|
RE: IVF/ICSI september, oktober 14.9.2008 11:54:57
|
|
|
|
kajsica
|
Miška.....ni vidu frizure in je tud še kak teden ne bo. Me je v torek basalo, jao moji živčki...so jim iz ponedeljka na torek ponoči bazo raketirali, presneti talibani...res sem bila tako na trnih, da ti povedat ne morem....No pa se mi je v torek popoldne javil in povedal da je vse OK, da naj me ne bo strah. Tako da sedaj čakam, kdaj bo lahko poklical, ker jim je linije odneslo . Andreja, sedaj pa kot mi je Pija rekla...diham, diham....ampak, ti pa res znaš med vrsticami brati. Kot prvo nisi navedla že v prvem postu, kolikokrat si jemala klomifem in jaz tega ne morem vedeti....kot drugo, ja tudi jaz sem bila na klomifemu, tako da ne govorit, da nimam pojma......kot tretje, a sem ti slučajno rekla da ga ne smeš jemati, celo povedala sem ti kje vprašaj in kje ga lahko dobiš, če ga misliš jemat na svojo roko. Lej če ne veš kaj je dobronamerni nasvet...mislim....Kaj ti delaš s seboj, mene niti malo ne briga. Poleg tega si napisala da te obsojamo zaradi tega ker imaš otroke....halooooo....od kod naj bi vedela da jih imaš, pa tudi kaj me briga. Ne poznam te! Sedaj pa piši, pa se kuri kolikor hočeš, ker meni se ne da ukvarjati s teboj in s takšnimi izjavami, ker človeka enostavno obsodiš. In kot sem ti rekla in bom še enkrat, upam da ga najdeš in narediš kar želiš. Pa veliko sreče. Mene pa prosim pusti na miru. Pija...diham, diham....samo me pa res razjezi, ker te enostavno nekdo obsodi, pa čeprav mu ne želiš kaj slabega. Takole babike, lepo se imejte, jaz grem na luštno. Se beremo zvečer, upam, da ne bote spet naklofale 20 strani . Pridne bodite, pa ne se jezit!!!!
|
|
|