tejkaz
|
Dan Naša noč je bila bolj ali manj neprespana. Sta bila glasna oba - Eva in Jaša. Očitno ju je luna trkala. Sem hotela imeti Evo danes doma, pa sem prespala ko sta zjutraj z Gregorjem šla. Pa se Nejc in Eva spet nista spoznala. Za vikend je bilo v redu, če ne bi bilo občasnih Evinih izpadov, bi bilo super. Vedno bolj ljubosumna postaja. Non stop rine vanj, mu ne pusti spati, če joka, še ona cvili, spet bi rada dudo, ponoči se spet zbuja, spet se kopa v tamali banji, mami sploh ni več dobra, samo ati ati, groza če se mami k atiju stisne. Me je treba takoj obrcat in jokat. Upam da tole kmalu mine. Majči22, dobrodošla med nami. Čestitke za punčko. Imaš luštkano princesko. Anita, včasih krvave nitke pridejo zaradi napenjanja. Se je preveč napenjala ko je kakala? Sem glih prebrala, da se je. Verjetno je zaradi tega, za vsak slučaj pa še jutri P vprašaj. Sandra, božica, upam da se bomo enkrat naspali. Pa hitro kakšne slikice. Miškolinček, kako je luštkan Erazem. Kakšno kodrčki. Res cukr. Filip pa tudi. Upam da bo ljubosumje hitro minilo. Je bil pa NEjc od Naty cepljen, ne Jošt. Jaz imam tegale kengurujčka http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159633 uporabljati ga bom začela ko bo sam držal glavico. Anaya, so ti že druge svetovale. Jaz imam ravno obraten problem. Včeraj sem mu dala prvič čaj po flaši in ni vedel kaj naj s flašo počne. Trudila sem se lep čas in mu ni in ni šlo. Tako da bo mami restavracija še lep čas. Dehidracija - opazi se po mečavi in po obrazu. Če postanejo v obraz bolj rjavkasti, usta pa bela je to znak dehidracije. Takšna je bila Eva ko smo bili na infekcijski zaradi rota virusa lani decembra. Anaya, Sayuri, Katja, Anita, luštkane slikice. Bi človek kar gledal in gledal tele naše avgustovčke. Zoja Miša in Tatly, ja zakomplicirano tole oblačenje in slačenje. Mi imamo avto v garaži zato ju nič ne oblačim prej. Ko gremo pa iz avta pa še jopico oblečem po vrhu. Zdajle bova šla malo na sprehod. Oblečen bo isto kot notri, le da bo imel še jopico po vrhu, v vozičku bo pa pokrit z dekico. Košuta, super za kilce, tvoje in Teove (a sem prav napisala?). Katja, temence mi odpravljamo po takšnem receptu kot si ga ti napisala. Sicer jih Jaša še ni imel, pred kratkim jih je imela Eva. SO lepo izginila. Naty, luštkan tale tvoj Jošt. Pa res ima lep pajacek O, nell, saj veš kako pravijo, e dobro da je bil samo pleh. Upam da boste imeli lepšo prihodnost. Matejchi, tisti je moj inštruktor, ja Glede zaščite: Jaz bi tiste tanove tabletke ki jih lahko jemo tudi doječe mamice. Mirena odpade ker nisem tako kot Naty za notranje posege, kondomi so mi bljaki, po tiste injekcije pa ne bi vsake tri mesece hodila. Bomo videli kako se bo moj G naslednji ponedeljek odločil. Jaša je užaljen. Moram iti