arneja
|
Evo, bejbe, kosilo se kuha, jaz pa spet čvek, čvek, čvek . Kiwi, prilimaj slikco, pa bova primerjali . Dejzika, samo da si boljše volje . Jaz tudi včasih kaj tako žalostnega izpod prstov spravim, da se potem še sama sebi čudim . Mi naj bi bili potem danes že taknile ? Uau, hvala za slikce, da si jih prilimala. Saj jih imam nekje na računalniku pa se mi ne da brskati. Sem šla pa zdaj seveda takoj čekirat, če so pri nas bile celice enako velike. Aja, za blastocisto je pa naš zadnjič izjavil, da kot pica izgleda . Se pravi Aglurab zdaj še lahko. Sem imela tudi jaz v glavi, da ga ne smeš več potem, ko plusek zagledaš. Je Mlinčka tudi imela Aglurab? Kajsica, kajne, da sem zdaj precej bolj polna optimizma kot navadno ? Pridem na srečanje, ko dve črtici nalulam, ok ? Evo super glede špikic, da zdaj razmišljaš, kar se mora, se mora . Super, da je prišla. Na kateri dan vam pa na GK delajo pregled, da ste še vse kravave ? In v čem je fora tega pregleda? Dejzi, za Medrol bi pa ti atu res lahko rekla, eni punci ga je včeraj brez problema dal. Pa mogoče bi bilo tudi zate fino, kot Kajsica pravi, malo o MB premisliti. Čeprav vem, da imaš našega ata tako rada kot jaz . Pa tudi mene ves čas samo krega, samo meni je to smešno . Obayifo, jaz sem se tudi z jajčki na veliko basala. Tokrat bo najmanj eden foliklček pravi . Najverjetneje kar oba . Andreja, zakaj se pa ti tako napadeno počutiš ? Kregati se pa meni res ne da tukaj gor, že tako imamo dovolj problemov v življenju. Ajde, nasmeh na obraz, pa počakaj, da G pride z dopusta, pa potem hop po Klomifen . Ledenka, sem hotela napisati, če imaš ti kaj občutka, ali bo eden pikec ali bosta dva, potem sem se pa le spomnila, da si ti srečka NARAVNA nosečka . Zarja, saj ne rabiš glasa za RR . In super, da si bolje .