|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
13.9.2008 20:19:58   
amaya
Alezi: sem gljih pisala!!! pa si ze dol sla???

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 351
13.9.2008 21:22:34   
leni5
Ma daj Ama...sem mislila, da se te bomo malo rešle, pa te je več kot prejuser posted image ... se hecammmmmmmmmmmmmm!!!!! you know I love you!!!
Mi delaš gušte, bi šla takoj še jaz.

Uživajte kljub vremenu...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 352
14.9.2008 9:08:51   
leni5
Kje ste vseuser posted image ???

Danes glejte na SLO1 proslavo ob Priključitvi Primorske matični domovini, obvezno!!! Nastopata tudi Taja in Kristina (plešeta)user posted image !!! Sem že sita teh generalk in vaj, smo včeraj cel dan letali po Kopru in danes spet, ma za naše miše vseuser posted image !

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 353
14.9.2008 9:34:33   
aleži
Leni, bomo gledali, samo povej mi uro???????

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 354
14.9.2008 13:38:09   
aljuška
oj,

mi bomo tudi danes proslavljaliuser posted image ,samo na v Kp na pomolu ampak v IZoliuser posted image .je Tajina fešta danes. Ono proslavo bomo mogoče samo po Tv gledali..mogoče. Ma me niti na vleče na pomol, me lahko odpihauser posted image .Bomo raje v zavetju svečke pihali. upam da bo ok, ker so mi že dva odpovedala ker so zboleliuser posted image ..a je kakšna viroza naokoli?user posted image ..Ma ben mi se držimo še vedno zelo dobro in že 1 leto nismo ideli zdravnikauser posted image ,pa se ne hecam. Zdaj pa že trkam..tok tok, po lesu.
Leni, kaj taja pleše pri Fioni ali kje drugje? Ena naša prijateljica tudi pleše na proslavi in imajo že 2 dni norišnico z vajamiuser posted image .Baje prestavljajo zdaj vso zadevo v taverno, samo ne vem kam bodo stlačili vseh 600 nastopajočih in vse ostaleuser posted image ..

Pa pa

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 355
14.9.2008 14:53:31   
amaya
Jojjjjjjjjjj....moj etienne ima vrocino. Od zjutraj in sicer 37,5. Pa skace od 36,8-37,8. kaj bi to bilo? Zobki? Svecke mu se nisem dala, ker ni neke konstante....Sem pa sla vseeno z njim ven na zrak, da mi je lepo zaspal. Ni ne tecen, se igra, smeje,....samo vrocina je user posted image kaj naj naredim????? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 356
14.9.2008 16:57:41   
Azzurra
Amaya - nič ne moreš naredit. Če je razpoložen in če vročina ne naraste, pusti naj gre svojo pot. Zbijaš, ko vročina naraste na 38,5 (realne temperature, ker če mu meriš v ritki moraš odbit pol stopinje, to pomeni, da ko v ritki nameriš 39, začneš zbijat). Možno je, da je 6. otroška bolezen, tako je bilo isto pri Daši. Razpoložena, normalno je jedla, malenkost več je spala (kar pri njej itak ni nič novega), zvečer smo ji dali svečko (po nasvetu zdravnice) in po treh dneh je dobila pikice po telesu in takrat je bolezni konec.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 357
14.9.2008 17:19:07   
aleži
Ubožec!!!! kot ti je napisala azzurra naredi.
Čeprav če ima vročino ne priporočajo biti vzunaj!!
Kakšno je kaj vreme in koliko stopinj je? Tukaj pri nas je sonce z vetrom in se je kar dosti ohladilo. Ko boš prišla nazaj, boš potrebovala bundo!user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 358
14.9.2008 18:45:52   
amaya
Ne, tukaj je toplo. malo pihlja in vzunaj mu je temperatura padla. Sploh pa skace gor in dol. V vozicku je prav uzival. Sem ga fanj oblekla in na sprehod. Zdej pa ninat....

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 359
15.9.2008 9:25:58   
leni5
Dan! Ste vidli mojo Tajo? Cele 0,5 sekunde jo je bilo videtuser posted image ! Ma res so nesposobni kamermeni!? Kakšne kadre delajouser posted image , sploh ni blo videt kako je vse skupaj fajn zgledalo, ko so plesali vsi...pomol, maona...ko sem bla na generalki je blo vse tako vsklajeno, po TV pa je zgledalo kr neki. Sem pa ful ponosna na Tajo, ker je v 2 tednih vaj že osvojila koreografijo, pa še 1 leto mlajša je od vseh. In še vesela sem, da ni zmrznila včeraj. Je bla oblečena kot eskim!
Aja, moj je bil tam, jaz a z Vito na toplem in mi je rekel, da so med govorom predsednika vlade eni fantje pač na glas komentirali, naj bo rajši tiho in naj poskrbi za večje plače in penzije...pa so bli tik tak pri njih policisti in jih pospremili pročuser posted image . Toliko o demokraciji in svobodi govorauser posted image .

Koko so vaši bolančki? Sara, Etienne, Žigi? Upam, da je vse o.k.

Aljuška, fešta? Kažin, veselje?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 360
15.9.2008 10:49:04   
aleži
Ne boš verjela, ma smo samo zaradi Taje gledali in je bilo zelo všče. Čisto nekaj posebnega kot še nikoli: barka, pomol, plesalci.... ful dobro!! Ampak na user posted image  nismo jo vidli, smo pa vidli dve prijeteljici (ena je pela v pevskem zborčku in ena pa plesala).

Žiga je šel v vrtec (edini skoraj zdrav user posted image ), Sara je imela danes v ritku 37,5 vročine (upam, da ne bo šlo gor) in ponovno tale nosek. Smo že cel teden doma, ma verjetno se je nalezla od mene, ker sem ponovno začela šmrcat,.... res ne vem kaj je zdaj to.
Drage moje, kafetkanje in sprehajanje verjetno kaj drugi teden. Če bo kaj boljša, pa se slišimo. More biti zdrava, da greva lahko z azzurro v petek na srečanje marčevk08 v LJ.

Amaya uživaj še za nas na sončku!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 361
15.9.2008 19:02:18   
aleži
Be, ma kje ste vse???????????????????????user posted image user posted image

ste čule da je na rogli zapadel sneg??????????brrrrrrrrrrrrrr, že zima

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 362
15.9.2008 19:48:36   
amaya
Evo mene...

zjutraj je bial zabica kot nova: nic vrocine, vesel, igriv,...Smo sli v Assisi. Mamma mia che bello. Samo sem pa stufa cerkev, nun, zuonikov, vere.....mi gleda ven iz uses user posted image Ma kako uspeste brat ta moj pastrc brez stresic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, potem sva sle s sestro v shoping user posted image . Lep plasc. ne vem, ce bi letela ga kupituser posted image Itak user posted image . Okoli 19 ure, sem opazila, da je Etienncek tecko. Nekaj ga je matralo. Zmerim vrocino in evo zopet: 38 user posted image Jaz ne vem kaj je to. Cel dan je bil OK, zdej pa user posted image Pojedel je vse in zdej mi nina. nocem ga kopat, ker se bojim, da mu se kaj naraste.

Jutri ne vem kaj bom user posted image Me mineva....celo razmisljam, da bi sla domov (prej)

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 363
15.9.2008 19:49:41   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Be, ma kje ste vse???????????????????????user posted image user posted image

ste čule da je na rogli zapadel sneg??????????brrrrrrrrrrrrrr, že zima

ma dej....tukaj je 18 stopinj: dez, piha (zdaj). Cez dan je bilo pa toplo. Popoldan je zacel dez. Je pa hladno. Sem sla kupit Etiennu kapo.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 364
15.9.2008 20:18:20   
leni5
Juhu!

Jaz pridem zadnje dni zelo težko do računalnikauser posted image . Taja in oči sta našla neke otroške igrice na netu in bi zdaj skozi igrala, ko je domauser posted image . sicer pa med 2x tedensko plavanjem in 2x tedensko plesnimi, to ni ravno veliko. Ne vem, kje ji energija! Verjetno bomo drug mesec kaj opustili, čeprav ne vem kaj, ker njej je oboje všeč. Mogoče reduciramo plavanje na 1x tedensko, ker se mi ne da cele dneve viset v avtu.

Ama, po mojem ni Etiennčku nič hudega, če ne smrka, kašlja...ni panike. Otrokom se zviša temperatura od utrujenosti, spremembe, zobkov...Če bi bilo kaj hujšega, bi verjetno v dveh dneh že zakuhal. Mogoče poskusi kakšen dan malo bolj na izi, brez izletov in letanja, pa bo prišel k sebi.

Ale, kaj pol nič shoppinga ta teden?

Kaj Marsy je še v enem kosu?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 365
15.9.2008 21:24:25   
aleži
za etiennčka
user posted image

pa hitro ozdravi in ne delja skrbi mami in tatiju.

sara in žiga

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 366
15.9.2008 21:26:32   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Jutri ne vem kaj bom user posted image Me mineva....celo razmisljam, da bi sla domov (prej)

Nočemo te še domov, zato uživaj in oglej si prekrasne kraje. Saj če bo kaj hujšega imaš zdravnika dol. Ne bodi preveč v skrbeh. Lahko je samo od stresa (vožnje, utrujenosti, spremembe zraka, da je tako reagiral). user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 367
16.9.2008 10:12:46   
leni5
Mi tudi malček šmcamo (Vita)user posted image . Ma ni hudega, je pa vreme krivo in še doma je ne morem pocajtat, ker morem popoldan peljat Tajo na plesne, user posted image pa gre na roditeljski.

Kaj zdaj? Boste vse čepele doma te dni al gremo kam na kofe?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 368
16.9.2008 11:47:00   
amaya
Evo mene. Noc je pasala bene. Zjutaj pa juhej...se je polulal cez in je bilo enega vriskanja. Ful je tecko ratal. Ne vem vec, ali je lacen, ali zaspan, ali kar tako. Zobka sta zunaj oba. Sem klicala v ZD, pa me je nekaj strasla z nekim uroinfektom in ne vem kaj se. Ma ce bi bilo to bi imel non stop vrocino. Sem precekirala po netu. HB, da sem v civilizaciji. Danes ne vem, ce bomo kam sli. Verjetno tu do ene vasice en giro z vozicko, da gre zabica malo na zrak. je pa lep soncek, sicer malo pihlja, ampak sem mu sla vceraj kupit eno kapico in trenirkico, tako da je poslihtan user posted image

Sem pa tecna kot 100 user posted image . Smili se mi Etienne, sama sebi gren na jetra, da ne govorim o Garminu, ki bi ga utopila v lijaku user posted image user posted image user posted image user posted image Boooooooooooogiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 369
16.9.2008 14:07:11   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: amaya
Sem pa tecna kot 100 user posted image . Smili se mi Etienne, sama sebi gren na jetra, da ne govorim o Garminu, ki bi ga utopila v lijaku user posted image user posted image user posted image user posted image Boooooooooooogiiiiiiiiiiiii

daj daj, su con il morale. Ne bodi tečkica... imaš prav srečo, da imaš pridnega etiennčka in garmina......!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 370
16.9.2008 19:19:50   
leni5
V trends (ex soča) imajo full škonte na lansko zimsko kolekcijo...bunde 20 eur, hlače 10, majčke na dolge 5 EUR.

Za punčke je že kar pokupljeno, ma se kaj najde, za fantke je več...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 371
16.9.2008 20:25:20   
aljuška
ku-ku

user posted image sem bila brez interneta 2 dniuser posted image user posted image  in sem še zdaj jezna , grrr..mi je kar crknilo..

ben, naša fešta je uspela na poluser posted image , ker mi jih je 3/4 v zadnjem trenutku odpovedalo prihoduser posted image  in tako nas je bilo ''le'' 6 odraslih in 4 otroci..in ena 4 kg torta od winxicuser posted image  ( ampak ok, to smo zmazali,mnjami )..Hrane in pijače itak več kot preveč, vreme pa je tudi zdržalo..Škoda le ker so bile te viroze na pohodu in so zdesetkale našo fešto,ampak ok, Taja je bila vseeno zadovoljna..
Iz moje strani je bila Taja ena ''rompiškatole'', zadnje čase jo prev razganja v trmarjenju in izzivanjuuser posted image ,jaz ne vem kaj jo je pičlo ( mogoče,da je razvajenauser posted image user posted image  )..
pa še en križ imam..je hotela izi k Flipu ( gimnastika ) pa jo je že minilouser posted image user posted image .Pa samo 2x je bila. Uhh,sem jezna.Še dobro nisem vplačala, ampak ni stvari zdaj ki bi se obdržala..ma jaz ne vem,lani je bilo isto s Fiono..je šla 2x in nič več!user posted image

Bah bo že.

pa-pa

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 372
16.9.2008 20:27:38   
amaya
Ojla...

danes sem klicala v ZD Koper in ni za komentirat. Tista jutranja me je tako prestrasila, da sem skoraj ze pakirala. potem sem pa imela se nekaj vprasanj in sem raje poklicala popoldansko, ko je delala moja zdravnica. pa me je sestra lepo potolazila, da ni nobene panike, da je verjetno viroza, da je en kup otrok bolnih,...pa naj poklicem kadarkoli (ko delajo oni)....tista zjutraj pa o nekem uro infektu in ne vem kaj....kr neke bolezni je ven metala, kar po spisku user posted image Ne vem, res ne vem. Dobro, da sem bolj mirne sorte in ne zapanicarim tako hitro. ne vem kako bi reagirala kaksna druga na njene besede! Pa niti pomislila ni na to, da mogoce pretirava...Samo Ebolo je pa izpustila user posted image user posted image
Danes je Etienne v redu...Je pa Garmin malo cuden user posted image Nic ne slisi, mu ne pride nic na pamet, da bi kaj naredil ali pomagal...mislim, da ima dopustnisko bolezen....user posted image user posted image

Alo, se slisimo.....

ma vas pogresam! Jaz bi tudi sla na skonte! Tukaj jih ni vec!

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 373
16.9.2008 21:21:30   
pina-1
čer.

Mi imamo  2 ZOBAuser posted image user posted image user posted image . Sta končno prišli ven obe spodji enki. Valda obe na enkrat in pol se jaz čudim, da je moje dete sitno. user posted image . No danes je bla tista moja ana od vedno: pridno je spala in jedla in bla dobre volje. PRava kokola...

Sem pa jaz še kar bolana. Neki me zopet to grlo daje. Mater nikoli konca. Ta teden bova mi2 bolj doma. Jutri greva sicer v LJ na srečanje februračkov, drugače pa sva doma. Drugi teden pa nadokndimo ok.

ama, ma določene sestre in zdravnice v ZD so kot bi jih pobrali po cesti. So prava katastrofa. TI nobenega ne poslušaj, ampak samo tvojega sineka. On ti bo sam pokazal, kdaj je bolan. BIliv mi. Uživaj na dopustu in odklopi se malo. Posenmaj garminauser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 374
16.9.2008 21:51:47   
leni5
Evo, zdaj malo bolj na dolgo, prej sem komaj domov prišla. Nekaj malega sem kupla mojim pupkam. Vita nosi že za 9 mesecevuser posted image Za 6 pa komaj še kaj navlečem nanjo! Kam mi bo zrastla.
Moj je šel na roditeljski in so ga še ruknili v sestanek sveta starševuser posted image . Je predlagal, da letos organizirajo tudi za dan očetovstva in ne samo za dan žena...Sploh na takih zadevah rad stegne jezik, upam da ga tokrat ni preveč.

Bravo Ana za zobe!

Ama, pri otrocih je s to vročino tako...pride in gre. Najlepše je, ko gre. Važno, da je zdaj mali o.k.

Aljuška, si poskusla mogoče s kakšno drugo dejavnostjo? Plavanje, jeziki? Verjeto Taja še išče kaj ji je všeč.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

TV.
пеперутка16

Koliko časa dnevno gleda vaš otrok televizijo?

Ne gleda/je premajhen. (33%)

Do 30 min. (50%)

1 - 2 h. (17%)

Več kot 2 uri. (0%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!