babica je bila pa tudi super.

Lucija se prebuja pa ne ve točno kaj bi.Diana pa gleda risanke.
Ta teden smo se kopali pa stehtali smo se tudi.Imamo že 3840g. Včeraj smo bili pa še na enem pregledu pa kaže da bo vse ok.

Bodite kje na toplem mi smo pa lačni

pa pa

< Sporočilo je popravil aradej -- 13.9.2008 10:17:52 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 585
13.9.2008 10:17:09   
sayuri
Jutro user posted image  

Meni pa tale ohladitev kar malce paše user posted image user posted image
Drugače je pa lepo biti spet doma user posted image . Danes že skoz perem in sušim perilo.

A katera ve, s čim naj si namažem komarjeve pikeuser posted image  Me tko srbijo user posted image

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 586
13.9.2008 10:17:16   
nell
Pozdravček od mene po dolgem času

Naš tamali mi diha za ovratnik in js se le s težavo prebijem do računalnika. Mamo namreč krče in to kr fajn hude. Danes so se začeli že zjutraj...sem mu stisnala potem Sab Simpex kapljice in je čez neki časa zaspančkal. Drugače bedimo tud po cele noči. Današnjo noč pa je začuda celo prespal. Ne vem ali je pomagala domača mešanica čaja, ki ga je skuhala tašča ali pa je tamali vedel, da ati in mami nujno rabita počitek. Spal je namreč od 11 do 7 zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Midva sva včeraj pozno zvečer imela še nesrečo in sva nagazzila orng skale na cesti in poškodovala avto - in zdaj smo brez avtomobila, no čakamo, da nam dostavijo nadomestnega, baje bo danes do 12. Sej sem rekla, glede na šoke, ki jih doživljava zadnje čase, se sploh ne čudim, da mam vedno manj mleka. No pomembno je, da sva midva vredu, ker glede na potek same zadeve, sva lahk srečna, da nisva končala pod tovornjakom na drugem voznem pasu al pa v Savi - torej spet sreča v nesreči. Nas res angelčki čuvajo. Sem bla pa včeri zelo vesela, da nisva tamalga vzela s sabo, ampak sva ga raje pustla v varstvu pri babici.

Sicer smo vredu, rastemo, pridno jemo... včasih se obnašamo kot da smo stari že eno leto, ker želimo bedeti cel dan...je pa res vsak dan različen, nikoli ne veš kaj se bo zgodilo, kaj bo novega pokazal.

Lep dan vam želim, predvsem ne preveč mrzel.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 587
13.9.2008 10:28:51   
naty13

naty kaj pa mirena?

ni šans

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 588
13.9.2008 10:36:22   
naty13
Nell user posted image  Ti pa maš smolo. Najprej požar, zdaj nesreča na cesti. user posted image  No, kot si rekla, te čuvajo user posted image , ker se na srečo vse dobro izteče. O pa še vaš fant je bošček s krčki. user posted image  To pa je res kriza, ker ne veš, kako bi otroku pomagal, bi mu, pa mu ne moreš. user posted image

Aradej lepa porodna zgodba, ki se je lepo in hitro končala. user posted image user posted image user posted image user posted image  Lucija pa pridno pridobiva na teži. Super za gramčke. user posted image user posted image user posted image

Jaz vse posesala, je user posted image  vzel Nejca s sabo, sta šla po klubsko mizico, ki že14 dni čaka v lesnini,pa v trgovino po mal sadja, kruh in jogurte (Nejc jih obožuje). Jošt pa danes ne zaspi in ne zaspi. Igra se v ležalniku. Navajen je, da spi v vozičku, če že ne vozičkava pa na balkončku prespi. Ja, verjetno si misli, mami, a me ne boš dala v voziček spat. user posted image user posted image user posted image  No, vsaj siten ni. user posted image  Zaenkrat. user posted image  Trkam. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 589
13.9.2008 13:32:59   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

A katera ve, s čim naj si namažem komarjeve pikeuser posted image  Me tko srbijo user posted image

BAje da pomaga bananin olupek. Poskusila še nisem.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 590
13.9.2008 14:43:21   
matejchi
user posted image
sayuri s tem poskusi. Najbolje da namažeš takoj, ko te piči.

http://www.lekarnar.com/images/AfterBite%20Normal.jpg

< Sporočilo je popravil matejchi -- 13.9.2008 14:46:45 >

RD RR

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 591
13.9.2008 14:48:39   
matejchi
naty zakaj ni mirena uredu, mislim jaz je ne poznam, zato pa sprašujem.. 

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 592
13.9.2008 15:20:24   
naty13

naty zakaj ni mirena uredu, mislim jaz je ne poznam, zato pa sprašujem.. 

nisem rekla, da ni v redu, ampak jaz jo ne vzamem za noben dnar. Nisem za "notranje posege", če lahko temu tako rečem. Je pa mirena zadnje čase popularna - ena modna muha. user posted image user posted image user posted image

Ja matejchi najboljš, da smo brez vsega, če bo še eden, bo pa še eden. user posted image user posted image user posted image  Hecam se. Moj ni za ta štos. user posted image user posted image user posted image  Smo mi tudi štorkljo preusmerili. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 593
13.9.2008 15:43:57   
kaja02
farmacevtke na pomoč!!!!

zadnje dni me zlo bolijo kolena, pa pete, hrbtenica me peče, a bi lahka blo to zaradi pomnjkanja kalcija????? sem nekje prebrala, da je to zaradi tega, pa me zanima, da če dojim a lahko pijem kalcijeve tablete, mislim a lahka kaj škoduje moji pupiuser posted image

gajka- zate vem, da tvoj Rok pije AD3 kapljice, zanima me če si mu jih dajala postopoma, kaplijco po kapljici, al vse naenkrat, pa še to, če vsak dan eno kapljico več ali šele po nekaj dnevih??? Vem, da bi naj to že vedla, pa pri Kaji ni blo krčev ali pa je tega že tako dolgo, da se ne spomnemuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 594
13.9.2008 15:55:52   
bambi14
oj,
spali super od 00.30- 5.00 in 6- 9.30. sedaj pa imam čistilno akcijo s presledki dojenja, cartanja, joka, ...kosila. No upam, da mi bo do večera uspelo. Dragi pa vleče kable po prizidku že celi dan, ker nam v pon, pridejo delat omete in more bit vse pripravljeno. V glavnem smo pridni prav vsi. Tašča pa je skuhala kosilo in mi priskočila na pomoč pri podiranju kupčkov, da sem lahko jaz malo fraj. Hvala za tako taščico user posted image user posted image user posted image .
Kaja02- lej jaz še vedno jem Elevit kot dodatek in ga mislim jest celo dojenje, da bo moje telo dovolj močnoza vse,...nerespanost, pomankanje zelenjave, sadja.....ti priporočam to, ker je kvalitetna stvar.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 595
13.9.2008 17:38:10   
naty13
Kje pa ste vseuser posted image  Vozičkat tko ne morte, ker je zunaj porazno. user posted image

Jošt se je odločil, da bo danes buden cel dan. Od 7h zutrej do 17.30 - v 10,5urah mi je spal celih 50minut, pa še to ne v kosu, ampak dvakrat po malo. user posted image  HB nič ne joka, ampak opazuje. user posted image  Je pa danes prvič držal ropotuljico in to kar nekaj časa. Je tako mahal naokrog, še sebe je mahnil. user posted image user posted image user posted image  No, v rokico sem mu jo pa jaz dala, pa je takoj zgrabil. user posted image

Nejc je kar piden, sem pa tja hoče trmarit, pa se skulira. user posted image  Ima pa danes zgleda shujševalno, ker nič noče jesti. user posted image  Matr, da mi ne bo že otrok z luno hujšal. user posted image user posted image user posted image  Ja, v ponedeljek je luna. user posted image

pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 596
13.9.2008 18:01:44   
naty13
Opazujem

user posted image

Držim ropotuljico in se igram z njo

user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 597
13.9.2008 18:02:24   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Kje pa ste vseuser posted image  Vozičkat tko ne morte, ker je zunaj porazno. user posted image  

JSt kar nekaj bluzim po hiši danes user posted image . Dopoldne smo šli na obisk k bratu in na kosilo k mojim domov. Zdaj pa se prestavljam iz kavča pred računalnik in obratno. user posted image  NAša user posted image user posted image  sta ful pridna in spet cel dan spita user posted image , Filip je pri bratu ostal, meni se res nič ne da...

Naty, jaz se bom pa kar za mireno odločila. Čeprav sva uradno neploden par, ni 2x za reč, da bi prav v tistih 5%, ki jih imava za naravno zanositev, ratalo user posted image . Saj ne, da ne bi hotla še kakega otročka, ampak eno leto po CR se kao ne sme zanosit.... Čez kakih 5 let bi pa bilo lepo imeti še kakšno štručko v rokah user posted image . TAko, da počakam, da pride M, potem pa grem h G, da mi mireno vstavi. Do takrat sva pa tako, kot v najtniških leth - kondomi. user posted image

matejchi sem namazala z Justovim oljem 31 tele moje pike. Mogoče je malenkostno bolje, ampak še vedno srbi. user posted image

tejkaz čestitke za CPP. Sedaj pa veselo še na vožnjo user posted image .
sandra123 prav pridni sta tvoji pupi user posted image . Pri nas je s spanjem nekaj podobnega, kot pri vas. user posted image  Kdaj bo kakšna slikica?

Vilika, se strinjam s teboj, da je fajn izkoristit živlejnje pred otročkom s partnerjem. Otroček je sicer nekaj najlepšega,najdragocenejšega. Imaš pa skrbi in to ne moreš zanemarit. Drugače pa....se vse da z otročki počet. MIdva jih povsod vlačiva s seboj, nam nikjer niso ovira - smo ciganske sorte user posted image

Sem vam hotla kako slikico iz morja pripopat gor, pa jih nimam, ker so ukradli digitalca user posted image . Moram možu reč, naj jih iz mobitela dol potegne user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 598
13.9.2008 18:04:48   
sayuri
Naty Jošt mora bit pa ful močen, da tkole maha z ropotuljco user posted image . Jazs e Lovru smejim, ko tko maha z rokami v ležalniku, da ponavadi zadane ob tiste viseče živalce na loku, potem pa ful gleda in se čudi user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 599
13.9.2008 18:06:13   
naty13
Tejka zdej pa ne reci, da niso plišasti pajacki fletni. user posted image user posted image user posted image user posted image  Jošt je res prava mala žaba v njem. user posted image user posted image user posted image  Aha, kaj pa Jaša, kolk si mu natehtala gramčkov.

Bambi user posted image user posted image user posted image  za super noč, user posted image user posted image user posted image  za super taščo in user posted image user posted image user posted image  za čistilno akcijo. user posted image  Pa še eno vprašanje. Jošt ima Novalac proti zaprtju. A bi bilo kaj narobe, če bi prešla na Aptamil navadno formulo. A bi bil potem spet zaprtuser posted image  Mi čisto zeleno kaka, pa nima krčev. user posted image  Bomo videli, kaj bodo rekli pri pediatru v ponedeljek. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?