|
RE: IVF/ICSI september, oktober 14.9.2008 10:12:06
|
|
|
|
kajsica
|
Dobro jutro babike! Arneja in Kiwi, čestitke, lepo čuvajta svoji pikici!!!! Arneja, tebi se pa vedno dogaja neki. Daj potrudi se in pridi na naše srečanje, ker bi te zelo rada spoznala, si res taka faca. Me pa veseli sedaj ko te berem, ker si res polna optimizma in ne tako pesimistična kot si bila prej. Čestitke punca. Moje špikice...ma no ja....kar se mora se mora....nočem jamrat, čeprav mi je res težko si jih dajat. Gigi damica moja...moja frizurca....ma nekod se ne morem navadit nanjo, se kar naprej gledam in mi je žal za mojimi laski, pa še barva je drugačna...no ja saj me boste v petek videle, pa ocenile....če ne drugače, saj bodo zrastli nazaj. Kako si kaj ti drugače??? Miška, jaz pravim, da moramo vse biti zelo močne da se lahko spravljamo iz postopka v postopek in čakamo na končni uspeh. Res je malo bolj mučno, ker sem sama, ampak imam sestrici in mamico, no pa tudi taščo in VAS VSE ki so mi na razpolago, da lahko malo potožim. Res je da ker dragega pač ni, mi je malce dolg čas, saj veš, sem pa takšna da ne klicarim naokoli in morim folk...Saj veš, želja po malemu sončku....... Dejzika, kaj jaz to berem....ti naša super kravica....to ti pa ni podobno, da ti scaguješ. No saj vem da je vedno kakšna kriza in da se je potrebno pobrati...Mačka lej en predlog...saj vem da ste Reševke zelo navezane na svojega ata, samo, a ne bi še kje drugje poskusila....GK, LJ, Graz....al pa mačkica saj kakšen pregled skozi dala. pikola saj nočem biti pametna ampak a si ti sploh dala preglede skoz vsaj za endometriozo, pregrado.....Lej jaz sem malo spraševala in Endometrioza je avtoimuna bolezen (zato predpisujejo Medrol), ki zavira celice in zanositev....ker men je ata tudi takrat ko sem bila pri njemu enostavno določil PCO, pa imam redne O in M, nobenih težav s tem....Daj mačkica saj razmisli!!!! Gretka, svaka ti čast...mislim....seveda pa veš da bomo kaj naumili, da bi vama lažje uspelo. Ker ti je v prvo plusek pokazalo, jaz verjamem da da imata možnost. Sicer pa kot si rekla, važne so druge stvari tudi v življenju.... Andreja 07, lej klomifem dobiš pri nas samo na zdravniški recept, drugače mislim da ga lahko kupiš mislim da na Hrvaškem, ampak jaz se ne bi igrala na tvojem mestu s tako zadevo kar sama, ker bi se tako odločila....malo razmisli....če si upravičena do njega, pojdi do G in ti ga bo predpisal-a in ti povedal kako ga jemati. Ni tako nedolžna zadeva, da se lahko sama igraš s tem, sploh pa ne pred postopkom. LL, Blanči MLBK, Pija 76, Bozza, T1979, kako ste kaj nosečke? Dajamaja, kako kaj počutje? Upam da je Ok, da se nisi včeraj preveč naprezala. Čestitke za celice in ti želim da bi se vse lepo oplodile in te počakale do ET. WP kam si se skrila? Mlinčka, pa ti, nič se ne oglasiš?! Prideš v petek? Abri, dala mala gimnastičarka ponoči mir? Pridna? Uboga mamico? Ščuka, a se s knedlčki bašeš, da nimaš časa kaj se oglasit? Hedi, kje si? Ej mami, jaz imam v četrtek pregled? Imaš čas za kavico? Pa da pobožam tvojga majnega bavhija!!!! No moja M se je prikazala v vsem svojem sijaju, tako da napihnjenost pada, joške manj bolijo.....ampak kako bo pa v četrtek...jah ta pregled....že men je gravž, kako je šele G tam ko nas morajo gledat Ej ostale babike, se opravičujem, ker vas nisem imensko, ampak vsem želim en lep lep dan.
|
|
|