lučka 25
|
obayifo, naj bo jutri bogastvo večje, da bosta šla lahko v sredo v Graz. lara, naj bo špikanje znak . Pija, je bilo kar lepo prebrati, ko si napisala, da vas je bilo kar 5 v postelji. Se dobro sliši in naj se zato kar lepo uresniči. želvica, si se naizobraževala . Mene to čaka čez en mesec. sem kar malo jezna, ko sem rekla, da imam letos pa roj.dan na soboto in bo žur kot se zagre, potem pa izvem, da bom morala biti cel dan v službi, ker imamo seminar. Še dobro, da je naslednji mesec to, da se bom že malo pomirila in upam, da tudi sprijaznila. sonček, super kosilo. Če bi moj drag tole prebral, bi bil v trenutko za vašo mizo in čakal na kosilo. Pa še to, lep trebušček imaš. zarja, upam da si že kaj bolje in te viroza ne napada več. Arneja, po moje če bosta dve , ne bo imel nič proti. Bosta potem tako in tako očijevi scrklanki. Tako je vedno. kalina, ti kar mirno pojdi na poroko, uživaj in kakšno pivo spij za dobro rast. Pa kako lepo princesko imaš. andreja, ne bit huda. Želim pa vama veliko uspeha in, da vama čim prej uspe zagledati . Ledenka, a jutri pa pregled? Super!!! Naj bo večno v lepem spominu in naj bo pogled na pikico prelep. Vse ostale (shuka, gigi, mismis,....), želim vam en lep dan, malo se spočijte, naberite moči, ker jutri se začne nov teden, ki naj bo poven lepih dogodkov.
|