|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
10.9.2008 8:18:01   
aleži
Hojla pupice,
danes je bila noč zelo v redu, samo sara mi se preobrača, rine z glavo v zgornjo stranico..... Dala sem jo na bok in brisače vzpredaj in vzadaj in ne pomaga. Kaj naj še naredim? Kakšen nasvet?
Drugače  smo vsi3 že malo boljši, ma možek je pa grave. Danes bo doma.

Pina-1: hm, smo ti manjkale. Ja ni kaj, čez nas, nas ni!!user posted image user posted image  Pa Ani poljubčka, da ne bo delala mamico preveč živčno..... bodo prišli ven, treba potrpet!!! user posted image

Amaya: kako si? user posted image

Leni: kako je koleno? A si šla do zdravnice? Ti je zateklo ali te samo boli?
Ja, ja  nisi več rosno mlada!!! si že v letih!!user posted image

Aljuška: kje si se pa ti zgubila? Nič se ne oglasiš več!!! Upam, da se nisi naju vstrašla z Leni!!!!

Sire, azzuuser posted image user posted image ....................... pa kje steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 301
   [Brisano sporočilo]
10.9.2008 10:29:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu aleži)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
10.9.2008 11:37:39   
amaya
Ma jaz sem jih dobila takoj prvi mesec, samo jih nisem dajala. Zakaj? 1. dobi sonca dovolj, 2. smo na AM in je notri že kar nekaj A vitamina. Pa še korenček sem mu ribala in sokec dajala. Po prvih kapljicah je dobil take krče, da sem jih na stran dala. Šele v 4 mesecu, ko semj šla na gosto hrano, sem uvedla nazaj kapljice. Čudno je, da jih nisi dobila. Sicer pa je tako: če dojiš mislim, da je 6-8 kapljic, če ne dojiš pa 4 / dan seveda.
Ne sekiraj se, če jih nisi dobila. Če pa te matra, pa kr pokliči in vprašaj.

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 303
10.9.2008 11:43:31   
amaya
Pinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jutri pridem. Sem si tako naštimala, da danes vse poštimam, ker imam še kakšno stvar za kupit v KP, pa malega malo do babice peljat, pa gumo na supervozu poflikat user posted image

Leni: ma koša zdej....ma vidva sta prav.....hmmmmmmmmm....nerodna? user posted image Pa kje si si to naredila? Valdoltra? Si klicala koga? Si šla do dr. Dej nam malo trača user posted image

Aleži: samo da ste boljši. Ma glej jaz Etienna zablokiram z živalmi user posted image pa se mi ne premakne. Je pa tudi res, da ima miren spanec. Ko se pa zbudi (zjutraj) ne pomagajo ne orke, ne sloni, ne žirafe, mamuti in kaj jaz vem kaj še. Se obrne in gotovo user posted image Moj Garmin bi ti predlagal, da jo s pasom privežeš user posted image user posted image user posted image user posted image (valda hec). Enkrat je Etienna tako na stolček za hranjenje privezal, ker ni imel nobenih paskov. Prav za socialno smo mi user posted image

Sire: ma dio buh: kje si ti???????

Azzu: ma dio buh, kje si anka ti??????

Sem govorila danes z Marsy in je super, samo nas pogreša. Alo punce, treba malo v Izolo!!!!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 304
10.9.2008 14:19:12   
aleži
Pina: danes sem vidla v prospeku,da imajo od jutri naprej vreče. Kaj so morda tiste katere jih iščem? Pomaga mi!!! Vem pa, da jih imajo tudi v famili (gor ali dol ne vem) tako so mi povedali?????? 
NUJNO!!!!!!!!!!! začela bom pospravljat, ker bo začel mraz!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 305
10.9.2008 15:04:38   
sirenetta
Kakšne vreče? Tipo za pospravit oblačila in ostalo kar se ne uporablja za naredit plac v omari ali kaj podobnega? To tudi mene zanima. Sem ravno hotela vprašat, kam pospravljate npr. oblačilca od vaših otročičev npr. to kar preprastejo ipd. Škatle? Vreče? Kaj se bolje obnese? Rabim kakšen consiglio, ki moje omare so definitly premajhne za vse kar bi si jaz želela strpat notuser posted image . Da ne govorimo o poletni robi zimski robi...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 306
10.9.2008 15:39:08   
aleži
Sire, končno si se oglasila!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako je bilo na dopustu? Ste se kopali?

Ja, vreče za dat cunje!!!

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 307
10.9.2008 15:50:31   
amaya
ooooooooooooooo...Sire se je oglasila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image Speriamo che non piova user posted image user posted image user posted image Itak vem, da ko bom šla jaz na dopust bo začela zima....s snegom vred user posted image  user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 308
10.9.2008 16:33:50   
mixi
Ojla!

Mi pa mamo danes 4 mesce. Juhu kako hitro rastemouser posted image . Včeraj smo se šli cepit in od dretja so začele pokat stene v zd. Drugače nič novega papcamo na veliko gh in to je to.Amaya ma ne da boš za en teden italijanka? Komaj čakaš a? Kako je blo na vikend dopustu?

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 309
10.9.2008 19:07:11   
aleži
mixi user posted image user posted image user posted image user posted image  še tako naprej

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 310
10.9.2008 19:49:13   
amaya
Za Kajo user posted image user posted image user posted image user posted image cvetoče rožice user posted image

Moja žabica pa že spi. Ne morem verjet, vendar tokrat ima mali vročino. Od cepljenja upam!!!!! Sicer ni dosti 73,1, vendar nekaj je. Upam, da bo jutri OK. Me že malo grabi panika, ker v petek imamo za it....jojjjjj....res upam, da bo OK.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 311
10.9.2008 19:53:58   
aljuška
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Aljuška: kje si se pa ti zgubila? Nič se ne oglasiš več!!! Upam, da se nisi naju vstrašla z Leni!!!!

ojla! tukaj sem. imam ful pol teden in komaj kaj uspem.user posted image imamo psa ( kotončka ) v varstvu ( od brata, ki je šel na dopust) in ga vozimo okoli ( da ne govorim kako taja dela z njimuser posted image )..poleg tega ima Taja jutri fešto v vrtcu, v nedeljo pa še eno fešto z prijateljči in moramo nabavjat. pa še na en Rd gremo. pestro v glavnem.
aja, TAJA OD LENI5,

vse najboljše, čeprav z zamudo! VSE NAJ NAJ ZA 4 LETA!!!
user posted image

Pred 5 leti sem se na ta da, ob polni luni, pripravljala na odhod na hrib!user posted image Naslednje jutro, po celonočnem ''mučenju'' pa so mi jo s CR-jem potegnili ven! Jooj, kako čas beži..

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 312
10.9.2008 19:55:47   
aljuška
aja, Aleži, ma prou fajn vas je bilo spoznati, tebe in Leni!user posted image  pa še kdaj kakšek kofe, ane? pismo, ful čuden filing, ko te nekdo v supernovi pokliče, ti pa gledaš kot čukuser posted image  keri se zdaj oglaša z Aljuškouser posted image

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 313
10.9.2008 20:06:36   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Za Kajo user posted image user posted image user posted image user posted image cvetoče rožice user posted image

Moja žabica pa že spi. Ne morem verjet, vendar tokrat ima mali vročino. Od cepljenja upam!!!!! Sicer ni dosti 73,1, vendar nekaj je. Upam, da bo jutri OK. Me že malo grabi panika, ker v petek imamo za it....jojjjjj....res upam, da bo OK.

koliko ima?

če se mu bo fulll zvišala, daš samo svečkico-paracetamol v ritko!!!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 314
10.9.2008 20:07:53   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: aljuška

aja, Aleži, ma prou fajn vas je bilo spoznati, tebe in Leni!user posted image  pa še kdaj kakšek kofe, ane? pismo, ful čuden filing, ko te nekdo v supernovi pokliče, ti pa gledaš kot čukuser posted image  keri se zdaj oglaša z Aljuškouser posted image

drugič nam daj tel. št., da te pokličemo ko bomo v Kp, da greš z nami na kofi!!

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 315
10.9.2008 22:13:58   
sirenetta

Aleži, Amaya
jaz pa sem mislila, da ne bo noben porajtal, da sad me ima sad me nema user posted image

Ajej, sem brala malo za nazaj in sicer res niste prav hude čakulone, ampak bolj punce dejanj user posted image . Nema šta nema, rojstni dnevi, buške, zobki, porompana kolena, kašljanje in šmrcanje ma mamma mia in to vse v teh par dnevih ki me ni bilouser posted image .
Ma addesso che la vostra portafortuna preferita e tornata boste vidle kako bo vse na mestu user posted image .

Ama ne boš verjela ma smo imeli na dopustu ceeeel teden sončno, niti kapljice dežja, in to tudi če je bil napovedan za sredo in za četrtek, ni bilo niente di niente dežja juuuhuuu. user posted image user posted image user posted image

Ja, na dopustu smo se imeli lepo, mali je full užival, je bil tako pridkan, res zlati otrok, prav varjanta il bimbo perfetto. Ben ko smo prišli domov je pela druga pesem, še pet dni je samo njuru in cmihal! Ma jaz ne vem ma kaj da mu je bilo tako lepo na dopustu da je pol tako tečnariluser posted image Ki isto je bilo po Rogli, tam cukrček, ko smo prišli nazaj pa ajej ajoj še tri dni. Ma ta je prav po meni, samo bi hodil okoli in užival user posted image .

Njanka komarjev nismo imeli niti sopare tudi če je bilo isto stopinj kot tu se je dalo tako lepo dihat da sploh ni bilo panike it na pašeđato magari po največjem soncu ob enih dveh. Ah, takoj bi šla nazaj. Vglavnem smo se šetali, kopali in to je to...

Aleži, dej razpričaj se mi malo o tistih vrečah. Nujno rabim kako pametno varjanto za spravljat robo.

Pina bentornata nazaj a tenere alto il nome delle čakuloneuser posted image !
Zdaj pogrešam samo še Marty, kje zaboga je končala ta žena?

A ja in za Azzurro tudi se ne ve, kje je finila, ali jo je kira kaj čula, videla? Jaz sem jo klicala danes pa niente.

Ecco nazadnje ma ne najmanj pomembno še voščilo TAJI ZA ROJSTNI DAN
VSE NAJ NAJ NAJ BOLJŠE, DA BI VEDNO BILA ZDRAVA IN VESELA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

sicer malo z zamudo ampak iz srca...

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 10.9.2008 22:14:24 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 316
10.9.2008 22:20:16   
pina-1
čer.

amayaaaaaaaaaaa, si vidla ti to... Da ne pozabiš na dopustu kupit morskega lista in cvetačo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mislim no comment. te babe koprske so munjeneuser posted image

ana je bla danes katastorfa. jaz bi mojo staro ano nazaj. ČE ti zobi ne pridejo ven, bom jo res peljala k Bizjaku. user posted image  
ZDej spi in v snu joče, tolko jo tizobi žulijo. danes sem ji dala anka eno žličko calpola, ki nisem vedla več kaj bi.

aleži jaz nisem vidla letaka in ne vem kašne so vreče. Tiste ki sem jih jaz kupila so ble v belih škatlah. če najdeš na netu mi pripopaj slikico. Kaj jutri prideš v giro??? če prideš mi prinesi pokazat pa ti povem.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 317
10.9.2008 22:25:34   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

A ja in za Azzurro tudi se ne ve, kje je finila, ali jo je kira kaj čula, videla? Jaz sem jo klicala danes pa niente.

Ne govori tako, ko sem lahko, sem ti pisala sms.
Finila je pa točno tam, kamor pišeš:  A ja...in za Azzurro tudi se ne ve...

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

Neposredna povezava do sporočila: 318
10.9.2008 22:52:06   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Ne govori tako, ko sem lahko, sem ti pisala sms.
Finila je pa točno tam, kamor pišeš:  A ja...in za Azzurro tudi se ne ve...

Oprosti user posted image . Sem zdaj videla, da si mi pisala, škuža škuža. Ma nisem mislila nič slabega, ki sem spaševala, kje si. user posted image Ma kaj si se zjezila? Ma res nisem mislila slabo...Ne vem, če je izpadlo tako, non l`ho fatto apposta. Nisem mislila da bo tako zgledalo, res ne.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 319
10.9.2008 22:53:52   
sirenetta
Azzu non ho capito, kaj pomeni tisto o Marty, vabe sem bjonda ma nisem kapirala?

Neposredna povezava do sporočila: 320
11.9.2008 7:09:10   
leni5
Oj, včeraj sem pri dveh poskusih, da ka napišem in pošljem, dobila odgovor....we are sorryuser posted image ...tako da sem se razjezila in šla spat...vem, vem, copy-paste, ma pozabim na to!

Ma vi me imate prav za polomljeno?! Ma ni tako hudo, je že o.k. Od avta do oštarije že pridemuser posted image . Jutri pridem kaj v giro.

Vglavnem bentornate vse izgubljene, kdaj gremo na kafe v polni zasedbi?!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To pa zato, da preženem sitnobo, bolezni in buške stran od naših junakov in junakinj!

Neposredna povezava do sporočila: 321
11.9.2008 7:39:41   
pina-1
jutro.

leni prideš v giro sem vidla? ne znam ku maš mojo telefonsko. ČE ma me zvrcni da gremo na kafu. Sicer pa bom jaz okoli 9 ure v Palmi.

Aleži pa ti prideš?
sire, ti se boš kaj pokazala ali ne. Jaz te še nisem vidla v 2 kosihuser posted image .

grem odpravit mularijo. se vidimo v giruuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 322
11.9.2008 12:21:08   
sirenetta
Pina ma veš, da sploh nisem porajtala do zdaj, da smo se mi2 videle samo ko sem bila še 2 v 1 user posted image . Ti bom poslala mojo tel.št. po ZS pa naredimo škambjo di numeri in ko bom v Kp ti zvrcnem (čeprav zjutraj bolj malo pohajamo, mi smo bolj popoldanski tipi, ma vseeno, ko bom v điru se javim)...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 323
11.9.2008 12:26:34   
sirenetta
Ma che fessa ki sem, sem zdaj se spomnila, da že celo imam shranjeno tvojo številko, jao jao in moj spomin user posted image . Emšo nagaja tudi meni očitno user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič dej, se čujemo ko pridem v civilizacijo...

Neposredna povezava do sporočila: 324
11.9.2008 12:31:58   
sirenetta
Pina in Amaya dej povejte še nam ki nismo bile v điru kaj je tista štorja od morskega lista in cvetače user posted image user posted image user posted image

Aggiornatemi da bom na tekočem...In o vrečkah tudi prosim, za kakšne vrečke gre, kje jih imajo itd....Aleži ajde ajde na dan z besedo...

Ama kako je danes tvoj piccolino?

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Zgaga med nosečnostjo?
Matejčika

DA (64%)

NE (36%)

Število vseh glasov: 216

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!