|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
11.9.2008 12:46:52   
aleži
Sire, jaz sem mislila na vrečke, kateri jim s sesalcem vsrkaš zrak in pridejo zelo tanke, ker imam po škatlah, da je groza!!! Ampak jih nimajo tam, kjer sem gledala (eurošpinu). Bo treba skočit čez v Familo!!! pa ti javim!!! Če ve katera, kje se jih še da kupit pri nas, naj pove!!!

IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Pina in Amaya dej povejte še nam ki nismo bile v điru kaj je tista štorja od morskega lista in cvetače user posted image user posted image user posted image  

tudi mene zanimauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Ma vi me imate prav za polomljeno?! Ma ni tako hudo, je že o.k. Od avta do oštarije že pridemuser posted image . Jutri pridem kaj v giro.

jutri pridem, ker bom znorela biti doma. Jutri gre tudi v vrtec, ker je že siten in mu je dolgčas!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Azzu non ho capito, kaj pomeni tisto o Marty, vabe sem bjonda ma nisem kapirala?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 11.9.2008 12:49:54 >

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 326
11.9.2008 12:51:46   
pina-1
dan.
točno sire. maš prov. ma ana mene daje scleroza.user posted image user posted image

štorjo o cvetači in listu dobite v živo. na forumu ne bom o temu pisala, ki mai ne znaš-

danes smo se z amayo mele prov dobro. smo se nahodile in načakulale.

Ama fajn se mejte na dopustu. se vidimo ko prideš nazaj.

aleži, jaz jutri tudi bom v giru, če bo le vreme. PArkiram v đusterniuser posted image  in grem peškiuser posted image

moja ana pa noče zaspat, a zaspana je ko driska. Sem jo zdej hitla v posteljo in tam je... je ne dvignem, dokler ne zaspi, ki to je že 4 mač

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 327
11.9.2008 12:53:26   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Hojla pupice,
danes je bila noč zelo v redu, samo sara mi se preobrača, rine z glavo v zgornjo stranico..... Dala sem jo na bok in brisače vzpredaj in vzadaj in ne pomaga. Kaj naj še naredim? Kakšen nasvet?

spalna vreča, edino kar pomaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 328
11.9.2008 12:55:37   
aleži
Aljuška:
user posted image

taja vse naj naj!!!!!!!

žiga in sara

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 329
11.9.2008 15:37:41   
aleži
V ponedeljek imajo v hoferju:

user posted image

Trenirka za malčke

za komplet 6,99 *

iz 65% bombaža in 35% poliestra, visokokakovostna oblačila, s puloverjem ali jopico, nekateri modeli s kapuco in zadrgo, vel. 74 - 116

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 330
11.9.2008 16:11:39   
sirenetta
Pridna Aleži! user posted image

Bom šla kaj iskat za Mihaela. Mi smo bili v soboto in so imeli sicer precej razbrano, ampak vseeno smo že našli nekaj stvari, tipo komplet majica dolg rokav + jopica 7 eur, majca kratek rokav + jopica 7 eur, pižamica cca 5 eur, bodyji dolg rokav 2 kosa 5 eur itd.  Se splača it pogledat, tisti kompletki so res luštni in fuuulll poceni, zna bit da imajo še kaj. Mi je žal, da vam nisem prej povedala.

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 11.9.2008 16:12:25 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 331
11.9.2008 18:47:44   
aleži
hvala sireeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 332
11.9.2008 19:52:04   
aleži
user posted image  Amaya uživaj na dopustu in vrni se nazaj, ker te bomo čakale!!!!!user posted image user posted image
srečno pot!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 333
11.9.2008 20:30:28   
amaya
Evo mene...ma sej se bom javljala, ker grem v civilizacijo in itak da vas bom preveč pogrešala user posted image

Vročina pri naši žabici: prikukal ven zobek-zgoraj! Ma se mi je zdelo, da nekaj mora bit!!!!

Imela se bom maksimalno ful dobro...samo danes bi pa klala!! Pakiranje sovražim miljon na uro user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem en velik: user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 334
11.9.2008 20:34:01   
leni5
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...za Tajo, ki ima danes 5 let! Drugo leto pa šolaaauser posted image !

Jutri pridem! Pina, lahko ti dam samo dimne signale, ma itak bo Aleži, ki bo PR, tako da ni panikeuser posted image .

Ama user posted image odhajaš brez slovesa? Uživaj,ne! Kaj pa ržena moka? Jo dobim pri najbolšemu sosedu?user posted image

Sire...I miss you!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 335
11.9.2008 20:42:51   
amaya
Nema ržene moke....samo po 10 kg so jo prodajali...too much...ali ne?

Taji:

VSE NAJBOLJŠE IN DA BOŠ ŠE NAPREJ TAKO PRIDNA IN MAMICO UBOGALA user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 336
11.9.2008 20:44:06   
amaya
JAZ PA FUL AZZU POGREŠAM !!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pa tudi Sire....ampak ona se kaj javi user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 337
11.9.2008 21:00:31   
pina-1
TAJA VSE NAJBOLJŠE, PA DA BI BLA PRIDNA IN UBOGALA MAMOuser posted image

leni ti pošljem na ZS moj numer, da me lahko kličeš. ma prideš v đusterno in gremo peš?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 338
12.9.2008 7:23:36   
amaya
Alo pupe, še zadnji ČAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Se vidimo čez 2 tedna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 339
12.9.2008 8:32:02   
sirenetta
Amaya lepooooo se imej! Uživaj 100 na uro! In če najdeš kak internet kafe piši virtualno kartico! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 340
12.9.2008 20:03:41   
aljuška
ku kuuser posted image

hvala,punce za čestitke!jah, drugo leto pa že šolauser posted image ..ma kam ta čas beži!! se mi zdi še včeraj,ko sem rodilauser posted image ,zdaj pa že skoraj šola!
ja, da bi bolj ubogala mamo,ja,to si želimuser posted image ..mama mia jo že razganja.
a ste vidle napoved za ta vikend? brrrrruser posted image  bo hladno in deževno..

papa

Neposredna povezava do sporočila: 341
12.9.2008 21:41:54   
mixi
Čer!

Ma ste res čakulone vsake tolko ko pridem gor vi pa naklofate tolko strani da ko vse preberem se mi ne da niti pisat!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma sem postala malo lenobica ne zamerit, to poletje me je ubilo pa še cel kup ****rij, tazadnja je ta da sem se mogla ostrižt na fantka ker postajam vsak dan bolj plešasta tamali parazitek mi je v 9 mescih ščučal vse možno in zdaj mi čep odpadajo lasi, ke grave. Kamor se obrnem je poln k... mojih las.
Upam da mi bojo kmalu zrsli nazaj ki če ne se bom brila nabalin in če me bo kdo vprašal kaj mi je bom rekla da imam tifus user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 342
13.9.2008 8:23:33   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: mixi

Ma sem postala malo lenobica ne zamerit, to poletje me je ubilo pa še cel kup ****rij, tazadnja je ta da sem se mogla ostrižt na fantka ker postajam vsak dan bolj plešasta tamali parazitek mi je v 9 mescih ščučal vse možno in zdaj mi čep odpadajo lasi, ke grave. Kamor se obrnem je poln k... mojih las.
Upam da mi bojo kmalu zrsli nazaj ki če ne se bom brila nabalin in če me bo kdo vprašal kaj mi je bom rekla da imam tifus user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, mixi, da vidiš mene, ki mi lasje izpadajo v šopih. Ma to je normalno po porodu veš, ma ni panike, ne bomo postale plešasteuser posted image ! Je pa res grozno videt.

Drugače? Vse pod kontrolo? Azzu, zdaj pa je že skrajni čas, da prideš kaj mimo, sem ti še nekaj dolžna!!! Pa nič nam ne poveš kako se ima Liam v vrtcu.

Aleži, vi? Ste se naspaliuser posted image ?

Aljuška ste lepo praznovali?

Sire, kdaj boš začela hodit na sprehode dopoldan z nami? Kaj že kaj daješ za papat Mihaelčkulinčku?

Pina, kaj je zdaj s temi zobki? So prišli končno?

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 343
13.9.2008 11:24:02   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

IZVIRNO SPOROČILO: mixi

Ej, mixi, da vidiš mene, ki mi lasje izpadajo v šopih. Ma to je normalno po porodu veš, ma ni panike, ne bomo postale plešasteuser posted image ! Je pa res grozno videt.

se podpisujem!!!!!!!!!!!!!! staramo se!!!!!!!!!!!!

Drugače? Vse pod kontrolo? Azzu, zdaj pa je že skrajni čas, da prideš kaj mimo, sem ti še nekaj dolžna!!! Pa nič nam ne poveš kako se ima Liam v vrtcu.

Aleži, vi? Ste se naspaliuser posted image ?

Aljuška ste lepo praznovali?

Sire, kdaj boš začela hodit na sprehode dopoldan z nami? Kaj že kaj daješ za papat Mihaelčkulinčku?

Pina, kaj je zdaj s temi zobki? So prišli končno?

ma, Žiga je včeraj dobil vročino zvečer, danes ima podočnjake, kašlja še vedno,..... mah res ne vem. Če ne bo boljše gremo v ponedeljek k zdravnici!!!
Sara mi je pa spet začela grozno kašljat ponoči in ji gre iz noska zeleno!

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 344
13.9.2008 11:31:49   
amaya
evo mene...se javljam na raport. hahahahahah user posted image user posted image user posted image user posted image vse mi podcrtuje in na tipkovnici ni stresic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image noro.

Potovanje grawe...10 ur. Zabica je bila tako pridna. garmin je reku, da je bolj priden od mene, ker jz sem bila edina, ki sem tezila user posted image
kaj vec kasneje...grem en giro

TUKAJ DEZZZZZZZZZZZZZZZ MA JOJJJJJJJJJJJ

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 345
13.9.2008 13:06:42   
mixi
amaya tukaj tudi dež do torka in pri vas so ga tudi napovedali (perugia).A jebi ga zdaj je konec poletja in začetek jeseni juhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 346
13.9.2008 13:07:22   
mixi
Samo mi je žal za tvoj dopust da ne morete uživat v sončku

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 347
13.9.2008 13:44:44   
aleži
Amaya supeca, da si se ogalsila, sem te že pogrešala. user posted image  Škoda za vreme

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 348
13.9.2008 20:12:54   
aleži
Amaya vidim te!!! Daj kako ste, kje ste, kakšno je vreme, kako je Etiennček.... daj daj napiši

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 349
13.9.2008 20:19:17   
amaya
evo mj obljubljeni raport.

Vceraj smo se vozli celo vecnost. Smo naleteli na prometno nesreco in smo morali okoli riti v garzet. Tako da smo se vozli celih 10 ur. ne morem verjet, da je bil etienne tako priden. Enega joka...nic. Sem ben jaz jokala in tecnarla user posted image ,
. tukaj je meraviglioso. ne znam niti po slovensko vec govort user posted image

Danes smo bili pri enem jezeru, zraven Perugie. jedli mnjammmmmmmmmmi : la torta al testo: je tipo ena spjedina in notri das kar ces. jaz sem jo jedla z melancani (montinjak, nimas kaj). Jezero se klice Trasimeno.potem smo sli se na gelat v mestece Prasignano di tresimeno. Uaaaaaaauuuuuuuuu....staro mestece....hiske, da pades dol. Takoj bi tukaj zivela user posted image .
Zvecer smo imeli za it na eno sfilato v Foligno, ma smo gotovi in Etienne je zaspal, tako da mangiamo qualcosa in nina nana. Jutri verjetno Roma user posted image . pon. pa Assisi, ki je par km od nas in Perugia. Javljam......se vsak dan user posted image tako, da ko pridem nazaj boste ze vse vedele.

Rada vas ima: vasa Italjanuzza user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ema ali Ana ?
Mijavček

Katero ime vam je bolj všeč, za kombinacijo z dvojčkom, ki bo Tristan?

Ana (41%)

Ema (59%)

Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!