sirenetta
|
Aleži, Amaya jaz pa sem mislila, da ne bo noben porajtal, da sad me ima sad me nema Ajej, sem brala malo za nazaj in sicer res niste prav hude čakulone, ampak bolj punce dejanj . Nema šta nema, rojstni dnevi, buške, zobki, porompana kolena, kašljanje in šmrcanje ma mamma mia in to vse v teh par dnevih ki me ni bilo . Ma addesso che la vostra portafortuna preferita e tornata boste vidle kako bo vse na mestu . Ama ne boš verjela ma smo imeli na dopustu ceeeel teden sončno, niti kapljice dežja, in to tudi če je bil napovedan za sredo in za četrtek, ni bilo niente di niente dežja juuuhuuu. Ja, na dopustu smo se imeli lepo, mali je full užival, je bil tako pridkan, res zlati otrok, prav varjanta il bimbo perfetto. Ben ko smo prišli domov je pela druga pesem, še pet dni je samo njuru in cmihal! Ma jaz ne vem ma kaj da mu je bilo tako lepo na dopustu da je pol tako tečnaril Ki isto je bilo po Rogli, tam cukrček, ko smo prišli nazaj pa ajej ajoj še tri dni. Ma ta je prav po meni, samo bi hodil okoli in užival . Njanka komarjev nismo imeli niti sopare tudi če je bilo isto stopinj kot tu se je dalo tako lepo dihat da sploh ni bilo panike it na pašeđato magari po največjem soncu ob enih dveh. Ah, takoj bi šla nazaj. Vglavnem smo se šetali, kopali in to je to... Aleži, dej razpričaj se mi malo o tistih vrečah. Nujno rabim kako pametno varjanto za spravljat robo. Pina bentornata nazaj a tenere alto il nome delle čakulone ! Zdaj pogrešam samo še Marty, kje zaboga je končala ta žena? A ja in za Azzurro tudi se ne ve, kje je finila, ali jo je kira kaj čula, videla? Jaz sem jo klicala danes pa niente. Ecco nazadnje ma ne najmanj pomembno še voščilo TAJI ZA ROJSTNI DAN VSE NAJ NAJ NAJ BOLJŠE, DA BI VEDNO BILA ZDRAVA IN VESELA sicer malo z zamudo ampak iz srca...
< Sporočilo je popravil sirenetta -- 10.9.2008 22:14:24 >
|