|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
17.9.2008 8:35:09   
aljuška
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Aljuška, si poskusla mogoče s kakšno drugo dejavnostjo? Plavanje, jeziki? Verjeto Taja še išče kaj ji je všeč.

eh, mogoče se res še išče, upam da je to prehodno obdobjeuser posted image .Zdaj je neki italijanščina v zreku ( imajo v vrtcu organiziran tečaj it. ) in je rekla, da bi šla tam, da bo lahko Winxice na Rai gledalauser posted image  ( evo ti izgovor )..Pa plavanje najbrž tudi še pride..Kaj razumeš ti danes te ženske?user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 376
17.9.2008 9:42:55   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: aljuška

Kaj razumeš ti danes te ženske?user posted image

Ne, ne razumemuser posted image ! Sploh pa te naše devičke! Moja Taja pa je ravno obratno, bi hodla na vse...poleti je v Bohinju hotla plezat po steniuser posted image , zdaj komaj čaka sneg, da bo smučala!?

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 377
17.9.2008 10:10:01   
aljuška
user posted image user posted image devičke,jauser posted image
sej bi tudi moja Taja najprej hotela vse poskusit, čez čas pa ta volja uplahneuser posted image user posted image ..Tole zbiranje in zmišljevanje mi nardi enih sivih las, samo se tolažim da ima še cajt,da si izbere kaj kar jo bo RESNIČNO veselilo in bo to počela DLJE ČASA!!user posted image če ne prej v šoli, v obšolskih dejavnostih ( krožkih, pa to )..Ker ta moja devička je pa že tu mač devička..user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 378
17.9.2008 10:11:19   
aljuška
aja, naša je hotela vselat v Bohinjuuser posted image ..je rekla, da se bo vpisala v veslaški klub..kot njen tata ( ko je bil v OŠ je hodil k veslačem )user posted image user posted image

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 379
17.9.2008 10:11:51   
aljuška
paaardon, veslat sem hotela napisat in ne vselatuser posted image

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 380
17.9.2008 10:45:20   
leni5
Ja, dej, sej ima še cajt. Verjamem pa, da je težko jo skozi kam fjakat in pol ti reče, mama, meni tam ni lepouser posted image !?%&/()...

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 381
17.9.2008 11:31:22   
amaya
ojla....

tukaj smo vsi bolni user posted image user posted image user posted image Zdej je Garmin gotov, tienne pa kot rozica. Razen tega, da je stekal, da z jokom ful doseze je OK. Je pa zacel tulit kot ena srakica, ce mu ni kaj prav user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da ga mine, ker me primejo zivci user posted image user posted image user posted image user posted image Kr neki joce, tam v 3 dni....mislim, ne joce, trmari!!!!

Tukaj je danes lep soncek. Gremo v Perugio...Prej pa po PLASC user posted image user posted image user posted image user posted image Ma meni se ne zdi drag: 98 evrov. Drge sem gledale so bili vsi okoli 150 evrov. je pa res nekaj posebnega....ma jaz sem mimo...zdej o plascu razglabljam.

Garmin je danes zjutraj rekel, da mu je dovolj klatenja, in da gremo domov user posted image To je ta nas zaeckarski duh. Se dolgo je zdrzal. Dokler ne vidim Rima ne grem nikamor!!!!!user posted image

Alo pupe uzivajte in se beremo u vecer, da javim kaksna je Perugia user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 382
17.9.2008 12:45:57   
Azzurra

pa še en križ imam..je hotela izi k Flipu ( gimnastika ) pa jo je že minilouser posted image user posted image .Pa samo 2x je bila. Uhh,sem jezna.Še dobro nisem vplačala, ampak ni stvari zdaj ki bi se obdržala..ma jaz ne vem,lani je bilo isto s Fiono..je šla 2x in nič več!user posted image

Bah bo že.

pa-pa

Ma, lani je imela 4 leta, letos jih ima 5. Me par malo majhna, da bi lahko kar obdržala kak interes dlje časa. Eni otroci ga lahko, drugi pač ne, jaz npr. spadam med te, ki jim to ne uspe, pa imam 30+ user posted image user posted image user posted image
Ne, resno, brez heca - po moje je res še malo premajhna za take odločitve. Meni se toži po starih časih, ko smo se 5 let stari mirno in brez nevarnosti igrali na dvoriščih, ulicah in igriščih. Se zavedam, da tega ni več in zato je treba otroke vpisovat v krožke. Če mene vprašate - večinoma proti njihovi volji, zato pa tako menjavajo interese.
Če imaš možnost, voljo in čas - vzamite si 3 popoldneve v tednu in pojdite en dan v bazen, en dan turo Žusterna-Izola, en dan z rolerji se učit rolat, pozimi na sneg med vikendi (možnost smučarske šole nekaj sobot zaporedoma). Res je, da je to samo teorija, drugo pa praksa. Posebej pri meni se to ne bo obneslo, pa lahko lajam kolikor hočem, še vedno sem mislim, da edina tlele, ki gre v službo ob 10. in se domov vrne ob 19. zato - izleti, sprehodi, plavanje in rolanje čau čau! Ampak če bi imela možnost, bi dala prednost temu, ko pa otrok dozori (še vedno mislim, da eni prej, drugi kasneje), pa naj si izbere dejavnost.
Vidim pa recimo že pri naših nečakih kakšne razlike so med vrstniki- moji nečaki so bolj mirni, bolj umetniški in so se že od malega začeli učit inštrument, kasneje šli v glasbeno, njegovi nečaki pa starejši je že hitro izbral judo, mlajši (ki ima zdaj 5 let) pa ne ve, da je živ, kamo li kak interes user posted image user posted image user posted image  (to ni mišljeno slabo, je pač tak bolj otročji in pri 5 letih ga ne zanima čisto nič).

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 383
17.9.2008 12:48:38   
Azzurra

aja, naša je hotela vselat v Bohinjuuser posted image ..je rekla, da se bo vpisala v veslaški klub..kot njen tata ( ko je bil v OŠ je hodil k veslačem )user posted image user posted image

oppala - allora imamo še nekaj skupnega. tudi moj je bil veslač v oš, sš in še kasneje. morda se poznata?
pa vidiš, tudi veslanje je opcija, ko bo čas. tudi jaz sem rekla, da bi liam lahko veslal, pa moj pravi, da ni prihodnosti v veslanju user posted image user posted image user posted image  bah, on že ve user posted image user posted image user posted image

tudi moj brat je veslal.
madonca, sami veslači.

je pa moj dobil kar nekaj kolajn na republiškem, državnem, svetovnem, so bli tudi tik pred olimpiado, potem pa se ne spomnem, zakaj niso šli. user posted image

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 384
17.9.2008 13:50:33   
mixi
ojla se samo na hitro javim, dokler sem vse prebrala me je minla volja za pisat. Drugače je naša kaja včeraj dobila prvi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pridna pika ni niti sitnarla , vročine tudi ni mela je pa nardila poplavo z njeno slino.Danes sem tooooo muuuccchhh zjebana, sem bla na občini kjer sem menjala naslov stalnega prebivališča (zdaj sem uradno v vanganelu) in pol valda vse dokumente (čau evri) in pol skakanje povsod povedat da mi pošto pošiljajao v vanganel in zdaj sem tolko utrujena in štufa da grem samo še jest in spat.
Lepo se mejte in mogoče ko vstanem pridem nazaj gor

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 385
17.9.2008 15:18:44   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Meni se toži po starih časih, ko smo se 5 let stari mirno in brez nevarnosti igrali na dvoriščih, ulicah in igriščih. Se zavedam, da tega ni več in zato je treba otroke vpisovat v krožke. Če mene vprašate - večinoma proti njihovi volji, zato pa tako menjavajo interese.

Ne vem, če bi mene moji starši malo bolj vzpodbujali pri aktivnostih in me malo usmerjali, bi mi blo veliko lažje. Tako sem bla kasneje preveč nesamozavestna in nesigurna vase, da bi se udejstvovala v stvareh, ki me veselijouser posted image .  In če me ne bi življenska pot naključno pripeljala tam, kjer sem zdaj, bi sigurno še danes bila nesigurna vase. Je pa res, da takrat ni bilo drugega kot šolskih krožkov in glasbene šole.
Jaz ne vidim nič slabega v tem, dokler otroci uživajo in jim je pri tem lepo. Poleg tega pa s tem dobijo občutek odgovornosti, discipline in konec koncev se tam zabavajo z vrstniki. V bistvu Taji nudim to, kar sama nisem imela. In prav nič proti njeni volji, ker je za moje pojme preveč, da ima dve aktivnosti, pa ona noče slišat, da bi hodla samo na eno.

Mixi, ma kakšni zobi? Kaj že? Mi bomo sigurno škrbasti tam do sedmega meseca.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 386
17.9.2008 16:39:01   
Azzurra

Meni se toži po starih časih, ko smo se 5 let stari mirno in brez nevarnosti igrali na dvoriščih, ulicah in igriščih. Se zavedam, da tega ni več in zato je treba otroke vpisovat v krožke. Če mene vprašate - večinoma proti njihovi volji, zato pa tako menjavajo interese.

Ne vem, če bi mene moji starši malo bolj vzpodbujali pri aktivnostih in me malo usmerjali, bi mi blo veliko lažje. Tako sem bla kasneje preveč nesamozavestna in nesigurna vase, da bi se udejstvovala v stvareh, ki me veselijouser posted image .  In če me ne bi življenska pot naključno pripeljala tam, kjer sem zdaj, bi sigurno še danes bila nesigurna vase. Je pa res, da takrat ni bilo drugega kot šolskih krožkov in glasbene šole.
Jaz ne vidim nič slabega v tem, dokler otroci uživajo in jim je pri tem lepo. Poleg tega pa s tem dobijo občutek odgovornosti, discipline in konec koncev se tam zabavajo z vrstniki. V bistvu Taji nudim to, kar sama nisem imela. In prav nič proti njeni volji, ker je za moje pojme preveč, da ima dve aktivnosti, pa ona noče slišat, da bi hodla samo na eno.

Nikjer nisem napisala, da je v tem kaj slabega. Ne mi polagat besed v usta. Ampak očitno njena punčka ne uživa in je zanjo mogoče prezgodaj. Jaz pa poznam veliko otrok, ki hodijo k aktivnostim, do katerih ne gojijo prav nobenega interesa in to tudi pokažejo, ampak starši jih pa vozakajo še naprej in ne samo to - naslednje leto jih ponovno vpišejo, v nadaljevalni tečaj. user posted image   Sicer pa vsak vzgaja svojega otroka z najboljšimi nameni in če mu otrok pride nasproti z izraženim interesom - potem pa le v akcijo! user posted image

< Sporočilo je popravil Azzurra -- 17.9.2008 16:51:05 >

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 387
17.9.2008 16:44:11   
aljuška
sej moram rečt da je kar veliko zunaj, na zraku - ogromno,pravzaprav.user posted image S tatijem se rolata, tu pa tam gresta v bazen, pa malo s kolesom, tako da ne morem reči glih da sedi križem rok, vsaj zdaj poleti ne.res ima še čas, dosti časa, moti me edinole to, da rada poseda pred tv in gleda NMK in Winxice, včasih tudi po cel popoldne, kar pa seveda ne odobravam - toliko TV-ja pa spet ne.user posted image Ben, ne bom je seveda nikamor silila, sama je izrazila željo za Flip, pa si je pač premislila. Bo že šla kam, ko bo malo večja. Če se že prej ne ''odloči'' da jo kej ''veseli''user posted image .
Azzurra, ma moj je treniral veslanje samo 2 leti v OŠ, nadeljevanje mi ni znanouser posted image  .Ker pa pozna vse živo, je čisto možno da se poznata.   
No, jaz sem bila Taji zelo podobna, tako da moram biti kar lepo tiho. Moj brat pa je tudi veslaluser posted image , v OŠ, je bil kar priden. Pa harmoniko je igral, zdej se pa DJ-ja špilauser posted image . Pa je tudi menjaval interese kot po tekočem traku.user posted image
lp,                                                  

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 388
17.9.2008 16:52:52   
Azzurra

. Pa harmoniko je igral, zdej se pa DJ-ja špilauser posted image . Pa je tudi menjaval interese kot po tekočem traku.user posted image
lp,                                                  

verjetno jih je menjaval tako kot zdaj menjava CD-je user posted image user posted image user posted image  pa mu je uspelo najdet vseeno svoj užitek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 389
17.9.2008 17:08:12   
aljuška
e ja, zdej je res našel svoj užitekuser posted image  in se ga drži že kar nekaj letuser posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 390
17.9.2008 18:42:44   
aleži
Kot smo že pri aktivnostih, včeraj sva bila na plesnih uricah. Ful je zelo lepo, smo mame z njimi, telovadimo, plešemo, pogovarjamo.... krasno. Plesali smo na pesmico palačinke in so jih otroci tudi jedli, .... Žigija sem prav vidla kako je naudušen že po očeh in je rekel, kaj že gremo domovuser posted image . Ples in miganje je podedoval po meni, saj sem celo njegovo in njeno user posted image  se migala v ritmu,.... in ples mi je že od vedno všeč, ampak nikoli nisem hodila ko sem bila majhna, ker ni bilo plesnih šol, samo na stara leta eno leto z bodočim možem.

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 391
17.9.2008 18:43:57   
aleži
Amaya kako si? Je kaj boljše?

Mixi in Pina user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobke. mi smo še brezuser posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 392
17.9.2008 20:38:55   
leni5

Nikjer nisem napisala, da je v tem kaj slabega. Ne mi polagat besed v usta.

Saj ti jih ne...sem napisala samo svoje mnenje, ne glede na tvojega. Ne se jezit.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 393
17.9.2008 23:06:57   
sirenetta

Pri nas tudi še nič zobkov, čeprav se Mihaelčkulinček (pridna Leni si si zapomnilauser posted image ) takoooo slini in vse bi dal v usta in se jeziiiii, ki ga igrače ne ubogajo in ne grejo v usta tako kot bi on hotel. Sem mu kupila včeraj eno tako veliko plišasto gosenico, da ki bo imel tipo ninica za spat in se crtat in to. Jo je sicer full z zanimanjem opazoval, samo se je pa že pol ure kasneje z njo skregal, ker gosenica non voleva farsi mangiare user posted image user posted image user posted image . Nikakor je ni mogel ugriznit tako kot bi on tel, bogi revež. Siten je te dni sto na uro, samo mi vse tiste, ki imajo otroke pravijo, da to še nič ne pomeni. Raje bi videla, da bi pomenilo, bi vsaj tečkal z razlogom in fuori il dente via il dolore, tako pa....

Ja, kar se tiče aktivnosti je pri meni podobno kot pri Leni glede samozavesti in zadovoljstva sama s sabo. Pa sem mamo prosila, da me vpiše k baletu, pa ni hotela čut. Pa v glasbeno šolo sem si želela it, sem tako občudovala dve moji sošolki, ki sta igrali klavir. Jaz pa ubogo revše nič, ne plesala, ne igrala, ne nič, taka brižna sem bila (vsaj v svojih očeh). Ko se je končno spomnila, da bi me le vpisala, pa h klavirju niso več vpisovali, ker je bila že gužva in je bila na razpolago violina, trobenta ali kitarauser posted image . Niti v športu me niso spodbujali, ko sem se v sedmem razredu spomnila, da bi jaz igrala odbojko (vpliv risankuser posted image ) pa sem bila itak že taka neroda in anti športno razvita, da mi ni bilo pomoči.

Res je mogoče sicer, da sem imela kako leto več kot štiri pet let, ko sem si zaželela kake aktivnosti, ampak se mi zdi, da so se itak časi tako spremenili, da so danes otroci v vsem ene par let naprej v primerjavi z nami takrat.
Tiste, ki imate starejše otroke, je tako ali se motim?

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 394
17.9.2008 23:11:13   
sirenetta
Amaya eno user posted image za vse tvoje bolnike user posted image . Kako sta Garmin in Garminček?

Kako je bilo v Peruggi? Kdaj Rim? Joj, uživaj v Rimu še zame, to je moja do sedaj še neuresničena želja it si ogledat Rim.

Upam, da ste esaurirali la scorta di tečnost in sitnost in da se imate zdaj samo še fajn.

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 395
18.9.2008 11:31:08   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Ja, kar se tiče aktivnosti je pri meni podobno kot pri Leni glede samozavesti in zadovoljstva sama s sabo. Pa sem mamo prosila, da me vpiše k baletu, pa ni hotela čut. Pa v glasbeno šolo sem si želela it, sem tako občudovala dve moji sošolki, ki sta igrali klavir. Jaz pa ubogo revše nič, ne plesala, ne igrala, ne nič, taka brižna sem bila (vsaj v svojih očeh). Ko se je končno spomnila, da bi me le vpisala, pa h klavirju niso več vpisovali, ker je bila že gužva in je bila na razpolago violina, trobenta ali kitarauser posted image .

isto je bilo z menoj!!!!!

Niti v športu me niso spodbujali, ko sem se v sedmem razredu spomnila, da bi jaz igrala odbojko (vpliv risankuser posted image ) pa sem bila itak že taka neroda in anti športno razvita, da mi ni bilo pomoči.

jaz sem v petem razredu začela odbojko, saj so vse sošolke igrale jo in še zdaj mi je všeč

Res je mogoče sicer, da sem imela kako leto več kot štiri pet let, ko sem si zaželela kake aktivnosti, ampak se mi zdi, da so se itak časi tako spremenili, da so danes otroci v vsem ene par let naprej v primerjavi z nami takrat.
Tiste, ki imate starejše otroke, je tako ali se motim?

je res. Takrat ni bilo vsega tega, kar je danes (sem kot stara nona ko bom govorila Ž in S zakaj nisem hodla,.....) takrat smo bili še pod Jugo!!!user posted image user posted image user posted image

Meni je všeč, da bo imel kakšen spomin ko bo velik in povedal svojim otrokom,.... jaz pa nič, kot vse ve!!!

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 396
18.9.2008 11:35:27   
aleži
Vsako toliko se pohecam z user posted image , da ko bo šel Žiga ali Sara v šolo bodo že potrebovali prenosni računalnik.
Se spomnete kdaj ste se srečale prvič  z njim!!! Jaz sem za njega izvedla pred 15 leti v 1. letniku in sem se bala kaj pritisnit, da ne bi kaj narobe naredila, uničla ali pokvarila v šoli!!!! prav na user posted image  mi gre ko se spomnem uric informatike!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 397
18.9.2008 11:38:31   
aleži
A ja, danes grem iskat bratranca, ki je star skoraj 8 let v šolo, ker je sestrična zbolela!! Jaz se spomnem, da sem sama šla v šolo že v prvem razredu (1 km hoje), sama zaklenila vrata,.... to bom lahko povedala njim. Zdaj pa morejo obvezno starši po otroke!!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 398
18.9.2008 13:09:43   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

A ja, danes grem iskat bratranca, ki je star skoraj 8 let v šolo, ker je sestrična zbolela!! Jaz se spomnem, da sem sama šla v šolo že v prvem razredu (1 km hoje), sama zaklenila vrata,.... to bom lahko povedala njim. Zdaj pa morejo obvezno starši po otroke!!!!

Ja, to je res. Pa vsi se bojijo jih pustit same doma, jaz pa sem tam pri 10h že kuhala kosilo, ko sem prišla iz šoleuser posted image . Pa še dvoizmenski pouk smo imeli celo osnovno in ko sem bila popoldan, sem bla vedno sama in se sama zrihtala. Drugi časi, kakorkoli obrnemo.

Danes pa sem bila z Vito na sistematskem in je velika 68cm, tehta pa 7830g. Velika moja punca, ki samo čuča in še vedno ne mara nič na žlicouser posted image . Ma bo že! Je pa niso cepli, ker šmrka. Sire, ti si že začela z GH?

Ama, kako ste?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 399
18.9.2008 14:24:49   
amaya
Evo mene.

Cakam da se zabica naspi, potem pa domov user posted image . Niente Roma....per ora. Ne spimo skoraj nic. Mickeno revse je tako bogo, da gre ze sam sebi na zivce. ti zobki ga matrajo za umret.
Je pa imel 6 bolezen. ma kam morem jaz it, da jo dobi user posted image Vceraj so se pojavili izpuscajcki. Danes je kot pizza margerita. Cel v flekcih. No zdej je ze konec baje. Njegove tecnobe pa ne. Ne morem vec. Zato pa gremo domov, da mu ustalim njegov ritem nazaj. Tu je to malo tezko. Ze smo ga posrali s tem, ker ga nismo kopali pred spanjem. Samo kaj ko je imel vrocino. Potem pred spanjem vedno poslusa glasbo...tu je ne! Se drisko je dobil, tako da ga ponoci previjam. o je pa verjetno od zobkov, ceprav sumim, da je imel virozo in 6 bolezen hkrati.
Jutri grem do P.
Zdaj se ze bolj mirna, ker vem, da grem domov. Sem postala prav zivcna tu, ker ne ves kaj naredit. Ben bom imela se priloznosti prit in si ogledat Rim. Zdelo se mi je brez veze matrat njega, pa divjat kr neki po Rimu. Tam je za it con calma!!!

Tako da pupe. se vidimo magari jutri, ce bo katera v giru...ker itak pridem v KP do pediatrinje. Jah no, morem videt kdaj dela user posted image No se beremo....

pa-pa

zalostna user posted image Amaya

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

madeži
MC09

S čim uspešno odstranjujete madeže? Prosim za komentarje

Vanish (32%)

Ariel professional (14%)

trdo milo DM (5%)

nič od naštetega (27%)

perem samo s praškom (21%)

Število vseh glasov: 91

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!